Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

Hűtőmágnes energetizáló mandalás ***********************

Fő kategória >MANDALÁK >Hűtőmágnes energetizáló mandalás ***********************

Hűtőmágnes energetizáló mandalás

A mandalák a szimbólumok és színek energiája, rezgése által harmonizálják, energetizálják környezetünket, auránkat, befolyásolják hangulatunkat és érzéseinket

Mi az a mandala?

Röviden: megvilágosodás erőmező. Szanszkrit neve a mandala, ez szó szerint kört jelent. Tibeti neve tyilkor, aminek jelentése középpont és ami körülötte van. Egy fogalom vagy isteni Lény erőtere, energetikai mezeje. A térben létrejövő végtelen számú lehetőség és történés képi megjelenítése és mindezek rendszerezése a megértés elősegítéséhez. Nagyon - nagyon mély lehetőségek vannak benne a materializált és transzcendens világokban az összefüggések szövevényének felfogásához. Minél többet tudok meg a mandalákról, a geometriájukról, a szimbolikájukról, a jelentéstartalmukról, annál lenyűgözőbbnek találom ezt a műfajt.

Hogyan működik egy mandala?

Nagyon egyszerűen. A benne lévő formák és színek bizonyos frekvencián gerjesztik a tér energiáját, némelyeket magukhoz vonzanak, felerősítenek, némelyeket taszítanak. Itt is fontos a méret, mert minél nagyobb felületet fed, annál erősebb az általa kifejtett erő, energetikai változás, de persze közrejátszik ebben a központi téma minősége is.

Pont ezért nagyon fontos, főleg a nagy méretű képek és szakrális mandalák esetében, hogy tisztított térbe kerüljenek. Mindegyik elkezdi gerjeszteni maga körül a teret, de a rendetlen, koszos helyiségekben ezek a hatások is felerősödnek. Kihelyezés előtt ki kell takarítani, fizikai és szellemi szinten is, az összehordott lomokat, érzelmi kötődéseket, a veszekedések, verekedések, netán halálesetek és más történések energetikai lenyomatát.


Sorrend:

-5%
  A szerelmi társ megtalálását segítő mandala hűtőmágnes

Az összefonódó szívek régóta a szeretet, szerelem szimbólumai. A bazsarózsa a párt keresők jelképe, mert gyönyörű virágai tavasszal már messziről is jól láthatók. A virág szára és a levelei lágyak, szépen íveltek, tüskéi nincsenek, amitől a kedvesség és hajlékonyság jelképe.
Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. 
Ennek a képnek az üzenete:
\"Találjon rád a szerelem! Leld meg párodat, aki bearanyozza napjaid és szeretetben, boldogságban élhettek együtt!\"

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
  Egészség megőrzését és gyógyulást elősegítő mandala hűtőmágnes

Középpontban látható az élet virága, amelyet mágikus védelemmel ölel körbe a szintézis háromszöge. A harmónia, az egyensúly, a bölcsesség és a testi-lelki erő jelképei. A 12 zöld levél a szív, a középpont egészségére utal. Az apró krizantém szirmok a hosszú élet - egészség szimbólumai a keleti hagyományokban. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete: "Élj sokáig egészségben és boldogságban! Leld meg magadban a testi-lelki egészséged forrását, amely megvéd és meggyógyít!"

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-10%
Élet Virága fa hűtőmágnes

Élet Virága fa hűtőmágnes

Energiát adó mandala, hűtőmágnes és aktivizáló alátét

Örömteli létezést és az életfeladat felismerését segítő mandala

A mandala középpontjában látható klasszikus életvirága szimbólum a földi teremtést ábrázolja. Bolygónkon minden teremtmény határozott okkal és céllal létezik, ez az az életcél, melynek megvalósítására testet öltött. A körben elhelyezkedő lótusz koszorú mutatja a bölcsesség és a tisztaság útját, mely eszközül szolgál az életfeladat felismerésében és megvalósításában. Az örömteli létezés és a valós boldogság titka ebben rejlik.

Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete:

"Ismerd meg Életed valós célját! Életfeladatod útján járva kísérjen öröm, megelégedettség és siker! Isten eredendően Neked szánt ajándékait fogadd hálás szívvel! Tudd, hogy minden esemény, mely Veled történik a javadat szolgálja és támogat fejlődésedben!".

Ez a mandala egyedi termék, a minta szerzői jogvédelem alatt áll. Kizárólag magáncélú felhasználása engedélyezett. A grafika és a szöveg felhasználása más termékekhez vagy kiadványokhoz, üzleti és marketing célból szigorúan tilos! A jogtalan felhasználás azonnali jogdíjfizetési kötelezettséget von maga után!

Élet Virága fa hűtőmágnes

 
1 500 Ft
Kedv. ár: 1 350 Ft
Kezdete: 2018.07.02
A készlet erejéig!
-5%
Harmónia, és életöröm mandala hűtőmágnes

Középen a hat szirmú, Nap formájú virág, az elérhető tökéletesség és a világmindenség jelképe. Az almavirág a béke és a nyugalom szimbóluma. Mindezt körbeöleli a tavasz, a megújulás és a megtisztulás, pompázatos színeivel. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete: "Lelkedbe életöröm és béke költözzön! Érezd a boldogság és a szeretet kiapadhatatlan forrását! Éld nyugalomban és teljességben napjaidat!"

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Helyes döntés mandala hűtőmágnes

Halzer Györgyi, Harcos Katalin, Vámos Rita

 

Ennek a szimbólumnak az energiája jelképezi a helyes döntési folyamatot, vagy egy konkrét döntési helyzetben a lehetőség szerinti legjobb választás meghozatalát. Persze, felnőttként tudjuk, hogy minden dolognak van előnye és hátránya. Nincs olyan megoldás, mely az élet minden kihívását egyszerre megoldja. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete: "Merj bátran szembenézni életed kihívásaival. Döntési helyzetben légy megfontolt, bölcs és nyitott az új megoldásokra. Lásd meg az adott pillanatban rejlő lehetőségeket!"

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Karrier, szerencse mandala hűtőmágnes

munkahelyi sikert, előmenetelt, gazdagságot, jó üzletmenetet segítő mandala

 

Az aranyhal és a koi ponty régóta ismert szerencse szimbólum, mind a keleti, mind a nyugati tradíciókban. A hullám és a víz a hivatali előmenetelt szimbolizálja. A kék szín a pénz mozgásba lendülését segíti. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete: "Élj úgy mint hal a vízben, bőségben, gazdagságban. Váljanak valóra kívánságaid, juss előre munkádban, az üzleti életben, karrieredben, hivatalodban!"

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Sri Yantra mandala hűtőmágnes

Halzer Györgyi, Harcos Katalin, Vámos Rita

 

Ez egy ősi szent motívum alapján készített mandala, mely eredetileg Síva Isten és feleségének Sakti Istennőnek a szakrális egyesülését ábrázolja. Az ellentétes polaritású energiák egyensúlyba kerülésének, a kiegyenlítődésnek és a feszültségek elsimításának a szimbóluma. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban.
Ennek a képnek az üzenete: "Élj kiegyensúlyozottan, bölcsen és nyugodtan! Légy aktív és termékeny mindennapjaidban, de közben köss békét a Világgal és önmagaddal. Minden csak a látszat szintjén különbözik egymástól!"

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
  Szerelem, házasság, párkapcsolat erősítő mandala hűtőmágnes

A pillangó pár és a virágok régóta ismert szerelmi szimbólumok, mind a keleti, mind a nyugati tradíciókban. A tavaszi virágok az örök megújulást szimbolizálják. A barack a halhatatlanság és a boldogság növénye. A sárga szín a stabilitás, a szerencse és az értelem jelképe. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete: "Éljetek sokáig együtt boldogságban és egészségben! Utatokon kísérjen fény és szerencse, hogy mindig megújulhasson összetartozásotok!"

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Szerencse, bőség, gazdagság mandala hűtőmágnes

Halzer Györgyi, Harcos Katalin, Vámos Rita

 

Szerencse, gazdagság és hosszú élet, jókívánság mandala. A négylevelű lóherék és az ázsiai eredetű "végtelen szerencse csomó" régóta ismert jó szerencse szimbólumok. Ezzel kívánhatunk anyagi, érzelmi és szellemi gazdagodást, hosszú és boldog életet. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete: "Élj hosszú és boldog életet, minden vállalkozásodat segítse a jószerencse. Munkád gyümölcseként köszöntsön rád a bőség és a gazdagság!"

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Tanulást elősegítő mandala hűtőmágnes

sikeres vizsgák letételét, koncentrációs képességet növelő mandala

 

A csillag a világ minden táján a bölcsesség, az újjászületés és a remény szimbóluma. Ez az arab kultúrából merítő - merev geometrikus mintázat - kimondottan a koncentrált, logikus gondolkodást erősíti. A lótusz bimbók és a virág mintázatok a rendszerbe foglalt tudást jelképezik. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete: "Legyél nyugodt és bölcs! Megtanulhatsz mindent amit csak célul tűztél ki magadnak és a megfelelő időben ezt mások előtt meg is tudod mutatni. Tisztességesen megszerzett tudásod által sikerüljön elérned mindazt az életedben amit csak szeretnél!"

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Úr angyala mandala hűtőmágnes

Halzer Györgyi, Harcos Katalin, Vámos Rita

 

Gloria in Excelsis Deo - Dicsőség a magasságban Istennek! Az egyik legrégibb keresztény ima, amellyel hálát adhatunk és Isteni segítségért is folyamodhatunk. Az angyali hierarchiák ebben közvetítő és segítő szerepet töltenek be, az emberiség fejlődése érdekében. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban.
Ennek a képnek az üzenete:

"Dicsőség a magasságban Istennek!
És a földön békesség a jóakaratú embereknek!
Dicsőítünk Téged, áldunk Téged,
imádunk Téged, magasztalunk Téged.
Hálát adunk Neked nagy dicsőségedért.
Urunk és Istenünk, mennyei Király,
mindenható Atyaisten.
Urunk Jézus Krisztus, egyszülött Fiú.
Urunk és Istenünk, Isten Báránya, az Atyának Fia,
Te elveszed a világ bűneit, irgalmazz nekünk!
Te elveszed a világ bűneit, hallgasd meg könyörgésünket!
Te az Atya jobbján ülsz, irgalmazz nekünk!
Mert egyedül Te vagy a Szent, te vagy az Úr,
te vagy az egyetlen Fölség, Jézus Krisztus,
a Szentlélekkel együtt az Atyaisten dicsőségében!
Ámen."

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Változást elősegítő mandala hűtőmágnes

Halzer Györgyi, Harcos Katalin, Vámos Rita

 

A kelta művészetre jellemző spirál mandalák szimbolizálják a friss és természetes életszemléletet. Minden mozgásban van, minden változik és megújul. Ez a rend a csillag galaxisoktól a molekuláris szintű szervezetekre egyaránt igaz. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete: "Újuljon meg életed, hagyd el végre a régi berögzült szokásokat és az elavult szemléletmódokat. Szebb és vidámabb napok jönnek, ha a természet rendje szerint új utakat keresel."

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!
-5%
Védelmező mandala hűtőmágnes

Halzer Györgyi, Harcos Katalin, Vámos Rita

 

Miriam vagy Fatima keze. Sok ezer éves, gyakran használt amulett, amely szimbolizálja a gonosztól és a szemmelveréstől való védelmet. Ez az ábrázolás az ég öt áldását jeleníti meg: boldogság, szerencse, egészség, béke és védelem. Régebben minden ajándék és tárgy - a virágnyelvhez hasonlóan - egy-egy üzenetet, valamilyen jókívánságot hordozott. A tartalom ma is benne rejlik a tárgyakban. Ennek a képnek az üzenete: "Házadtól maradjanak távol a gonosz és ártó erők. Tartson meg az Ég kegyelme és hozzon annyi áldást mindennapjaidban, amennyi jócselekedetid kiérdemelnek. "

 
950 Ft
Kedv. ár: 900 Ft
Kezdete: 2016.02.05
A készlet erejéig!

Sorrend:

Egy mandala elkészítése érdekes feladat.

Amikor az alapokat megszerkesztjük, mindig kell lennie egyközponti témájának, fogalomnak, személynek vagy isteni Lénynek ami köré felépül. Hogy jól működjön a megfelelő színeket, szimbólumokat és geometriát kell használni, ami az adott téma energetikájához tartozik, azt erősíti. Kiválasztásukhoz többféle út létezik.

- Az első, talán a legegyszerűbb és legnépszerűbb, de kétségkívül a legmegbízhatatlanabb az intuitív módszer. Gyakorlatilag arról szól, hogy ami éppen eszünkbe jut és/vagy megtetszik nekünk, azt használjuk, mind színekben, mind szimbólumokban, mind festési-készítési technikában. Kezdőknek ajánlom mint kiinduló alap a gyakorláshoz, aztán érdemes továbblépni.

- Ennél fejlettebb és már jóval nagyobb felkészültséget igényel, a meditatív módszer. Itt először elmélyült meditatív állapotban gondoljuk át, építjük fel a mandalát. Körüljárva a témát, átérezve a szimbólumok-színek-formák rendszerét. A felmerült lehetőségek sokszor érdekes összefüggések mellett kerülnek tudatunkba, mélyebb vagy magasabb szintekről. Ennek a módszernek egy még fejlettebb változata, hogy az alapelgondolásunkról több vázlatot készítünk és mindegyiket újra és újra megvizsgáljuk, átgondoljuk és elemezzük.

- A harmadik lehetőség a tudatos készítés módszere. A tudati lélek korában élve, feltétlen ennek a megvalósítására kell törekednünk. Tudatunkkal is felfogva a formák-szimbólumok-színek jelentéstartalmát. Megismerni a szakrális geometriai, a színtani és szimbológiai tudást. Amennyire lehetséges elmélyülni a filozófiák és vallások hittételeinek megértésében. Megtanulni a különböző korok és hitrendszerek művészettörténeti alapjait, hogyan és miért ábrázolnak valamit vagy valakit úgy ahogyan láthatjuk. Ez egy igen hosszú, soha véget nem érő folyamat. Mégis érdemes nekivágni, mert ez most a fejlődés lehetőségének valódi útja.