Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekYotengrit oktatóknak és oktatandóknak

ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
Yotengrit oktatóknak és oktatandóknak
2 600 Ft
Nincs raktáron

Máté Imre Yotengrit c. művei alapján

 

Dibánczi Enikő

 

A Yotengrit című könyv nem gyerek-kathekizmus, nem angyalbárányos meséskönyv - és nem is csak gyerekeknek -, inkább gyerek perspektívából felnőtteknek és fordítva. Módszertani alapja, hogy nem bemagoltatja a hit tételeit, hanem elemzi, és ami még fontosabb, elemezteti azokat.

„Ez a könyv azért jött létre, hogy a rábaközi Tudók, táltosok hagyatéka, a valaha BÜÜN-nek nevezett vallás - ez az eredetileg az élet minden fontos területére kiterjedő teljes világkép - szélesebb körben ismerté váljon.

Szándékom ezt az ősi magyar hagyományt megismertetni, legfőképpen a tizenéves korosztállyal. Így ez a mű elsősorban nekik szól.

Ennek a könyvnek az alapja Máté Imre Yotengrit munkája, sokat idézek belőle, elsősorban a gyermekeknek válogatva. A felépítés tudatos, meghatározott sorrendet követ, segíti lépésről lépésre a haladást.

Igyekeztem önálló gondolkodásra serkentő kérdéseket, és művészeti tevékenységre (ének, vers, rajz) felhívó gyakorlati feladatokat egyaránt szerepeltetni. Így elérhető, hogy az ész és a szív útján párhuzamosan haladva, a megértés és a befogadás teljesebb legyen.

Célom, hogy ez az ősi tudás így újra életre keljen, mozgósítva ezzel a népünket segítő energiákat. Nem visszatérni szeretnénk a múltba, hanem erőt, tudást, emberi tartást kívánunk meríteni onnan

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben