Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekYotengrit 2.

Yotengrit 2.
2 600 Ft

Máté Imre

 

 

Máté Imre a Yotengrit című könyvben a magyar őstörténelem hagyományait, régészeti kutatásait mutatja be, a könyvben folytatódik a rábaközi tudók, táltosok tanítása.

Nyugat-Magyarországon, elsősorban a Rábaközben, Szigetközben, Csallóközben, a Hanságban létezett egy ún. „szubkultúra”, tehát egy zárt, konspiratív jellegű közösség, mely a 20. századig tudatosan ápolta a magyar táltosok hagyományát, a BÜÜN-nek nevezett vallás bölcseletét, etikáját, teológiáját, jog- és orvostudományát, valamint az ősök történelmi emlékezetét.

A rábaközi tudók, bácsák, táltosok, igricek és más néven nevezett fura szerzetek titkos kultúrájából ránk maradt egy 'Büün'-nek nevezett vallás feltehetőleg teljes anyaga.

A Yotengrit című könyv meghökkentő gyűjtemény a rábaközi Tudók és Táltosok hagyatékából, nagyrészt az eredeti szövegekkel, a mai magyarságra, kifejezésmódra átírt formában, amelyek a tartalmat nem érintik.

Olyan adatokat tudhatunk meg a múltunkból, pl. mindjárt Árpád szerepét illetően is, amelyről eleddig halvány fogalmunk sem volt.

Máté Imre  Yotengrit című könyvében ott találhatóak a legcsodálatosabb írások a nőiségről is.

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház