Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Színia könyvek


Sorrend:

A boldogság-háló titkai

A boldogság-háló titkai

Színia

 

Sokan nem tudják, hogy mi a boldogság Pontosabban, kevesen tudják, mi a boldogság. Sőt, az igazi boldogság. A hiány a LÉT-ezés negatív lenyomata lenne? Ha valamink nincs, és ezt érezzük,akkor az van, csak nem "úgy"? József Atilla szerint a boldogság szőke, lágy és másfél mázsa. Ez tán a kiábrándult és örökké "éhes" ember boldogság- képe. És ne felejtsük el, hogy József Attila költő volt, aki bármilyen pongyolaságot megengedhet magának.
A boldogság- háló itt van fölöttünk, ha akarjuk, ha meglátjuk, ha nem engedjük el.

A szerző szavaival:
"Istenem, áldásodat kérem erre a könyvre és minden olvasójára...
Kérlek, add, hogy mindannyian rátaláljunk a boldogságra!"
Karácsony jön, Isten fiának születése napja.

Ha otthon, csendben, szívünkben a boldogság sok pici lángját mindegyikünk meggyújtja, a sok pici láng tán ad annyi fényt, meleget, amiből megélhetünk a következő esztendőben!

A boldogság-háló titkai (könyv) író Színia

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
3 600 Ft
A magyar ház mágikus titka

A magyar ház mágikus titka

Magyar térrendezés

Bodnár Erika (Színia)

Van egy álmom…

Ebben az álomban Magyarországon olyan házak épülnek, amelyből teljesen egyértelműen kiderül egy idegen számára, hogy csakis Magyarországon járhat.

Ezek a házak őseink tudása alapján, természetes anyagokból, a magyar térrendezés jól bevált szabályai szerint készülnek, és jó bennük élni. Ezek a házak nem mediterrán házak, nem alpesi faházak, nem kínai pagodák, és még csak nem is a kínai feng shui elveit követik.
Nekünk, magyaroknak ugyanis olyan magas szintű építészeti, térrendezési hagyományunk és jelképrendszerünk van, amely minden utánzást fölöslegessé tesz, és amelyben az idegen elvek meghonosítása csupán zűrzavart okoz.

A magyar ház mágikus titka könyvben megtalálhatók azok az elvek, amelyek szerint őseink építkeztek, így az is kiderül, hogy a magyar ház szerkezete bizony olyan kozmikus alapokon és jelképrendszeren nyugszik, amelyek a Teremtés folyamatának valós ismeretéből születtek.
Nem véletlenül négyszögletes a házak alaprajza, nem véletlen az ablakok formája, osztása, nem véletlen a házak tájolása, a kapuk elhelyezése, és nem véletlen a különböző díszítések használata sem, ugyanis a magyar ház egy térbeli összetett rovásjel, amely a jelképek ismerői számára pontosan olvasható; olvasata pedig a legmagasabb rendű dolog, ami a földbolygón létezik, és amely így hangzik: ISTEN.

 

A magyar ház mágikus titka (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 950 Ft
A templom kódja

A templom kódja

Bodnár Erika (Színia)

 

Lehetséges, hogy létezett valaha egy szent könyv, amely magyar rovásjelekkel íródott, és amely tartalmazta a Föld teljes történetét, múltját és jövőjét?
Lehetséges, hogy ez a könyv volt az alapja többek között a Bibliának?!
Lehetséges, hogy ezt a könyvet olyan csoportok, amelyeknek mindez érdekében állhatott, ellopták, és megsemmisítették?!
Esetleg még mindig megvan valahol, de meghamisították, és más könyvet írtak belőle?!
Igen, lehetséges...
És nekünk, magyaroknak minderre bizonyítékaink vannak.
Létezett ugyanis a világban egy könyv, amelyet Aranykönyv nek hívtak.
Magyar rovásjelek kel íródott, aranyból készültek a lapjai, és hatalmas tudást rejtett. Leírta a Föld történetét, múltját és lehetséges, legvalószínűbb jövőjét. Ezt a könyvet beavatottak őrizték a földi világ kezdete óta...

A templom kódja (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Abrakadabra

Abrakadabra

Bodnár Erika (Színia)

A jövőnk, a gyermekeink, és az unokáink kezében van. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan indítjuk őket "vándorútra", mit teszünk a hamuban sült pogácsájukba. Teszünk-e bele meséket, teszünk-e bele hazaszeretetet, nemzeti büszkeséget, igaz történelmet. Beletesszük-e a lelkünk ismeretét, a lélek tudását, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk és hova tartunk.

Ha tőlünk nem kapják meg ezt a fajta útravalót, akkor majd megkapják másoktól. A tévéből, az internetről. Ott aztán raknak majd bele rendesen egoizmust, furcsa példákat és példaképeket, sőt még egy kis "füvet" is, hogy könnyebben lemenjen a torkukon, és szebbnek lássák tőle a világot.

Egy író Bodnár Erika (Színia) csupán annyit tehet a gyerekeinkért, hogy teletölti ezt a képzeletbeli hamuban sült pogácsát az ősök tudásával, az ősök jeleivel, szeretettel és reménnyel. Elviszi őket Abrakadabrá ba, ahol megkaphatják a választ élettel és halállal kapcsolatos kérdéseikre, és megismerhetik a magyarságuk jelentőségét. Abrakadabra egy olyan hely, ahol szülők és gyermekeik szeretetben időzhetnek, és nyugodtan beszélgethetnek az élet dolgairól.

Abrakadabra (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 600 Ft
Az Etruszk-Magyar aranylemezek titka

Az Etruszk-Magyar aranylemezek titka

Megoldódik a magyar múlt rejtélye…

Bodnár Erika (Színia)

Tünnéroszág, vagy Tündérország? Kik voltak, és hogyan éltek etruszk nak, vagy türrének nevezett ókori magyar őseink Európában... 38 etruszk írásemlék "megfejtése". Hová tűntek a magyar múlt írásos emlékei... Visszakapjuk végre a múltunkat? Vajon miért éppen "FEHÉR NÉP" a fehérnép? Etruszk-magyar máj-jóslás eredeti ókori írásemlékekből.

Az Etruszk-Magyar aranylemezek titka (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 950 Ft
Az öltözködés mágikus titkai

Az öltözködés mágikus titkai

Bodnár Erika (Színia)

Az öltözködés mágikus titkai könyvből ismeretet szerezhetünk az öltözködés évezredes tudományáról, az életerő és az öltözék kapcsolatáról, gyógyító ruhákról és színekről, az ősi magyar öltözékek mágiájáról, az öltözékről, mint spirituális védelemről, a ruhákon felhasznált jelképek, feliratok, díszítések hatásairól, a ruhakészítés mágiájáról, szín- és stílustanácsadásról.

Az öltözködés mágikus titkai (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 600 Ft
Boldogasszony nevében

Boldogasszony nevében

Ősi magyar női titkok

Bodnár Erika (Színia)

Ebben a könyvben ősi, magyar, női dolgokról írok. Maradi módon, és még véletlenül sem trendin.

"Nem írok szinglikről, nem írok leszbikusokról, nem írok karrierről és önmegvalósításról, sőt arról sem írok, melyik az a 10 legeredményesebb hálószobai női praktika, amellyel 100%-os biztonsággal elcsavarhatjuk minden férfi fejét.

Szóval, ebben a könyvben ősi magyar női dolgokról írok. Nem csajoknak, hanem leendő és létező kis-és nagyasszonyoknak... És nem pasikról, hanem bizony létező és leendő urakról.
Mert ezt tényleg megérdemeljük." Színia

Boldogasszony nevében (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

 

 

 

 
3 600 Ft
Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Egy mindenkiért, mindenki egyért!

Bodnár Erika (Színia)

Muszáj megértenünk, hogy a világ addig nem változik meg körülöttünk, amíg mi magunk meg nem változunk. Ha szebb világot akarunk, álmodjuk meg, és attól kezdve csak arra figyeljünk. Ne engedjük, hogy bárki is kizökkentsen minket a teremtés folyamatából! Hagyjuk a politikát a politikusokra, a híreket a jól értesültekre, a vallásháborút a vallási fanatikusokra, a kétkedést a kétkedőkre, a pesszimizmust a pesszimistákra, a világvégét a jóistenre. Nekünk az a dolgunk, hogy a teremtő erőnkkel létrehozzunk egy csodaszép országot, magát a Paradicsomot, mert képesek vagyunk rá.

Egy mindenkiért, mindenki egyért! (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 600 Ft
Gyó, gyúlj!

Gyó, gyúlj!

Színia

Régóta tudtam, hogy könyvet kell írnom a gyógyulásról…

Ám egyre halogattam a dolgot, mert azt is tudtam, hogy egy komolyabb betegség megélése nélkül nem lehet hitelesen írni semmiféle gyógyulásról:

„Aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni” – mondja a szólás, és bizony legtöbbször igaza van.

Én persze nem akartam dudás lenni, és főleg nem pokolra menni… úgyhogy gondoltam, ráér még az a könyv majd olyan 90 éves korom táján, amikor már úgyis előjönnek az idő okozta kopások, meg némi magas korból fakadó bajok. Majd akkor kipróbálom és megírom a gyógyulásról szóló könyvemet, ami a címéből adódóan persze már feltételezi is a boldog végkifejletet :)

Aztán a dolgok kicsit más fordulatot vettek, mert sikerült hamarabb szert tenni a kellő tapasztalatra…

Így mégiscsak belefogtam a könyvírásba, mert meg akartam tudni, hogy mi magyar igazság egészség és betegség ügyében. Miért vagyunk egyáltalán betegek? Hogyan lehet meggyógyulni, ha már megbetegedtünk? Kinek higgyünk? Melyik gyógyító hiteles? Melyik diéta használ? Van-e csodás gyógyulás?

És mindezt ráadásul úgy akartam megtudni, hogy szokásom szerint a magyar nyelvet, a jelképeket és a rovásjeleket „faggattam”…

Gyó, gyúlj! (könyv) író Színia 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 600 Ft
Gyógyulj meg magyarul

Gyógyulj meg magyarul

Színia

Különleges könyv gyógyításról, gyógyítókról, hasznos betegségekről és boldog betegekről.

Lehet-e vajon egy betegségnek örülni? Fura kérdés. Szinte mindenki azt válaszolja rá: "Már hogy lehetne! Alig várom, hogy meggyógyuljak! Hogy lehet egyáltalán ilyet kérdezni?!"

Sokszor pedig éppen kapóra jön egy kis betegség. Például ha semmi kedvünk elmenni egy többnapos, unalmas vállalati továbbképzésre, de nem mondhatunka főnökünknek nemet. Indulás előtti este viszont belázasodunk, kitör rajtunk az influenza, és így teljesen jogosan lemondhatjuk a képzést, anélkül, hogy negatív következménye lenne számunkra, sőt főnökünk együtt érzőn még jobbulást is kíván. Vagy akkor, ha a felnőtt gyerekeink ránk se néznek hetekig, de ha betegek vagyunk, azonnal ugranak, és minden nap benéznek hozzánk. Ilyenkor egészen jó dolog kicsit betegnek lenni, nem igaz?

Egyszóval a betegség nem mindig értelmetlen dolog, hanem sokszor megoldás egy sokkal nagyobb problémánkra. Amíg ezt a nagyobb problémát nem tudjuk másképp megoldani, a betegség fennáll, megmarad, krónikussá válik, vagy vissza-visszatér.

Ebben a könyvben egészen másképp közelítjük meg a betegségeket, gyógyító folyamatokat, mint azt eddig megszoktuk. Feje tetejére állítjuk az egész témát, és ennek következtében beszélünk boldog betegekről, csodákról, amelyeket mi magunk hozunk létre, hasznos betegségekről, különleges régi gyógyító módszerekről, régi gyógyítóinkról, a sámánokról, és sok egyéb, betegséggel és gyógyítással kapcsolatos érdekességekről.

Gyógyulj meg magyarul (könyv) író Színia

 
3 600 Ft
Kör+Té=Fa - Magyar mágia 2. rész

Kör+Té=Fa - Magyar mágia 2. rész

Az etruszk írás megfejtésével

Színia

Kör+Té=Fa - Magyar mágia 2. rész

Mit jelentenek a magyar népművészeti jelképek mágikus értelemben, és miért fontos, hogy használjuk is azokat. Hogyan olvashatók egyiptomi jelképek magyarul...Mit mondanak népmeséink a dimenziókról, a lélekvándorlásról, vagy éppen a lélek felépítéséről. Mi a magyar nép feladata a Földön...Hogyan működik a XXI. századi fekete mágia...Magyar ballada, magyar nyelven, egy etruszk kőtáblán. Hétköznapi magyar levél etruszk aranylemezeken. Magyarok alapították Európa első fejlett civilizációját?

Kör+Té=Fa - Magyar mágia 2. rész (könyv) író Színia

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 600 Ft
Mindig hallgass a szívedre

Mindig hallgass a szívedre

Isten hoz ott a Mennyországba

Bodnár Erika (Színia)

Magyar beavatás. A megvilágosodás magyar módszere. Milyen a magyar beavatás? Hogyan lehet szabadalmaztatni Istent... Magyar rovásjelekkel íródott Krisztus monogramja? A kereszténység jelképeinek magyar olvasata. A technika fejlődése és az ember szabad akarata. Hogyan szenderülhet Csipkerózsika álomba a lelkünk. SZÍN-TEN és IS-TEN. A római Szent Péter tér és a magyar rovásjelek kapcsolata... - ilyen és hasonló témákat taglal a könyv.

Mindig hallgass a szívedre (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 600 Ft
Rovás lyóga

Rovás lyóga 

Színia

Az ihlet csak úgy jön, amikor akar...

Ha hívom, füle botját sem mozgatja.
Ha kérem, ha könyörgök neki, sértődötten hátat fordít.
Aztán egy nap magától megjelenik, és onnantól nincs megállás, mert űz és hajt könyörtelenül. Jön az egyik ötlet a másik után, és az információ áradni kezd.
Így kezdődött mindez a rovás-lyógával is...

A Rovás lyóga maradéktalan megértéséhez szükséges a magyar rovásjelek ismerete, és a SZERTAN c. könyvemben szereplő tudás.

Töredelmesen bevallom, hogy utálok sportolni...

Legszívesebben napi tizenkét órát olvasnék ágyban fekve (a másik tizenkettőt alvással tölteném), főleg úgy, hogy valaki ébrenlétem idején kétóránként mellém tenné tálcán a legfinomabb ínyenc falatokat. Egyszóval már születésem pillanatától nagyon-de nagyon távol állok mindenféle jógagyakorlattól és egyéb egészséges mozgásformától... Időnként próbálok ezen változtatni, de bizony mondom, a szakértők által beígért boldogság hormonok nálam SOHA még fel nem szabadultak mozgás hatására, úgyhogy azt kell hinnem, tán valamiféle földön kívülinek születtem, csak épp még nem tudok róla.

Ilyen előzmények után egyik reggel mégis arra ébredtem, hogy írnom kell... Ráadásul nem ám valami testhez álló témáról, hanem épp a ROVÁS LYÓGÁRÓL.

Na mondom, vége a lustálkodásnak, odafentről megelégelték egészségtelen életmódomat, és gondolják, hogy így majd rávesznek némi tornára, mert még egy darabig úgy látszik, szükség van rám idelent. Mostantól már csak úgy üldögélhetek a számítógépem előtt, ha a nyakam köré tekerem a lábamat.
Hát... nem voltam valami lelkes... mármint a tornát illetően.

Mindaddig, míg bele nem kezdtem az írásba.
Ugyanis nagyon gyorsan kiderült, hogy a ROVÁS LYÓGA közel sem az, aminek gondoltam, és a LYÓ nem helyesírási hiba..

Rovás lyóga (könyv) író Színia

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 600 Ft
Szertan

Szertan 

Tudás, amely szabaddá tesz

Bodnár Erika (Színia)

 

A Szertan  könyv az összes eddig megjelent könyvem összegzése, kivonata, lényege: Mindaz, amit a mai napig az őstudás ról tudok, vagy tudni vélek. Aki velem tart, nem a múltban keresi többé a magyarságát, hanem a jelenben és a jövőben, mert megérti, hogy a magyar tudás itt és most létezik. Pontosan ugyanúgy, ahogy sok ezer évvel ezelőtt létezett. Ezt a könyvet nem csak a magyaroknak, hanem az egész Földnek szántam, így mindez angolul is megjelenik, AkiRéma címmel. Azt szeretném, ha ezzel más népek is megértenék, hogy kik vagyunk mi magyarok valójában. Azt szeretném, amit Petőfi a Nemzeti dalban: Mit rákentek a századok, lemossuk a gyalázatot.

Szertan (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 600 Ft
Dob-Szer-Da

Dob-Szer-Da

Magyar mágia 1.

Bodnár Erika (Színia)

Miről szól ez a könyv? Azokról a kulcsokról, amelyek a Teremtés kódjait hordozzák, és amelyekről már majdnem teljesen megfeledkeztünk: a magyar rovásírásról, tehát a rovásbetűk és a Teremtés folyamatának csodálatos kapcsolatáról. Továbbá a magyar mágikus hagyományról, arról, hogy mit jelent magyarul Krisztus Keresztje, valamint az egyetemes jelképek magyar rovásjelekből megfejthető jelentéséről. Felfedezzük, hogy akár keleten, akár nyugaton keressük a választ életünk nagy kérdéseire, csalódni fogunk, mert a megoldás saját nyelvünkben, ősi írásunkban, hagyományainkban rejlik: bennünk él és magyar

Dob-Szer-Da (könyv) író Bodnár Erika (Színia)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 600 Ft
Nincs raktáron

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia,

természetgyógyászati könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia-horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyveknumerológia könyvek  

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.


Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az  ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia,

természetgyógyászati könyvek,népi gyógyászat,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek, 

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvekbach virágterápia  és esszenciái, radiesztézia eszközei és könyvei,  tarot kártya és angyal  kártya

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.


Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  ezoterikus könyvek,

az álomfejtés, horoszkóp, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus könyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.


Szinte minden terméket

 

10%

 

kedvezménnyel vásárolhat!

 

 20.000.-Ft

 

feletti eseti vásárláskor

 

a szállítás ingyenes

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

 

Keleverus