Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekKikelet

Kikelet
3 800 Ft

Huni fáraótól a Szent Koronáig

 

Borbola János

 

A feltámadás, a kikelet egyiptomi hieroglifáit, a keresztény tanok eredetét kutatjuk. Meglepetésünkre utunk a Szent Korona kupolájához vezetett. Megkövesedett dogmák, tudományként számon tartott nézetek sorát tettük mérlegre. Könnyűnek találtattak.

A hieroglifák végül is megszólaltak... A Szent Korona szimbolikája új titkokat fedett föl... A kutatás, és a felismerés útján nincs megállás, hiszen bármely kérdésre adott válasz menet közben újabb kérdések özönét szüli. Ezzel a jelenséggel kell most is megküzdenünk.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Kezdetben minden a szokásos mederben folyt, a szakirodalom által mindmáig díszítésnek tartott egyik ősi hieroglifa útját követtük az írás kezdetétől a Ptolemaioszok koráig, ill. a Nílus Deltától Abu Szimbelig. A nem várt méretekre duzzadt ismeretanyag viszont messze túllépte a jelzett hieroglifa értelmi és hangtani megfejtésére irányuló terveinket. Kiderült, hogy az alapkérdésre adható egyetlen lehetséges válasz csak az ősmagyar nyelven hangzósítva állítja helyre a kép látványa és hangértéke közötti eredendő egységet. Meglepő jelentése további kutatások sorát vonta magával, melynek eredményeként megállapíthattuk, hogy ez a jel a Nílus-parti hitvilág alapelemeit örökíti át a kereszténység tantételeibe. S bár ez az állítás már önmagában is elgondolkodtató, eddig csak az egyiptológia közismert útján haladtunk. A nem várt fordulatot a Szent Korona aprólékos vizsgálata okozta, nevezetesen ez az ősi hieroglifa - további társai kíséretében - négyezer éves történetének folytatásaként a Szent Korona kupoláján is tömegesen szerepel! Kutatóutunk innentől kezdve másik síkon folytatódott. Gerincét továbbra is a feltámadás Nílus-parti ősi jelei képezték, másrészt a keresztpántok ún. díszítéseinek tüzetesebb vizsgálata, illetve az apostolképek és oldaldíszeik, valamint a Pantokrátor képek alkotóelemeinek részletekbe menő elemzése további hieroglifák azonosítását eredményezte. Következésképpen a Szent Korona kupolájának eddig vélt mondanivalója újabb megvilágításba került, s vele számos, mindmáig általánosan elfogadott feltevés dőlt meg. Gondolataink bemutatását rendre a felismerés kézzel fogható, tehát tárgyi jeleivel, közöttük a több ezer éves hieroglifákkal kísérjük, melyek a feltevések birodalmából visszavezetnek a valóság - gyakran nehezen elfogadható - talajára. Így nemcsak a feltámadás egyiptomi koronáival ismerkedhetnek meg, hanem folytatásaként bemutatjuk a Szent Korona keresztpántjainak eredeti képrendszerét, az apostolok kezében tartott tárgyak valódi értelmét, a Pantokrátor képeken látható több ezer éves uralkodói jelvényeket és nem utolsó sorban a Szent Korona népeit! A jelzett népek jelképei a Kárpát-medence archeológiai leletei között mindmáig megtalálhatók. Ezek a tények! Innen nincs visszaút, még akkor sem, ha számos kérdésre ma még nem ismerjük a pontos választ. Viszont, a már eddig szerzett ismereteink birtokában elmondhatjuk, hogy a Szent Korona a legmagyarabb, legszentebb ereklyénk, mely magyarságát nem a kétes eredetű Geobitz-as zománcképnek köszönheti. Korábbi munkáink folytatásaként megállapíthatjuk, hogy nemcsak a Szent Korona abüdoszi szent (alap)mérete, egyiptomi számrendszere, és az ősi mértékegységeket hieroglifákkal a pártára írt zománcképei, hanem a bemutatásra került ősi és új-keresztény hit jelképei hordozzák a joggal hozzá fűzött magyar és egyúttal sacra ismertetőjegyeket."