Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Szent Korona könyvek


Sorrend:

A Szent Korona szimbólikus tanítása

A Szent Korona szimbólikus tanítása

A szimbólumok és szimbólumrendszerek hidat képeznek a látható és láthatatlan világok között.

A Szent Korona a teremtett világ és a Teremtő közötti kapcsolatot mutatja.

Ez a könyv arra a kérdésre keresi a választ, hogy a Szent Korona kicserélt képei hogyan módosítják a fenti kapcsolatot.   / Kiadó ajánlása /

A Szent Korona szimbólikus tanítása

                                           

 
2 300 Ft
Az időkód

Az időkód

Berta Tibor

Berta Tibor a Magyar Szent Korona 18 év saját kutatási eredményét
adja közre - olvasmányos formában - felfedezéseinek tudományos
alátámasztásaival (NASA-s,számítógépes csillagászati program) ill.
kultúrtörténeti, asztrológiai bizonyításaival. Ennek kapcsán a könyv
sehol eddig nem publikált, számos, világszenzációra is számot tartó új
felfedezést hozott nyilvánosságra.

Csak néhányat megemlítve: - a Magyar Szent Korona és az angliai Stonhenge kőkörének szerkezete az égbolt földi vetülete, - az egyiptomi Kheopsz piramissal kiegészülve egy energetikai rendszert alkot és azonos mértékegységben készült égi és földi naptári rendszer (ahol etalon a Magyar Szent Korona fejpántja), - Jézusnak és édesanyjának Máriának a születési dátuma, a nemzeti zászlónk piros-fehér-zöld színe és különböző évszámok (azóta már bekövetkezett és még előttünk lévő események évszámai) a Magyar Szent Koronán, - A Kárpát medence területi 'égi' léptéke (katasztrális hold) és minőségi mértékegysége (aranykora), stb.

A dél-angliai Stonehenge és az egyiptomi Kheopsz piramis az ősi időktől fogva üzeneteket közvetít az emberiség számára. Az üzenetek kulcsát - az időkódot - a Magyar Szent Korona őrzi szerkezetébe rejtve. Az időkód segítségével megfejtett építmények az ókori csillagászat nyelvén szólalnak meg, mint időmérő szerkezetek és jelzik a kozmikus időt. Azt, hogy valójában hány óra van kozmikus (égi) szinten. 

Erre az idöre kíváncsi ma mindenki, hogy mennyi ideje is van még hátra a Földet lakó emberiségnek. Ki lehet-e ezt valahogyan számolni? Lesz-e világvége? Mikor kezdődik a bibliai apokalipszis, vagy már el is kezdődött? 

Nos Az időkód könyv segít a fenti kérdések megválaszolásához. A Stonehenge, a Kheopsz piramis és a Szent Korona üzeneteinek elolvasása után újabb lényegi kérdések merülhetnek fel... aki a három építményt tervezte, az elöre látta a jövőt? Ő az Isten valójában? A három kozmikus időmérö szerkezet mennyi időt mutat ma? 

Galaxisunkban az ember szűkebb kozmikus környezete a Naprendszer. Az ókorban a központi óriás égitest -a Nap - mint Isten létezett az emberek tudatában. Kétezer éve Jézus is napistenként a világosságot - a fényt - hirdette a sötétség erőivel szemben. Ez a sötétség és világosság harca az ókori Zoroaszter tanítása volt. Ezen belül létezett a  zurvánizmus, az idő vallása, amely szerint az időt uraló lény maga az Isten (Zurván). Az idővallásának alaptézise az volt, hogy a földi világ dolgait az égi világ irányítja és tartja azt ellenőrzése alatt. Az ókori asztrológia - minden tudományok egyesítője - is azt a nézetet képviselte, hogy a csillagokban minden előre meg van írva, s a planéták égi helyzeteiből következtethetünk akár a jövőre is. 

Az ókori nagykultúrák igen nagy figyelmet fordítottak az égi és a földi erők kiegyensúlyozására, a természeti erők és az emberi tevékenység harmóniájának megteremtésére. A kozmikus és a földi erők egymásnak feszülését az ókori geomantia tudománya írta le (az elhelyezés és tájformálás művészetének mai neve a radiesztéziai Feng Shui). A geomantia valójában három erőforrás energiáit veszi figyelembe, így az égi erök az idő múlását határozzák meg, a földből eredők az időjárást és a földfelszínt, míg a harmadik erő az emberi tényező. A geomantia tudójának, a földjósnak a feladata, hogy a három erő harmóniáját megteremtse egy adott területen. A Magyar Szent Korona egy ilyen harmónia szimbóluma, ahol az Ég és Föld erői jelennek meg, hogy a választott területen élő emberek sorsa a legkedvezőbben alakuljon. A geomantia tudói így érték el azt az állapotot, mely szerint a Magyar Szent Korona az ország teste - égi erők emelik az ország területe fölé - és így az ország a Korona alá tartozik. Ebben a mágikus erőkiegyensúlyozó eljárásban a földjósok az idötényezőt is hozzárandelték a hely kiválasztásakor az országlakók sorsához. Miután a szimbólum harmóniáját avatatlan, nem hozzáértő kezek a múltban megmásították, (vagy elrontották), ez a jövőre nézve hatással kell hogy legyen az itt lakók számára. 

Ennek a problémának a megoldását szolgálhatja Az Időkód c. könyv, mert ha az Ég erői a Föld erőivel és az emberek szándékával találkoznak, helyére áll a harmónia. Ennek épp itt lenne az ideje...,

Az időkód (könyv) író Berta Tibor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Az ismeretlen szent korona

Az ismeretlen szent korona

Kopári Dénes

A könyv új szempontokkal gazdagítja az eddigi szerteágazó, és számos kérdés megválaszolásával adós koronairodalmat.

Az ismeretlen szent korona (könyv) író Kopári Dénes

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 400 Ft
Kikelet

Huni fáraótól a Szent Koronáig

 

Borbola János

 

A feltámadás, a kikelet egyiptomi hieroglifáit, a keresztény tanok eredetét kutatjuk. Meglepetésünkre utunk a Szent Korona kupolájához vezetett. Megkövesedett dogmák, tudományként számon tartott nézetek sorát tettük mérlegre. Könnyűnek találtattak.

A hieroglifák végül is megszólaltak... A Szent Korona szimbolikája új titkokat fedett föl... A kutatás, és a felismerés útján nincs megállás, hiszen bármely kérdésre adott válasz menet közben újabb kérdések özönét szüli. Ezzel a jelenséggel kell most is megküzdenünk.

 
3 800 Ft
-10%
Kis könyv a Szent Koronáról

Kis könyv a Szent Koronáról

Eisler János

Mikor készült a Szent Korona pánt része, s lehetséges-e, hogy két részének egybeszerkesztése a XI. század folyamán történt, István király szentté avatása kapcsán? Alapvetően e kérdésekre keresi a választ a muzeológus-művészettörténész szerző Eisler János
A kettős szerkezetű Szent Korona egykori összeállításának időpontmeghatározásában a kutató azt az utat választja, amely a kettős korona teológiai tartalmából következhet. Hogy Krisztust kétszer jelenítik meg az egyesített koronán, és a szokásos tizenkét apostol helyett csak nyolcat ábrázolnak a pánton, kulcsfontosságú rész a teljes program és a keltezés datálásához. A koronának valamiképp köze van a felkenéskor elimádkozott Credóhoz, amelyben az 1054-es egyházszakadás után a filioque formula volt a Romai Egyházban érvényes. Az egybeszerkesztett korona típusában nem idegen a XI. században ismert, mind a nyugati, az ún. Bügelkrone és a keleti, az ún. Kalemaukion koronatípustól. Ennek igazolására bőséges, illusztrációkkal dokumentált analógiákkal szolgál a szerző. A Szent Korona egybeszerkesztésére vonatkozóan felteszi, hogy a Bizáncból érkezett abroncsot es a XI. század folyamán készített pántot akkor szerkesztik egybe, amikor 1083-ban István királyt szentté avatják, és István felemelésekor – az egyházi szentté avatás szertartásakor – ezzel a jelvénnyel érintik a sírból kiemelt koponyáját.


A könyv a Szent Koronáról készült 15, s az egykorú analógiákat bemutató 10 színes kép és 50 fekete-fehér illusztrációt is tartalmazza.

Kis könyv a Szent Koronáról (könyv) író Eisler János

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 591 Ft
Kezdete: 2014.01.01
A készlet erejéig!

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia,

természetgyógyászati könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia-horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyveknumerológia könyvek  

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.


Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az  ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia,

természetgyógyászati könyvek,népi gyógyászat,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek, 

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvekbach virágterápia  és esszenciái, radiesztézia eszközei és könyvei,  tarot kártya és angyal  kártya

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.


Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  ezoterikus könyvek,

az álomfejtés, horoszkóp, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus könyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.


Szinte minden terméket

 

10%

 

kedvezménnyel vásárolhat!

 

 20.000.-Ft

 

feletti eseti vásárláskor

 

a szállítás ingyenes

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

 

Keleverus