Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

Papp Lajos könyvek


Papp lajos könyvek

Papp Lajos szívsebészről már sokszor olvashattuk,hogy a szeretet krisztusi parancsa szerint gyógyít, éli életét. Kettős feladatot rótt rá a Fennvaló. Orvosként gyógyítja az emberek beteg szívét, s immár hosszú évek óta szavaival, gondolataival gyógyítja „beteg nemzete beteg szívét". Sokszor és sokunknak nyújtott már lelki segítséget.

Papp Lajos hitvallása: 

Életem szolgálat.

 

Szolgálni az embert, szolgálni a betegeket.

 

Teremtőtől kapott hittel, krisztusi szeretet jegyében gyógyítani.

 

Több évtizedes kutatói és klinikai tapasztalataimat, tudásomat kívánom ötvözni a holisztikus gondolkodással és az elfelejtett, évezredes népi bölcsességekkel.

 

Gyógyítani szívvel-lélekkel.

 

Szívet-lelket-testet.

 

Az EGY-etemes embert. 


Sorrend:

A magyarokhoz

A magyarokhoz

Papp Lajos

Bevezeto sorok… Papp Lajos szívsebészről már sokszor olvashattuk,hogy a szeretet krisztusi parancsa szerint gyógyít, éli életét. Kettős feladatot rótt rá a Fennvaló. Orvosként gyógyítja az emberek beteg szívét, s immár hosszú évek óta szavaival, gondolataival gyógyítja „beteg nemzete beteg szívét". Sokszor és sokunknak nyújtott már lelki segítséget. A most megszületett könyv Professzor úr szándékai szerint segít minket, hogy kapcsolatot tudjunk teremteni földi életünk és a szakrális világ között, felismerjük, hogy e kettő elválaszthatatlanul összefonódik. S kényszerű aktualitása okán jelenlegi helyzetünk megoldására kínál egyfajta lelki, érzelmi lehetőséget. Bizakodjunk… M. Tóth Katalin 2006. október 24

A magyarokhoz (könyv) író Papp Lajos

 
3 500 Ft
Jöjjön el a te országod

Jöjjön el a te országod

Papp Lajos

Talán történelme legsúlyosabb válságát éli a fehér ember. Teremtő Istenétől elfordult, az éltető napfény helyett az arany csillogását választotta, s ura az életnek, nemzeteknek az uzsora lett. [.]A válságból, a "nagy kísérletből" példaképek, követhető fényes alakok, szellemi hatalmasságok verethetik ki az embereket.Ezek a példaképek valódi tartalommal töltik meg azt, ami kiüresedett, újra fényessé teszik azt, ami elhalványult. Személyükön keresztül újra valóságot, értelmet, tartalmat, erőt kapnak a kompromittált tulajdonságok: a becsület, a hűség és a többiek. Ilyen példakép Dr. Papp Lajos orvos. Dolgozatokon, lejegyzett beszélgetéseken, beszédein át elénk áll egy kép, egy ember képe, kinek kezében maga elé tartva az emberek szíve, mélyen a szemünkbe néz, és azt mondja: így kell élni, a szeretet túszaként, küzdve mindannyiunk becsületéért, hűségéért, a szeretetért. Makovecz Imre

Jöjjön el a te országod (könyv) író Papp Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 500 Ft
Ne hagyj minket kísértésben, de szabadíts meg a gonosztól   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
  Ne hagyj minket kísértésben, de szabadíts meg a gonosztól

Ne hagyj minket kísértésben, de szabadíts meg a gonosztól

Papp Lajos

"Papp Lajos szívsebész professzor barátom története nemcsak az Ő története. Az Ő személyén keresztül -benne és általa- a mindenkori, de leginkább a jelenkori magyar sors jelenik meg, teljesül be. A magyar életsors, amióta világ a világ, az egymásért élést, az egymásért való valóságot testesítette meg. Magor és Hunor, a magyar testvérpár nem egymást ölték, hanem a testvéri szeretet valósulásán keresztül egymásért harcoltak. Azt, ami akkor, ott, "azon" a szívsebészeti klinikán 1992-94-ben Papp Lajossal megtörtént -abban a kegyetlen emberi, szakmai, erkölcsi megkínzásban-, mindazt veled együtt, barátodként éltem át. Több mint harminc óra videofelvételt vettem fel, forgattam le "szenvedéstörténetedből", 1992. október 22-én azzal a mondattal kezdted az első felvételt: "Magyarország súlyosan beteg." Végigkövettem mindazt, amit ellened és a Nemzet ellen elkövettek a hatalom cinikusai, a gyilkosok. A gyilkosok ma is élnek, jól élnek, hatalmon vannak, a hatalommal visszaélve a gazság történetét teszik folyamatos jelenvalósággá, pusztítva a Nemzetet; mindezt büntetlenül. Az ország súlyos, válságos állapotban van. Papp Lajos története, igazság-könyve és filmje még várat magára, még nem jött el az ideje." (Jelenczki István)

Ne hagyj minket kísértésben, de szabadíts meg a gonosztól (könyv) író Papp Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Quo vadis Domine

Quo vadis Domine

Prof. Papp Lajossal beszélget Járai Judit

Quo vadis Domine, kérdezte Péter Jézustól. A meggyávuló az igaztól, az elbátortalanodó a Mestertől. Akitől kell és lehet és érdemes kérdezni. Aki utat mutat.Quo Vadis Domine?, kérdezzük meg Papp Lajos-tól! Tőle kell és lehet és érdemes kérdezni. Miközben a pécsi éjszakában zengett és suttogott hangja, fogva tartott hite és világa s nem eresztett varázsos szuggesztivitása, miközben beszélt és mesélt és vitatkozott és tétovázott és tépelődött és sóhajtott, elgondolkodott és érvelt, hitről és politikáról, nagyvilágról és magyarságról, szenvedéllyel, de megfontoltan - egyszeriben a Quo vadis?-templomban éreztem magam. Az Örök Rómában, a régi Appia ókeresztény kazamatái szépség szentélyében... Mely Péter történetét őrzi.

Quo vadis Domine (könyv) Járai Judit, Papp Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 500 Ft
Segíts Ég   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Segíts Ég

Segíts Ég

Papp Lajos

"Kétféleképpen lehet Papp Lajos Segíts Ég könyvéről szólni... Könnyű módja az lehetne, hogy tisztelgő szavakat gyűjtünk csokorba. És nem tévednénk, ha ezt tennénk: Papp Lajos megérdemli a tisztelgő szavakat. Nehezebbik módja az lehet, hogy vállaljuk az ő küzdelmei rejtélyeinek a megfejtését... Nincs könnyű helyzetben, aki ezt vállalja. Méltóképpen meg kell magyaráznia nemcsak azt, mit jelent a XXI. század elején legyőzni önmagunkat, mit jelent nemet mondani a kísértésekre, hanem még azt is, mit jelent napjainkban a kizökkent idő helyretolása, sőt még azt is, miképpen válik a misztériumjáték hősévé az, aki részt vállal a kizökkent idő helyretolásáért folyó hatalmas küzdelemben." - Kocsis István

Segíts Ég (könyv) író Papp Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Úton   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Úton

Úton

Papp Lajos

„S mert hosszú volt és meredek az út, s magányos, sötét tájon vitt keresztül: ím, dalt fakasztott ajkamon és lámpást adott kezembe az Úr!” - ezzel a mottóval ajánlja hetedik könyvét az olvasóknak Papp Lajos, a neves szívsebész, aki nemcsak a szívbetegek, hanem az egész nemzet szívét, lelkét igyekszik gyógyítani.

Úton (könyv) író Papp Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 200 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Gyógyító gondolatok

Gyógyító gondolatok

Papp Lajos breviáriuma

Papp Lajos

A szerző Papp Lajos bevallása szerint kötete hitvallás, amelyet kapaszkodónak szán a Kárpát-haza minden magyarjának. Gyógyító gondolatok-at indít felénk, hiszen sokáig szívsebészként működve gyógyította testünket, most már azonban holisztikus módon, szívet-lelket gyógyítva közelít az emberhez. Az egész nemzetnek gyógyulnia kell, tudja jól, s ennek érdekében nem kímél fáradságot és időt, ahol személyesen jelen kell lennie, ott megjelenik, előad nekünk, zarándokol velünk. A Gyógyító gondolatok kötetben gondolataival járja körül a csendet, a lélek békéjét, az isteni tudást, amelyet mi földi emberek megközelíteni sem tudunk, az élet szentségét, a család fontosságát, magyar gyökereinket, a szakrális orvoslás feladatait. S mindezt áthatja az ember- és hazaszeretet, hitének és szolgálatának hiteles szavakba öntése.

Gyógyító gondolatok (könyv) író Papp Lajos

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben

Sorrend: