Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekKirályi mágusok ősnépe a magyar

Királyi mágusok ősnépe a magyar
2 500 Ft

Grandpierre Attila

 

Megjelent az a könyv, ami bemutatja, mit jelentett őseink számára magyarnak lenni, mikortól számítható a magyarság, mi a köze a magyarságnak az emberré váláshoz, és miben áll az emberré válás legnagyobb titka. És ez mind nagyon időszerű kérdés és feladat a mai világban!


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Grandpierre Attila, a csillagász-kandidátus-zenész-író legújabb könyvének központjában személyes életünk, a magyarság és az emberiség jövőjének kulcskérdése áll: miféle felemelő erőnek köszönhető az emberi öntudat megszületése?
    A választ az ősidők rendkívüli népe, a Tarih-i-Üngürüszben szereplő 'rendkívüli teremtmények' népe, a királyi mágusok népe, a magyar nép különleges nemzetségcsaládja hordozza. Könyvünkben megmutatjuk, hogy nemzeti jelképeink páratlanul mélyreható és kristálytiszta ősi természettudományos világképe a királyi mágusok jelképekbe foglalt testamentuma.
    A királyi mágusok adták az ősidők magyar Napkirályait, feladatuk a Föld népeinek védelmezése volt. Bemutatjuk az elsõ emberiséget felemelő Napkirályság, a mágusok és az õsi magyarság kultúrájának az emberré válás korszakáig visszanyúló múltját igazoló érveket és tényeket. A Világmindenség emberi alkotóerőinek felismerése teszi lehetővé az életbarát és ember-segítő társadalmak megszületését, az őstörténelem visszaszerzését, a népek szövetségét és az emberiség újjászületését.