Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

MAGYAR ŐSTÖRTÉNET KÖNYVEK

Főkategória >MAGYAR ŐSTÖRTÉNET KÖNYVEK

MAGYAR ŐSTÖRTÉNET KÖNYVEK

A Magyar őstörténet könyvek elénk tárják a magyar ősmúlt kutatási eredményeit

Ismerjük-e a magyar történelmet? A köztudatban élő kép szerint igen, hiszen a hivatalos történetírás és az iskolában tanultak összhangban állnak. A közkeletű kép szerint a magyar történelem Szent Istvánnal kezdődött. Márpedig a valóságban a magyar történelem legmeghatározóbb, életfontosságú kérdései Szent István előtt dőltek el. Szent Istvánig a magyarság sok évezredes múltra visszatekinthető népesség volt; azótaMagyarország súlya lassan, de következetesen csökken, nemcsak terjedelmében, de magyarságában is. 

A Magyar őstörténet könyvek rámutatnak a magyarság sok évezredes múltjára

Magyar őstörténet könyvek soraiban, neves történelem kutatóink jóvoltából tárulnak fel szemünk előtt - eddig nem, vagy csak sejtett őstörténeti összefüggések - a magyar ősmúlt félelmetes időbeli kitágulásának lehetőségei. Hisszük vagy nem hisszük, de többé már nem lehet elhallgatni ezeket a következtetéseket.

A Magyar nép őstörténete kategória könyvei, őseink kultúráját ismertetik

Magyar nép őstörténete legújabb kutatási eredményeit elénk táró könyvekből megismerhetjük magyar elődeink útját, kultúráját, kapcsolatait és szokásait az őshazától a mai hazánk területéig. A Magyar nép őstörténete könyvek a hunmagyar, székelyföld, szkíta, Arvisura, Yotengrit és rovásírás témaköröket dolgozzák fel.

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház