Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

NEUROLINGVISZTIKUS PROGRAMOZÁS - NLP KÖNYVEK

Főkategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >NEUROLINGVISZTIKUS PROGRAMOZÁS - NLP KÖNYVEK

NeuroLingvisztikus Programozás - NLP

Neuro

az idegrendszerre utal, az emberi elmére, amely nemcsak az agynak nevezett szervünkben lakik, hanem behálózza egész testünket. A világot egész lényünkkel érzékeljük. A külvilágból jövő információkat érzékszerveinken keresztül fogadjuk be. Látjuk a környezetünket, a körülöttünk lévő embereket, halljuk a hangokat, zajokat, érezzük az illatokat, az ízeket, a nap melegét a bőrünkön.

Lingvisztikus

a nyelvre utal, nemcsak a kimondott szavakra, mondatokra, hanem a “hangtalan” nyelvre – a mozdulatokra, gesztusokra is.  A szavakba öntött gondolatok csak részben fejezik ki a beszélő élményvilágát. A felszín alatt a mélyben lappang a teljes emberi tapasztalás, amely minden esetben sokkal gazdagabb a kimondott szavaknál.

Programozás

a számítógépek világából kölcsönzött kifejezés, a gondolatainkban rejlő folyamatutasítások sorrendjére utal (mentális programok), amely lehetővé teszi a kitűzött cél elérését. Ha megváltoztatjuk mentális programjainkat, megváltozik a viselkedésünk is. Ha meg akarunk változtatni egy nem túl szerencsés régi viselkedést, ezt a viselkedést irányító mentális program frissítésével tudjuk elérni.

 

Az NLP segítségével megszabadulhatunk:

 • Belső harcainktól, ellentmondásainktól
 • Már meghaladott beidegződéseinktől, szokásainktól
 • Indokolatlan félelmeinktől és egyéb, életünket nem segítő érzelmektől

Az NLP-vel megtapasztalhatjuk

 • A belső harmóniát (“jóban leszünk” magunkkal)
 • Tudattalan bölcsességünket, találékonyságunkat és más erőforrásainkat
 • A hatékony, élvezetes, könnyű tanulást (idegen nyelv stb.)
 • Választási lehetőségeket az eddig megoldatlannak tűnő helyzetekben
 • Az eredményes döntési és késztetés stratégiákat
 • Hogy érhető el az érintett felek számára kölcsönösen előnyös megoldás

Az NLP elősegíti szakmai fejlődését mindenkinek, aki munkája során emberekkel foglalkozik. Például:

 • A tanárok, oktatók, előadók
  megtanulhatják, hogyan keltsék fel tanítványaikban vagy közönségükben az érdeklődést, a tudásszomjat, a könnyű tanulás természetes állapotait; hogyan adják át az anyag elsajátítását lehetővé tevő gondolkodási stratégiákat; miként fejtsenek ki ellenállhatatlan hatást a csoportra.
 • Az üzletemberek, vezetők, vállalkozók
  munkahelyi stressz-szintje jelentős mértékben csökkenthető, sikeresebben tudják megoldani, sőt megelőzni a konfliktusokat; munkatársaikat egyéniségük figyelembevételével jobban ösztönözhetik és előhozhatják erőforrásaikat; hatékonyabbá tehetik bármilyen vállalkozás működését.
 • Az orvosok és természetgyógyászok
  az NLP eszközeivel megteremthetik a gyógyulás gondolati és érzelmi hátterét pácienseikben és segíthetnek nekik az egészséget támogató életmód kialakításában.
 • A pszichológusok, pszichoterapeuták
  számos konkrét eljárást sajátíthatnak el, amelyekkel hatékonyan, fájdalom és ellenállás nélkül segíthetik pácienseiket a kívánt változás elérésében.


Sorrend:

A változás művészete

A változás művészete

NLP alapok alapja

Stenger Györgyi

Stenger Györgyi az NLP Akadémia alapítója és vezető trénere. Az NLP tréneri diplomáját 1998-ban szerezte Angliában.

Olvashattál már az NLP-ről korábban is, hisz egyre népszerűbb hazánkban. A változás művészete könyv amit a kezedben tartasz, teljesen egyedülálló, az első kiadvány magyar szerzőtől, magyar emberek tapasztalatával gazdagítva.

Stenger Györgyi közérthető, humoros, könnyed stílusban vezet be az NLP színes világába, és ott általad is elsajátítható gyakorlatokkal ajándékoz meg.

Megtudhatod, hogy mit is jelent ez a varázslatos három betű, hogy milyen előfeltevésekkel élnek az NLP szerelmesei. Megismerheted, hogy miként működik az elméd, és képes leszel hasznosabban irányítani azt. Fény derül gondolataid szerkezetére és górcső alá kerülnek álmaid, vágyaid, emberi kapcsolataid. Vigyázat! A változás művészete könyv mellékhatásaként kommunikációd is eredményesebbé válhat.

Magadat szeretnéd csiszolni? Vagy másoknak segíteni, és módszert keresel? Miért ez a könyv a legjobb választás?

Az NLP elegáns, gyors és működik!

Nincs más dolgod, csak lapozd fel, és engedd meg magadnak, hogy a könyvben leírt gyakorlatok örömtelibbé és teljesebbé tegyék  hérköznapjaidat.


A változás művészete (könyv) író Stenger Györgyi

 
3 300 Ft
-10%
Csodák a gyakorlatban

Csodák a gyakorlatban

Az NLP gyógyító ereje

Arielle Essex

Csodának nevezhető gyógyulásokról sokszor hallunk, ám ilyenkor gyakran legyintünk kételkedve, hogy ez csakis mással történhet meg. Ez nem így van. Az orvosilag megmagyarázhatatlan gyógyulásokat, legyen szó akár kisebb lelki vagy testi eredetű problémáról, akár rosszindulatú daganatos betegségről mi magunk is segíthetjük. Arielle Essex agydaganatból gyógyult beteg. Könyvet írt különleges módszeréről, amellyel meggyógyította önmagát, és másokat is megtanított arra, hogyan segítsék testüket a gyógyulási folyamat során gondolataik megváltoztatásával. Felfedezte a kapcsolatot a tudatos gondolkodás, a betegségek és a stressz között, és rátalált arra a módszerre, amellyel bárki eredményesen felveheti a küzdelmet egészsége érdekében. Arielle Essex az NLP (Neuro Lingvisztikus Programozás) pszichológiáját, az alternatív gyógymódokat és a spiritualitást működő módszerré gyúrta össze. Arra tanítja az embereket, hogyan építsék be ezt a módszert az életükbe, hogyan küzdjenek meg a kríziseikkel. A gyógyulás a máshogyan gondolkodással kezdődik

Csodák a gyakorlatban (könyv) író Arielle Essex

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2015.10.14
A készlet erejéig!
Életfonal

Életfonal

Az idő misztériuma
NLP Alapok alapja II.

Stenger Györgyi
Vannak, akik milliókat költenek svájci órákra, amellyel precízen mérik a külső időt. Az Életfonal könyv a belső időre fókuszál. Az NLP-s megközelítéssel felfedezheted saját, egyedi időérzékelésedet! Kíváncsi vagy már?

Életfonal (könyv) író Stenger Györgyi
 
2 990 Ft
Elmés változások

Elmés változások

Hogyan használd belső erőidet a változáshoz

Richard Bandler

Richard Bandler, az NLP atyja „Elmés változások” című könyvében ismerteti a következő esetet, mely humorosan bemutatja, hogy is működik az NLP egyik technikája, hogyan segíti hozzá az embereket a paradigmaváltáshoz, korábbi beidegződéseik felülvizsgálatához, és egy valóban „elmés” változáshoz: "Csúnya dolog tévedni. Gyakran megesik, hogy tizenéves lányt hoznak a szülei, mondván, hogy baj van vele; élvezi a nemi életet, és nem tudják rávenni, hogy hagyja abba. Micsoda hatalmas, idealisztikus feladat: Visszaszüzesíteni valakit! A szülők meg akarják győzetni a lányukat velem, hogy a szex nem is jó, hogy veszélyes, és hogy ha élvezi, egész életében rosszul fogja magát érezni tőle. Van terapeuta aki meg is próbálja – sőt, még olyan is, akinek sikerül!

Elmés változások (könyv) író Richard Bandler

 
2 900 Ft
Mély belső átalakulás

Mély belső átalakulás

Connirae Andreas · Tamara Andreas

A mély, belső átalakulás gyengéd és egyben hatékony módot kínál arra, hogy problémáinkat: rossz szokást, betegséget, nem kívánt érzelmet vagy bármilyen válságot lehetőségnek tekintsük eddigi létünk túllépésére, és felfedezzük a belső teljességet, ami életünk alapjává válhat. Ez a harmonikus belső változás olyan érzés, mintha hazatérnénk. Mintha mélyen önmagunkban észrevennénk, amit mindig is akartunk, csak nem tudtunk róla.

Mély belső átalakulás (könyv) író Connirae Andreas · Tamara Andreas

 
3 500 Ft
Mire jó az NLP   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Mire jó az NLP

Mire jó az NLP

A sikeres élet kulcsa

Richard Bandler, Alessio Roberti,Owen Fitzpatrik

Erős, boldog, sikeres ember szeretnél lenni, aki eléri céljait? Mindezt elérheted, és csak magadon kell változtatnod. Hogy hogyan?

A Mire jó az NLP? lebilincselő történeten keresztül mutatja be az NLP alapjait. A főszereplő fiatalember személyes változásán és felfedezésein keresztül mi magunk is átélhetjük a módszer erejét és rádöbbenhetünk, milyen nagyszerű eszközt kapunk a kezünkbe. Inspiráló és könnyű olvasmány, amely felidézi Richard Bandler workshopjait, első kézből bemutatva az olvasónak mindazokat a technikákat, amelyeket a szerző az oktatással eltöltött több mint 35 év során kifejlesztett.

- Az NLP, azaz a Neuro-Lingvisztikus Programozás az egyik leghatékonyabb önfejlesztő és kommunikációs módszer. A könyvből megismerhetjük azokat a technikákat, amelyek segítségével
- pozitívan alakíthatjuk gondolkodásmódunkat
- egyértelműen megfogalmazhatjuk céljainkat
- elengedhetjük gátló félelmeinket, fóbiáinkat, rossz szokásainkat
- növelhetjük önbizalmunkat, önbecsülésünket
- javíthatjuk embertársainkkal való kapcsolatunkat
- fokozhatjuk szakmai eredményeinket.

Mire jó az NLP (könyv) írók Richard Bandler, Alessio Roberti,Owen Fitzpatrik

 
1 900 Ft
Nincs raktáron
NLP
NLP

NLP

Segítség egymás és önmagunk megismeréséhez - Pszichológiai gyakorlatok

Úgy tűnik, egyes embereknek több adottságuk van, mint másoknak. Az NLP az alkalmazott pszichológia egyik leggyorsabban fejlődő területe, egyszerű fogalmakkal írja le, hogy megtanuljuk a kiválóság mintáit. Az NLP módszerei felbecsülhetetlennek bizonyulnak a személyes fejlődéshez és kiválósághoz a tanácsadásban, oktatásban és az üzleti életben.

NLP (könyv) írók Joseph O'connor, John Seymour

 
2 290 Ft
NLP
NLP

NLP

A tudattalan erőforrás a sikeres,örömteli életért

Roderich Heinze; S. Vohmann-Heinze

Derítse fel a közérzetét befolyásoló ingereket, és fejlesszen ki új viselkedésmódokat. Tanulja meg tudatosan érzékelni és irányítani belső élményeit. Tudatosan programozza tudattalanját a sikerre, és használja ki optimálisan személyes fejlődési potenciálját. Használja fel a boldog pillanatok energiáját a negatív tapasztalatok pozitív átértékelésére és új kreatív célok megalkotására – ez a neurolingvisztikus programozás. NLP önfejlesztő program a harmonikus, teljes életért.

NLP (könyv) írók Roderich Heinze; S. Vohmann-Heinze

 
3 300 Ft
Az NLP és az egészség

Az NLP és az egészség

Ian Mcdermott · Joseph O'Connor

A neurolingvisztikus programozás azt tanulmányozza, hogyan befolyásolják gondolataink közérzetünket. Az NLP és az egészség a legújabb orvosi kutatások eredményeit az egészségünkről szerzett saját tapasztalatunkkal egészíti ki. A könyv választ ad a következő kérdésekre: Hogyan teremtjük meg belső világunkat, és hogyan reagál erre szervezetünk? Hogyan befolyásolja érzelmi állapotunk az immunrendszerünket? Mire tanítanak a bámulatos gyógyulások? Hogyan gyülemlik fel a stressz és az aggódás, és hogyan küzdhetjük le? Hogyan szerezhetünk magunknak örömöt és élesíthetjük elménket érzékszerveinken keresztül? Miért nem feltétlenül egészségtelen az, ha betegek vagyunk? Ez a könyv azokhoz szól, akik meg akarják ismerni az NLP működését, gyakorlati módszereivel harmóniát szeretnének teremteni testük és lelkük között, és még többet akarnak tudni minden idők legnagyobb rejtélyéről, önmagukról.

Az NLP és az egészség (könyv) írók Ian Mcdermott · Joseph O'Connor

 
3 590 Ft
Nincs raktáron
Élj úgy, ahogyan szeretnél

Élj úgy, ahogyan szeretnél

Ajándék angol nyelvű transz-CD-vel!

Richard Bandler

Az Élj úgy, ahogyan szeretnél könyvben Richard Bandler, az NLP társalapítója leghatékonyabb gyakorlatait gyűjti egy csokorba. Megmutatja, hogyan lépjünk túl régi, rossz szokásainkon, döntéseinken; hogyan jussunk túl az előttünk álló, többnyire nem túl kellemesnek tűnő feladatokon. Tanácsait megfogadva több időt áldozhatunk szeretteinkre és azokra a dolgokra, amelyek örömet okoznak nekünk - mindössze azáltal, hogy megváltoztatjuk gondolkodásmódunkat és más nézőpontból tekintünk életünkre.

A módszer segítségével az olyan problémák is eredményesen kezelhetők, amelyek gyógyításához korábban a legképzettebb pszichológusoknak is hónapokra volt szükségük: a legtöbb fóbia nem egészen egy óra alatt teljesen kikúrálható, az apróbb napi félelmek és negatív gondolatok pedig akár percek alatt is eltörölhetőek. Egyszóval bármin is szeretnél változtatni, bármit is szeretnél elérni, Richard Bandler segít neked!

Élj úgy, ahogyan szeretnél (könyv) író Richard Bandler

 
3 200 Ft
Kényelmes ​tanulás NLP-vel

Kényelmes ​tanulás NLP-vel

Diana Beaver

Az információ korunk keményvalutája. Ám minél nagyobb ütemben zúdul ránk, annál többet kell tanulnunk, hogy megelőzzük a kellemetlen meglepetéseket. A gond csak az, hogy az agyunkhoz nem mellékeltek felhasználói kézikönyvet. A Kényelmes tanulás NLP-vel pótolja ezt a hiányt, és bemutatja, hogyan használhatjuk ki agyunk természetes kapacitását. A könyv feltárja, hogyan érhetünk el paradigmaváltást gondolkodásunkban az NLP (neurolingvisztikus programozás) – a kiválóság művészete és tudománya – segítségével. Megvilágítja, hogyan változtathatjuk meg a képességeinkről vallott nézeteinket, hogyan bontakoztathatjuk ki természetes képességeinket, és hogyan teremthetünk pozitív jövőt.

Kényelmes ​tanulás NLP-vel (könyv) író Diana Beaver

 
2 990 Ft
Nincs raktáron
NLP és párkapcsolatok

NLP és párkapcsolatok

Robin Prior - Joseph OConnor

Könyvünk megmutatja, hogyan
- találhatja meg azt a partnert, aki igazán illik önhöz,
- szabadíthatja fel az önben rejlő szenvedélyeket,
- legyen önmaga a kapcoslatában, és nem az az ember, akinek mások szeretnék látni önt,
- hogyan tanulhatnak meg örülni annak (s nem küszödni amiatt), hogy a férfiak és a nők nem egyformák.
Joseph O'Connor író, tréner és személyes tanácsadó. Számos NLP könyv - köztük a nálunk is megjelent NLP - szerzője. Művei eddig 14 nyelven láttak napvilágot. Robin Prior tréner, író, humorista és személyes tanácsadó. Sokan nekik köszönhetik, hogy megtalálták életük párját, és most boldog családi életet élnek.

NLP és párkapcsolatok (könyv) írók Robin Prior - Joseph OConnor

 
2 200 Ft
Nincs raktáron
NLP trénereknek

NLP trénereknek

Útmutató és eszköztár vezetők, trénerek és kommunikációs szakemberek számára

„Az ​NLP arról szól, hogyan éljük meg a tapasztalatokat belülről: hogyan gondolkodunk az értékeinkről és meggyőződéseinkről, és hogyan teremtjük meg érzelmi állapotainkat.” A „neuro” szó a gondolkodási folyamatainkra utal, a „lingvisztikus” a nyelvre vonatkozik, arra, hogyan használjuk és hogyan hat ránk, a „programozás” a magatartásmintáinkra és céljainkra utal. A kötet a Neuro-Lingvisztikus Programozásra, az emberi kommunikáció hatékony és tanítható modelljére épülő módszer alkalmazását mutatja be trénerek számára. A tréning az üzleti élet változása és a technika előretörése következtében visszaszorulóban van. Ahhoz, hogy a trénerek továbbra is hatékonyan működhessenek választott munkaterületükön, igen hatékonynak kell lenniük – ehhez nyújt segítséget a kötet. Első része áttekintést ad a tréningmódszerről, a manapság zajló változási folyamatairól, a második részben a szerzők azokat a készségeket veszik számba, amelyek a tréningek és prezentációk megtervezésében szerepet játszanak, majd a harmadik részben a gyakorlati tréninghez szükséges szükséges interaktív készségeket ismertetik. A negyedik rész az értéklésről és a tréning továbbfejlesztéséről szól. – A kötet „Útmutató és eszköztár vezetők, trénerek és kommunikációs szakemberek számára”, elsősorban ők kereshetik.

NLP trénereknek (könyv) író Joseph O'connor - John Seymour

 
3 800 Ft
Nincs raktáron

Sorrend: