Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekBelül keresd Istent

Belül keresd Istent
2 200 Ft

Belül keresd Istent

Sri Vasudeva

25 inspiráló beszélgetés gyűjteménye Sri Vasudeva-val, melyeket 1995-1996 folyamán Trinidadban, különböző helyszíneken folytattak. A Belül keresd Istent könyv célja, hogy az olvasót elvigye egy belső utazásra, a szerző Sri Vasudeva saját Igazság tapasztalata alapján.
Sri Vasudeva Trinidadban született és a Karib-szigeteki Egyetemen szerezte műszaki diplomáját. Spirituális keresése Indiába vitte, ahol elmélyült jóga tapasztalatainak áldása és az Istennel való egység a teljes belső béke végső állapotába vezették. Életét egyetlen célnak szenteli azóta is, az emberiség spirituális felemelésének, azért, hogy egy békésebb, szeretettel teli, harmonikus világot alkothassunk.


„Áldásban bővelkedünk, mert megérintett bennünket felvilágosult lelkének gyönyörű tudatossága, annak, aki az Igazságot tanítja, mint ahogy azt a különböző korok Nagy Útmutatói tanították és példájukkal mutatták.”
Violet Assam-Collymore tiszteletes
Trinidad és Tobago Emeritus minisztere


Sri Vasudeva erőteljes hatású tanítóvá vált, aki áthidalja a filozófiák és a gyakorlat közötti szakadékot. Az őszinte önátadás és bölcsesség csakis a szerző személyes tapasztalatából származik. A Belül keresd Istent könyv biztosan beváltja a személyes átalakuláshoz kapcsolódó ígéretét.”
Deepak Raman, vezetőségi tag,
Trinidad és Tobago Védikus Misszió

Belül keresd Istent (könyv) író Sri Vasudeva

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház