Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekPárkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében - Eschwigné Varga Zsuzsanna
3 500 Ft

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében könyv kapcsolatainkról, különböző karakterű emberek egymással kialakított, vagy kialakítható viszonyáról szól.

A számmisztika újabb gyöngyszeme jelent meg.

A nagy sikerű Atlantisz mágikus négyzete könyv a számmisztika alapkönyve.

Ennek mintegy folytatása a Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében könyv, mely emberi kapcsolatainkról, a különböző karakterű emberek egymással kialakított, vagy kialakítható viszonyáról szól, közérthető, igen olvasmányos formában, ahogy ezt Eschwigné Varga Zsuzsanna Tanárnőtől megszokhattuk.

„A számmisztika tükrében nézve az emberi kapcsolatokat, a leggyakoribb megközelítés, a számok összeférhetőségének, elsősorban az emberi karakterek összeillőségének vizsgálata. Ahány numerológus vizsgálta e kérdést, annyiféle szempontból közelítette meg az emberi összeférhetőség lehetőségeit.

Szerintem az összeillőség vizsgálata csapda, inkább az a lényeg, van e valamilyen kulcs két emberhez?

Amikor két ember egymásba szeret, megindul közöttük valamilyen láthatatlan erő,  mely ezután mindig ott rezeg a levegőben.

Sokan kutatták ezt a megmagyarázhatatlan összekötést, kémiai reakciókat sejtettek a dolgok mögött.

Évekig kerestem, és végül megtaláltam azt a „hidat” , mely két embert összekapcsol.

Könyvemben ezt szeretném kifejteni a számmisztika ősi tudományának segítségével…”

Eschwigné Varga Zsuzsanna

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében (könyv) író Eschwigné Varga Zsuzsanna

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

 • számmisztika, ill. a numerológia több ezer éves tudomány.

  A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük e kivételes tudományt.

  Pythagoras a számmisztikanumerológia területéről olyan Atlantisz-ról eredeztetett tökéletes rendszert hagyott ránk, melynek segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy  karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk, mi magunk miért így működünk, miért így viselkedünk, hogyan tudunk harmonikusan beleilleszkedni saját életünkbe, környezetünkbe.

  Ezekben a kérdésekben segítenek a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek. 

  A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek.

  Így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyek ismeretében a jövője nagymértékben megismerhető.

  Az Atlantisz mágikus négyzete című számmisztika könyv , illetve numerológia könyv többek között választ ad arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

  számmisztika könyvek és a numerológia könyvek-ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

  számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

  A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak és a számmisztika könyvek ill. a numerológia könyvek sorában fejtik ki nézeteiket.

  A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztikanumerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek iránymutatásainak segítségével, a  mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

  A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek célja

  az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét és megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztikanumerológia - tól kezdve megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológiai ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot majd így eljutunk egészen a modern számmisztikáig, amely már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit nyújtja.

  számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

  Ezokönyvek Keleverustól webárúház