Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekKínai jóslás, számmisztika

ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
ANTIKVÁR KÖNYVEK
Kínai jóslás, számmisztika
3 500 Ft

Kínai jóslás, számmisztika

A jólét és beteljesülés útja

Richard Webster

"A legtöbb jóslási rendszer esetében az előkészületek és az értelmezés sok időt vesznek igénybe. Nem ismerek még egy olyan technikát, mint a kínai számmisztika: gyorsan és egyszerűen nyújt sokrétű, árnyalt elemzést az emberekről." (Richard Webster) A valaha létezett technikák közül ezzel a módszerrel lehet a leggyorsabban és legkönnyebben személyiségelemzést adni. A Kínai jóslás, számmisztikaból ez tökéletesen elsajátítható, és már a könyv első oldalainak áttanulmányozása után bárki teljes képet alkothat egy másik emberről pusztán a születésnapja alapján. A Kínai jóslás, számmisztika könyv egyedülálló erénye, hogy tartalmaz egy 1900-tól 2000-ig terjedő táblázatot a szoláris és lunáris dátumok közti átváltáshoz.

számmisztika, ill. a numerológia több ezer éves tudomány.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük e kivételes tudományt.

Pythagoras a számmisztikanumerológia területéről olyan Atlantisz-ról eredeztetett tökéletes rendszert hagyott ránk, melynek segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy  karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk, mi magunk miért így működünk, miért így viselkedünk, hogyan tudunk harmonikusan beleilleszkedni saját életünkbe, környezetünkbe.

Ezekben a kérdésekben segítenek a számmisztikanumerológia könyvek. 

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyek ismeretében a jövője nagymértékben megismerhető.

Az Atlantisz mágikus négyzete című számmisztika könyv , illetve numerológia könyv többek között választ ad arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek-ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak és a számmisztika könyvek ill. a numerológia könyvek sorában fejtik ki nézeteiket.

A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztikanumerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek iránymutatásainak segítségével, a  mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek célja az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét és megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztikanumerológia - tól kezdve megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológiai ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot majd így eljutunk egészen a modern számmisztikáig, amely már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit nyújtja.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

Kínai jóslás, számmisztika (könyv) Richard Webster


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben    ANTIKVÁR KÖNYVEK