Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAtlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna
3 500 Ft

Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Az Atlantisz mágikus négyzete könyv valódi kulcs önmagunk megismeréséhez, pótolja az űrt, mely a számmisztika könyvekből kimaradt. 

 

"Könyvemet tankönyvnek szánom. Hosszú évek óta foglalkozom számmisztikával, tanácsadással, tanítással.Tanítványaim inspiráltak arra, hogy e könyv megszülessen. 

A számmisztika tudománya a legősibb önismereti módszerek egyike.

A halhatatlan atlantiszi tudás része volt a számmisztika. Az atlantiszi mágusok a számok rezgését, testi, lelki és szellemi szinten vizsgálták, az idő tükrében.

A " kiválasztottak "a tudós papok foglalkoztak  a bolygók mozgásával, energiáival.

Megfigyelték a Napot, a Holdat, a többi bolygót, ezek hatásait az emberre.

A négyzetet, mint szimbólumot felhasználva ránk hagytak egy bűvös rendszert, mely a mai zaklatott világunkban , a XXI. században is csodálatosan működik.

Az Atlantisz mágikus négyzete könyvben Eschwigné Varga Zsuzsanna a számmisztika egy ősi rendszerét igyekszik bemutatni, Atlantisz bűvös négyzetét.

Eschwigné Varga Zsuzsanna sok-sok éven át tanulmányozta, kutatta és tanította az atlantiszi alapokon nyugvó numerológia, azaz számmisztika tudományát, annak rejtelmeit.

Az Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna  könyv tudományos igénnyel megírt alapmű.

Egyben kiváló tankönyv, lenyűgözően  izgalmas, kalandos olvasmány mindenki számára, akit érdekel az asztrológia, a numerológia,

a misztikum, a spiritualitás, s azokon belül egy ősi atlantiszi titkos tudomány : a számmisztika.

Az Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna  című könyv igazi kincs és egyben valódi kulcs  önmagunk megismeréséhez, a bennünket  körülvevő világ megértéséhez.

Atlantisz mágikus négyzete (könyv) írója: Eschwigné Varga Zsuzsanna

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

 • számmisztika, ill. a numerológia több ezer éves tudomány.

  A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük e kivételes tudományt.

  Pythagoras a számmisztikanumerológia területéről olyan Atlantisz-ról eredeztetett tökéletes rendszert hagyott ránk, melynek segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk, mi magunk miért így működünk, miért így viselkedünk, hogyan tudunk harmonikusan beleilleszkedni saját életünkbe, környezetünkbe.

  Ezekben a kérdésekben segítenek a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek. 

  A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek.

  Így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyek ismeretében a jövője nagymértékben megismerhető.

  Az Atlantisz mágikus négyzete című számmisztika könyv , illetve numerológia könyv többek között választ ad arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

  számmisztika könyvek és a numerológia könyvek-ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

  számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

  A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak és a számmisztika könyvek ill. a numerológia könyvek sorában fejtik ki nézeteiket.

  A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztikanumerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek iránymutatásainak segítségével, a  mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

  A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek célja

  az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét és megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztikanumerológia - tól kezdve megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológiai ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot majd így eljutunk egészen a modern számmisztikáig, amely már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit nyújtja.

  számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

  Ezokönyvek Keleverustól webárúház