Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekAtlantisz Mágikus Négyzet Tarotja - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja - Eschwigné Varga Zsuzsanna
3 000 Ft

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Az Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja könyvben bemutatott rendszer azoknak  készült, akik a numerológia tudományával foglalkoznak és a tarot szerelmesei.

Az Atlantisz mágikus négyzetének részletes bemutatását tanulmányozhatja Eschwigné Varga Zsuzsanna első művében, az Atlantisz Mágikus Négyzete című nagysikerű  könyv ben, mely a sorozat I. része.

Azok akik elsajátították az Atlantisz Mágikus Négyzete titkait, megtanulták  a négyzet belső összefüggéseit, most újabb szintézissel a Numerológia és a Tarot szimbólumainak csodálatos összefüggéseivel ismerkedhetnek meg.

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja  (könyv) tartalma

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja  című könyv  az Atlantisz Mágikus Négyzet Tarot rendszerét ismerteti, ezen belül a négyzet felépítését, a Mágikus négyzet Tarot kirakásának lépéseit, a tarot kirakás elemzését betegség esetén, párkapcsolati elemzést, a házasság négyzetének elemzését.

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja (könyv) írója: Eschwigné Varga Zsuzsanna


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

 • számmisztika, illetve a numerológia több ezer éves tudomány.

  Az ezoterikus könyvek sorában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük e kivételes tudományt.

  Pythagoras a számmisztikanumerológia területéről olyan Atlantisz-ról eredeztetett tökéletes rendszert hagyott ránk, melynek segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy  karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk, mi magunk miért így működünk, miért így viselkedünk, hogyan tudunk harmonikusan beleilleszkedni saját életünkbe, környezetünkbe.

  Ezekben a kérdésekben segítenek a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek. 

  A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyek ismeretében a jövője nagymértékben megismerhető.

  Az Atlantisz mágikus négyzete című számmisztika könyv , illetve numerológia könyv többek között választ ad arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

  A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek sorából a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

  számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

  A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak és a számmisztika könyvek ill. a numerológia könyvek sorában fejtik ki nézeteiket.

  A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztikanumerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek iránymutatásainak segítségével, a  mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

  számmisztika könyvek és a numerológia könyvek célja az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét és megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztikanumerológia - tól kezdve megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológiai ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot majd így eljutunk egészen a modern számmisztikáig, amely már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit nyújtja.

  számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

  Az Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja (könyv) szerzője Eschwigné Varga Zsuzsanna

   

  Ezokönyvek Keleverustól webárúház