Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

SZÁMMISZTIKA KÖNYVEK

Főkategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >SZÁMMISZTIKA KÖNYVEK

SZÁMMISZTIKA KÖNYVEK

A szám az a kulcs, amellyel a szellemi értelem az anyag minden titkát ki tudja nyitni, s amellyel az anyagi értelem a szellem titkait is kinyithatja. ( Hamvas Béla)

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

 

A számmisztika, ill. a numerológia több ezer éves tudomány.

számmisztika könyvek, illetve a numerológia könyvek  tanulmányozásával megismerhetjük e kivételes tudományt.

Pythagoras a számmisztikanumerológia területéről olyan Atlantisz-ról eredeztetett tökéletes rendszert hagyott ránk, melynek segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk, mi magunk miért így működünk, miért így viselkedünk, hogyan tudunk harmonikusan beleilleszkedni saját életünkbe, környezetünkbe.

Ezekben a kérdésekben segítenek a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek segítségével    jövőnk nagymértékben megismerhető.

Az ezoterikus könyvek kategóriában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek egyes példányaiból megismerhetjük, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozása során megtudhatjuk, hogy az ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyekből megismerhető és nagymértékben kikövetkeztethető a jövője.

Az Atlantisz mágikus négyzete című számmisztika könyv , illetve numerológia könyv többek között választ ad arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek-ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanúsága szerint, a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak és a számmisztika könyvek ill. a numerológia könyvek sorában fejtik ki nézeteiket.

A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztika, numerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek iránymutatásainak segítségével, a  mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  egyik célja az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét.

Megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztika, numerológia  eszközeivel megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológia keretein belül ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot, majd eljutunk egészen a modern számmisztika területére, amelyben már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit vizsgálhatjuk.

Alexander Rózsási Sorsunk és a számjegyek című  művén több számmisztika illetve numerológia iránt érdeklődő generáció is felnőtt. A Sorsunk és a számjegyek című könyv olyan alapmű, mely az emberi személyiséget, valamint a sors titkait és a számok közötti összefüggést elemzi, a számmisztika ill. a numerológia módszereivel. Éppen ezért ez a számmisztika könyv nem hiányozhat azok könyvespolcáról, akik önmagukat és lehetőségeiket jobban meg szeretnék ismerni, hogy beteljesíthessék életcéljukat és a sors korlátozó tényezői fölé emelkedhessenek. Ezt a célt szolgálhatja a  numerológia könyvek ismerete.

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Sorrend:

-10%
A numerológia kézikönyve

A numerológia kézikönyve

Herbert Selnik

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak.
Hiszen hogyan is érthetnénk meg a matematikai alakzatokat, melyek csaknem a végtelenségig nyúlnak, hogy végül ismét visszatérjenek eredeti kiindulópontjukhoz.

A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztika, numerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

A numerológia kézikönyve célja

az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét és megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztika, numerológia - tól kezdve megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológiai ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot majd így eljutunk egészen a modern számmisztikáig, amely már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit nyújtja. E könyv, a A numerológia kézikönyve segítségével felfedezheti a számok ritmusát, ami az ön sajátságos és egyedülálló lényét fejezi ki.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  

tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

A numerológia kézikönyve (könyv) szerzője: Herbert Selnik
 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2020.06.18
A készlet erejéig!
A sorsunk a számokban

A sorsunk a számokban

 Kiss Zoltán Zéró

A sorsunk a számokban (könyv) író  Kiss Zoltán Zéró

 
3 990 Ft
A számok mágiája

A számok mágiája

Sors és szerencse

Leon Hardt

Az olvasók között biztosan akadnak olyanok, akik eddigi életük során már megállapították, hogy bár gyakran kockáztatnak, még sohasem nyertek. De biztos vannak olyanok is, akik a mágiáról és a számok törvényéről mit sem sejtve makacsul ragaszkodnak egyes számokhoz, amelyek személyét, születési dátumát megvizsgálva nem a szerencseszámai, hanem éppen balszerencsés számai lennének. Éppen ez a fő célja ennek az írásnak: mindazokat, akik ez idáig eredménytelenül játszottak, felvilágosítani arról, hogy minden ember kétségtelenül rendelkezik nem csak kritikus, hanem bizonyos szerencseszámokkal, - napokkal, - hónapokkal, - évekkel.

Anélkül, hogy bármilyen babonaságról lenne szó, biztosan vannak olyan megváltoztathatatlan törvények az emberi életben, amelyek valósággal lehetetlenné tehetnek valakit egy bizonyos hónapban vagy napon, és ez az ő balszerencsés időszakaként számszerűsítve is meghatározható; lehet, hogy valamit sikerrel véghez tud vinni, de nem a játékasztalnál vagy a sorsjátékokban. Lehetnek akár olyan balszerencsés periódusok is, amelyek éveken át húzódnak, aztán pedig hirtelen átadták a helyüket egy szerencsés szakasznak. Ezeket már mindenki megfigyelhette életében.

Ismerek olyan eseteket, amikor emberek, hogy az ilyen balszerencsés periódusokat elkerüljék, minden elképzelhető óvintézkedést megtettek. Vagyonukat minden szempontból bebiztosították: szabad országokban abszolút (vagy csak látszólag abszolút) biztos valutába, vagy aranyba fektették, és ha a sors úgy akarta, a mostohasága nem múlt el nyomtalanul ezeken a látszólag teljesen elővigyázatos és jól értesült embereken.

A számok mágiája (könyv) író Leon Hardt

 
2 300 Ft
-10%
A számok okkult ereje (könyv) W. Wynn Westcott

A számok okkult ereje (könyv) tartalma

 

W. Wynn Westcott

A számok szoros összefüggésben vannak az ember életével, de az egész emberi történettel is. Először titkos, okkult tanítások részeként jelenik meg, de jelen van a mitológiában, a mesékben, a kabbala numerikus rendszerében és az emberi sors fordulóiban, valamint a különböző életszakaszok változásánál is fellelhető.

A számok okkult ereje (könyv) W. Wynn Westcott a számok jelentőségét fejtegeti

„A számok kulcsok a kozmogónia ősi nézeteihez – annak legtágabb értelmében, mind szellemi, mind fizikai szempontból, a jelenlegi emberi faj evolúciójának céljával; a vallási miszticizmus minden egyes rendszere számokon alapszik. A számok szentsége a Nagy Első Okkal, az Eggyel, kezdődik, és csupán a semmivel, avagy nullával – a végtelen és határtalan univerzum szimbólumával – végződik.” – írja H. P. Blavatsky: A leplezetlen Ízisz című könyvében.
„Minden szám. A szám minden dolog alapja. A jelenben kell látnod a jövőt.” – Püthagorasz.

A számok okkult ereje (könyv) szerzője: W. Wynn Westcott

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2014.11.02
A készlet erejéig!
  Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Az Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja könyvben bemutatott rendszer azoknak  készült, akik a numerológia tudományával foglalkoznak és a tarot szerelmesei.

Az Atlantisz mágikus négyzetének részletes bemutatását tanulmányozhatja Eschwigné Varga Zsuzsanna első művében, az Atlantisz Mágikus Négyzete című nagysikerű  könyv ben, mely a sorozat I. része.

Azok akik elsajátították az Atlantisz Mágikus Négyzete titkait, megtanulták  a négyzet belső összefüggéseit, most újabb szintézissel a Numerológia és a Tarot szimbólumainak csodálatos összefüggéseivel ismerkedhetnek meg.

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja  (könyv) tartalma

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja  című könyv  az Atlantisz Mágikus Négyzet Tarot rendszerét ismerteti, ezen belül a négyzet felépítését, a Mágikus négyzet Tarot kirakásának lépéseit, a tarot kirakás elemzését betegség esetén, párkapcsolati elemzést, a házasság négyzetének elemzését.

Atlantisz Mágikus Négyzet Tarotja (könyv) írója: Eschwigné Varga Zsuzsanna

 
3 000 Ft
Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Az Atlantisz mágikus négyzete könyv valódi kulcs önmagunk megismeréséhez, pótolja az űrt, mely a számmisztika könyvekből kimaradt. 

 

"Könyvemet tankönyvnek szánom. Hosszú évek óta foglalkozom számmisztikával, tanácsadással, tanítással.Tanítványaim inspiráltak arra, hogy e könyv megszülessen. 

A számmisztika tudománya a legősibb önismereti módszerek egyike.

A halhatatlan atlantiszi tudás része volt a számmisztika. Az atlantiszi mágusok a számok rezgését, testi, lelki és szellemi szinten vizsgálták, az idő tükrében.

A " kiválasztottak "a tudós papok foglalkoztak  a bolygók mozgásával, energiáival.

Megfigyelték a Napot, a Holdat, a többi bolygót, ezek hatásait az emberre.

A négyzetet, mint szimbólumot felhasználva ránk hagytak egy bűvös rendszert, mely a mai zaklatott világunkban , a XXI. században is csodálatosan működik.

Az Atlantisz mágikus négyzete könyvben Eschwigné Varga Zsuzsanna a számmisztika egy ősi rendszerét igyekszik bemutatni, Atlantisz bűvös négyzetét.

Eschwigné Varga Zsuzsanna sok-sok éven át tanulmányozta, kutatta és tanította az atlantiszi alapokon nyugvó numerológia, azaz számmisztika tudományát, annak rejtelmeit.

Az Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna  könyv tudományos igénnyel megírt alapmű.

Egyben kiváló tankönyv, lenyűgözően  izgalmas, kalandos olvasmány mindenki számára, akit érdekel az asztrológia, a numerológia,

a misztikum, a spiritualitás, s azokon belül egy ősi atlantiszi titkos tudomány : a számmisztika.

Az Atlantisz mágikus négyzete - Eschwigné Varga Zsuzsanna  című könyv igazi kincs és egyben valódi kulcs  önmagunk megismeréséhez, a bennünket  körülvevő világ megértéséhez.

Atlantisz mágikus négyzete (könyv) írója: Eschwigné Varga Zsuzsanna

 

 
3 500 Ft
-10%
Erre születtél - Dan Millman

Erre születtél

Dan Millman

Erre születtél című számmisztika, numerológia könyvében bemutatja az emberi kapcsolatok rejtett céljait, segít rátalálnunk az életre, amelyre születtünk.

Erre születtél  című számmisztika könyv  rövid tartalma:

Dan Millman a békés harcos útja című sikerkönyv szerzője ebben a számmisztika, numerológia alapokon nyugvó, Erre születtél  című művében megismertet minket egy ősi bölcsességen alapuló, modern életfeladat-rendszerrel, amely már emberek százezreinek segített, hogy értelmet, célt és irányt találjanak életüknek.

Az Erre születtél könyv Dan Millman iránymutató alkotása

Dan Millman Erre születtél  című  könyvében feltárja az egyes életutakkal kapcsolatos - az egészség, a pénzügyek és a szexualitás terén jelentkező - legfontosabb feladatköröket, tehetségeket. A számmisztika, numerológia segítségével megmutatja azokat a sajátos szükségleteket, irányelveket, amelyek követésével rálelhetünk a velünk született vágyainknak és képességeinknek megfelelő megélhetési forrásra.

Dan Millman, az Erre születtél című számmisztika, numerológia alapú könyvében bemutatja az emberi kapcsolatok rejtett céljait, hogy miként éljünk összhangban életciklusainkkal, és segít megértetni a múltunkat és jelenünket, valamint jövőnk szebbé tételét befolyásoló legfontosabb spirituális törvényeket.

Az Erre születtél című könyv a  számmisztika, numerológia eszközeivel   segít rátalálnunk az életre, amelyre születtünk.

Az Erre születtél (könyv) szerzője: Dan Millman

 
6 490 Ft
Kedv. ár: 5 840 Ft
Kezdete: 2021.10.22
A készlet erejéig!
-10%
Könyv: Gyakorlati numerológia (Wilhelm Rosen)

Gyakorlati numerológia című könyv rövid tartalma

 

 Wilhelm Rosen

 

A Gyakorlati numerológia könyv témája, kulcs az élet nagy kérdéseihez és apró problémáihoz

A számmisztika, numerológia számai mély, szimbolikus jelentésüknél fogva nagyon sokat mondanak azon erőkről, ritmusokról és szabályszerűségekről, amelyek bennünk és a környezetünkben hatnak. A numerológia, számmisztika segítségével megmagyarázható és világosabbá tehető a személyes életritmus és az univerzum ritmusának kapcsolata. Numerológia, számmisztika elemzéseivel többet tudhatunk meg magáról az adott név viselőjéről, aktivitásáról, képességeiről, talentumairól és pályaválasztásáról, valamint a gyerekekkel, partnerével, családjával, barátaival és munkatársaival való kapcsolatáról. A  Numerológia, számmisztika segítségével bepillantás nyerhető életének kellemes és talán kevésbé kellemes periódusaiba is.

A Gyakorlati numerológia című könyv  ezeknek a kérdéseknek a megválaszolásához ad        részletes és a gyakorlatban is alkalmazható útmutatást.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

 
2 400 Ft
Kedv. ár: 2 160 Ft
Kezdete: 2015.06.29
A készlet erejéig!
-10%
Könyv: Népszerű numerológia

Népszerű numerológia 

 

Carmenn D. Turnman

 

A népszerű numerológia könyv a számmisztika tudástára. 

A numerológia egy ősrégi, mélyen az emberiség történetében gyökerező tudásrendszer, amely lehetővé teszi, hogy a számokból és az összefüggéseikből tudást merítsünk. Úgy gondolják, hogy létezik valami olyasmi, amely a számoknak a világban lakozó rendszere, amely szerint a kozmosz működik. A numerológiának csak egy része az, hogy egy ember nevéből és születési dátumából következtetéseket vonnak le a karakterére és a jövendőbeli sorsára vonatkozóan. numerológia, illetve a számmisztika más dolgokra is használható. Például egy cégek nevének megválasztásához, vagy egy új név megtalálásához, stb.

A népszerű numerológia tárházában mindenki talál valami új, eddig nem olvasott információt.

A numerológia, számmisztika segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

A népszerű numerológia könyv szerzője: Carmenn D. Turnman  

 
1 700 Ft
Kedv. ár: 1 530 Ft
Kezdete: 2015.06.29
A készlet erejéig!
-10%
Mágikus numerológia

A számok titokzatos nyelvezete


Elmer Warner


Mágikus numerológia című könyv rövid tartalma:

Amennyiben nem hozzuk helyre az egyensúlyt és ugyanezen az úton haladunk tovább, sokkal átütőbb figyelmeztetésben lesz részünk, úgymint széthulló kapcsolatok, megbetegedések, sebészi beavatkozások, komolyabb sérülések, autóbalesetek, a munkahely elvesztése vagy nagyobb anyagi és pénzügyi veszteség. Ha ez a figyelmeztetés sem talál meghallgatásra, akkor válásra vagy a baráti kapcsolatok megszűnésére kerülhet sor, krónikus és gyógyíthatatlan betegségek, súlyos sérülések és balesetek üthetik fel a fejüket, amelyek tartós rokkantságot, teljes vagyoni veszteséget idézhetnek elő.
Mágikus numerológia című könyvben nagyrészt a partneri, baráti és munkakapcsolatokkal fogunk foglalkozni. Megtalálhatók benne, hogyan kell eljárni a kapcsolatok minőségének tájékoztató jellegű értékeléséhez, ami kapcsolatban áll a numerológiával. Foglalkozni fogunk még az ún. mágikus négyzettel, mégpedig az előttünk álló feladatok elvégzése szempontjából. Az utolsó részt pedig a hivatás megválasztásának szenteltük. A gyermekek jövőbeni hivatásának kiválasztásáról, vagy új hivatás kiválasztásáról (például a hivatás elvesztése esetén) van szó.

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2021.05.31
A készlet erejéig!
-10%
Mindennapi Számmisztika

Mindennapi Számmisztika

Gyakorlati útmutató sorsunk feltárásához

Anna Southgate

A számmisztika, más néven numerológia a világ egyik legrégibb, egészen a babiloniakhoz visszavezethető analitikai módszere. E gyakorlati kézikönyv bemutatja ennek az ősi művészetnek az ókorból eredő gyökereit, valamint hogy miként fejlődött tovább a nyugati világban. A részletes információk segítségével feloldhatjuk a születési számokban rejlő titkos üzeneteket, és megtudhatjuk, hogyan teremthetünk boldog, pozitív jövőt magunk és mások számára.

A számok egész életünket irányítják, hiszen születésünk pillanatától rengeteg meghatározó szám kapcsolódik hozzánk: születési dátumunk számjegyei, útlevélszámunk, házszámunk, bankszámlaszámunk, vezetői engedélyünk vagy sportmezünk száma... Ezek alapján nagyon egyszerűen kiszámítható, mely számok jellemeznek bennünket, ezután pedig kikereshetjük a hozzájuk kapcsolódó jóslatokat, tanácsokat.

A numerológiát könnyű elsajátítani, nem szükséges hozzá sem hatalmas tudás, sem különösebb felszerelés vagy extra képességek. A jóslás egy ősi formájáról van szó, ami az asztrológiával és a tarot-val is kapcsolatban áll.

Ebből a praktikus könyvből sokat tanulhatunk a számok varázsáról, szimbolikus jelentésükről, rezgéseikről, lelkük és titkos jelentéseik természetéről, felfedezhetjük barátaink, családtagjaink és önmagunk személyiségjegyeit, sőt, meghatározó számaink ismeretében akár át is alakíthatjuk másokkal való viszonyunkat.

Mindennapi Számmisztika (könyv) író Anna Southgate

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2018.03.04
A készlet erejéig!
Neveden szólítalak téged

Neveden szólítalak téged

Somlai Angyalka

Minden emberre a legnagyobb hatást a saját neve teszi. Ez a hatás egész életünkön át érezhető. A név energiája mintegy előhívja megszámlálhatatlan alkalommal mindazt a lehetőséget, ami bennünk tudat alatt létezik, rejtőzik. Minél erősebb a név, s így a benne rejlő energia, annál inkább tud realizálódni a tiszta, ép, egész személyiség. A Neveden szólítalak téged könyv a betűk és a nevek jelentését elemzi, sok-sok férfi és női keresztnév elemzésével.

Neveden szólítalak téged (könyv) Somlai Angyalka

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 600 Ft
-10%
Numerológia és Tarot lexikon

Numerológia és Tarot lexikon (könyv) rövid tartalma


Dagman Haager


A számokról szóló, manapság numerológiának (a latin "numerus" számból) nevezett ezoterikus tan a számok szimbolikus értékével foglalkozik. Minden szám rendelkezik meghatározott számszerű vagy aritmetikus értékkel, amit szóban kifejezve számneveknek, grafikusan megjelölve számjegyeknek nevezik. Más kultúrákban, például a keleti népek esetében a számjegyeket, mint az ábécé betűit használják. De származzanak bár a számnevek és a számjegyek bármelyik kultúrától is, azok számértéke mindig megegyezik.

Numerológia és Tarot lexikon (könyv) írója Dagman Haager

 
3 100 Ft
Kedv. ár: 2 790 Ft
Kezdete: 2013.05.03
A készlet erejéig!
-10%
Numerológia minden napra

Arnold Schwabe

 

 

 

A numerológia misztikus elmélet, amely azt állítja, hogy minden szám egyedülálló vibrációval rendelkezik. Ezek a vibrációk az élőlényekre és a tárgyakra éppúgy hatással vannak, mint a hanghullámok vagy a fény. Ezek a hatások különféle módon nyilvánulnak meg.

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Okkult filozófia 2.

Okkult filozófia 2.

Agrippa Von Nettesheim 

Agrippa von Nettesheim a középkor híres alkimistája, mágusa, orvosa.

Az Okkult filozófia trilógia élete fő műve, amit a hermetikus-mágikus hagyomány teljes ismeretét mutatja be.

Az Okkult filozófia 2. könyv a számok hatalmával és erejével, a számok, betűk és istenségek kapcsolatával, a görög-római-héber betűk mágikus aspektusával, a bolygók és számok kapcsolatával foglalkozik.

Okkult filozófia 2.(könyv) író Agrippa Von Nettesheim 

 

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2015.09.10
A készlet erejéig!
Óperzsa számmisztika

Óperzsa számmisztika

Az óperzsák számorákuluma

Arman Sahihi

Az Óperzsa számmisztika könyv az 1x1-e minden lelkiekkel törődni kívánó

kísérletnek: pedagógusoknak, orvosoknak, de betegeknek és az önmagukat jobban ismerni vágyóknak is.

Óperzsa számmisztika (könyv) író Arman Sahihi

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 700 Ft
Nincs raktáron
  Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében - Eschwigné Varga Zsuzsanna

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében könyv kapcsolatainkról, különböző karakterű emberek egymással kialakított, vagy kialakítható viszonyáról szól.

A számmisztika újabb gyöngyszeme jelent meg.

A nagy sikerű Atlantisz mágikus négyzete könyv a számmisztika alapkönyve.

Ennek mintegy folytatása a Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében könyv, mely emberi kapcsolatainkról, a különböző karakterű emberek egymással kialakított, vagy kialakítható viszonyáról szól, közérthető, igen olvasmányos formában, ahogy ezt Eschwigné Varga Zsuzsanna Tanárnőtől megszokhattuk.

„A számmisztika tükrében nézve az emberi kapcsolatokat, a leggyakoribb megközelítés, a számok összeférhetőségének, elsősorban az emberi karakterek összeillőségének vizsgálata. Ahány numerológus vizsgálta e kérdést, annyiféle szempontból közelítette meg az emberi összeférhetőség lehetőségeit.

Szerintem az összeillőség vizsgálata csapda, inkább az a lényeg, van e valamilyen kulcs két emberhez?

Amikor két ember egymásba szeret, megindul közöttük valamilyen láthatatlan erő,  mely ezután mindig ott rezeg a levegőben.

Sokan kutatták ezt a megmagyarázhatatlan összekötést, kémiai reakciókat sejtettek a dolgok mögött.

Évekig kerestem, és végül megtaláltam azt a „hidat” , mely két embert összekapcsol.

Könyvemben ezt szeretném kifejteni a számmisztika ősi tudományának segítségével…”

Eschwigné Varga Zsuzsanna

Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében (könyv) író Eschwigné Varga Zsuzsanna

 

 
3 500 Ft
Párkapcsolati számmisztika

Párkapcsolati számmisztika

A társkapcsolatok árnyalatai a számok tükrébenn

Lynn Buess

A számok kozmikus jelentése egy tökéletes rendszert alkot, melyből a létezés minden dimenziója megérthető – köztük kapcsolataink szövevényes birodalma is. Minden kapcsolat egy egyszeri és megismételhetetlen kölcsönhatás egy számodra fontos emberrel, aki talán a házastársad, élettársad, szerelmesed, de lehet valamelyik szülőd, gyermeked, lehet a főnököd, munkatársad, barátod és/vagy egy ismerősöd is. A Párkapcsolati számmisztika könyv a számok titokzatos világában kalauzolva bennünket segít jobban megismerni saját magunk és mások lelkivilágát, mozgatórugóit és az ezekből a finom aspektusokból összeszövődő kapcsolatok dinamikáját.

TÉMAKÖRÖK

Pszichológia > Alkalmazott lélektan > Egyéb

Pszichológia > Parapszichológia > Álom, jóslás

Paratudományok > Dimenziók és univerzum > Parapszichológia

Paratudományok > Jóslás > Numerológia

Szex, szerelem > Párkapcsolat > Lélektana

Párkapcsolati számmisztika (könyv) író Lynn Buess

 
4 500 Ft
-10%
Püthagorasz számmisztikája

Püthagorasz számmisztikája

Bevezetés a számmisztika rejtelmeibe

 

A szám a legmélyebb bölcsességet rejti a legtömörebb formában. A szám a belső törvény, a legnagyobb rendezettség. Az egész teremtett világ a számra épül... "Az asztrológia a sorsesemények törvényszerűségeit a számokra alapozza a nagy világóra járásába való bepillantás által..." "...minden jelenségbe belecseng a szám és megmutatja az embereknek a biztos ösvényt a fényhez, Istenhez. Nyilvánvaló világosságban ragyog fel a kereszt, mint magasztos szimbólum; metszéspontja a függőleges és vízszintes, fény és sötétség, szellem és anyag találkozása. Ennek ismerete akarattá válik, tettre serkent..." "A világegyetemben semmi sincs értelem nélkül. Így minden hangnak, minden névnek és számnak megvan a meghatározott betűjele és hozzá tartozó hatása..." "Minden név hangokból áll. Úgy képzelhetjük el, hogy minden hangzó színes üveglencseként viselkedik: a rezgéseknek csak egy bizonyos fajtáját gyűjti össze és engedi át. Egy embert mindig egy bizonyos néven nevezünk vagy hívunk, így gondolunk rá. Ez nem maradhat hatás nélkül..."

Püthagorasz számmisztikája (könyv)  

 

 

 

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2021.05.10
A készlet erejéig!
-10%
Sorsunk és a számjegyek

Sorsunk és a számjegyek című számmisztika ill. numerológia könyv rövid tartalma

Alexander Rózsási

Alexander Rózsási Sorsunk és a számjegyek című  művén több számmisztika illetve numerológia iránt érdeklődő generáció is felnőtt. A Sorsunk és a számjegyek című könyv olyan alapmű, mely az emberi személyiséget, valamint a sors titkait és a számok közötti összefüggést elemzi, a számmisztika ill. a numerológia módszereivel. Éppen ezért nem hiányozhat azok könyvespolcáról, akik önmagukat és lehetőségeiket jobban meg szeretnék ismerni, hogy beteljesíthessék életcéljukat és a sors korlátozó tényezői fölé emelkedhessenek.

Alexander Rózsási Sorsunk és a számjegyek című könyvében

a numerológia, számmisztika segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

Sorsunk és a számjegyek (könyv) szerzője Alexander Rózsási

 

 

 
3 650 Ft
Kedv. ár: 3 285 Ft
Kezdete: 2020.05.01
A készlet erejéig!
Számmisztika és feng shui   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Számmisztika és feng shui

Számmisztika és feng shui

Volker Albert - Edith Baillieu

A Kilenc Csillag Ki japán kifejezés, a keleti asztrológia egy ősi, elismert ágát jelöli, s egyben a feng shui alapja. A feng shui értékes segítség környezetünk egyensúlyának megteremtéséhez, melyen a Kilenc Csillag Ki sokat finomíthat. Ám a környezet feng shui szerinti megváltoztatása kevés az életminőség tartós javításához. Ehhez az emberi háttér a kulcs. A születési dátum Kilenc Csillag Ki analízise megmutatja a belső fejlődés útját, és azt, hogyan lehet életünk hosszú távon sikeres. A rendszer központjában az ember és születési dátuma áll, mely egy életre szóló energetikai kötelék. Ez az alapja képességei fejlődésének, irányának és erőforrásainak. A kötetből megismerhetjük a Kilenc Csillag Ki analízisét, számos példán keresztül. Segít más szemszögből látni problémáinkat, akadályainkat és egész életünket.

Számmisztika és feng shui (könyv) író Volker Albert - Edith Baillieu

 

 

 

 
2 990 Ft
Számmisztika I.

Számmisztika I.

Személyiségünk titkai a számok tükrében

Székelyhidi Ágnes

Ez a könyv arra vállalkozik, hogy bevezesse az Olvasót a számmisztika rejtelmeibe, melynek segítségével feltárhatjuk személyiségünk titkait. Az érdeklődő olyan gyakorlati kézikönyvet vehet a kezébe, amely olvasmányosan, közérthető szerkezettel, játszva tanít. Érdekessége, hogy a 33-as mesterszámmmal is kimerítően foglalkozik, mellyel még nem találkozhattunk más könyvekben.

Számmisztika I. (könyv) író Székelyhidi Ágnes

 
2 690 Ft
Számmisztika II.

Számmisztika II. 

Székelyhidi Ágnes

Kulcsszavak - okkult számok

Ez a könyv azoknak ajánlott, akik már ismerik Székelyhidi Ágnes nagysikerű első kötetét és további, mélyebb ismeretekre vágynak e témában. Élvezettel forgathatják azok is, akik most ismerkednek a számmisztika titokzatos világával, melynek nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. Új kötetében a szerző a széleskörű személyiségelemzésen túl a férfi-női, a szülő-gyerek vagy a főnök-beosztott kapcsolatok izgalmas témáját vizsgálja - lelkesen és elkötelezetten. Segít a megfelelő időpont kiválasztásában esküvő, cégalapítás vagy ingatlanvásárlás esetén, és bevezet az okkult számok rejtélyeibe. A számokra jellemző, magyar szerzőktől származó tanulságos mesék és versek igazi csemegét jelentenek az Olvasó számára.

Számmisztika II.  (könyv) író Székelyhidi Ágnes

 
2 690 Ft
Számmisztika III.

Számmisztika III

Párkapcsolataink a számok tükrében

Székelyhidi Ágnes

A férfi-nő kapcsolat izgalmas és állandóan aktuális téma az ember életében. Vagy azért, mert van, vagy azért, mert nincs... és ha van, vajon boldoggá tesz-e? Ez a könyv egyfajta "használati útmutató" önmagunkhoz és társunkhoz egyaránt. A számmisztika a születési nap szerint 11 típusú férfit és 11 típusú nőt különböztet meg. Egymáshoz fűződő viszonyuk bonyolult, de rendkívül izgalmas téma. Székelyhidi Ágnes sorozatának harmadik kötete részletes, tanulságos leírásokkal segít eligazodni emberi kapcsolatainkban. Humoros, könnyed nyelvezete lehetővé teszi a könnyebb befogadást. Mindössze arra van szükségünk, hogy megnézzük a saját és a párunk születésének napjára vonatkozó elemzést, nem kell az elejétől a végéig áttanulmányoznunk a könyvet.

Számmisztika III. (könyv) író Székelyhidi Ágnes

 

 

 
3 490 Ft
A gyógyszer neve: megbocsátás

A gyógyszer neve: megbocsátás 

Pápay Eszter

...talán darabokra törtél egy óriási méltánytalanság súlya alatt, vagy folyamatosan küzdesz évtizedek óta összegyűlt nehezteléseid árnyaival. Szeretném, ha tudnád: nem egy személyes katasztrófa részese vagy. Feladat, kihívás, sőt: lehetőség előtt állsz.

Pápay Eszter terapeutaként, lelki gyógyítóként évek óta szembesül a megbocsátás súlyával, erejével. Számtalan személyes történet, drámai helyzet fültanújaként tapasztalhatta meg, hogy a fel nem dolgozott konfliktusok milyen óriási terheket jelentenek az érintettek számára. Vannak, akik évtizedekig "fojtogatják" és betegítették önmagukat azzal, hogy lelkükben haragot, sérelmeket, sértettséget hordoztak. Vannak, akik makacsul ragaszkodtak a fájdalmukhoz, mondván, az számukra megbocsáthatatlan. Mások elismerik, hogy szükség lenne a fájdalmak feldolgozására, csak a kivitelezéssel nem boldogulnak. És akadnak, akik a tudatos felszínen úgy hiszik, ők már megbocsátottak.

A gyógyszer neve: megbocsátás (könyv) Pápay Eszter

 

 

 

 

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
A számok szimbolikája és jelentése   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A számok szimbolikája és jelentése

A számok szimbolikája és jelentése

Hajo Banzhaf

Hajo Banzhaf A számok szimbolikája és jelentése című könyvében magyarázatot ad többek közt arra, hogy miként jelenik meg a szimbolika a tarot-kártyában.

Hajo Banzhaf, a szimbolikus világlátásáról ismert Tarot-szakértő,

A számok szimbolikája és jelentése című művét a számok szimbolikus értelmezésének szentelte. Gazdagon illusztrált könyvében részletesen feltárja a számok jelentését 0-tól 22-ig. Hajo Banzhaf kitér minden fontos, a számok szimbolikájával kapcsolatos forrásra. Hajo Banzhaf A számok szimbolikája és jelentése könyvében érinti a számok szimbolikájára épülő számmisztika témakörét is: a személyünkhöz fűződő az önismeret terén és aktuális lelki feladatainkhoz is támpontot adhatnak. Hajo Banzhaf A számok szimbolikája és jelentése című könyvében magyarázatot ad többek közt arra, hogy miként jelenik meg ez a szimbolika a tarot-kártyában.

A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

A számok szimbolikája és jelentése (könyv) szerzője: Hajo Banzhaf

 

 
4 900 Ft
Nincs raktáron
A tao numerológiája   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A tao numerológiája

A tao numerológiája

olvasatlan 2002-es kiadás

Chian Zettnersan Mester

A Tao numerológiája - a teljes értelmezési rendszer - precíz és átfogó eszközt biztosít számunkra ahhoz, hogy minden fontosat megtudjunk önmagunkról. Születési dátumunk és nevünk elemzése a Lo Shu négyszög segítségével érdekes és sokatmondó képet rajzol fel életutunkról. A számok 1-től 9-ig magukban hordozzák a választ valamennyi lényeges kérdésünkre. Ha tanulmányozzuk jelentésüket, megismerhetjük önmagunkat, és azt is megtudhatjuk, milyen feladatok előtt állunk, mire vagyunk képesek, melyek pozitív és negatív tulajdonságaink, mi az, amit a jövőben elérhetünk.

A tao numerológiája (könyv) író Chian Zettnersan Mester

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
Angyali számok (könyv) Doreen Virtue

Angyali számok (könyv) Doreen Virtue rövid tartalma

Doreen Virtue

Az Angyali számok könyv részletezi, hogy mit üzennek az angyalok az életünkben előforduló számok által?

Az angyalaid egyrészt a gondolataidon, az érzéseiden, a szavaidon és a képzeleteden keresztül tudnak vezetni. Másrészt jeleken keresztül, így például nagyon kedvelik a számjegyeket és a számsorokat, írja az Angyali számok könyvében Doreen Virtue.   Ezek sokszor egy-egy irányítószám, telefonszám, születési dátum vagy a pontos idő formájában, esetleg máshogy jelennek meg előtted. Aki töprengett már az ilyesféle számsorok jelentősége fölött, az nincs egyedül. Angyal-szemináriumaimon is rengetegen kérdezték tőlem, hogy mit jelentenek e számok. Ez ösztönzött arra, hogy belemerüljek a Forrásba, és útmutatást kérjek a visszatérő számsorok értelmezéséhez. Két segítséget is kaptam: Püthagorasz számmisztikájának egyik képviselőjét (aki előző életében a Mester tanítványa volt) és egy angyali közvetítő által a szükséges ismereteket arról, hogy mit is üzennek az angyalok a számsorokkal. Minden egyes szám sajátos rezgéssel bír, mely rezgés összefügg a jelentésével, fejtegeti az Angyali számok könyvében Doreen Virtue.  Az angyalok arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindannyian alkimisták vagyunk, és e mágiával képessé válunk álmaink megvalósítására. A szeminárium hallgatói örömmel vettek részt a számcsoportok megbeszélésében, és arra kértek, állítsak össze egy listát a számuk ra. A kérésnek nem álltam ellen, s az eredmény most itt pihen a kezedben az Angyali számok könyv soraiban. A szent számokból fakadó útmutatások kétségbevonhatatlan gyógyulásokat indítottak meg klienseimben. Célom, hogy az Angyali számok -on keresztül még több ember figyeljen föl a Mennyei üzenetek fontosságára, amelyek új lehetőségekre mutatnak rá, tanítanak, és minden körülmények között tanáccsal szolgálnak. A számsor-értelmezés könnyű út ahhoz, hogy angyali üzeneteket kapjunk, mert számokba botlunk a világon mindenfelé. Ha találkozol egy számsorral - különösen, ha rövid időn belül többször -, csapd föl az Angyali számok könyvet! Vidd magaddal és használd bármikor, hogy befogadhasd e csodás lények útmutató, gyógyító energiáját!

Angyali számok (könyv) szerzője: Doreen Virtue

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 

 
2 490 Ft
Nincs raktáron
Kínai jóslás, számmisztika   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Kínai jóslás, számmisztika

Kínai jóslás, számmisztika

olvasatlan, antikvár példány

A jólét és beteljesülés útja

Richard Webster

"A legtöbb jóslási rendszer esetében az előkészületek és az értelmezés sok időt vesznek igénybe. Nem ismerek még egy olyan technikát, mint a kínai számmisztika: gyorsan és egyszerűen nyújt sokrétű, árnyalt elemzést az emberekről." (Richard Webster) A valaha létezett technikák közül ezzel a módszerrel lehet a leggyorsabban és legkönnyebben személyiségelemzést adni. A Kínai jóslás, számmisztikaból ez tökéletesen elsajátítható, és már a könyv első oldalainak áttanulmányozása után bárki teljes képet alkothat egy másik emberről pusztán a születésnapja alapján. A Kínai jóslás, számmisztika könyv egyedülálló erénye, hogy tartalmaz egy 1900-tól 2000-ig terjedő táblázatot a szoláris és lunáris dátumok közti átváltáshoz.

számmisztika, ill. a numerológia több ezer éves tudomány.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük e kivételes tudományt.

Pythagoras a számmisztikanumerológia területéről olyan Atlantisz-ról eredeztetett tökéletes rendszert hagyott ránk, melynek segítségével a számok, bolygók, az atlantiszi mágikus négyzet törvényszerűségeinek és összefüggéseinek ismeretével választ kapunk arra a kérdésre, hogy  karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk, mi magunk miért így működünk, miért így viselkedünk, hogyan tudunk harmonikusan beleilleszkedni saját életünkbe, környezetünkbe.

Ezekben a kérdésekben segítenek a számmisztikanumerológia könyvek. 

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megismerhetjük, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyek ismeretében a jövője nagymértékben megismerhető.

Az Atlantisz mágikus négyzete című számmisztika könyv , illetve numerológia könyv többek között választ ad arra a kérdésre, hogy karakterünkben milyen tulajdonságokat hordozunk, mi a sorsutunk és sorsfeladatunk.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek-ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

A számok a mai napig intenzív kifejező erővel rendelkeznek és nem csak a félelmetes és szerencsétlen tizenhármas, hiszen a betűk és a számok közötti ősi kapcsolat sokkal mélyebben gyökerezik. A közöttük lévő misztikus kapcsolat akkor keletkezett, amikor az emberiség megpróbálta lefesteni környezetét és saját valóját. Ezeket a kapcsolatokat, ahogy manapság is, sámánok hozták létre, illetve egyes modern matematikai irányzatok mágusai és más tudósok, akik a káosz elméletével foglalkoznak és a számmisztika könyvek ill. a numerológia könyvek sorában fejtik ki nézeteiket.

A modern matematika ugyanolyan varázslatos, mint a középkori számmisztikanumerológia és mindkettő ugyanazt jelenti: a sors és a számok kozmikus összefüggéseinek sejtését. A számmisztika könyvek és a numerológia könyvek iránymutatásainak segítségével, a  mindennapi használatban is alkalmazni tudjuk a számok egyszerű igazságait és küldetéseit.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek célja az, hogy megismertesse az olvasókkal a számok történetét és megmutassa mindazt, amire a puszta matematikai műveleteken kívül fel tudjuk őket használni. A középkori számmisztikanumerológia - tól kezdve megvizsgálva a természet, az ember és a világmindenség különleges kapcsolatait és ritmusát, elérünk a számok mágiájához, megpróbákozván a mágikus numerológiai ráolvasással és varázslással befolyásolni a sorsot majd így eljutunk egészen a modern számmisztikáig, amely már inkább az önmegismerés eszközét és az élet nehézségeinek és kríziseinek megoldási lehetőségeit nyújtja.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

Kínai jóslás, számmisztika (könyv) Richard Webster

 
4 500 Ft
Nincs raktáron
Numerológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Numerológia

Numerológia

A számok feltárják a személyiség mélységeit és a jövőt

Norman Shine

Mondd meg a neved, és megmondom, ki vagy. Add meg a születésed időpontját, és megmutatom neked a jövődet. Ősidők óta tanulmányozzák a számok rejtett jelentését és hatalmát Ahogy az asztrológusok a bolygókon és a zodiákus jegyein át tárják fel a kapcsolatokat és közelítik meg a jövőt, a numerológus a számokhoz fordul. Norman Shine egyértelműen ábrázolt, közérthető rendszere mindenkit hozzásegít, hogy alkalmazza a számok erejét és energiáját. Az ábécé minden betűje numerológiai értékkel rendelkezik, és minden szám energiaforrás. Ezeknek az energiáknak az egymáshoz való viszonya határozza meg, hogyan viselkedünk és miért éppen úgy.

Numerológia (könyv) író Norman Shine

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Örök számmisztika   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Örök számmisztika

Örök számmisztika

Újkori numerológia mesterszámokkal 11-99-ig

Örök számmisztika (könyv) író Lynn Buess

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Számmisztika

Számmisztika

David A. Phillips

A számmisztika fellebbenti a fátylat az életünket meghatározó számok mögött meghúzódó jelentésről. Segítségével megérthetjük a numerológiai minták és az anyagi helyzetünk, egészségi állapotunk és általános jóllétünk között fennálló kapcsolatot.

A számok világában való megmerítkezés egyszerű és pontos eszközt biztosít, amelynek segítségével úgy dolgozhatjuk fel saját élményanyagunkat, mintha egy térképen navigálnánk eddig járatlan utakon.

David A. Phillips (1934–1983) élete során egy tucatnyi könyvet írt. Az egészségügy és a táplálkozástan területén felhalmozott tudását doktori disszertációjában foglalta össze. A világ minden táján tartott előadást a számmisztikáról, amelyekben az egészségügy és a személyiségfejlődés területén egy élethosszon át összegyűjtött tapasztalatait osztotta meg. Sokan a világ első számú numerológusaként tartották számon.

Számmisztika (könyv) író David A. Phillips

 
3 390 Ft
Nincs raktáron

Sorrend: