Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÚt a szerelemhez

-10%
Út a szerelemhez
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 960 Ft
Kezdete: 2013.08.07   A készlet erejéig!

Út a szerelemhez - Teremtsd meg álmaid párkapcsolatát! című könyv tartalma

 

Chris Prentiss

A mély, szerető, gyümölcsöző és megnyugtató párkapcsolatok világa különleges világ, amelynek csak kevés lakója van. Az Út a szerelemhez című könyvből megtudhatod, miért oly kevesek kiváltsága ez, és miért került el eddig téged is. Észreveszed majd, talán most először, azokat a mintákat, működési elveket, amelyek az életedet alakítják, amelyek jelen vannak a nap minden percében, és meghatározzák kapcsolataid alakulását.

Lesznek a könyvben olyan gondolatok, amelyek ellentmondanak a csodálatos kapcsolat kialakításáról szóló jelenlegi elképzeléseidnek. Még az is lehet, hogy megbotránkoztatják majd a józan eszedet. Az igazat megvallva nem lehet, hanem biztos! Ha nem így lenne, nem is vennéd sok hasznát az Út a szerelemhez könyvnek. Olvasás közben legnagyobbrészt az történik majd, hogy a párkapcsolatokról alkotott hamis ismereteidet elfelejted, és valódi tudásra cseréled.

Készülj fel, hogy talán ez lesz életed legfontosabb utazása! Meg fogsz tudni mindent, amire szükséged van álmaid párkapcsolatának megteremtéséhez. Sőt, még annál is többet. Mire a könyv végére érsz, másképpen fogsz gondolkodni, máshogyan fogsz cselekedni, és másmilyennek fogod látni a világot. Új személyiséget alakítasz ki, olyan személyiséget, aki boldogabb, akivel a partnered örömmel tölti az idejét, vagy ha még keresed a társadat, hozzád vonzza és megtartja az új szerelmet. Emellett fáradság nélkül eléred majd a céljaidat, a jó dolgok gond nélkül eljutnak hozzád, egyszóval az egész életed könnyebb lesz, mivel az egyetemes törvények szerint fogsz élni, nem pedig azok ellenében.

Kapcsolatod sorsa mindenestül a te kezedben van,
és ne feledd, hogy számodra semmi sem lehetetlen!

Út a szerelemhez (könyv) írója Chris Prentiss


Ezokönyvek Keleverustól webárúház