Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekOnline szerelem

-10%
Online szerelem
2 600 Ft
Kedv. ár: 2 340 Ft
Kezdete: 2015.02.04   A készlet erejéig!

Online szerelem

Tóth Mercédesz

Taktikai útmutató ez a könyv az online szerelem világához. Ahhoz a világhoz, melyet sokan napi szinten használnak, ám oly kevéssé ismernek.

A szerző Tóth Mercédesz nőként, volt társkeresőként és pszichológus szakemberként segíti olvasóit, hogy az elkerülhető csapdahelyzeteket, a hamis közeledéseket és a "bugyivadászokat" felismerve meghatározó lépést tegyenek a boldog párkapcsolat felé vezető úton.

Volt, hogy óriásit csalódott randilovagjában? Törték már össze annyira a szívét, hogy úgy érezte, kizárt, hogy valaha még szerelmes legyen? Maradt már úgy egyedül egy "fogalmam sincs, most mi van" érzéssel, hogy néhány káprázatos randi után a férfi magyarázat nélkül lelépett? Netán kapott magyarázatot, de az egyértelműen hazug szavak elárasztották dühvel a lelkét, és az igazi ok örökre kérdéses maradt? Az Online szerelem könyv megadja a valós miérteket.

A világhoz, ahol könnyű a sorok mögé bújni, ahol egy fotó, egy bemutatkozás nem mindig valósághű, ahol a szavak sokféle szándékkal, egyszerre több személy felé is haladhatnak az éterben. A világhoz, ahol valójában a bizalom működteti a társkereső rendszert, és ahol - éppen emiatt - a bizalom a legsérülékenyebb.

Online szerelem (könyv) író Tóth Mercédesz

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház