Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekIntimitáskerülés

-10%
Intimitáskerülés
3 500 Ft
Kedv. ár: 3 150 Ft
Kezdete: 2013.04.13   A készlet erejéig!

Intimitáskerülés

Kiút az elköteleződési válságból - A társfüggőség másik oldala


Dr. Barry Weinhold, Dr. Janae B. Weinhold


Átütő erejű könyv az intimitáskerülés-ről a társfüggőség kezelésének két úttörőjétől

Civilizációnk a látszat kultusza. Olyannak mutatkozunk, amilyenek vágyainktól, félelmeinktől, és a tömegkultúra sugallataitól vezérelve lenni szeretnénk.

Igyekezetünkben elszakadunk belső önmagunktól, és másnak sem engedjük, hogy álarcaink mögé pillantson. Életünkben nincs helye érzelmi megnyílásnak, mert az sebezhetővé tenne minket. Pedig valódi Énünkhöz épp csak annyira kerülhetünk közel, amennyire a másik embert szívünkbe engedjük.

Az intimitáskerülés – vagy elköteleződési válság – nem más, mint távolságtartás, elkülönültség-érzés, belső magány. Megjelenhet baráti-, munkatársi- és párkapcsolatainkban, sőt, saját gyermekeinkkel szemben is. Intimitáskerülő emberek intimitáskerülő társadalmat alkotnak. Ez az oka civilizációnk és intézményrendszereink, hideg embertelenségének és kultúránk felszínes önközpontúságának.

Ha sosem akarunk segítséget kérni
• ha konokul ragaszkodunk saját igazunkhoz
• ha a gyermekünk, vagy párunk felé tett szeretetteljes gesztusaink rendszeresen veszekedésbe torkollnak
• ha rengeteget dolgozunk, de sosem végzünk a munkával
• ha nehezünkre esik lazítani, vagy gyengeségeinket kimutatni, ebből a könyvből kulcsokat kapunk a változáshoz.

Dr. Barry Weinhold, Dr. Janae B. Weinhold segítenek, felismerni az intimitáskerülést életünk különböző területein, és konkrét módszereket adnak, hogy túllépjünk rajta. Számtalan példát hoznak terápiás tapasztalataikból és saját életükből, megnyugvást adva az olvasónak, hogy nehézségeivel nincs egyedül, sőt, épp másokkal karöltve tud igazán változni.

Az intimitáskerülésen felülemelkedve megélhetjük belső gazdagságunkat és kibontakoztathatjuk egyedi értékeinket. Így segíthetjük gyermekeink egészséges érzelmi fejlődését, hogy önbizalommal teli, önmegvalósításra, sőt önmeghaladásra képes felnőttekké váljanak. Párkapcsolatunkat az egymás mellett élés rutinjából a lelki egymásban-élés szövetségévé tehetjük, a szexualitást érzelmi teljességében is megélt együttlétté emelhetjük. Az emberek számára pedig partnerré válhatunk egy emberségesebb kultúra kialakításában.

A könyvhöz tartozó DVD-n, a Napfényes Élet Alapítvány jóvoltából, Váradi Tibor a harmonikus párkapcsolatról szóló előadásának felvétele található.


 

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház