Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekSzerelmi zűrök - Zűrös szerelmek

Szerelmi zűrök - Zűrös szerelmek
1 900 Ft

Szerelmi zűrök - Zűrös szerelmek

Pósa Ferenc

A szerző Pósa Ferenc bevezetőjéből: Így vagy úgy, de minden teremtett lélek, élete során legalább egyszer, de legjellemzőbben folyamatosan, szembetalálkozik valamilyen szerelmi problémával. Hiába is próbálkoznánk elmenekülni a konfliktus elől, nem fog sikerülni! ... Számtalan ember keresett meg, akik valamilyen lelki konfliktussal vívtak kilátástalannak, végeláthatatlannak tűnő harcot. Szenvedtek a magánytól, szenvedtek a partnertől, a válástól, szenvedtek a szerelmi zűröktől! Eljöttek, megosztották velem a problémáikat, hogy könnyebben tudják elviselni azt. De ennél sokkal többet is tettek! Beszélgettek! Mégpedig úgy, hogy a beszélgetés során felfedezték a kivezető utat! A Szerelmi zűrök - Zűrös szerelmek könyv ezeket a beszélgetéseket tartalmazza, melyek nemcsak a legkülönfélébb szerelmi problémákat mutatják be - melyek közül többet talán már az olvasó is megtapasztalt -, hanem a felfedezett megoldásokat is közzé teszik.

Reménytelen szerelmek, végtelenbe nyúló megfelelni akarás, agresszió, hazugságok, megcsalások és megmentett kapcsolatok.
Mélyreható, feltáró beszélgetések szerelmi zűrökről, melyek mindnyájunknak használható tanulságokkal szolgálnak, hogy megtaláljuk kapcsolataink harmóniáját.

„Segítséget találsz benne ahhoz, hogy jól tudj választani életed sorsfordító pillanataiban!”

Szerelmi zűrök - Zűrös szerelmek (könyv) író Pósa Ferenc

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház