Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekHa fáj, az nem szerelem

-10%
Ha fáj, az nem szerelem
2 700 Ft
Kedv. ár: 2 430 Ft
Kezdete: 2017.11.05   A készlet erejéig!

Ha fáj, az nem szerelem

Átdolgozott kiadás

Chuck Spezzano

Belegondoltál már mennyi véletlenszernek hitt esemény sora vezet oda, hogy találkozz valakivel? Vajon tényleg véletlenekről van szó vagy törvényszerűségekről? A szerző, Chuck Spezzano szerint az életben semmi sem történik véletlenül és ez különösen igaz emberi, főleg szerelmi kapcsolatainkra. Társaink, akár munkában, akár párkapcsolatunkban személyiségünk gyenge pontjainak állítanak tükröt, hogy tanuljunk tőlük – saját magunkról.

A szeretet a lényeg, a végső cél és egyetlen igazi cél. Hogy elérjük magunkban a szeretet állapotát, önmagunk iránt, ezáltal tudunk majd másokat is igazán szeretni. Minden más, amit célként kitűzünk magunk elé – pénz, siker, nagy autó, ház – csak másodlagos, hiszen nem fogjuk élvezni, ha nincs bennünk a szeretet békéje.

Ha a szeretet ilyen magasságba repíthet minket, mégis miért fáj olyan sokszor? A szeretet keressük egész életünkben, ám számtalanszor megbotlunk és elbukunk. Ami fáj, az nem szeretet. Csak a félelem fájhat, hogy nem szeretnek minket. Csak az fájhat, ha ellenállunk a szeretetnek. A könyv 366 aranyszabályát megfogalmazva spirituális útmutatóként szolgál a hétköznapokra, hogyan találjuk meg magunkba a szeretet, a megértést és az örömöt úgy, hogy nem mástól tesszük azokat függővé. Gyakorlatok, amikkel a nehéz helyzeteket könnyedén kezelhetjük, útmutató a boldogság felé vezető úton.

Ha fáj, az nem szerelem (könyv) író Chuck Spezzano

 

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház