Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekTantrikus Szuperszex - DVD melléklettel

-10%
Tantrikus Szuperszex - DVD melléklettel
3 700 Ft
Kedv. ár: 3 330 Ft
Kezdete: 2014.02.27   A készlet erejéig!

Tantrikus Szuperszex - DVD melléklettel

Nicole Bailey

Megélted már partnereddel eggyé olvadva a simogatásból, ringatásból, cirógatásból és meditatív légzésből eredő erőteljes extázist? Ismered a titkát, miképp irányíthatod szexuális energiáidat és élvezheted partnereddel nem csak a testi, de az elmélyült lelki kapcsolatot is?

A kötetben bemutatott 52 pozitúra mindegyikében találhatók olyan különlegességek, amelyek segítségével magasabb szintre emelheted erotikus tapasztalataidat. Mindezek révén a szeretkezés fokozatosan új dimenziókat ölt, és gyönyörűséges felfedező utazássá válik, egész tested pedig egyetlen bizsergő erogén zónává alakul át.

Tekints be a tantrikus szex bölcsességébe, a bensőséges masszázstechnikák, erotikus légzési módszerek, meditációk és ősi tantrikus rituálék segítségével! A Tantrikus Szuperszex a szexuális érzékelés határait nem csupán testedben, hanem elmédben és szellemedben is kitágítja.

A könyv-höz tartozó ajándék DVD művészi kivitelben mutatja be a Káma-szútra ismert pozícióit.

A könyv szerzője, Nicole Bailey, újságíró, szakterülete az egészség, a pszichológia és a párkapcsolatok. A Bioenergetic Kiadó gondozásában 2012-ben jelent meg a Káma-szútra Szuperszex című kötete.

Tantrikus Szuperszex - DVD melléklettel (könyv) író Nicole Bailey

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház