Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

PÁRKAPCSOLAT, SZERELEM KÖNYVEK

Fő kategória >EZOTERIKUS KÖNYVEK >KÖNYV >PÁRKAPCSOLAT, SZERELEM KÖNYVEK

Sorrend:

prev
next

-10%
Online szerelem

Online szerelem

Tóth Mercédesz

Taktikai útmutató ez a könyv az online szerelem világához. Ahhoz a világhoz, melyet sokan napi szinten használnak, ám oly kevéssé ismernek.

A szerző Tóth Mercédesz nőként, volt társkeresőként és pszichológus szakemberként segíti olvasóit, hogy az elkerülhető csapdahelyzeteket, a hamis közeledéseket és a "bugyivadászokat" felismerve meghatározó lépést tegyenek a boldog párkapcsolat felé vezető úton.

Volt, hogy óriásit csalódott randilovagjában? Törték már össze annyira a szívét, hogy úgy érezte, kizárt, hogy valaha még szerelmes legyen? Maradt már úgy egyedül egy "fogalmam sincs, most mi van" érzéssel, hogy néhány káprázatos randi után a férfi magyarázat nélkül lelépett? Netán kapott magyarázatot, de az egyértelműen hazug szavak elárasztották dühvel a lelkét, és az igazi ok örökre kérdéses maradt? Az Online szerelem könyv megadja a valós miérteket.

A világhoz, ahol könnyű a sorok mögé bújni, ahol egy fotó, egy bemutatkozás nem mindig valósághű, ahol a szavak sokféle szándékkal, egyszerre több személy felé is haladhatnak az éterben. A világhoz, ahol valójában a bizalom működteti a társkereső rendszert, és ahol - éppen emiatt - a bizalom a legsérülékenyebb.

Online szerelem (könyv) író Tóth Mercédesz

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 600 Ft
Kedv. ár: 2 340 Ft
Kezdete: 2015.02.04
A készlet erejéig!
Orgazmikus szülés

Orgazmikus szülés

Útmutató a biztonságos, élvezetes és örömteli szülésélményhez

 
2 940 Ft
Nincs raktáron
Orgazmus Service

Orgazmus Service

Orvosi Gyakorlati Szexológia

Dr. Tóth Emese

Az Orgazmus Klinika ledöntötte a korlátokat! A szexualitással foglalkozó szakemberek korlátozzák magukat abban, hogy a terápia emberibb, praktikusabb legyen. Főleg a személyes korlátok akadályozzák őket is, ezért nem tudnak tisztán szakemberként foglalkozni a szex-szel.
Ahhoz, hogy időben sikerüljön megszerezni a szex gyakorlatát és megérteni valódi jelentősségét, kísérletezni és tapasztalni kell. A szakembereknek egyúttal magánemberként is, a magánembereknek pedig egyre hozzáértőbben kell élni a lehetőségekkel vagy megteremteni azokat.
A 2002-ben megnyílt Orgazmus Service (OS) Klinika egy csapásra népszerű lett. Ezzel a kiadvánnyal mindenki számára elérhetővé vált egy új stílus és egy új nyelvezet, számos praktikus tipp …és egy apró bepillantás is tehető az OS-terápiába!

Orgazmus Service (könyv) író Dr. Tóth Emese

 
5 700 Ft
-10%
Párbajok nélkül

Párbajok nélkül

Szendi Gábor

Szendi Gábor Párbajok nélkül című új kötetében az egyéni és a párkapcsolati problémákat elemzi. Részletesen szól az akarat szerepének túlértékeléséről, gondolkodásunk paradoxonairól, a szokások kialakulásáról és elhagyásának módjairól, valamint mindennek fényében a kapcsolati konfliktusokról és lehetséges, „másodfokú” megoldásaikról. Szendi Gábor az evolúciós gondolkodás mellett ezúttal a modern viselkedésterápiás szemléletet hívja segítségül, és állítja: cselekedeteinket folyamatosan általunk nem ismert és nem is megismerhető tényezők - rejtett tanulás, genetikailag örökölt vonások, nem érzékelhető ingerek, hamis emlékek, önigazoló értelmezések, téves észlelések stb. - irányítják. Vagyis a problémákat maga az ember teremti, az emberi gondolkodás hozza létre azáltal, hogy értelmezi önmagát, sorsát, környezetét.

A szerző Szendi Gábor szerint az emberi problémák lényege, hogy korlátozott információk alapján akarunk sokkal szélesebb alapokon nyugvó jelenségeket értelmezni. Ilyenkor általában túl nagy jelentőséget tulajdonítunk az okoknak, és a magyarázatokhoz az emberi tudatból és emlékezésből nyert információk rendszerint kevésnek bizonyulnak. Szendi Gábor gyakorlati tanácsokban bővelkedő könyvében ugyanakkor rámutat: ha nem az okokat akarjuk tisztázni, hanem a megoldást keressük, sokkal hatékonyabban kezelhetjük egyéni és társas problémáinkat is.

Párbajok nélkül (könyv) író Szendi Gábor

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 490 Ft
Kedv. ár: 3 140 Ft
Kezdete: 2014.03.24
A készlet erejéig!
Párkapcsolat szívvel-lélekkel

Párkapcsolat szívvel-lélekkel

Az őszinte szeretet, szenvedély és intimitás megteremtése

Debra L. Reble

A boldog párkapcsolat nem álom, hanem valóság. Debra L. Reble, a tapasztalt terapeuta egy új kapcsolatmodellen keresztül mutatja be, hogy a harmonikus párkapcsolatról szövögetett álmaink akkor válhatnak valóra, ha első lépésként megbékélünk önmagunkkal, ezt követően pedig mély lelki kapcsolatot alakítunk ki a párunkkal.

Eljött az idő, hogy végre úgy tekintsünk a párkapcsolatra, mint a spirituális fejlődés eszközére. A Párkapcsolat szívvel-lélekkel ennek az alapjait fekteti le, amikor megismerteti az olvasót a test, a szív, a szellem és a lélek összehangolását segítő spirituális alapelvekkel. Kiderül, hogyan kapcsolhatjuk össze szerelmünk energiáját a sajátunkkal úgy, hogy közben elfogadjuk, hogy ezek az energiák más-más forrásból származnak. Megtudhatjuk, milyen módszerekkel garantálhatjuk az eggyé olvadt energia folyamatos áramlását és növekedését, amíg az végül teljesen átjárja egyéni és közös életünk minden aspektusát.
Párkapcsolat szívvel-lélekkel mérföldkőnek számító kézikönyv új értelmet ad a lelki társ fogalmának, és újszerű megközelítésben tárgyalja a féltékenység, a félelem, a régi sérelmek, a kiszolgáltatottság, illetve a közös alkotás és az ennek köszönhetően elmélyülő intimitás témáját. A férfi és női energiák egyensúlyba hozásától kezdve az energiát adó szeretkezésig rengeteg tippet kaphatunk a párkapcsolat minden területén. Az egyes fejezetek gyakorlati feladatokkal zárulnak, amelyek segítenek lángra lobbantani az őszinte szeretetet, szenvedélyt és intimitást

Párkapcsolat szívvel-lélekkel (könyv) író Debra L. Reble

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 990 Ft
Párkapcsolati játszmáink

Mi lett veled, Nagy Ő?

 

Ann Gadd

 

Tedd fel magadnak a kapcsolatodra vonatkozóan az alábbi kérdéseket:
- Gyakran érzem elszigeteltnek és magányosnak magam?
- Harcolnom kell azért, hogy fenntartsam a kapcsolatom?
- Napról napra azt várom, hogy a társam megváltozzon?
- Örömtelen a kapcsolatom?
- Hiányzik belőle a valódi meghittség?
Ha a fenti kérdések közül akár csak egyre is igen a válaszod, akkor ez a könyv éppen neked szól!

 
1 900 Ft
-10%
Rejtett indítékok a párkapcsolatban

Vonzalom, párválasztás, szexualitás


Bereczkei Tamás

Vajon mely jellemzők alapján ítélünk egy ellenkező nemű személyt vonzónak, és miért éppen ezek a tulajdonságok tetszenek nekünk? Hogyan szól bele a kultúra ösztönös választásainkba? Miért annyira eltérőek a két nem szexuális motivációi? Miért lépnek félre a nők és a férfiak, s milyen partnert választanak a rövid távú viszonyhoz? Honnan ered a féltékenység, és mi határozza meg annak erősségét? Hogyan következtethetünk egy személy arcvonásaiból belső tulajdonságaira és várható viselkedésére?

A kérdések az evolúciós pszichológia világába vezetnek. Az emberi természet "mélystruktúrájában" ugyanis olyan programok működnek, amelyek tudatos felismerés és megfontolás nélkül alakítják párkapcsolati viselkedésünket. Ezek a törzsfejlődés során jöttek létre, egyszerűen azért, mert hasznosak voltak őseink túlélésében és szaporodásában. Éppen ezért ahhoz, hogy megértsük ösztönös vonzalmainkat és döntéseinket, mindenekelőtt azt kell világosan látnunk, hogy mely erők formálták a viselkedésünket évmilliókon keresztül, s ez milyen nyomot hagyott a jelenlegi életünkön. Ha jobban tisztában lennénk az emberi természet rejtett mozgatórugóival, talán nagyobb találékonysággal és hatékonysággal irányíthatnánk az életünket és kapcsolatainkat.

 
2 940 Ft
Kedv. ár: 2 650 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Szánj időt a családodra

Szánj időt a családodra

Változtasd meg kapcsolataidat egyetlen óra alatt - örökre!

Rob Parsons

Életünk folyamatos harc az idővel, s szinte felőröl bennünket a család és a munka közötti állandó lavírozás. A folyamatos frusztráció miatt azonban sem a családi életünkkel, sem pedig a karrierünkkel nem vagyunk elégedettek. Van kiút, és van megoldás. Hatvan perc - ennyi ideig tart elolvasni a Szánj időt a családodra könyvet, és megismerni tíz életleckét, amelyeknek köszönhetően örökre megváltoztathatjuk családi kapcsolatainkat.

Törjünk ki az idő szorításából, és reformáljuk meg családi életünket!

A szerző, Rob Parsons a Nagy-Britanniában működő Care for the Family intézet alapítója, és több sikerkönyv szerzője. Eddig több mint félmillió ember vett részt az általa tartott szemináriumokon.

Szánj időt a családodra (könyv) író Rob Parsons

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 700 Ft
Kedv. ár: 1 530 Ft
Kezdete: 2014.03.11
A készlet erejéig!
-10%
Szavakkal verve

Szavakkal verve

Szóbeli erőszak a párkapcsolatokban

Patricia Evans

A partnerbántalmazás nem véletlen, kiszámíthatatlan indulati cselekedet, hanem rendszeres, módszeres folyamat, amely a partner szóbeli bántalmazásával kezdődik. Bár a sértő, gúnyos hangban sokan felismerjük a szóbeli bántalmazást, a kifinomultabb formák iránt kevésbé vagyunk érzékenyítve. A Szavakkal verve könyv segít a szóbeli erőszak fajtáinak felismerésében, és konkrét technikát javasol, melyekkel konfrontálhatjuk a szóbeli támadás elkövetőjét, egészségesebb határokat jelölhetünk ki párkapcsolatainkban, vagy felismerjük, ha kapcsolatunk menthetetlen.

Szavakkal verve (könyv) író Patricia Evans 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2014.11.06
A készlet erejéig!
-10%
Szerelem

Szerelem

A vonzalom pszichológiája

Hogyan építsünk fel egy boldog párkapcsolatot?

Leslie Becker-Phelps, Megan Kaye

Miért mindig ugyanabba a típusba szeretek bele?

Mitől lesz sikeres az első (második és harmadik) randi?

Hogyan tartsuk párkapcsolatunkat egyensúlyban sok év együttélés után is?

A kötet tudományos kutatások és eredmények segítségével mutatja be a párkapcsolatok és a szerelem működését. Megtudhatjuk, milyen tényezők határozzák meg szerelmi életünket, az önismereti tesztekkel pedig nemcsak saját, hanem partnerünk motivációit is felmérhetjük.

Ez a közérthető és könnyed stílusban megírt könyv tematikusan tekinti át a különböző élethelyzeteket, és gyakorlati tanácsokat ad a szerelemmel ismerkedőknek éppúgy, mint a rutinos randizóknak, a házasságban élőknek és a válás után újrakezdőknek is.

Szerelem (könyv) írók Leslie Becker-Phelps, Megan Kaye
 
4 500 Ft
Kedv. ár: 4 050 Ft
Kezdete: 2018.07.08
A készlet erejéig!
-5%
Szerelem mesterfokon

Szerelem mesterfokon

Szenzáció felnőtteknek

Alan P. Brauer, Donna Brauer

ESZO azaz hogyan örvendeztethetik meg az egymást szeretők az Elnyújtott Szexuális Orgazmus órákig tartó gyönyörével.

Hogyan javítsuk meg gyökeresen párkapcsolatunkat? Férfiként hogyan növeljük meg nemi szervünk természetadta méretét? Hogyan jussunk sorozatos kielégüléshez? Hogyan váljunk egészségesebbé nemi életünk javításával?

Szerelem mesterfokon (könyv) írók Alan P. Brauer, Donna Brauer

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 490 Ft
Kedv. ár: 2 365 Ft
Kezdete: 2014.04.24
A készlet erejéig!
Szerelem, szabadság, egyedüllét   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Szerelem, szabadság, egyedüllét

Szerelem, szabadság, egyedüllét

cd nélkül

Osho

A szerelem az élet legnagyobb kísérlete, és akik anélkül élnek, hogy a szerelemmel kísérleteznének, sosem fogják megtudni, mi is az élet. Örökké a felszínen maradnak anélkül, hogy leereszkednének a mélybe.

A kiindulópont önmagad szeretete kell, legyen. Mindenki ismeri a mondást, hogy "aki nem szereti önmagát, másokat sem tud szeretni", mert a részleteket tekintve talán vannak köztünk különbségek, de alapvetően ugyanannak az egy természetnek a részei vagyunk. Ha szeretet születik benned önmagad iránt, lesz mit megosztanod a pároddal. 

A valódi cél azonban a lényedben végbemenő végső, misztikus egyesülés, hogy ne légy rabja egyetlen nőnek vagy férfinak sem. Azáltal, hogy találkozol a külső nővel, a külső férfival, hogy valóban szereted, lépésről lépésre megláthatod a nőt, illetve a férfit, aki benned él. A külső nő csupán egy út a belső nőhöz; ahogyan a külső férfi is csak egy út a belső férfihez. 
Ha rátalálsz erre a belső nőre, illetve férfira, megszabadulsz függőségedtől, amely a külvilághoz köt. A szabadság az ember legbensőbb lényege. Szabadon meg kell élned vágyaidat, legerőteljesebb energiádat, a szexualitást is, így életed közepére érve meghaladhatod, s ezzel képessé válhatsz arra, hogy egyedül is boldog legyél. 
Hiszen bármit is teszel, egyedül vagy, mert ez a természetes állapotod: egyedül születtél, és egymagad is fogsz meghalni. A köztes időben elfoglalod magad mindenfélével, hogy ne kelljen szembenézned a ténnyel: egyedül vagy. Ám ha szabadon megéled és megismered önmagad, felébred benned a végtelen szeretet, és egyedülléted sem üres magány lesz többé, hanem tartalmas, örömteli állapot, amelyen - ha úgy adódik - szívesen osztozol embertársaiddal.

Szerelem, szabadság, egyedüllét (könyv) író Osho

 
3 000 Ft
Szerelem, szabadság, egyedüllét   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Szerelem, szabadság, egyedüllét

Szerelem, szabadság, egyedüllét

Osho

A szerelem az élet legnagyobb kísérlete, és akik anélkül élnek, hogy a szerelemmel kísérleteznének, sosem fogják megtudni, mi is az élet. Örökké a felszínen maradnak anélkül, hogy leereszkednének a mélybe.

A kiindulópont önmagad szeretete kell, legyen. Mindenki ismeri a mondást, hogy "aki nem szereti önmagát, másokat sem tud szeretni", mert a részleteket tekintve talán vannak köztünk különbségek, de alapvetően ugyanannak az egy természetnek a részei vagyunk. Ha szeretet születik benned önmagad iránt, lesz mit megosztanod a pároddal.
A valódi cél azonban a lényedben végbemenő végső, misztikus egyesülés, hogy ne légy rabja egyetlen nőnek vagy férfinak sem. Azáltal, hogy találkozol a külső nővel, a külső férfival, hogy valóban szereted, lépésről lépésre megláthatod a nőt, illetve a férfit, aki benned él. A külső nő csupán egy út a belső nőhöz; ahogyan a külső férfi is csak egy út a belső férfihez.
Ha rátalálsz erre a belső nőre, illetve férfira, megszabadulsz függőségedtől, amely a külvilághoz köt. A szabadság az ember legbensőbb lényege. Szabadon meg kell élned vágyaidat, legerőteljesebb energiádat, a szexualitást is, így életed közepére érve meghaladhatod, s ezzel képessé válhatsz arra, hogy egyedül is boldog legyél.

Szerelem, szabadság, egyedüllét (könyv) író Osho

 
3 300 Ft
Nincs raktáron
-10%
Szerelmi álmok és végzetes találkozások

A romantikus szenvedély ereje

 

Ethel Spector Person

 

Mi a szerelem? Hogyan találunk rá a szerelemre? Hogyan tartjuk meg a szerelemet? Hogy változtat meg bennünket a szerelem? Ethel Person kifinomult intelligenciájával, gazdag élettapasztalatával és a kiemelkedő kiképző pszichoanalitikus karrierje során tanultakkal képes összefüggésbe hozni ezeket a döntő fontosságú és ősrégi kérdéseket. Egy bölcsességgel teli lebilincselő sikerkönyvet írt - amit öröm olvasni, újraolvasni és megosztani.

 
3 900 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Szerelmi zűrök - Zűrös szerelmek

Szerelmi zűrök - Zűrös szerelmek

Pósa Ferenc

A szerző Pósa Ferenc bevezetőjéből: Így vagy úgy, de minden teremtett lélek, élete során legalább egyszer, de legjellemzőbben folyamatosan, szembetalálkozik valamilyen szerelmi problémával. Hiába is próbálkoznánk elmenekülni a konfliktus elől, nem fog sikerülni! ... Számtalan ember keresett meg, akik valamilyen lelki konfliktussal vívtak kilátástalannak, végeláthatatlannak tűnő harcot. Szenvedtek a magánytól, szenvedtek a partnertől, a válástól, szenvedtek a szerelmi zűröktől! Eljöttek, megosztották velem a problémáikat, hogy könnyebben tudják elviselni azt. De ennél sokkal többet is tettek! Beszélgettek! Mégpedig úgy, hogy a beszélgetés során felfedezték a kivezető utat! A Szerelmi zűrök - Zűrös szerelmek könyv ezeket a beszélgetéseket tartalmazza, melyek nemcsak a legkülönfélébb szerelmi problémákat mutatják be - melyek közül többet talán már az olvasó is megtapasztalt -, hanem a felfedezett megoldásokat is közzé teszik.

Reménytelen szerelmek, végtelenbe nyúló megfelelni akarás, agresszió, hazugságok, megcsalások és megmentett kapcsolatok.
Mélyreható, feltáró beszélgetések szerelmi zűrökről, melyek mindnyájunknak használható tanulságokkal szolgálnak, hogy megtaláljuk kapcsolataink harmóniáját.

„Segítséget találsz benne ahhoz, hogy jól tudj választani életed sorsfordító pillanataiban!”

Szerelmi zűrök - Zűrös szerelmek (könyv) író Pósa Ferenc

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
-10%
  Szeresd önmagad, és készülj örömmel a következő válságra

Eva-Maria - Zurhorst

 

 A válság olyan dolgokba kényszerít bennünket, amelyekre mindig is vágytunk, de sohasem volt hozzá elég bátorságunk. Amikor elfogadjuk a válságot, és már nem akarunk erőnek erejével harcolni ellene, hihetetlen pontossággal működő, csodálatos ajándékká válik. De ehhez meg kell tanulni, hogy teljes odaadással figyeljük, és felfogjuk az üzenetét.

 
3 200 Ft
Kedv. ár: 2 880 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Szeresd önmagad, és mindegy, kivel élsz

Eva-Maria - Zurhorst

 

Ha elegendő bátorság van bennünk ahhoz, hogy gyökeresen megváltoztassuk szemléletmódunkat, nagy valószínűséggel be fogjuk látni: nem a társunk az oka a problémáinknak. Pontosan ott van nagyon sok tennivalónk, ahol a legnagyobb fájdalmat, gyűlöletet, sérüléseket, hidegséget, dermedtséget vagy ellenszenvet érezzük. Ezt a munkát pedig önmagunkon kell elvégeznünk, hogy házasságunk vagy párkapcsolatunk a valódi gyógyulás és szeretet színterévé váljon.

 
2 600 Ft
Kedv. ár: 2 340 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Szeress radikálisan

Szeress radikálisan

Ismerd meg magad és teljesedj ki a kapcsolataidban

Veit Lindau

Mítoszok omlanak le és illúziók foszlanak szerte ebben a könyvben. Mesebeli hercegek, légvárak és ideális párkapcsolat nem léteznek. Veit Lindau személyes története és az általa javasolt gyakorlatok segítségével te is megtanulhatsz radikálisan szeretni:
A radikális szeretet aktív választás. A hajlandóságod, hogy teljes szívvel és józan ésszel megnyílj egy másik embernek, és hogy a vele való kapcsolatot élettel teli, egymást erősítő térré változtasd.
Csak a másikkal való kapcsolat teszi lehetővé számodra, hogy azzá teljesedj ki, aki lehetsz. Ha szeretnéd megtudni, milyen erős, összetett, csodálatos és szép vagy valójában, szükséged van egy társra. Meg kell nyílnod embertársaidnak.
Teljességgel átadni magad egy kapcsolatnak azt jelenti, hogy bátran belenézel ebbe a tükörbe, és nem szaladsz el sem a fény, sem az árnyék elől, amit megpillantasz benne. Teljességgel átadni magad azt jelenti, hogy lefejted magadról az egész testedet beborító láthatatlan - fenntartásokból, taktikázásból és álarcokból szőtt - védőburkot, nyíltan és őszintén találkozol - magaddal, másokkal, érzelmekkel, tanulandókkal, váratlan meglepetésekkel, a szeretettel - mindazzal, ami a kapcsolataidban vár rád.
Ez a könyv a közöttünk élő józan bolondoknak szól. Azoknak, akik tudják, hogy meg fognak halni, és hogy az élet minden pillanata értékes. Azoknak, akiknek éppen ezért nincs semmi vesztenivalójuk, kivéve annak a lehetőségét, hogy itt és most mindent megtegyenek. Azoknak, akik - mindazon katasztrófa ellenére, amit az emberi faj ezen a bolygón okoz - elég bolondok ahhoz, hogy szüntelenül higgyenek a szeretetben. Azoknak, akik gátlástalanul élvezik a romantikát és képesek józanul gondolkodni. A valódi önátadás nem való számító lelkű nyárspolgároknak. Zabolátlan szívre van hozzá szükség. Rád van szükség hozzá.

Szeress radikálisan (könyv) író Veit Lindau

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 690 Ft
Kezdete: 2018.11.14
A készlet erejéig!
Szeret? Nem szeret?

Szeret? Nem szeret?

Csillagjegyek és párkapcsolataik

Szabó Mária

Szabó Mária legújabb könyve a szerelemről, a szenvedélyről, a párválasztásról és a kapcsolatok alakulásának rejtelmeiről szól. Segítségével könnyebben megtalálhatjuk azt a társat magunknak, akit keresünk, de sorsszerű, karmikus találkozásainkat, magányosságunkat, féltékenységünket és válásunk okait is jobban megérthetjük. Mindenki kikeresheti saját és partnere csillagjegyét, és megtudhatja, hogy kivel milyen kapcsolatot alakíthat ki.

Szeret? Nem szeret? (könyv) Szabó Mária

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 000 Ft
Szeretetkönyv   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Szeretetkönyv

Szeretetkönyv

Könyv arról, amire mindannyian szomjazunk

tökéletes állapotú antikvár példány első oldalon ajánlással

Müller Péter

Müller Péter hetvenedik születésnapján, 2006-ban jelent meg először a Szeretetkönyv. Az elmúlt években több tízezren olvasták és tanultak meg belőle szeretni.

Müller Péter azt írja: "A szeretetről beszélni egyedül nem lehet. Csak együtt." Így ez a könyv nem pusztán őszinte önvallomás, gazdag tanítás, de társkeresés is: az olvasó szeretetét keresi. A szeretet a legnagyobb szavunk. Minden örömünk és gondunk mögött ez az egyetlen szó rejlik, s e könyv tárgya ennek megfelelően sokrétű.

Müller Péter szól a szerelemről, a barátságról, a női és a férfisorsról, a párkapcsolatról, a szexualitásról és a magányról, társunk elvesztéséről, a saját lelkünkkel való barátságról, az öregségről, a családról, a gyermeki és az anyai szeretetről, korunk érzelmi zűrzavaráról s az elmúlhatatlan égi szeretetről. A Jóskönyv élni segített, ez a könyv továbblép. Szeretni segít.

Szeretetkönyv (könyv) író Müller Péter

 
2 600 Ft
-10%
Szeretkezés fogságban

Szeretkezés fogságban

Esther Perel

Szeretkezés fogságban könyv a pszichoterápia és a szexualitás mágikus világába vezet. Hasonlóan a Terápia sorozathoz itt is eseteket látunk, leginkább párterápiákat, melyek tönkrement házasságok rendbetételét szolgálják. Egyszerre van módunk nyomon követni a párok kihűlt szenvedélyének megértési folyamatát és azt a hatékony terápiás beavatkozás folyamot, amelynek végén az intimitás újra átélésre kerül és a kihűlt szenvedély újra lángra kap. Aki szereti Gabbard és Fonagy könyveinket, az Esther Perel kiváló könyvét is szeretni fogja. A rendkívül elmélyült, esetleírásokkal illusztrált könyv, amellett, hogy letehetetlen, fontos kapaszkodót jelent a szakembereknek a szex terápiás térben történő tárgyalásához, és a nem szakembereknek is, akik ízelítőt kapnak arról, hogyan is működik a hatékony pár- és pszichoterápia.

Szeretkezés fogságban (könyv) író Esther Perel

 
3 900 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2015.05.07
A készlet erejéig!
-10%
Szeretni sokáig

Ami a párkapcsolatokat életben tartja

Hans Jellouschek

Egy beteljesült hosszútávú kapcsolat ma már sajnos inkább vágyálom, semmint valóság. A napi realitás sokszor éles ellentétben áll ezzel az ideállal. Időszerű még egyáltalán a páros életforma? Voltaképpen megfelel ez az emberi természetnek és a mindenkori partner szükségleteinek? Az ismert párterapeuta igennel válaszol ezekre a kérdésekre. Szerinte nem csupán a hosszú távú szeretet, hanem a tartós párkapcsolat is lehetséges. Harminc éves pszichológusi tapasztalatával a szerző megmutatja, hogyan tudják a párok úgy alakítani a kapcsolatukat, hogy mindketten örömmel és önszántukból maradjanak hosszú időn át egymás mellett. Számos pár élete azt mutatja, hogy a vonzalom és a szeretet olyan időben is megújítható, amikor már mindketten a válásra gondolnak. A szerző tíz egyszerű alapszabályt javasol, amelyeket meg kell szívlelnünk. Ezek segítségével az olvasó előtt egyértelművé válik: a saját kezükben van a kulcs ahhoz, hogy egész életükben boldogan éljenek egymással együtt. Hans Jellouschek könyve nemcsak sok bizonytalanságot, tévedést oszlat el, hanem konkrét tanácsokat is ad olvasóinak.

 
2 780 Ft
Kedv. ár: 2 500 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Szerinted szép vagyok?

Szerinted szép vagyok?

Angela Thomas

Valahol mélyen a szívében minden nő egy kislány, aki arra vágyik, hogy megtörténjen vele a csoda: körülrajongott, csodált, gyönyörű nővé válni, mint Hamupipőke. Mire felnő, "megtanulja", hogy ilyesmi csak a mesében van, így lassan hozzászokik a gondolathoz, hogy mindenki más szebb, sikeresebb, tehetségesebb, mint ő, és hogy tulajdonképpen neki épp így jó...

Egészen addig, míg észre nem veszi, hogy van Valaki, aki őt választotta. Valaki, aki neki nyújtja a kezét, és vele akar táncolni, Aki szereti kivételes, különleges szeretettel.

Angela Thomas - több mint tizennégy, nőknek szóló könyv szerzőjeként - arra hív, hogy találd meg és ébreszd fel legmélyebb álmaidat, fedezd fel a benned rejlő kincset, és bátran dőlj Annak a karjaiba, Aki azt mondja neked: szép vagy.

Szerinted szép vagyok? (könyv) író Angela Thomas

 
2 950 Ft
Kedv. ár: 2 655 Ft
Kezdete: 2016.01.20
A készlet erejéig!
Szex és jóga

Szex és jóga

Toldy Csilla

Testünk élvezete létjogunk. A jóga nem tiltások halmaza, hanem egy olyan lehetőség, melyen keresztül életünk minden területén sikeresebben valósíthatjuk meg önmagunkat. Azért születtünk erre a világra, hogy e valóság mestereivé váljunk minden szinten. A jóga segít testünk elfogadásában, kapcsolatot teremt test-lélek-szellem között, eggyé forrasztja létünk e három színterét. S hogy mi köze mindennek a szexualitáshoz? A jóga jóval több, mint testedzés, mint ahogy a szex is túlmutat testünk puszta élvezetén. Ha a szexet csak a testeddel műveled, üres testgyakorlattá válik; éppúgy igaz ez a jógára is. Aki csak az ászanákat gyakorolja, a jógát leegyszerűsíti a fitnesz szintjére, így önkéntesen zárja ki magát az élet teljességének megismeréséből. Ahhoz, hogy önmagunkat és párunkat más dimenziókban, új megközelítésben élhessük át, nem csak szerelemre és szeretetre, de az élet mélységes tiszteletére is szükségünk van; Toldy Csilla Szex és Jóga c. könyve ehhez nyújt segítséget az olvasónak.

Szex és jóga (könyv) Toldy Csilla

 
2 500 Ft
-10%
Szexuális harmónia

Szexuális harmónia

Edmond Bordeaux Székely

Szexuális harmónia című könyv tartalmának rövid ismertetése.

Az emberi faj biológiai fejlődése szempontjából a legveszedelmesebb fenyegetés a szexuális életben tapasztalható általános káosz. A szexuális diszharmónia fő forrása az-az általános tudatlanság, amely a szexuális élettel kapcsolatos pszicho-fiziológiai törvényeket illeti, pedig az ez irányú tudás az emberi faj eugenikus tökéletesítésének eszköze kellene, hogy legyen. A Szexuális harmónia könyvünkben célunk annak bemutatása, hogy a diszharmóniának ezt a forrását a Harmónia és Energia egyik forrásává is alakíthatjuk.

Szexuális harmónia (könyv) író Edmond Bordeaux Székely

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2015.11.21
A készlet erejéig!
-10%
Szívleckék

Szívleckék

Szívből élni és szeretni, nyitott szívvel figyelni

Daniel Gottlieb

Úgy látszik, minél kevésbé ragaszkodunk bármihez, annál könnyebben tudunk szeretni. Ahol a szeretet lakik, ott már nincs szorongás, vágy, remény vagy neheztelés. A szeretet befogad, mint egy nyitott szív, nem követel, nem tart igényt semmire. Szívesebben jön, ha vágyaink elcsendesülnek, ha kevéssel beérjük, és ha megbékélünk a gondolattal, hogy bár nem lesz mindig velünk, amit szeretünk, de ebben a pillanatban velünk van. Daniel Gottlieb gyakorló pszichológus, családterapeuta, elismert mentálhigiénés szaktekintély, beszélgetős műsorok házigazdája, népszerű előadó és rovatvezető. Előző könyve, a Drága Sam! (2008, Park) tizenegy nyelven és öt kontinensen talált olvasókra. A Szívleckék mindenkori szerzői jogdíját és honoráriuma teljes összegét gyermek-egészségügyi és jótékonysági szervezeteknek ajánlotta fel. Ki ne szeretne egy olyan önsegítő könyvet, amely a semmittevést magasztalja? Daniel Gottlieb arra buzdít bennünket, hogy fogadjuk el magunkat olyannak, amilyenek vagyunk, próbáljunk megbékélni helyzetünkkel és lehetőségeinkkel, ne a holnaptól, ne mástól, ne a változástól várjuk, hogy nekünk könnyebb legyen. A változás érdekében ne tegyünk semmit, mert éppen a semmittevés változtat majd meg bennünket. Publishers Weeklyy

Szívleckék (könyv) író Daniel Gottlieb

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2014.06.14
A készlet erejéig!
Szívtanácsadó

Szívtanácsadó

Ruediger Schache

Szerelmi élete, kapcsolatai és párkapcsolatai a szívében rejlő erőket követik.

Szívtanácsadó hét felismeréssel segíti önt a boldog kapcsolatok és élet felé vezető úton. Tudatos és tiszta kisugárzással szívének legmélyebb vágyai is teljesülhetnek.

Ha felismerte, hogy kapcsolatai nem véletlenül alakulnak úgy, ahogyan alakulnak, hanem meghatározott erők és mechanizmusok befolyásolják őket, felmerülhet önben a kérdés: Hogyan tudnám úgy megváltoztatni ezeket az erőket, hogy megtapasztalhassam a valódi szerelmet, az élet értelmét és a boldogságot?

Ruediger Schache hét felismerésen keresztül vezeti el Önt ezekhez a rejtett erőkhöz. A felismerések világossággal töltik meg az életét, és segítik, hogy elengedje a régi és nem szeretett dolgokat, hogy meghallja szíve vallomását, s így megteremtse életében az igaz szeretet lehetőségét.

 

Ruediger Schache immár világhírű bestsellerében, a Szívmágnesben a kapcsolatokban működő titkos belső törvényeket és mechanizmusokat fejtette ki. A Szívtanácsadó továbblép, hogy kiderítse, melyek azok a konkrét módszerek és változtatások, amelyektől hirtelen más emberek fognak vonzódni hozzánk, megváltoznak a kapcsolataink, és amelyekre munkahelyi környezetünk is érezhetően reagálni fog.

 

Másokra gyakorolt hatásunkat nem csak belső vágyaink és álmaink határozzák meg, hanem a külső erők is, hiszen a „bent” és a „kint” soha nem választhatók el egymástól. Gyakran olyan dolgok is befolyásolják a kisugárzásunkat, amelyeknek nem vagyunk tudatában.

Szívtanácsadó (könyv) író Ruediger Schache

 
3 990 Ft
-10%
Szóból ért az ember

Sz. Mikus Edit


 Vajon romantikusabb az az összebújás, amelyet nem előzött meg semmilyen beszélgetés, hanem úgymond kitalálták egymás gondolatát? Vajon valóban tudnunk kell, mire vágyik és gondol a másik? Taktikázni kell-e, vagy nyílt, egyenes kommunikációt gyakorolni? Hol a határ az őszinteség és a nyers, bántó szókimondás között? Vajon mi lehet a feladat, ha azt szeretnénk, hogy az együttlét, tartós és tartalmas legyen az ágyon kívül is, és hogyan lesz mindebből társkapcsolat, később család? Nem állítjuk, hogy ez a könyv minden feltett nyitott kérdésre megadja a választ, de mindenképpen keresi a megfelelő utakat! 
2 160 Ft
Kedv. ár: 1 945 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Szükségem van a szeretetedre vagy mégsem?   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Szükségem van a szeretetedre vagy mégsem?

Miként vessünk véget a szeretet és az elismerés hajszolásának?

 

Byron Katie - Michael Katz

 

 Ez a könyv közelebbről szemügyre veszi a szeretetért és az elfogadásért folytatott emberi vesszőfutást, hogy megmutassa, mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Segít, hogy boldogabb légy a szerelemben, és eredményesebb mindenféle emberi kapcsolatodban. Amit most megtanulsz, elégedettséghez vezet, legyen szó nagy szerelemről, futó kalandról, házasságról, munkáról vagy barátságról."

 
3 490 Ft
Nincs raktáron
-10%
Szuperérzékenyen párban

Szuperérzékenyen párban

Elaine N. Aron

A Szuperérzékenyen párban könyv arról szól, ami mindünknek talán a legfontosabb az életben.
Arra tanít, hogyan törekedhetünk a párkapcsolatunk minőségének megőrzésére, javítására, sőt fejlesztésére.
Már a könyv címe is elárulja, hogy nem általában foglalkozik a párkapcsolati egyensúlyteremtéssel, hanem abban a különös esetben, amikor magunk vagyunk a párunk, esetleg mindketten szuperérzékenyek vagyunk.
Azzal szembesít, amivel kevésbé foglalkozott eddig a párkapcsolati pszichológia, hogy vannak stabil, velünk született, sajátosan érzékeny idegrendszeri működésmóddal jellemezhető adottságaink, olyan lelkialkatunk, amely áldás és átok egyaránt lehet, ha nem tudjuk elfogadni, kezelni, és belőle a pozitív oldalt világra segíteni.
A szeretetkapcsolatokban ez különösen fontossá válhat, hiszen a túlzott érzékenységű mimózalélek olyan, mint egy finomhangolású hangszer, amelyből az értő-szerető művész csodálatos dallamokat fakaszthat.
Az ellenkezője is létrejöhet, így meg kell tanulni a finomhangolást, a kölcsönös összehangolódást, hogy megszülethessenek – Karinthy Frigyes szavaival szólva – a szív igaz dallamai, létrejöhessen a harmónia.
Ehhez nyújt gazdag tudományos, de főként gyakorlati és személyes tudásanyagot a rendkívül érdekes könyv, amely a szuperérzékeny személyiségről szóló könyvsorozat harmadik kötete. Olvassuk és legyünk mindannyian a finomhangolású kommunikáció felkészült, tudatos, egyszersmind szeretettel viszonyuló mesterei.
(Dr. Bagdy Emőke, pszichológus)

Szuperérzékenyen párban (könyv) író Elaine N. Aron

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 960 Ft
Kedv. ár: 3 565 Ft
Kezdete: 2015.02.21
A készlet erejéig!
Tantra

Tantra

Önmagunk megismerése és kiteljesítése

Silvia Canevaro

A szanszkrit eredetű „tantra” szóhoz számtalan jelentés társítható: a szövet fonala, csakúgy, mint a szövőszék orsója, de egy misztikus és varázslatos tant is jelent, illetve egy tudományos szöveget és egy ceremónia lebonyolítását. A szó tehát a tan szótőből ered, melynek jelentése „kiterjedés”, valamint a tra szóból, melyet „felszabadulásnak” fordíthatunk. A „tantra” kifejezés tehát ezeréves tanok és gyakorlatok összessége, melyek a közönséges tudatállapot kitágítására irányulnak az élet különféle területein. Az utóbbi időkben a tantra nagy kíváncsiságot és élénk érdeklődést keltett Nyugaton, különösen nagy hangsúly helyeződött néhány pozíció és szexuális fortély alkalmazására; tisztázni kell azonban, hogy a valóságban ezek csak a töredékét alkotják a tantrikus tannak, amely valójában bölcsen kombinálja a testiséget és a spiritualitást, amely keresi az eksztázist, de egyúttal a nyugalmat és a belső egyensúlyt is. A tantra tulajdonképpen szilárd erkölcsi elvekre és egy szigorú tanításra támaszkodik, melynek alapját képezi az ászanák (jógapozíciók mindennapos gyakorlása – a test és az energiacsatornák (csakrák) megtisztítása érdekében –, valamint a koncentrációs gyakorlatok.

 

Tantra (könyv) író Silvia Canevaro

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 490 Ft
-10%
Tantra

Tantra

A lélekhez a szexualitáson keresztül

Osho

Miért van szükségünk szexre? Osho szerint azért, mert az orgazmus másodperceiben egyedülálló dolgot tapasztalunk. Egónk teljesen kiold, és néhány időtlen másodpercig egy magasabb tudatállapotba kerülünk. A szextől feltöltődünk életenergiával, s a magasabb dimenziókban töltött idő olyan elsöprő élményt nyújt, hogy újra és újra meg akarjuk tapasztalni.
Osho Tantra című könyvében a szex lélektani és spirituális dimenzióiba invitálja az olvasót, megmutatja a szex ártatlan és minden bűntudattól, illetve elfojtástól mentes megélésének lehetőségét. Egy utat, amire bárki szabadon ráléphet.
Osho arra ösztönöz, tanuljuk meg átélni, megérteni és meghaladni a szex megszokott szintjeit, mert így fantasztikus kapuk nyílhatnak meg előttünk. A tantra azonban nem csak szex, azon jóval túlmutat. A férfi-női energiák helyes használatáról szól, aminek segítségével bármikor és bármilyen hosszan jelen lehetünk abban a dimenzióban, ahol újrateremthetjük és megújíthatjuk önmagunkat.
Misztikusan hangzik? Pedig csupán gyakorlat kérdése, hogy ebbe az egótlan, teremtő állapotba ne csak szexuális élményeken keresztül, hanem tudatunk irányításával is eljuthassunk. A Tantra ebben segít. Éld át és használd a férfi és női energiáidat!

Tantra (könyv) író Osho

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2018.05.08
A készlet erejéig!
Tantra Osho   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Tantra Osho

Tantra Osho

A lélekhez a szexualitáson keresztül

Osho

"A nemi vágyat csak akkor fogod megérteni, ha majd úgy mozogsz érzéseid között, mint költő a virágok között - csak akkor. Ha bűnösnek érzed magad és ha sietsz, a nemi aktus az marad, ami most - egy őrült rohanás. ... ha az energia veled dolgozik és nem ellened, akkor ez a föld a Paradicsom, a te tested templom, és ahol vagy, az szent hely lesz"... Osho

A tantra azt mondja: csinálhatsz, amit akarsz, csak közben figyeld magad! A tantra nincs semmi ellen, de nem akarja, hogy alvajáró módjára cselekedj, tudatosság nélkül, gépiesen. Ez a módszer titka: ha tudatosan cselekszel, az energia átalakul. Fogadd el, légy hálás, hogy van szexualitásod, haragod, kapzsiságod... Légy hálás, mert ezek azok a rejtett források, amiket aztán át lehet alakítani, amik elvezetnek a rejtélyhez. Ha a szex átalakul, szeretetté válik... a salak levált a tiszta szerelemről 

Tantra Osho (könyv)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
-10%
Tantrikus Szuperszex - DVD melléklettel

Tantrikus Szuperszex - DVD melléklettel

Nicole Bailey

Megélted már partnereddel eggyé olvadva a simogatásból, ringatásból, cirógatásból és meditatív légzésből eredő erőteljes extázist? Ismered a titkát, miképp irányíthatod szexuális energiáidat és élvezheted partnereddel nem csak a testi, de az elmélyült lelki kapcsolatot is?

A kötetben bemutatott 52 pozitúra mindegyikében találhatók olyan különlegességek, amelyek segítségével magasabb szintre emelheted erotikus tapasztalataidat. Mindezek révén a szeretkezés fokozatosan új dimenziókat ölt, és gyönyörűséges felfedező utazássá válik, egész tested pedig egyetlen bizsergő erogén zónává alakul át.

Tekints be a tantrikus szex bölcsességébe, a bensőséges masszázstechnikák, erotikus légzési módszerek, meditációk és ősi tantrikus rituálék segítségével! A Tantrikus Szuperszex a szexuális érzékelés határait nem csupán testedben, hanem elmédben és szellemedben is kitágítja.

A könyv-höz tartozó ajándék DVD művészi kivitelben mutatja be a Káma-szútra ismert pozícióit.

A könyv szerzője, Nicole Bailey, újságíró, szakterülete az egészség, a pszichológia és a párkapcsolatok. A Bioenergetic Kiadó gondozásában 2012-ben jelent meg a Káma-szútra Szuperszex című kötete.

Tantrikus Szuperszex - DVD melléklettel (könyv) író Nicole Bailey

 

 
3 700 Ft
Kedv. ár: 3 330 Ft
Kezdete: 2014.02.27
A készlet erejéig!
Taoista szerelmi titkok

Taoista szerelmi titkok

Mantak Chia - Michael Winn

A Mantak Chia mester által felfedett titkos tanítások segítségével a férfiak megőrizhetik és átalakíthatják szexuális energiájukat, ha keringetik azt a test középső energiakörén, az ún. Mikrokozmikus Pályán. Ezzel serkentik életfunkcióikat, és megfiatalítják testüket. Az évszázadokon át titokban tartott ezoterikus módszerek és elvek megnyitják az utat az Olvasó előtt, hogy összekapcsolják szexuális energiájukat a transzcendens tudatállapotokkal. A Taoista szerelmi titkok könyv világos, érthető nyelvezete és a több tucat részletes ábra segíti az Olvasót, hogy fizikai, pszichikai és spirituális egészségének, illetve egyensúlyának érdekében erősítse az energiaáramlást a testében.

Taoista szerelmi titkok (könyv) író Mantak Chia - Michael Winn

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 200 Ft
-10%
Társra várva

Társra várva

Dr. Kováts György, Dr. Kovátsné dr. Hontvári Anna

A szerzők mindketten jogászok, akik fiatalon megismerték a Megváltót, és életüket az Ő szolgálatába állították. 29 éve kötöttek házasságot, 5 gyermekük van.
Az ELTE ÁJTK elvégzését követőn dr. Kováts György az Evangélikus Hittudományi Egyetemen szerzett diplomát. 1991-től a Pünkösdi Teológiai Főiskolán élő hitű teológusok képzésében vett részt az Intézmény első 20 évében. A szolgáló lelkészek munkájára nagy hatással van.
1991-ben a Teljes Evangéliumi Keresztyén Közösség Mahanaim Gyülekezetének lelkipásztoraként munkatársaival megalapította a Palánta Gyermek- és Ifjúsági Missziót, mely az Evangélium üzenetével országos szinten éri el a felnövekvő generációt.
A szerzőpáros fontosnak tartja, hogy az ország gyermekei, tizenévesei és fiatal-felnőttjei időben megkapják azt a segítséget, amely életük helyes kormányzásához, boldogulásához, a szenvedélybetegségek elkerüléséhez, jövendő házasságuk teherbírásához és megmaradásához szükséges.
Ezért született ez a könyv is, hogy a fiatal generáció felelősséggel válasszon társat, és társkapcsolataik lelki sérülésektől mentesen boldog házasságban végződjenek.
A szerzők több "társra-várva" konferenciát, "jegyes-felkészítést" és "házas konferenciát" tartottak. Számos sikeres házasság a gyümölcse munkájuknak.
A Társra várva 2002-ben megjelent Jegyesség! Segítség!!! című könyv témájához kapcsolódik, mint a sorozat része.

Társra várva (könyv) írók Dr. Kováts György, Dr. Kovátsné dr. Hontvári Anna

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 750 Ft
Kedv. ár: 2 475 Ft
Kezdete: 2014.02.14
A készlet erejéig!
Természetes fogamzásgátlás

Természetes fogamzásgátlás

Dr. Karácsony István

Nem kis feladat ma a fogamzásgátlás- ról írni, amikor annyi az új szer és lehetőségSzéles tárházuk is azt mutatja, hogy sok még a nyitott kérdés. Újra és újra előtérbe kerül az igény az egészséges életmódra. Ennek egyik, egyáltalán nem elhanyagolható része - könyvünk témája - a természetes fogamzásgátlás.

Természetes fogamzásgátlás (könyv) író Dr. Karácsony István

 
990 Ft
-10%
Testbeszéd a szerelemben

Allan Pease, Barbara Pease


Mindennapi kommunikációnk 60-80%-ban gesztusok révén, testbeszéddel történik. Testbeszédünk segítségével jelezzük, ha valaki tetszik nekünk, s azt is, hogy a másik számára elérhetők, megközelíthetők vagyunk. A boldog szerelmesek tudják, hogy a gesztusok és az arckifejezés fontosabbak a szavaknál. A párkapcsolatban élők többsége fáradságosan törekszik tartós, kiegyensúlyozott kapcsolatra, de sokszor kudarcot vall. Ennek oka többnyire abban keresendő, hogy férfiak és nők mára elfelejtették a testbeszéd gesztusait és jeleit, amelyek őseinknek még a vérükben voltak.
Pedig a testbeszédet meg lehet tanulni!

Erről szól a Testbeszéd a szerelemben, melyből sok mindent megtudhatunk például:
- a férfi és a nő szerelmi testbeszédéről
- a vonzás folyamatáról
- az első randevúkról, az internetes randikról
- a sikeres kapcsolatok titkairól.

 
1 500 Ft
Kedv. ár: 1 350 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
-10%
Út a szerelemhez

Út a szerelemhez - Teremtsd meg álmaid párkapcsolatát! című könyv tartalma

 

Chris Prentiss

A mély, szerető, gyümölcsöző és megnyugtató párkapcsolatok világa különleges világ, amelynek csak kevés lakója van. Az Út a szerelemhez című könyvből megtudhatod, miért oly kevesek kiváltsága ez, és miért került el eddig téged is. Észreveszed majd, talán most először, azokat a mintákat, működési elveket, amelyek az életedet alakítják, amelyek jelen vannak a nap minden percében, és meghatározzák kapcsolataid alakulását.

Lesznek a könyvben olyan gondolatok, amelyek ellentmondanak a csodálatos kapcsolat kialakításáról szóló jelenlegi elképzeléseidnek. Még az is lehet, hogy megbotránkoztatják majd a józan eszedet. Az igazat megvallva nem lehet, hanem biztos! Ha nem így lenne, nem is vennéd sok hasznát az Út a szerelemhez könyvnek. Olvasás közben legnagyobbrészt az történik majd, hogy a párkapcsolatokról alkotott hamis ismereteidet elfelejted, és valódi tudásra cseréled.

Készülj fel, hogy talán ez lesz életed legfontosabb utazása! Meg fogsz tudni mindent, amire szükséged van álmaid párkapcsolatának megteremtéséhez. Sőt, még annál is többet. Mire a könyv végére érsz, másképpen fogsz gondolkodni, máshogyan fogsz cselekedni, és másmilyennek fogod látni a világot. Új személyiséget alakítasz ki, olyan személyiséget, aki boldogabb, akivel a partnered örömmel tölti az idejét, vagy ha még keresed a társadat, hozzád vonzza és megtartja az új szerelmet. Emellett fáradság nélkül eléred majd a céljaidat, a jó dolgok gond nélkül eljutnak hozzád, egyszóval az egész életed könnyebb lesz, mivel az egyetemes törvények szerint fogsz élni, nem pedig azok ellenében.

Kapcsolatod sorsa mindenestül a te kezedben van,
és ne feledd, hogy számodra semmi sem lehetetlen!

Út a szerelemhez (könyv) írója Chris Prentiss

 
3 290 Ft
Kedv. ár: 2 960 Ft
Kezdete: 2013.08.07
A készlet erejéig!
-10%
Végre egy nyelvet beszélünk

Gary Chapman

 

A házasságnak számos buktatója van, melyekkel a pár rendszerint csak az együttélés első hónapjai, évei után találkozik. Hogyan alakítható ki az őszinte és hatékony kommunikáció, és miként mélyíthető el az intimitás, hogy a különbségek, a konfliktusok, a félreértések és egyéb kapcsolati problémák megoldhatóvá váljanak, és a házasság fejlődő és kölcsönös elégedettséget nyújtó kapcsolat legyen? 

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Vénusz

Martin Schulman

 

Azoknak, akik szeretnek, akiket szeretnek, s mindenkinek, aki a szeretet útján halad. A Vénusz óramutató járásával megegyező forgása naprendszerünkben egyedülálló. Az asztrológia már az ősidőkben megállapította, hogy ennek köszönhetően a bolygó energiája kifelé árad. Hatására az emberek, ahelyett, hogy elvárásokat támasztanának, figyelemmel és szeretettel fordulnak egymás felé.

 
2 590 Ft
A nemi vágyat serkentő növények

A nemi vágyat serkentő növények

Alain Tissier

A növényi leírások végén praktikus használati tanácsok és különleges receptek találhatók.

A nemi vágyat serkentő növények (könyv) író Alain Tissier 

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
A nőiség varázsa

A nőiség varázsa

A szerelem mágiájának modern gyakorlati útmutatója

Stacey Demarco

A szerelem mágiájának modern útmutatója sikereid kulcsa lesz szívügyeidben, akár egy randevúban reménykedsz, akár azt gondolod, hogy már megtaláltad igaz lelki társadat. Segít rálelni a beteljesülésre - a hálószobában és azon kívül is. Megtanít olyannak szeretni a testedet és önmagadat, amilyen vagy,és segít legyőzni a félelmeidet, amelyek távol tartanak attól, hogy rátalálj a szerelemre. A családalapításra készülődők is több varázslat, szertartás és meditáció közül választhatnak, amelyek a fogamzástól kezdve a növekvő babával való kötődés kialakításáig szinte minden témára kiterjednek, sőt, a meddőség kezelésére és leküzdésére is javasolnak megoldást.

A nőiség varázsa (könyv) író Stacey Demarco

 
3 290 Ft
Nincs raktáron
A párkapcsolat Symbolonja

A párkapcsolat Symbolonja

kiadói utolsó példány, doboz nélkül

Heidemarie Orban - Peter Orban

A párkapcsolat Symbolonja "igazmondó tükör" - önmagunkról, életünkről, kapcsolatainkról, szerelmi problémáinkról. Arra derít fényt, ami a kérdés hátterében rejlik. Rávilágít valamire, amit eddig homály fedett, s ezt gyakran olyan erővel teszi, hogy a kérdezőt egy pillanatra szinte el is vakítja. Ez a tudás ára! Csak így indulhat el valami a megszokott - és gyakran megrekedt - helyzetből. A párkapcsolatok lelki problémái gyakran abból fakadnak, hogy a kérdező lelkében az adás és az elfogadás nincs egyensúlyban. A kialakult zavarnak rendszerint vajmi kevés köze van a kérdező jelenlegi párkapcsolatához. Ez viszont azt is jelenti, hogy a kérdező partnere nem okozója, csupán a kiváltója annak a folyamatnak, amely a régóta fennálló egyensúlyzavarból fakad.

A szett tartalma: 50 lapos színes kártyacsomag, A párkapcsolat Symbolonja című színes, keménytáblás könyv.

A párkapcsolat Symbolonja (könyv) író Heidemarie Orban - Peter Orban

 

 

 

 
5 900 Ft
Nincs raktáron
A tao hálószobatitkai   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A tao hálószobatitkai

A tao hálószobatitka

Chian Zettnersan Mester

A tao a nemiséget minden létezés ősforrásának tekinti. Annak az erőnek, amely mindent létrehoz. Neki köszönhetjük érzéseinket a végtelen örömtől a legnagyobb fájdalomig. A szexuális energia mindenütt jelen van, s e határtalan erőt felhasználhatjuk életünk jobbá tételére és meghosszabbítására. A tao kínai művészete túllép a faj és a kultúra minden határán, mert a szerelem mélységes bölcsessége azonos a természet egyetemes és örök lényegével. A könyv gyakorlatai segítenek megőrizni egészségünket, jó közérzetünket, és mindkét nemnek ajánlottak.

A tao hálószobatitkai (könyv) író Chian Zettnersan Mester

 
4 000 Ft
A tao tanítása a lelki és testi szerelemről

A tao tanítása a lelki és testi szerelemről

Ősi kínai módszer a gyönyör elérésére, eredeti illusztrációkkal

Jolan Chang

Ez a könyv nem egyszerű szexuális kézikönyv, bár akként is használható… Inkább csak kiindulópont, de jó, ha a kiindulópontunk legalább ötezer éves! A kínaiak évezredekkel ezelőtt is tudták: a szerelmeskedés az élet megízesítésére és meghosszabbítására való! Ezt a könyvet férfiaknak és nőknek egyaránt el kell olvasni! Célja: hogy jobb szeretőkké tegye a férfiakat, s ki ne lenne érdekelt ebben jobban, mint a nők! Akik megtalálják a lelki békét s a kielégülést a szerelemben és a szeretkezésben, többnyire boldog emberek! A boldogság pedig lassítja az öregedést. (Vagy legalább is nem öregít…).

A tao tanítása a lelki és testi szerelemről (könyv) író Jolan Chang

 
2 400 Ft
Nincs raktáron
Mitől működik a szerelem?

Mitől működik a szerelem?

Bert Hellinger párterápiája

Johannes Neuhauser

A párkapcsolatban élő férfiak és nők többsége generációk óta kötődik különböző felmenőihez, ami nemritkán súlyos teherként nehezedik a jelenlegi kapcsolatokra. Az ismert német pszichoanalitikus, Bert Hellinger módszerével vezetett családfelállításokon a felszínre kerülnek ezek a különös összefüggések.

Mitől működik a szerelem? (könyv) író Johannes Neuhauser

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Szerelmi reflexológia

Szerelmi reflexológia

Mantak Chia  William U.Wei

Szerelmi reflexológia könyv segít feltárni szexuális energiapotenciálunkat, így kiderül, mennyire illünk egymáshoz, mire van hajlamunk, mi jellemző ránk, milyen a kapcsolatunk természete. A taoista gyakorlatok egyedül, vagy partnerrel is gyakorolhatók, így a szerelem energiája gyógyítja és összehangolja a szerelmesek testét-lelkét.

Mantak Chia mesternek már több könyve is olvasható magyarul, melyekben a gyógyító szerelem taoista módszerét mutatja be. Ebben a könyvében a reflexológiát kiemeli a talpmasszázs témaköréből, és áthelyezi a belső energia áramlási vezetékei, a szerelem és az együttérzés területére, mely által feltárul előttünk a szerelemi reflexológia útja. A könyv segít feltárni szexuális energiapotenciálunkat, így kiderül, mennyire illünk egymáshoz, mire van hajlamunk, mi jellemző ránk, milyen a kapcsolatunk természete. A taoista gyakorlatok egyedül, vagy partnerrel is gyakorolhatók, így a szerelem energiája gyógyítja és összehangolja a szerelmesek testét-lelkét. A szerelmi reflexológia arra is lehetőséget nyújt, hogy külső jegyek alapján felmérjük egy ember energiaszintjét, nemi szerve méreteit és alakját. Ezáltal könnyen megállapítható, hogy két ember illik-e egymáshoz szexuálisan.

Szerelmi reflexológia (könyv) írók Mantak Chia  William U.Wei

 
4 200 Ft
Nincs raktáron
Szeretet és félelem - Út a harmonikus partnerkapcsolathoz

Stephan Lermer

 

A szeretet és félelem elválaszthatatlanul összekapcsolódik minden társas kapcsolatban. Félünk, hogy véget ér, hogy elveszítjük önmagunkat, hogy magányosak leszünk... Egy sikeres kapcsolat feltétele félelmünk leküzdése, amelynek titka, hogy képessé váljunk szeretetet adni és elfogadni. A könyv segítséget nyújt abban, hogy mindezeket megvalósíthassuk, hogy félelem nélkül adhassuk át magunkat egy kapcsolatnak, és felelősséggel dönthessünk sorsunkról.

 
2 000 Ft
Nincs raktáron
Tantrikus szerelem

Tantrikus szerelem

Utazás a szexuális és spirituális eksztázisba

Ma Ananda Sarita · Swami Anand Geho

A ​legtöbben meghitt, bensőséges szerelmi kapcsolatra vágyunk, amelyben megtalálhatjuk szellemi, lelki és szexuális kiteljesedésünket. A Tantra olyan ősi, de egyszerű tudomány, amely lehetővé teszi önmagunk mélyebb megértését, és elősegíti a szerelmi partnerünkkel való tartós, elégedett és szeretetteljes kapcsolat kialakítását. 
Kötetünk gyakorlati útmutató, amely lépésről lépésre vezeti be az olvasót az egyedülállóknak és szerelmi partnereknek szóló tantrikus meditációkba. Ezeket a meditációkat a férfi és nő egymásra hatásának dinamikájáról szóló újszerű magyarázatok egészítik ki. Az orgazmustól és a korai magömléstől kezdve egészen az önbizalom hiányáig és a félelemig terjedő párkapcsolati problémákat és azok megoldását személyes történetek szemléltetik.

– Szüntesd meg párkapcsolati problémáidat 
– Fedezd fel, hogy-milyen a valódi orgazmikus állapot 
– Hatolj mélyebbre saját személyiséged feltárásában 
– Fedezd fel újra tested bölcsességét 
– Változtasd szerelmi kapcsolatodat bensőséges, meghitt eksztázissá

Tantrikus szerelem (könyv) író Ma Ananda Sarita · Swami Anand Geho

 
4 000 Ft
Nincs raktáron
 

prev
next

Sorrend: