Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekRelaxáció, megnyugvás, belső béke

-10%
Relaxáció, megnyugvás, belső béke
3 150 Ft
Kedv. ár: 2 835 Ft
Kezdete: 2014.12.13   A készlet erejéig!

Relaxáció, megnyugvás, belső béke

Könyv és hangoskönyv 4+3 relaxációs gyakorlattal

Bagdy Emőke

Elfáradtál? Feszült vagy? Nem tudsz elég jól koncentrálni? Nem megy a tanulás elég hatékonyan? Döcög az egészséged? Ideges tünetekkel bajlódsz?
Neked készült ez a segítség! Tegyél próbát, miképpen tudod a rejtett belső erőket a szolgálatodba állítani! Tanuld meg felhasználni erőforrásaidat! Állj szóba a belvilággal, az érzelmi tudatoddal, amely bölcsebb, mint gondolnád.
Csak a tapasztalatodban bízz! Mindent megtudsz, megismersz, ha kipróbálod az elmédben rejlő kincsek felhasználását.
Jóleső ellazulást, megnyugvást, belső békét, örömteli belső utakat kívánok: Bagdy Emőke

A Relaxáció, megnyugvás, belső béke könyv bevezet a relaxáció és a meditáció alapjaiba, hogy jobban értsük azt a csodálatos világot, amelybe a hangoskönyv segítségével belépünk. A CD-n hét, Bagdy Emőke által összeállított és vezetett relaxáció meditáció szerepel mp3 formátumban. (Közülük négy audio formátumban is meghallgatható.)
A programok között akad stresszmentesítő mélyrelaxáció; koncentráció-fejlesztő meditáció; gyors, hatékony önellazítás; egészséggondozó meditáció és a teljesítményhelyzetekre felkészülést megerősítő relaxáció is. Szövegük a könyvben nyomtatott formában is szerepel, azok számára, akik saját hangjukon szeretnék rögzíteni és hallgatni a gyakorlatokat.

Relaxáció, megnyugvás, belső béke (könyv) író Bagdy Emőke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház