Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekOrákulumkönyv

-10%
Orákulumkönyv
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2017.11.02   A készlet erejéig!

Orákulumkönyv

G.S. FRATER P.A.X.

A Rúna, a Tarot és a Ji-King üzenete az ókorban az orákulum azt a helyet jelentette, ahol a papok vagy papnők jóslataikat kinyilatkozták, pl. a delphoi jóadát. Csak később kezdték el használni ezt a fogalmat magának a jóslatnak a jelölésére is. Manapság az orákulum szót legtöbbször a kérdezés folyamatának szinonimájaként használják, függetlenül attól, hogy a kérdezés melyik típusáról van szó, azaz a Tarot-ról, a Ji-King-ről vagy a Rúná-ról. Sokaknak az a véleménye, hogy az orákulumjóslatok olyan közvetlen, nyíltan kimondott utasítások a cselekvésre, amelyek elárulják, hogy konkrétan mi a teendőnk. Ez azonban helytelen megközelítés. Egy orákulumjóslat sokkal inkább egy további jelentéssel, értelmezéssel bír. Ez az oka annak, hogy a népi nyelvben szívesen beszélnek "sötét jóslatok”-ról éppen azért, mert még arról van szó, hogy a közlés értelmét felfedjük.
Az orákulum olyan képekben jelenik meg, amelyek mind a kérdés jellegét és tartalmát, mind a kép szintjén a választ találóan körvonalazzák.
Az orákulumok megértése, megfejtése a kérdező szellemi nívójától függ, hiszen minden jóslat, minden orákulum számtalan jelentésréteggel rendelkezik.

Orákulumkönyv (könyv) író G.S. FRATER P.A.X..


Ezokönyvek Keleverustól webárúház