Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekMágikus kézikönyv

-10%
Mágikus kézikönyv
1 700 Ft
Kedv. ár: 1 530 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

Richard Grötzinger

 

A mágia szó, melyet oly gyakran használunk az általános szóhasználatban egy titokzatos, varázslatos működést jellemez, amit eltérően ítélnek meg. Régóta három osztálya van a mágiának, az első a természetes, amire képesek vagyunk, amikor az ismert fizikai törvények szerint a laikus közönségnek egy figyelemre méltó bemutatót tartunk.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • A mágia szó, melyet oly gyakran használunk az általános szóhasználatban egy titokzatos, varázslatos működést jellemez, amit eltérően ítélnek meg. Régóta három osztálya van a mágiának, az első a természetes, amire képesek vagyunk, amikor az ismert fizikai törvények szerint a laikus közönségnek egy figyelemre méltó bemutatót tartunk.
    A második mágia alkalmazása végbemegy, ha a normális és abnormális szellemi képességeink működésével végrehajtjuk,
    melyekről nemcsak a modern okkult irodalmunk igen kiadósan alkalmassá teszi, hanem már a régiek is értek már el jó hatást általa. Az első és második mágia kombinációja az oly gyakran csodált játékos teljesítményét és a modern médiumot is előhozza.
    Most, hogy megérkeztünk a mágia harmadik részének magyarázatához, a mágikus démonológiához, minden említett képesség segítségével elérjük a démonokat és feloldjuk őket.
    A régi irodalom tele van tudósításokkal arra nézve, hogy hogyan állíthatjuk szolgálatunkba ezeket az erőket; gondoljunk itt a középkor híres varázskönyveire: Claviculae Salomonis - Salamon Kulcsai, Lemegeton - Salamon Kis Kulcsai, stb.