Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekMágia és toxikológia

-10%
Mágia és toxikológia
1 400 Ft
Kedv. ár: 1 260 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

H. E. Douval

 

A kötet csak érett személyiségű embereknek szól, akik határozott felelőségtudattal rendelkeznek önmagukkal és környezetükkel kapcsolatban, és szilárdan hisznek egy örökkévalóságban, egy olyan örökkévalóságban, amely majd hajszálpontosan mérlegeli minden egyes emberi élet jó és gonosz hatásait.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • A kötet csak érett személyiségű embereknek szól, akik határozott felelőségtudattal rendelkeznek önmagukkal és környezetükkel kapcsolatban, és szilárdan hisznek egy örökkévalóságban, egy olyan örökkévalóságban, amely majd hajszálpontosan mérlegeli minden egyes emberi élet jó és gonosz hatásait.
    Az okkultistának lassan, de állandóan fejlődve kell haladnia útján, lehetővé kell válnia számára, hogy etikailag és morálisan egyenletesen és egyidejűleg emelkedve lassanként elhagyja "földi ruháit" és fokozatosan összevethesse magát "magasabb világokkal", felismerve saját erőit. Ebben a fejlődésben fontos tényező az önszuggeszció, mert mozgásba tudja hozni a legmélyebben rejtőző hit erőit, és fel tud tárni minden olyan erőforrást, amely közelebb visz a célhoz.
    Út a mágikus drogok dzsungelébe: izzóan tarka, csábító és veszélyes. Boszorkánykenőcsök és narkotikumok bemutatása, alkalmazásuk mágikus kísérletekben.
    Mélylélektani jelenségek megnyilatkozása naplófeljegyzések és élménybeszámolók alapján.