Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekEgregórák

-10%
Egregórák
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

Kapcsolat az Őrangyalokkal


Tartsátok megfelelő kézben a földgolyót!
Nem elég csak önmagunkban leleplezni a fénylő szigetet, hanem azt fel kell fedezni a többi emberben avagy szituációban is és segíteni kell neki abban, hogy megnyilvánulhasson és felragyogjon. Ebben nagy bölcsesség és életem feladata rejlik: fénylő szigetté válni és önmagam körül fénylő szigeteket kialakítani.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Tartsátok megfelelő kézben a földgolyót!
    Nem elég csak önmagunkban leleplezni a fénylő szigetet, hanem azt fel kell fedezni a többi emberben avagy szituációban is és segíteni kell neki abban, hogy megnyilvánulhasson és felragyogjon. Ebben nagy bölcsesség és életem feladata rejlik: fénylő szigetté válni és önmagam körül fénylő szigeteket kialakítani. Ez egyáltalán nem egyszerű, hiszen a világ „mocsaras” része képes nagyon gyorsan alámerülni a materiális és egész világra jellemző problémák iszapjába – még a felvilágosultság legkifejezőbb megnyilvánulásai is. Néha harcba kell szállni az élettől való elszakadás vágyával és szellemi magasságokba kell emelkedni. Ez nagyon nehéz, de annál örömtelibb és boldogabb út.
    Úgy kell élni, hogy a mai napon jelen legyen az örökkévalóság. Igyekezni kell ezt az örökkévalóságot minden gondolatban, minden szóban, az emberrel, könyvvel való találkozás, munkavégzés során, röviden mindenütt és mindig észlelni. Az ilyen hozzáállásnak köszönhetően a fénylő sziget egyre nagyobb lesz, fénylő szigetcsoportok születnek, majd pedig egy teljes fénylő szárazföld alakul ki.
    Ember, jóság és szenvedés, ez vagy te, könyörületes és megértő. Nyugodt vagy, örülsz a fénynek. Kérés és türelem, erő és bátorság vagy. Segítesz, amikor szükséges, vigaszt nyújtasz a szomorú pillanatokban, meggyógyítod a sérüléseket és értetlenség idején tanár vagy. Benned rejlik a legmélyebb bölcsesség és a legfennköltebb igazság, a legnagyobb világ és a legszebb szerelem. Mindez te vagy és voltak olyan időszakok, amikor ezt önmagadban tudatosítottad, tudtad, hogy ki vagy. Eljön az idő és te újra ilyen leszel.