Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekBevezetés a pszichotronikába

-10%
Bevezetés a pszichotronikába
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!A pszichotronika az egyik legfontosabb tudományos szakterületnek fogható fel, főleg annak az egész emberi léttel való közvetlen kapcsolata okán, de úgy is értelmezhető mint a varázslók, sámánok, sarlatánok és még isten tudja kinek a szakterülete.
Maga a pszichotronika azonban nem fogható fel teljesen egyféleképpen, mivel ő maga egyszerűen tudományosan és tudománytalanul is működik.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • A pszichotronika az egyik legfontosabb tudományos szakterületnek fogható fel, főleg annak az egész emberi léttel való közvetlen kapcsolata okán, de úgy is értelmezhető mint a varázslók, sámánok, sarlatánok és még isten tudja kinek a szakterülete.
    Maga a pszichotronika azonban nem fogható fel teljesen egyféleképpen, mivel ő maga egyszerűen tudományosan és tudománytalanul is működik.
    Maga a pszichotronika szó jelentése úgy definiálható mint önálló interdiszciplináris tudományos szakterület, ami más szóval azt jelenti, hogy jóllehet ez a szakterület önálló, de egész sor más szakterületet is érint. Konkrétan tehát az egész emberi létet és esetünkben az egész medicinát.
    A régi időkben, amikor a pszichotronikát nem ítélték meg tudományos alapon, törzsi varázslók, sámánok és gyógyítók érdekköre volt. És eszerint különféleképpen nevezték el. De már az ókori görögök kezdték ezt a területet mágiának nevezni és annak követőit mágusoknak hívták. Maga a szó görög nyelven valami olyasmit jelent, hogy „hatalmas, erős” vagy „nagy”.