Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA voodoo-mágia gyakorlata

-10%
A voodoo-mágia gyakorlata
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2017.05.03   A készlet erejéig!

A voodoo-mágia gyakorlata

Papa Shanga

A VOODOO név a benin "Vodun" szóra vezethető vissza, ahonnan a legtöbb nyugat-indiai rabszolga származott, és kiknek utódait még ma is főként a karibi térségben találhatjuk meg. Az egyház ebben a kultuszkomplexumban a pogányság ördögi megnyilvánulását látta és megpróbált vele hasztalanul harcolni. 
Sajnos ezidáig csak nagyon kevés használható olvasmányt találni a voodoo kultuszról, kiváltképpen a gyakorlásra vonatkozó könyveket, hogy megismerkedhessünk a voodoomágia anyagával, tanítható legyen és mágikusan továbbképezhessük önmagunkat. A voodoo-mágia a világ előtt meszszemenőkig rejtve maradt és lényegében csak Haitire korlátozódott. 
Így tudott a voodoo-mágia részben a mi szélességi fokunkon is megtelepedni. Ebbe a könyvbe kívánjuk a legérdekesebb mágikus tapasztalatokat lejegyezni. De különösen a voodoo-mágia gyakorlati részét akarjuk behatóan elmagyarázni. 
Ezen a helyen ki kell hangsúlyoznunk, hogy minden hívó és rituális szöveget nagybetűvel szedtünk ki, amellyel a rituális formulákat és a szellemidézéseket könnyebben felismerhetjük. Az idézőszövegben az adott (név) jelenik meg, az áldozat nevét kell megadni, akit meg akarunk babonázni.

A voodoo-mágia gyakorlata (könyv) író Papa Shanga

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház