Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA szerelmi mágia nagykönyve

-10%
A szerelmi mágia nagykönyve
3 600 Ft
Kedv. ár: 3 240 Ft
Kezdete: 2017.05.03   A készlet erejéig!

A szerelmi mágia nagykönyve

Frater Aralim - Frater Infinit

Már ősidők óta ránk hagyományozták a legkülönfélébb varázsszereket és szerelmi parfümöket, hogy lángra lobbanthassuk egy férfi vagy egy szerelmét. A szimpatikus mágia kezdetét valószínűleg az ókorban oly kedvelt szerelmi bűbájosságokra vezethető vissza. 
A Kr. e. gyógyfüves boszorkányok kiváltképp jeles szerelmi varázsokat szövők hírében álltak, és titkos italokkal rendelkeztek mindenféle szerelmi ügyre. Különösen manapság, mikor az anonimitás és a magányos elszigeteltség elérte csúcspontját, fordul ismét rengeteg ember a régi boszorkánypraktikák felé, azért, hogy egy másik ember szerelmét vagy vonzalmát elnyerje. 
A következő fejezetekben számos mágikus praktikát írtunk le, melyekkel lehetségessé válik a szerelmet felszítani, megtartani, vagy ha úgy kívánják, ismét kioltani. Ezúttal az a cél, hogy az olvasónak terjedelmes választékot adjunk a kezébe a szerelmi- és szimpatikus varázslásból, melyeket a hajdankorból nem csak mint különlegesen hatásosakat hagytak ránk, hanem manapság is rendkívül efficiensnek bizonyultak. 
A mágikus, okkult irodalom szinte korlátlan számú miszteriózus, részint obszkurus előírást ismer a szerelem és a szenvedély felszítására. Hogy ezek a fortélyok, igézések és varázslatok azonban tényleg hatnak is, bizonyítják a modern tudomány által is alkalmazott drogok, potencianövelők, szerelmi ampullák és szexuális parfümök.

A szerelmi mágia nagykönyve (könyv) Frater Aralim - Frater Infinit

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház