Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA mantrák gyógyító ereje

-10%
A mantrák gyógyító ereje
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

A hangok, mint a harmónia megteremtői


E könyv célja az, hogy olyan gyógyító mantrákat mutasson be, amelyek segítenek az egészség és a harmónia megteremtésében. Jelen írás elsősorban a mantra jógára irányul, de nem csak a hindu mantrákat járja végig, hanem a különböző kultúrvallások szent imáit, mantráit is.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • E könyv célja az, hogy olyan gyógyító mantrákat mutasson be, amelyek segítenek az egészség és a harmónia megteremtésében. Jelen írás elsősorban a mantra jógára irányul, de nem csak a hindu mantrákat járja végig, hanem a különböző kultúrvallások szent imáit, mantráit is. Szerettünk volna rámutatni más vallásokban is legalább néhány hasonló gyakorlatra, jóllehet számos további vallásban is feltűnnek, mint például az indián és az afrikai sámánoknál, a keltáknál, a tantra jógában stb. Ez is a legalapvetőbb megközelítés.

    Bárcsak felismernénk szívünkben AZT, aki minden lépésünket irányítja, aki örök és nem múlandó, Ísvarát, az Urat, aki megszabadít minket az összes tudatlanságtól, hogy bevezessen bennünket az isteni királyságba.