Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA wiccáról kezdőknek

A wiccáról kezdőknek
2 500 Ft

A wiccáról kezdőknek

Thea Sabin

Talán sokan hallottak már a modern boszorkányságról, a wiccáról, ám csak homályos elképzeléseik vannak arról, hogy mit is takar ez a szó valójában. A boszorkányság napjainkban a leggyorsabban növekvő vallások egyike, és a sebes fejlődés rengeteg pontatlansággal és félreértéssel jár együtt. Kezdőként bizony nehéz dolgunk van, ha ki akarjuk válogatni a helytálló kijelentéseket a hamis állítások közül.
A wiccáról kezdőknek című könyv a wiccáról szóló legfontosabb tudnivalók áttekinthető és szemléletes összefoglalója. Az alapoktól haladunk fokozatosan előre, miközben egyre magasabb szintű tudást és egyre bonyolultabb gyakorlatokat sajátíthatunk el, mint például:

– Transz, meditáció, ösvénymunka
– A wicca erkölcsiség alapelvei
– Oltárok, mágikus eszközök és más fontos tárgyak
– Jelentéssel bíró, személyes szertartások kialakítása
– Varázslás, ötletek saját igézeteink megírásához

A boszorkányságról kezdőknek nemcsak a wicca hitvilágát és gyakorlatát mutatja be, hanem részletesen foglalkozik az olyan fontos és nem egyszer vitatott témákkal, mint a magányos vallásgyakorlás, a tanítóval való munka, a megbízható csoportokhoz csatlakozás előnyei és hátrányai, valamint a média és a kortárs kultúra által a boszorkányokról alkotott sztereotípiák.

Thea Sabin főpapnő, több mint húsz éve gyakorló boszorkány. Kutatásai kiterjednek a sámánizmusra, a tai chira, a mitológia egyes területeire és az asztrológiára. Több mint tizenöt éve tanítja a wicca vallás alapelveit.

A wiccáról kezdőknek (könyv) író Thea Sabin


Ezokönyvek Keleverustól webárúház