Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

MÁGIA KÖNYVEK


Sorrend:

prev
next

-10%
Spiritizmus és okkultizmus

Spiritizmus és okkultizmus

Király József

A spiritizmus az a hiedelem, hogy a meghalt emberek lelkeivel érintkezni lehet; az okkultizmus a  tudományos módszerekkel nem megmagyarázható jelenségekre vonatkozó „titkos” tanítások gyűjtőneve. A spiritiszta, szellemidéző szeánszok és az okkultizmus körébe tartozó mágikus cselekedetek (a kártya- és tenyérjóslás, az asztrológia, a figyelmeztető álmok, sejtelmek stb.) régóta foglalkoztatják a közvéleményt.
Király József (1925-2004)kötete feldolgozza a spiritizmus történetét, és világos tudományos magyarázatot ad számtalan misztikusnak, transzcendensnek tűnő jelenségre. Részletesen ír például a hipnotikushoz hasonló, módosult tudatállapotról, a transzról, a „táncoló” asztalokról és „lefényképezett szellemekről”.
A szerző Király Józsefa hazai pszichológia egyik közismert alakja, a lelki élet és a viselkedés kultúrájának elkötelezett terjesztője, a téma alapos ismerője.

Spiritizmus és okkultizmus (könyv) író Király József

 
2 690 Ft
Kedv. ár: 2 420 Ft
Kezdete: 2015.08.19
A készlet erejéig!
-10%
Spirituális mágia

Spirituális mágia

A szellem teremtőereje

Frater Omael

Vallás és mágia


Tudjuk: a vallást és a mágiát a jövőben teljesen újra kell teremteni! A mi módszerünk: 
Jelentéseket adunk a természeti népek és a korai kultúrák "asztráltudásáról", szigorúan történelmi vonatkozásaiban és minden olyan eszközzel történő kritikus átvilágítással, amelyek a modern történettudomány rendelkezésére állnak. 
Ezt a régi korokról bemutatott tudást összehasonlítjuk a mi kultúránk tudományának megfelelően annak modern kutatási eredményeivel.
A többnyire filológiai és történelmi beállítottságú olvasó csak a mitikus és etnológiai párhuzamot vonja meg, a természettudományban képzett ember felismerheti, hogy milyen mértékben sejtették vagy előzték meg a régi népek világűrkutatásunk eredményeit. Így a régiek munkái sok területen ismét gyümölcsözőek, miközben irányadóan segítenek saját új világszemléletünk felépítésében. 
A mágikus ember ebből következően - ezt jól tudjuk - egészen más dolgot keres a régi emberiség dokumentumaiban mind etnológiai mind természettudományi tanításaiban. Az, hogy mit keres, és hogy mit talál, teljesen a szellemi és erkölcsi felfogásától függ.

Spirituális mágia (könyv) író Frater Omael


 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
-10%
Szférák

Szférák

Vay Adelma

A Szférák  könyv szoros kapcsolatban van azokkal a kinyilatkoztatásokkal, amelyek közzétételére a szellemi vezetők Vay  Adelma médiumi képességeit felhasználták. Szemlélteti a hét légkörön át az ott törvény szerint tartózkodó szellemek különféle árnyalatait és ezzel bemutatja az erkölcsi törvény működését, amely minden egyes fokozatba tartozó szellemet a maga megfelelő helyére utal.
E mellett élénk színekkel ecseteli a szférákban uralkodó állapotokat, az egyes szellemek tapasztalatait, úgy, hogy az olvasó önkéntelenül belehelyezkedhetik azokba a gondolatokba és érzésekbe, amelyek a szellemeket ott eltöltik és mindebből nagy jelentőségű tanulságot meríthet.

Szférák (könyv) író Vay Adelma

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2014.10.29
A készlet erejéig!
-10%
Titkos lelkierők

Titkos lelkierők

A harmadik szem megnyitásától a telepátiáig...

Karl Brandler-Pracht

A Titkos lelkierők könyv célja elsősorban a szellem abszolút uralmának elérése a test fölött. Másodsorban, az ezen tanlevelekben lefektetett gyakorlatok az emberben látensen nyugvó okkult képességek és erők kifejlődéséhez a legjobb iskolául szolgálnak. Ezen tanlevelek hasznavehetetlenek azok számára, akik önző célokból akarják erőiket fejleszteni, akik "fekete mágiát" akarnak űzni. Az itt vázolt gyakorlatok feltétlenül egybekapcsolódnak az etikai fejlődéssel, - enélkül sikertelenek lesznek. "Aki villámokat irányít, annak az égben kell laknia." A gyakorlatok főként a reggeli és esti órákra vannak előirányozva.

Titkos lelkierők (könyv) író Karl Brandler-Pracht

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2016.02.29
A készlet erejéig!
-10%
Titkos rítusok és misztériumok

Titkos rítusok és misztériumok  

Hargrave Jennings

Titkos rítusok és misztériumok könyv olyan elfeledett rítusokat és misztériumokat mutat be, melyek már a feledés homályába merültek. Aki igazán az okkult filozófia tanulmányozásának szenteli magát, annak nem kell tartania attól, hogy a könyvben található hatalmas kultúrtörténeti és ezoterikus anyag nem hiteles, mert a szerző Hargrave Jennings a legtisztább tanítás közvetítésére törekedett beavatottként. A rózsa-kereszt, avagy a rózsa-keresztesek híres rendjének történetét hivatott elbeszélni. Hogy lehet az, hogy a kétellyel, tagadással telt századok után, az ésszerűséggel és a tudománnyal szemben, a természetfölötti dolgok még mindig bolygatják a modern ember elméjét? Hogy lehet az, hogy a legrettenetesebb félelem a láthatatlantól való félelem...? A szerző Hargrave Jennings ezekre és hasonló kérdésekre keresi a választ. Írását több száz képpel és azok magyarázatával színesíti.

Titkos rítusok és misztériumok (könyv) író Hargrave Jennings 

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 3 150 Ft
Kezdete: 2015.08.09
A készlet erejéig!
-10%
Titkos tudományok enciklopédiája

Titkos tudományok enciklopédiája

Grillot De Givry

Ennek a könyvnek nincs szüksége magyarázkodó bevezetésre. Elegendő annyi, hogy a jelen könyvhöz hasonló ez idáig nem született. Grillot de Givry az okkult-mágikus tudományokhoz és tanításokhoz nyújt átfogó bevezetést, bemutatva: a boszorkányságot, a boszorkányszombatok rítusait, a démonok megidézését, a nekromancia mágikus tudományát, az asztrológia titkos nyelvezetét, a fiziognómia karaktereit, a kézelemzés tudományát, a tarot jóslehetőségeit, a tisztánlátás misztériumait, a talizmánok hatását, az alkímia, a mágia titkos tanítását, és természetesen számtalan okkult jelenség magyarázatát. Mindezt tudományos, olvasmányos és szórakoztató stílusban, közel 400 illusztrációval kiegészítve.

Titkos tudományok enciklopédiája (könyv) író Grillot De Givry

 
3 900 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2017.03.11
A készlet erejéig!
-10%
Tükörmágia

Tükörmágia

A tükör erejének alkalmazása: jóslás, gyógyítás, varázslás és egyéb praktikák

Para Maya

Ősidők óta ismert, hogy a tükrök titokzatos erők birtokosai. A tükröket koncentrációhoz, meditációhoz, tisztánlátáshoz valamint gyógyításra, és mások befolyásolására használták. E könyv a tükrök kifürkészhetetlen erőinek titkait, illetve a tükörmágia gyakorlati alkalmazását mutatja be.
Jóstükrök
A mágikus tükör
A gondolatok összpontosítása a tükör segítségével
A tükrök gyógyító ereje
A tükörvilág
A szerencse mágnesei
A tükör betegségekkel szembeni ereje
Tükörvarázslás
A királyok talizmánjai

 

Tükörmágia (könyv) író Para Maya

 

 

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
Tündöklők és bukottak - Angyalok és démonok lexikona   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Tündöklők és bukottak - Angyalok és démonok lexikona

Tündöklők és bukottak - Angyalok és démonok lexikona

Szántai Zsolt 

Angyalok és démonok - földöntúli lények, akik segíteni próbálnak, vagy éppen ártani.
Természetfölötti lények minden kultúrában, minden korban megjelennek. Angyaloknak vagy jó szellemeknek, démonoknak vagy ártó lényeknek nevezik őket. Saját világuk van, ahol éppen úgy harcolnak és szeretnek, küzdenek és engedelmeskednek, vágynak és gyűlölnek, miképpen itt, ezen a világon, a középső földön az emberek. Saját dimenziójuk eseményei komoly hatást gyakorolnak a mi létsíkunkra. Időnként megesik, hogy véletlenül, vagy éppen azért, mert ez a feladatuk, megjelennek közöttünk, és egy-egy sugalmazással, egy-egy aprócska vagy éppen hihetetlenül fontos cselekedettel megváltoztatják a sorsunkat - az egyes emberek, vagy éppen népek, népcsoportok sorsát.

Vitathatatlan, hogy léteznek. Kétségtelen, hogy némelyikük segítő szándékkal avatkozik az életünkbe, némelyikük pedig éppen azért, hogy ártson. Valami olyasmit próbálnak megvédeni, vagy éppen megszerezni, ami mindennél értékesebb, ami mindennél több misztikus energiát tartalmaz, ami csakis itt, a mi földünkön, mibennnük létezik: az emberi lelket.
A kötet összeállítása során ó- és középkori szerzőknek tulajdonított, angelológiai és demonológiai munkákat (Lemegeton, Necronomicon stb.) használtunk.

Tündöklők és bukottak - Angyalok és démonok lexikona

 
1 990 Ft
Nincs raktáron
-10%
Utazás az asztrálvilágba

Utazás az asztrálvilágba

Lobsang Rampa

Lobsang Rampa, a tibeti láma, aki korábban a „harmadik szem megnyitásáról” írott könyvével szerzett hírnevet, most újabb lebilincselő témával áll elő, mely az asztrálvilággal és az asztrálutazással foglalkozik.

Hogyan léphetünk be az asztrálvilágba?
Mik az asztrálutazás feltételei?
Mit is láthatunk az asztrálvilágban?

A 22 leckéből álló "tanfolyamon" választ kaphatunk kérdéseinkre.

Nekünk együtt kell majd dolgoznunk azon, hogy a pszichétek gyorsan fejlődhessen. A leckék némelyike hosszabb lesz, mint a többi, de ezek a leckék sem "tömöttek", hanem amennyire csak tudtuk igyekeztünk igazi „hússal” megtölteni mindenféle díszes körítést nélkülözve.
Válasszatok ki egy éjszakát minden héten, amikor ezeknek a leckéknek a tanulmányozásával foglalkozhattok. Szokjatok hozzá, hogy mindig ugyanabban az időpontban, ugyanazon a helyen és ugyanazon a napon végzitek ezt. Amit tennetek kell, az több, mint egyszerűen a szavak olvasása. Magatokévá kell tenni ezeket a gondolatokat, ami roppant különös lehet számotokra, ám az a mentális fegyelem, mely a rendszeres szokásokkal együtt jár óriási segítséget nyújthat ebben és segít eligazodni az asztrálvilágban.

Utazás az asztrálvilágba (könyv) író Lobsang Rampa

 

 

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
-10%
Varázstükör

Varázstükör

Mágikus tükör készítése és használata
Betekintés egy rejtett világba

A.D. Wood

A tükörmágia a gyakorlati mágia egy még fel nem derített területe, rejtélyes, sötét és titokzatos. Tükörmágia gyakorlásakor az experimentátor, mint egy jelküldő, hullámokat bocsát ki az asztrálsíkra, amelyeket különböző lények érzékelhetnek. A gyakorlat bebizonyította, hogy a különböző szimbólumok, jelek, tükrök, nevek, stb. egyértelmű befolyással vannak a kísérletekre. Ebből kiindulva fogom e hatással bíró jelek egész sorát bemutatni, melyek a tükörmágia hatásait hatékonyságukban jelentősen növelik, és melyek által lehetséges az asztrális és mentális szféra láthatatlan lényegét láthatóvá tenni.

Varázstükör (könyv) író A.D. Wood

 

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
-10%
Wicca

A modern boszorkányság könyve

 

Fraternitas Mercurii Hermetis

 

A boszorkányságot – gyakran nevezik Wiccának, vagy Craft-nak, tartják az egyik legrégebbi vallásnak. A pogányságból eredően a boszorkányság természeten alapuló hiedelmei visszatérnek azokhoz az időkhöz, amikor az ember attól függött, amit a föld biztosított számára a túléléshez.

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
A boszorkányság nagykönyve   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A boszorkányság nagykönyve

A boszorkányság nagykönyve

jóállapotú antikvár példány

Raymond Buckland

.A hit és a rítusok gyakorlata szövevényes, változatos ismeretanyag, témái: gyógyítás, gyógynövényismeret, álomfejtés, szerelmi varázslás, a színek ereje, titkosírás, varázseszközök, meditáció, jövendölés, amulettek és talizmánok, a drágakövek ereje, gyertyamágia és még sok érdekes téma, mely a könyvet e témakör átfogó, tartalmas gyűjteményévé teszi. A szerző Raymond Buckland elismert nagymester, továbbá a szertartások és varázslatok tekintélyes kutatója. Könyve A boszorkányság nagykönyve leckék szerint csoportosítja a tudnivalókat, amelyek nyomán minden megértett ismeret kipróbálható. A pogány hagyományok, a mágia és a boszorkányság iránt érdeklődőknek valódi kincseskalendárium lehet ez az írás.

A boszorkányság nagykönyve (könyv) író Raymond Buckland

 
5 500 Ft
Nincs raktáron
A ceremóniális mágia könyve 1

A ceremóniális mágia könyve 1

Arthur Edward Waite

Az író a legjelentősebb mágiatörténészek közé tartozik. Nem csak elméleti, hanem gyakorlati oldaláról is mélyen ismeri a mágiát.

A ceremóniális mágia könyve a mágia rítusait, varázskönyveit, beavatási eljárásait, a középkor gazdag mágikus hagyományát és sokszínűségét mutatja be. Tehát kitér a mágia különböző rítusaira, beavatási ceremóniáira és legjelentősebb varázskönyveire. Gazdag, sokszínű mű, amely kultúrtörténeti szempontból is jelentős alkotása a mágia sokarcú világának.
*
A kötet TARTALMA:

ELŐSZÓ - BEVEZETÉS
A SZERTARTÁSOS MÁGIA IRODALMA;
• I. A mágikus rítusok ősi mivolta;
• II. A transzcendentális mágia rítusai;
• III. Összetett rituálék;
• IV. A fekete mágia rítusai;

Az író a legjelentősebb mágiatörténészek közé tartozik. Nem csak elméleti, hanem gyakorlati oldaláról is mélyen ismeri a mágiát.

A ceremóniális mágia könyve 1 (könyv) író Arthur Edward Waite 
2 500 Ft
Nincs raktáron
A főnix szárnya alatt

A főnix szárnya alatt

Saint Germain gróf, II. Rákóczi Ferenc elsőszülött fia

Irene Tetzlaff

Ez a könyv először írja le majdnem hézagmentesen az ismert Saint Germain gróf életrajzát. II. Rákóczi Ferenc elsőszülött fia alkímiai ismeretei és egyetemes tudása miatt a XVIII. század egyik legérdekesebb személyisége volt.
St. Germain a szociális gondolatot hirdette. Megújította a régi rendi hagyományokat, előkészítette az "Európai Unió"-t. Konferenciákon és kongresszusokon állt ki a béke és a népek egyesülése mellett. Emberi nagysága bölcsességgel és segítőkészséggel párosult. Németországban a legjobb vegyészek között tartják számon. Kavargó élete és a róla mesélt furcsaságok különleges színezetet adnak cselekedeteinek, amelyeknek színtere egész Európa volt. Utolsó működési helye a schleswig-holsteini Luisenlundban és Eckerfördében volt, ahol a St. Nicolai- templomban helyezték végső nyugalomra.

Az írónő is Eckerfördében élt. Könyvéből kiderül, hogy egész Európában hihetetlen kitartással, fáradhatatlanul kutatta Saint Germain nyomait.

A főnix szárnya alatt (könyv) író Irene Tetzlaff

 
2 500 Ft
A mágikus idézés gyakorlata

Franz Bardon

 

Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy ezen az úton nincs sem megállás, sem visszalépés, mert az kétségívül visszaesés lenne a szürke hétköznapiságba, a sötétségbe és a tudatlanságba. Ezért tehát csak a továbbhaladás van.

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
A pszichikus erő használatáról

A pszichikus erő használatáról

A hatodik érzék felébresztése

Melita Denning - Osborne Phillips

Mindenki álmodozott már arról, hogy természetfeletti erőkkel rendelkezik, amelyek segítségével képes érintés nélkül elmozdítani a tárgyakat a helyükről, a jövőbe lát, vagy kitalálja mások gondolatait. Mindez megtanulható! Vannak emberek, akik születésüktől fogva nagyobb fogékonysággal és tehetséggel rendelkeznek bizonyos területeken, de mindannyian képesek vagyunk mozgósítani az emberi erők jórészét, ezek ugyanis legősibb és legalapvetőbb részei evolúciós örökségünknek. Léteznek biztonságos módszerek arra, hogy mentális és pszichikus képességeinket kiteljesítsük, illetve azokat úgy használjuk, hogy önmagunk és társaink élete pozitív irányban változzon. Jelen gyakorlati útmutató lépésről-lépésre ismerteti, miként fejleszthetjük velünk született adottságainkat. Jártasságot szerezhetünk a jóslásban, a varázsvesszős keresésben, a spiritiszta kommunikációban, és látnoki képességekre is szert tehetünk. A pszichikus erők az elme természetes részét alkotják. Ébresszük fel hatodik érzékünket, mert segítségével olyan dolgokat is véghez tudunk vinni, amelyeket korábban lehetetlennek véltünk!

A pszichikus erő használatáról (könyv) író Melita Denning - Osborne Phillips

 
3 290 Ft
Nincs raktáron
A varázslat bibliája

A varázslat bibliája

Ann-Marie Gallagher

A varázslat bibliája alapos és részletes útmutató a gyakorlati mágiához, és 150 olyan bűbájt ismertet, amelyek jobbá tehetik az életünket. A természet mágiájának az alkalmazásával erősíthetjük a szerencsénket és az egészségünket, előremozdíthatjuk a karrierünket, harmonikussá tehetjük a családi kapcsolatainkat, és akár még az igaz szerelemre is rátalálhatunk. A mágiába lépésről lépésre bevezető gyűjtemény hagyományos varázslatok és amulettek széles skáláját mutatja be, amik a mai életünkhöz is illeszkednek. Ann-Marie Gallagher boszorkány és tanszékvezető docens a Central Lancashire Egyetemen, politikai aktivista, történész, valamint számos mágiáról, boszorkányságról és spiritualitásról szóló könyv szerzője. Fesztiválokon ingyenes műhelygyakorlatokat tart a mágiáról és a spiritualitásról, közösségi rendezvényeket szervez, dalköröket vezet, és lelkes kertész.

A varázslat bibliája (könyv) író Ann-Marie Gallagher

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 700 Ft
Nincs raktáron
A wiccáról kezdőknek

A wiccáról kezdőknek

Thea Sabin

Talán sokan hallottak már a modern boszorkányságról, a wiccáról, ám csak homályos elképzeléseik vannak arról, hogy mit is takar ez a szó valójában. A boszorkányság napjainkban a leggyorsabban növekvő vallások egyike, és a sebes fejlődés rengeteg pontatlansággal és félreértéssel jár együtt. Kezdőként bizony nehéz dolgunk van, ha ki akarjuk válogatni a helytálló kijelentéseket a hamis állítások közül.
A wiccáról kezdőknek című könyv a wiccáról szóló legfontosabb tudnivalók áttekinthető és szemléletes összefoglalója. Az alapoktól haladunk fokozatosan előre, miközben egyre magasabb szintű tudást és egyre bonyolultabb gyakorlatokat sajátíthatunk el, mint például:

– Transz, meditáció, ösvénymunka
– A wicca erkölcsiség alapelvei
– Oltárok, mágikus eszközök és más fontos tárgyak
– Jelentéssel bíró, személyes szertartások kialakítása
– Varázslás, ötletek saját igézeteink megírásához

A boszorkányságról kezdőknek nemcsak a wicca hitvilágát és gyakorlatát mutatja be, hanem részletesen foglalkozik az olyan fontos és nem egyszer vitatott témákkal, mint a magányos vallásgyakorlás, a tanítóval való munka, a megbízható csoportokhoz csatlakozás előnyei és hátrányai, valamint a média és a kortárs kultúra által a boszorkányokról alkotott sztereotípiák.

Thea Sabin főpapnő, több mint húsz éve gyakorló boszorkány. Kutatásai kiterjednek a sámánizmusra, a tai chira, a mitológia egyes területeire és az asztrológiára. Több mint tizenöt éve tanítja a wicca vallás alapelveit.

A wiccáról kezdőknek (könyv) író Thea Sabin

 
2 500 Ft
Nincs raktáron
Boszorkánybiblia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Boszorkánybiblia

Boszorkánybiblia

A mágia és a bűbáj kézikönyve

Ann-Marie Gallagher

Egy részletes és átfogó könyvet tart a kezében az olvasó, amelynek segítségével elmélyítheti mesterségbeli tudását és kifejlesztheti mágikus képességeit. Megtalálhat benne mindent, amit a témáról tudni érdemes: szokások és hagyományok leírását, ösvénymunkát, szertartásokat, bűbájokat, jövendölési technikákat, a kör-munka lépéseit és a kovenetikett szabályait.

Az újoncokat gyakorlati tanácsokkal látjuk el a wicca életmód olyan hétköznapi kérdéseivel kapcsolatban is, mint az oltár felépítése, az eszközök felszentelése vagy a kör kivetése. A tapasztaltabbak pedig a könyvet forgatva még mélyebbre áshatják magukat a wicca szellemiségbe.
Ann-Marie Gallagher boszorkány, valamint az Egyenlőség és Sokszínűség docense a Central Lancashire Egyetemen, továbbá politikai aktivista és történész. Több könyvet írt mágiáról, boszorkányságról és más spirituális témákról.

Boszorkánybiblia (könyv) író Ann-Marie Gallagher

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Fehér mágia

Fehér mágia

365 védelmező és erősítő praktika

Matthias Mala

Kedves Olvasó! Vannak-e olyan napjaid, amikor úgy érzed, minden összeesküdött ellened? Tapasztalod-e néha, hogy egyes helyek hangulata mázsás súlyként telepszik rád? Találkozol-e olyan emberekkel, akik mintha megcsapolnák az életerőd? Ha e kérdések egyikére is igennel válaszolsz, könyvünk a Te számodra íródott. Matthias Mala, a Fehér Mágia szerzője megtanít olyan eljárásokra, amelyek felvérteznek az ártó hatásokkal szemben. Nem, nincs szükség gyíkszívre, fekete macska májára! A fehér mágia effélékkel nem él. Hiszen ez a mágia szelíd eszközökkel, jótékonyan használja fel a természet titkos erőit, az események befolyásolása céljából. A könyv terjedelmes bevezetése a mágia lényegéről és történetéről szól. A mű veleje azonban több száz praktika, azaz erősítő, segítő, gyógyító fortély ismertetése.

Fehér mágia (könyv) író Matthias Mala

 
2 200 Ft
Nincs raktáron
Földmágia

Földmágia

Segédkönyv boszorkányoknak.

A természeti elemek mágikus kézikönyve

Scott Cunningham

Scott Cunningham a 20. századi természetmágia egyik úttörője. Neki köszönhetően ismét mindennapi életünk részévé válhatnak őseink és a természeti népek rítusai. Miért ne használhatnánk fel a természet végtelen erejét annak érdekében, hogy jobbá tegyük, segítsük önmagunk és mások életét? A természetmágia egyszerű és hatékony. A hozzá szükséges eszközök megtalálhatók a természetben és mindennapi környezetünkben. A Földmágia könyv bemutatja, hétköznapi gondjaink megoldásában hogyan használjuk fel a világmindenség energiáját. Ráébreszt arra, hogy minden, amit megérintünk magunk körül, amit belélegzünk: él. A könyv lapjait megtöltő varázslatok csupán a természet varázslatait próbálják kicsiben megismételni.

Földmágia (könyv) író Scott Cunningham
 
2 490 Ft
Nincs raktáron
Írj magadnak varázslatot

Írj magadnak varázslatot

Négy mágikus lépés

jó állapotú, antikvár

Richard Webster

Richard Webster Új-Zélandon született 1946-ban, és a mai napig ott él. Rengeteget utazik, a világ minden táján előadásokat tart, spirituális tárgyú munkacsoportokat vezet. Richard Webster nagyon sok könyvet írt, főleg a spiritualitás és a Feng Shui témakörében, de folyóiratoknak is rendszeresen dolgozik.
Az Írj magadnak varázslatot című könyvében megmutatja számunkra miként válthatjuk valóra vágyainkat szavaink erejével. Az önmagunknak varázslás, a saját varázsigék megteremtése ősi elképzelés. A legtöbb kultúra történetében nyoma van az írott és a beszélt szavak erejébe, hatékonyságába vetett hitnek. Évezredekkel ezelőtt a régi egyiptomiak leveleket írtak a holtaknak, és arra kérték őket, hogy változtassanak az élők világának eseményein. Arra használták az írott szó erejét, hogy saját életükben változásokat, csodákat idézzenek elő. Mi is képesek vagyunk megtanulni, miként válthatjuk valóra vágyainkat a szavak erejével. Kívánságainknak semmi sem szabhat határt, mindaddig, amíg valóra váltásukkal nem ártunk másoknak. Megismerhetjük azt a négy mágikus lépés-t, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjük akár a nagy, akár a kis álmainkat. Először megtanuljuk az egyik legfontosabbat, hogyan határozzuk meg életünk célját, mert a cél nélkül sodródás nem visz közelebb a teljes, boldogabb élethez. Utána elsajátíthatjuk, miként írjuk meg azokat a varázslatokat, amelyek valóra váltják álmainkat a testünkkel, a szellemünkkel, az elménkkel, a pénzügyeinkkel, a társadalmi életünkkel és a megérzéseinkkel kapcsolatban. Végül felfedezhetjük, miként bánhatunk úgy a szavak rejtett hatalmával, a szent nevekkel, a titkos iratokkal, a mágikus naptárakkal, vagyis a fehér mágia egyszerű kellékeivel, hogy végre valósággá legyenek vágyaink, reményeink és kívánságaink. Megtanulhatjuk, hogyan tudjuk kéréseinket kiküldeni az Univerzumba, mik ennek a legfontosabb eszközei. Elmeséli nekünk a saját talizmánunk elkészítésének módját. Olvashatunk a kristályokkal és ékkövekkel való varázslásról, vagy a mandalákról. Hatalom rejlik a szavainkban, hatalom rejlik bennünk. Alakítsuk életünket olyanná, amilyenről mindig is álmodtunk!

Mindenkinek vannak reményei és álmai, és az Írj magadnak varázslatot könyv segítségünkre lehet, hogy megvalósítsuk ezeket. Csak néhány példa mit kérhetünk: kicsattanó egészséget, tartós, szép kapcsolatot, kreativitást és intuíciót, nagyobb boldogságot, erősebb hitet, jobb munkát.

Írj magadnak varázslatot (könyv) író Richard Webster

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 300 Ft
Nincs raktáron
Napút az istenekhez   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Napút az istenekhez

Napút az istenekhez  

Az egyiptomi mágia elmélete és gyakorlata

Osara LaMort

Egyre több értékes, de még több kevésbé megbízható forrás látott napvilágot. Nyomtatásba kerültek régi mágusok és misztikusok könyvei, melyek vitathatatlanul tartalmazták a bölcsesség kisebb-nagyobb szilánkjait, de ezeken a csillogó prizmákon keresztül saját koruk világát figyelték meg.

Napút az istenekhez (könyv) író Osara LaMort

 
3 900 Ft
Nincs raktáron
Varázslás az ókori Egyiptomban

Varázslás az ókori Egyiptomban

Kákosy László

Régészeti leletek, papiruszok tömege tanúsítja, hogy a mágiának milyen nagy szerepe volt az ókori Egyiptomban. Gyógyítás, megrontás, szerelem kikényszerítése, állatok elleni védelem egyaránt lehetett a varázslók célja. Nemcsak az élők világában alkalmazták a varázslást, a múmiákat szintén amulettek tömege óvta a veszélyektől.

A mágia kedvelt témája az egyiptomi irodalomnak, de a görög és római szerzők is gyakran megemlékeztek az egyiptomi varázsló papokról.
A varázslás koronként más-más módszereket alkalmaz, egyes alapelemei azonban évezredeken át tovább élnek, s ma is könnyen fellelhetők.
A könyv foglalkozik a varázslás történeti-társadalmi hátterével, körvonalazza az egyiptomi kultúrában, vallásban elfoglalt helyét. Óegyiptomi, kopt és görög mágikus szövegek fordításait is közli a szerző és változatos képanyaggal illusztrálja mondanivalóját.

Varázslás az ókori Egyiptomban (könyv) író Kákosy László

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 900 Ft
Nincs raktáron
Wicca

Wicca 

Scott Cunningham

Scott Cunningham igen gazdag életművel rendelkezik, rengeteg könyve jelent meg világszerte. E kötet tizenhat év gyakorlati tapasztalatainak és kutatási eredményeinek összegzése. Útikalauz. Elsősorban azoknak a boszorkányoknak készült, akik nem csatlakoznak sem kovenhez, sem másféle csoporthoz, hanem egyedül gyakorolják vallásukat a természet lágy ölén vagy otthonukban. Cunningham újszerű értelmezésben tárgyalja a wiccát: olyasmit nyújt, amelynek alapján bárki képes kialakítani a saját személyiségére szabott boszorkány- gyakorlatát. Praktikus tanácsai alapján elkészíthetjük saját oltárunkat, varázseszközeinket, az Árnyak könyvét és a Tükörkönyvet, mely utóbbi talán új információ a boszorkányságban már jártas olvasóknak is. Megismerhetjük a gyógyfüvek, a kristályok, a rúnák és a jelképek használatát. Az írás egyik legfőbb erénye, hogy szorgalmazza, mindenki akkor és úgy hajtsa végre rítusait, varázslatait, amikor és ahogy neki jólesik, mindent tegyen a maga ízlése szerin

Wicca (könyv) író Scott Cunningham

 
3 900 Ft
Nincs raktáron

prev
next

Sorrend: