Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Hírek

MÁGIA KÖNYVEK


Sorrend:


-10%
Spirituális mágia

Spirituális mágia

A szellem teremtőereje

Frater Omael

Vallás és mágia


Tudjuk: a vallást és a mágiát a jövőben teljesen újra kell teremteni! A mi módszerünk: 
Jelentéseket adunk a természeti népek és a korai kultúrák "asztráltudásáról", szigorúan történelmi vonatkozásaiban és minden olyan eszközzel történő kritikus átvilágítással, amelyek a modern történettudomány rendelkezésére állnak. 
Ezt a régi korokról bemutatott tudást összehasonlítjuk a mi kultúránk tudományának megfelelően annak modern kutatási eredményeivel.
A többnyire filológiai és történelmi beállítottságú olvasó csak a mitikus és etnológiai párhuzamot vonja meg, a természettudományban képzett ember felismerheti, hogy milyen mértékben sejtették vagy előzték meg a régi népek világűrkutatásunk eredményeit. Így a régiek munkái sok területen ismét gyümölcsözőek, miközben irányadóan segítenek saját új világszemléletünk felépítésében. 
A mágikus ember ebből következően - ezt jól tudjuk - egészen más dolgot keres a régi emberiség dokumentumaiban mind etnológiai mind természettudományi tanításaiban. Az, hogy mit keres, és hogy mit talál, teljesen a szellemi és erkölcsi felfogásától függ.

Spirituális mágia (könyv) író Frater Omael


 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
-10%
Szférák

Szférák

Vay Adelma

A Szférák  könyv szoros kapcsolatban van azokkal a kinyilatkoztatásokkal, amelyek közzétételére a szellemi vezetők Vay  Adelma médiumi képességeit felhasználták. Szemlélteti a hét légkörön át az ott törvény szerint tartózkodó szellemek különféle árnyalatait és ezzel bemutatja az erkölcsi törvény működését, amely minden egyes fokozatba tartozó szellemet a maga megfelelő helyére utal.
E mellett élénk színekkel ecseteli a szférákban uralkodó állapotokat, az egyes szellemek tapasztalatait, úgy, hogy az olvasó önkéntelenül belehelyezkedhetik azokba a gondolatokba és érzésekbe, amelyek a szellemeket ott eltöltik és mindebből nagy jelentőségű tanulságot meríthet.

Szférák (könyv) író Vay Adelma

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 250 Ft
Kezdete: 2014.10.29
A készlet erejéig!
-10%
Titkos lelkierők

Titkos lelkierők

A harmadik szem megnyitásától a telepátiáig...

Karl Brandler-Pracht

A Titkos lelkierők könyv célja elsősorban a szellem abszolút uralmának elérése a test fölött. Másodsorban, az ezen tanlevelekben lefektetett gyakorlatok az emberben látensen nyugvó okkult képességek és erők kifejlődéséhez a legjobb iskolául szolgálnak. Ezen tanlevelek hasznavehetetlenek azok számára, akik önző célokból akarják erőiket fejleszteni, akik "fekete mágiát" akarnak űzni. Az itt vázolt gyakorlatok feltétlenül egybekapcsolódnak az etikai fejlődéssel, - enélkül sikertelenek lesznek. "Aki villámokat irányít, annak az égben kell laknia." A gyakorlatok főként a reggeli és esti órákra vannak előirányozva.

Titkos lelkierők (könyv) író Karl Brandler-Pracht

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2016.02.29
A készlet erejéig!
-10%
Titkos rítusok és misztériumok

Titkos rítusok és misztériumok  

Hargrave Jennings

Titkos rítusok és misztériumok könyv olyan elfeledett rítusokat és misztériumokat mutat be, melyek már a feledés homályába merültek. Aki igazán az okkult filozófia tanulmányozásának szenteli magát, annak nem kell tartania attól, hogy a könyvben található hatalmas kultúrtörténeti és ezoterikus anyag nem hiteles, mert a szerző Hargrave Jennings a legtisztább tanítás közvetítésére törekedett beavatottként. A rózsa-kereszt, avagy a rózsa-keresztesek híres rendjének történetét hivatott elbeszélni. Hogy lehet az, hogy a kétellyel, tagadással telt századok után, az ésszerűséggel és a tudománnyal szemben, a természetfölötti dolgok még mindig bolygatják a modern ember elméjét? Hogy lehet az, hogy a legrettenetesebb félelem a láthatatlantól való félelem...? A szerző Hargrave Jennings ezekre és hasonló kérdésekre keresi a választ. Írását több száz képpel és azok magyarázatával színesíti.

Titkos rítusok és misztériumok (könyv) író Hargrave Jennings 

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 3 150 Ft
Kezdete: 2015.08.09
A készlet erejéig!
-10%
Titkos tudományok enciklopédiája

Titkos tudományok enciklopédiája

Grillot De Givry

Ennek a könyvnek nincs szüksége magyarázkodó bevezetésre. Elegendő annyi, hogy a jelen könyvhöz hasonló ez idáig nem született. Grillot de Givry az okkult-mágikus tudományokhoz és tanításokhoz nyújt átfogó bevezetést, bemutatva: a boszorkányságot, a boszorkányszombatok rítusait, a démonok megidézését, a nekromancia mágikus tudományát, az asztrológia titkos nyelvezetét, a fiziognómia karaktereit, a kézelemzés tudományát, a tarot jóslehetőségeit, a tisztánlátás misztériumait, a talizmánok hatását, az alkímia, a mágia titkos tanítását, és természetesen számtalan okkult jelenség magyarázatát. Mindezt tudományos, olvasmányos és szórakoztató stílusban, közel 400 illusztrációval kiegészítve.

Titkos tudományok enciklopédiája (könyv) író Grillot De Givry

 
3 900 Ft
Kedv. ár: 3 510 Ft
Kezdete: 2017.03.11
A készlet erejéig!
-10%
Tükörmágia

Tükörmágia

A tükör erejének alkalmazása: jóslás, gyógyítás, varázslás és egyéb praktikák

Para Maya

Ősidők óta ismert, hogy a tükrök titokzatos erők birtokosai. A tükröket koncentrációhoz, meditációhoz, tisztánlátáshoz valamint gyógyításra, és mások befolyásolására használták. E könyv a tükrök kifürkészhetetlen erőinek titkait, illetve a tükörmágia gyakorlati alkalmazását mutatja be.
Jóstükrök
A mágikus tükör
A gondolatok összpontosítása a tükör segítségével
A tükrök gyógyító ereje
A tükörvilág
A szerencse mágnesei
A tükör betegségekkel szembeni ereje
Tükörvarázslás
A királyok talizmánjai

 

Tükörmágia (könyv) író Para Maya

 

 

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
Tündöklők és bukottak - Angyalok és démonok lexikona

Tündöklők és bukottak - Angyalok és démonok lexikona

Szántai Zsolt 

Angyalok és démonok - földöntúli lények, akik segíteni próbálnak, vagy éppen ártani.
Természetfölötti lények minden kultúrában, minden korban megjelennek. Angyaloknak vagy jó szellemeknek, démonoknak vagy ártó lényeknek nevezik őket. Saját világuk van, ahol éppen úgy harcolnak és szeretnek, küzdenek és engedelmeskednek, vágynak és gyűlölnek, miképpen itt, ezen a világon, a középső földön az emberek. Saját dimenziójuk eseményei komoly hatást gyakorolnak a mi létsíkunkra. Időnként megesik, hogy véletlenül, vagy éppen azért, mert ez a feladatuk, megjelennek közöttünk, és egy-egy sugalmazással, egy-egy aprócska vagy éppen hihetetlenül fontos cselekedettel megváltoztatják a sorsunkat - az egyes emberek, vagy éppen népek, népcsoportok sorsát.

Vitathatatlan, hogy léteznek. Kétségtelen, hogy némelyikük segítő szándékkal avatkozik az életünkbe, némelyikük pedig éppen azért, hogy ártson. Valami olyasmit próbálnak megvédeni, vagy éppen megszerezni, ami mindennél értékesebb, ami mindennél több misztikus energiát tartalmaz, ami csakis itt, a mi földünkön, mibennnük létezik: az emberi lelket.
A kötet összeállítása során ó- és középkori szerzőknek tulajdonított, angelológiai és demonológiai munkákat (Lemegeton, Necronomicon stb.) használtunk.

Tündöklők és bukottak - Angyalok és démonok lexikona

 
1 990 Ft
-10%
Utazás az asztrálvilágba

Utazás az asztrálvilágba

Lobsang Rampa

Lobsang Rampa, a tibeti láma, aki korábban a „harmadik szem megnyitásáról” írott könyvével szerzett hírnevet, most újabb lebilincselő témával áll elő, mely az asztrálvilággal és az asztrálutazással foglalkozik.

Hogyan léphetünk be az asztrálvilágba?
Mik az asztrálutazás feltételei?
Mit is láthatunk az asztrálvilágban?

A 22 leckéből álló "tanfolyamon" választ kaphatunk kérdéseinkre.

Nekünk együtt kell majd dolgoznunk azon, hogy a pszichétek gyorsan fejlődhessen. A leckék némelyike hosszabb lesz, mint a többi, de ezek a leckék sem "tömöttek", hanem amennyire csak tudtuk igyekeztünk igazi „hússal” megtölteni mindenféle díszes körítést nélkülözve.
Válasszatok ki egy éjszakát minden héten, amikor ezeknek a leckéknek a tanulmányozásával foglalkozhattok. Szokjatok hozzá, hogy mindig ugyanabban az időpontban, ugyanazon a helyen és ugyanazon a napon végzitek ezt. Amit tennetek kell, az több, mint egyszerűen a szavak olvasása. Magatokévá kell tenni ezeket a gondolatokat, ami roppant különös lehet számotokra, ám az a mentális fegyelem, mely a rendszeres szokásokkal együtt jár óriási segítséget nyújthat ebben és segít eligazodni az asztrálvilágban.

Utazás az asztrálvilágba (könyv) író Lobsang Rampa

 

 

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
Varázslás az ókori Egyiptomban

Varázslás az ókori Egyiptomban

Kákosy László

Régészeti leletek, papiruszok tömege tanúsítja, hogy a mágiának milyen nagy szerepe volt az ókori Egyiptomban. Gyógyítás, megrontás, szerelem kikényszerítése, állatok elleni védelem egyaránt lehetett a varázslók célja. Nemcsak az élők világában alkalmazták a varázslást, a múmiákat szintén amulettek tömege óvta a veszélyektől.

A mágia kedvelt témája az egyiptomi irodalomnak, de a görög és római szerzők is gyakran megemlékeztek az egyiptomi varázsló papokról.
A varázslás koronként más-más módszereket alkalmaz, egyes alapelemei azonban évezredeken át tovább élnek, s ma is könnyen fellelhetők.
A könyv foglalkozik a varázslás történeti-társadalmi hátterével, körvonalazza az egyiptomi kultúrában, vallásban elfoglalt helyét. Óegyiptomi, kopt és görög mágikus szövegek fordításait is közli a szerző és változatos képanyaggal illusztrálja mondanivalóját.

Varázslás az ókori Egyiptomban (könyv) író Kákosy László

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 900 Ft
-10%
Varázstükör

Varázstükör

Mágikus tükör készítése és használata
Betekintés egy rejtett világba

A.D. Wood

A tükörmágia a gyakorlati mágia egy még fel nem derített területe, rejtélyes, sötét és titokzatos. Tükörmágia gyakorlásakor az experimentátor, mint egy jelküldő, hullámokat bocsát ki az asztrálsíkra, amelyeket különböző lények érzékelhetnek. A gyakorlat bebizonyította, hogy a különböző szimbólumok, jelek, tükrök, nevek, stb. egyértelmű befolyással vannak a kísérletekre. Ebből kiindulva fogom e hatással bíró jelek egész sorát bemutatni, melyek a tükörmágia hatásait hatékonyságukban jelentősen növelik, és melyek által lehetséges az asztrális és mentális szféra láthatatlan lényegét láthatóvá tenni.

Varázstükör (könyv) író A.D. Wood

 

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2017.11.02
A készlet erejéig!
-10%
Wicca

A modern boszorkányság könyve

 

Fraternitas Mercurii Hermetis

 

A boszorkányságot – gyakran nevezik Wiccának, vagy Craft-nak, tartják az egyik legrégebbi vallásnak. A pogányságból eredően a boszorkányság természeten alapuló hiedelmei visszatérnek azokhoz az időkhöz, amikor az ember attól függött, amit a föld biztosított számára a túléléshez.

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Wicca

Wicca 

Scott Cunningham

Scott Cunningham igen gazdag életművel rendelkezik, rengeteg könyve jelent meg világszerte. E kötet tizenhat év gyakorlati tapasztalatainak és kutatási eredményeinek összegzése. Útikalauz. Elsősorban azoknak a boszorkányoknak készült, akik nem csatlakoznak sem kovenhez, sem másféle csoporthoz, hanem egyedül gyakorolják vallásukat a természet lágy ölén vagy otthonukban. Cunningham újszerű értelmezésben tárgyalja a wiccát: olyasmit nyújt, amelynek alapján bárki képes kialakítani a saját személyiségére szabott boszorkány- gyakorlatát. Praktikus tanácsai alapján elkészíthetjük saját oltárunkat, varázseszközeinket, az Árnyak könyvét és a Tükörkönyvet, mely utóbbi talán új információ a boszorkányságban már jártas olvasóknak is. Megismerhetjük a gyógyfüvek, a kristályok, a rúnák és a jelképek használatát. Az írás egyik legfőbb erénye, hogy szorgalmazza, mindenki akkor és úgy hajtsa végre rítusait, varázslatait, amikor és ahogy neki jólesik, mindent tegyen a maga ízlése szerin

Wicca (könyv) író Scott Cunningham

 
3 900 Ft
A boszorkányság nagykönyve   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A boszorkányság nagykönyve

A boszorkányság nagykönyve

jóállapotú antikvár példány

Raymond Buckland

.A hit és a rítusok gyakorlata szövevényes, változatos ismeretanyag, témái: gyógyítás, gyógynövényismeret, álomfejtés, szerelmi varázslás, a színek ereje, titkosírás, varázseszközök, meditáció, jövendölés, amulettek és talizmánok, a drágakövek ereje, gyertyamágia és még sok érdekes téma, mely a könyvet e témakör átfogó, tartalmas gyűjteményévé teszi. A szerző Raymond Buckland elismert nagymester, továbbá a szertartások és varázslatok tekintélyes kutatója. Könyve A boszorkányság nagykönyve leckék szerint csoportosítja a tudnivalókat, amelyek nyomán minden megértett ismeret kipróbálható. A pogány hagyományok, a mágia és a boszorkányság iránt érdeklődőknek valódi kincseskalendárium lehet ez az írás.

A boszorkányság nagykönyve (könyv) író Raymond Buckland

 
4 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
A ceremóniális mágia könyve 1

A ceremóniális mágia könyve 1

Arthur Edward Waite

Az író a legjelentősebb mágiatörténészek közé tartozik. Nem csak elméleti, hanem gyakorlati oldaláról is mélyen ismeri a mágiát.

A ceremóniális mágia könyve a mágia rítusait, varázskönyveit, beavatási eljárásait, a középkor gazdag mágikus hagyományát és sokszínűségét mutatja be. Tehát kitér a mágia különböző rítusaira, beavatási ceremóniáira és legjelentősebb varázskönyveire. Gazdag, sokszínű mű, amely kultúrtörténeti szempontból is jelentős alkotása a mágia sokarcú világának.
*
A kötet TARTALMA:

ELŐSZÓ - BEVEZETÉS
A SZERTARTÁSOS MÁGIA IRODALMA;
• I. A mágikus rítusok ősi mivolta;
• II. A transzcendentális mágia rítusai;
• III. Összetett rituálék;
• IV. A fekete mágia rítusai;

Az író a legjelentősebb mágiatörténészek közé tartozik. Nem csak elméleti, hanem gyakorlati oldaláról is mélyen ismeri a mágiát.

A ceremóniális mágia könyve 1 (könyv) író Arthur Edward Waite 
2 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
A fehér mágia könyve   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A fehér mágia könyve

A fehér mágia könyve

A mai boszorkányoknak

Noud van den Eerenbeemt

A boszorkányokról már a középkor kezdete előtt is csak titokban beszéltek. Híresek voltak arról, hogy ismerték a természet erőit, amelyet betegek gyógyítására használtak fel, hogy megvédjenek embereket a gonosztól, vagy szerelmi bánat esetén segítsenek. A természethez való közelségük és a tudásuk miatt gyakran kimagasló eredményeket értek el, de az akkoriban elismert kuruzslók, látók és orvosok nem ismerték el ezeket. A boszorkányok sikereit az egyszerűség kedvéért gyakran a gonosz erők közreműködésének a rovására írták.

A fehér mágia könyve elmondja, mit is jelent valójában a boszorkányság, milyen szertartások tartoznak hozzá, és milyen célokra lehet felhasználni. Azt is megtudjuk például, hogy mi a szerelmi varázslat, és hogyan lehet szerelmi bájitalt készíteni, milyen nyelvet beszélnek a virágok, milyen erők rejtőznek a színekben, a hangokban és az illatokban, miben áll a Hold ereje, hogyan éltek őseink, mi az élet és a halál titka.

A fehér mágia könyve segít megtalálni a mindennapi életünkben a harmóniát a Földanyával, feladatainkat a kozmikus energiák felhasználásával végezni, és így életünket tudatosabban és tartalmasabban élhetjük. Abból indul ki, hogy ez a harmónia a szereteten és az igazságosságon alapul.

A fehér mágia könyve (könyv) író Noud van den Eerenbeemt

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
-10%
  A mágikus beavatás könyve - A mágikus erők megszerzésének módszere

A mágikus beavatás könyve

A mágikus erők megszerzésének módszere

A. J. Sinett

"Az emberi szellem előtt nincs akadály, amennyiben ismeri a helyes utat és tudja, mi az igazságosság. Egyedül az igazságos szellem ismeri a törvényeket és tiszteli a harmóniát, akarata az expanzív és az azzal ellentétes mozgásra készen áll, az entellektüel annyira kifejlődött, hogy esetében a felelősség új dimenziókba jut, képes lesz végrehajtani mindazt, amit az alábbiakban leírok. Van azonban egy szívből jövő kérésem: nem kívánok moralista és felügyelő lenni, de az ismeretlen beavatottat figyelmeztetni kell a veszélyre, jóllehet ezt felesleges annak bemutatni, aki komoly önfegyelmet tanúsítva sajátította el a mágikus gyakorlatokat. Nincs szó semmiféle szörnyű dologról, amit nyíltan ki is mondok. A mágikus beavatás könyve olyan beavatottak titkos gyakorlatait összegzi, mint E. Bardon és MacGregor Mathers."

A mágikus beavatás könyve (könyv) író A. J. Sinett

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2014.09.10
A készlet erejéig!
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
A mágikus idézés gyakorlata

Franz Bardon

 

Mindenkinek tudomásul kell vennie, hogy ezen az úton nincs sem megállás, sem visszalépés, mert az kétségívül visszaesés lenne a szürke hétköznapiságba, a sötétségbe és a tudatlanságba. Ezért tehát csak a továbbhaladás van.

 
3 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
A pszichikus erő használatáról

A pszichikus erő használatáról

A hatodik érzék felébresztése

Melita Denning - Osborne Phillips

Mindenki álmodozott már arról, hogy természetfeletti erőkkel rendelkezik, amelyek segítségével képes érintés nélkül elmozdítani a tárgyakat a helyükről, a jövőbe lát, vagy kitalálja mások gondolatait. Mindez megtanulható! Vannak emberek, akik születésüktől fogva nagyobb fogékonysággal és tehetséggel rendelkeznek bizonyos területeken, de mindannyian képesek vagyunk mozgósítani az emberi erők jórészét, ezek ugyanis legősibb és legalapvetőbb részei evolúciós örökségünknek. Léteznek biztonságos módszerek arra, hogy mentális és pszichikus képességeinket kiteljesítsük, illetve azokat úgy használjuk, hogy önmagunk és társaink élete pozitív irányban változzon. Jelen gyakorlati útmutató lépésről-lépésre ismerteti, miként fejleszthetjük velünk született adottságainkat. Jártasságot szerezhetünk a jóslásban, a varázsvesszős keresésben, a spiritiszta kommunikációban, és látnoki képességekre is szert tehetünk. A pszichikus erők az elme természetes részét alkotják. Ébresszük fel hatodik érzékünket, mert segítségével olyan dolgokat is véghez tudunk vinni, amelyeket korábban lehetetlennek véltünk!

A pszichikus erő használatáról (könyv) író Melita Denning - Osborne Phillips

 
2 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
A varázslat bibliája

A varázslat bibliája

Ann-Marie Gallagher

A varázslat bibliája alapos és részletes útmutató a gyakorlati mágiához, és 150 olyan bűbájt ismertet, amelyek jobbá tehetik az életünket. A természet mágiájának az alkalmazásával erősíthetjük a szerencsénket és az egészségünket, előremozdíthatjuk a karrierünket, harmonikussá tehetjük a családi kapcsolatainkat, és akár még az igaz szerelemre is rátalálhatunk. A mágiába lépésről lépésre bevezető gyűjtemény hagyományos varázslatok és amulettek széles skáláját mutatja be, amik a mai életünkhöz is illeszkednek. Ann-Marie Gallagher boszorkány és tanszékvezető docens a Central Lancashire Egyetemen, politikai aktivista, történész, valamint számos mágiáról, boszorkányságról és spiritualitásról szóló könyv szerzője. Fesztiválokon ingyenes műhelygyakorlatokat tart a mágiáról és a spiritualitásról, közösségi rendezvényeket szervez, dalköröket vezet, és lelkes kertész.

A varázslat bibliája (könyv) író Ann-Marie Gallagher

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 700 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
A wiccáról kezdőknek

A wiccáról kezdőknek

Thea Sabin

Talán sokan hallottak már a modern boszorkányságról, a wiccáról, ám csak homályos elképzeléseik vannak arról, hogy mit is takar ez a szó valójában. A boszorkányság napjainkban a leggyorsabban növekvő vallások egyike, és a sebes fejlődés rengeteg pontatlansággal és félreértéssel jár együtt. Kezdőként bizony nehéz dolgunk van, ha ki akarjuk válogatni a helytálló kijelentéseket a hamis állítások közül.
A wiccáról kezdőknek című könyv a wiccáról szóló legfontosabb tudnivalók áttekinthető és szemléletes összefoglalója. Az alapoktól haladunk fokozatosan előre, miközben egyre magasabb szintű tudást és egyre bonyolultabb gyakorlatokat sajátíthatunk el, mint például:

– Transz, meditáció, ösvénymunka
– A wicca erkölcsiség alapelvei
– Oltárok, mágikus eszközök és más fontos tárgyak
– Jelentéssel bíró, személyes szertartások kialakítása
– Varázslás, ötletek saját igézeteink megírásához

A boszorkányságról kezdőknek nemcsak a wicca hitvilágát és gyakorlatát mutatja be, hanem részletesen foglalkozik az olyan fontos és nem egyszer vitatott témákkal, mint a magányos vallásgyakorlás, a tanítóval való munka, a megbízható csoportokhoz csatlakozás előnyei és hátrányai, valamint a média és a kortárs kultúra által a boszorkányokról alkotott sztereotípiák.

Thea Sabin főpapnő, több mint húsz éve gyakorló boszorkány. Kutatásai kiterjednek a sámánizmusra, a tai chira, a mitológia egyes területeire és az asztrológiára. Több mint tizenöt éve tanítja a wicca vallás alapelveit.

A wiccáról kezdőknek (könyv) író Thea Sabin

 
2 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Abramelin szent mágiája

Abramelin szent mágiája

Középkori mágikus-kabbalisztikus rituálékönyv

Abramelin Szent Mágiája emelkedett stílusban íródott. Tökéletesen összefüggő, nem követeli meg, a rituálé szélsősésges aprólékosságát, és még a szokásos tervezéseket sem. Nincs semmi, ami megsérti az intelligenciát. Ezzel ellentétben, a tervezett operáció fennkölt egyszerűségű. A módszer teljesen eszerinti. Vannak igaz bizonyos előírások, melyeket be kell tartani, de mindez valójában nem tesz ki többet annál, mint parancsok az illendőség betartására a magasztos operáció elvégzésében. Ha ezek el vannak végezve, úgy valóban nincs más tennivaló, mint növekvő buzgalommal és koncentrációval törekedni – hat hónapig –, a Szent Védőangyal tudásának és tanításának megszerzésére…. 
A megfelelő talizmánok elkészítése után, ezek felveszik a különböző szellemek erejét. Ezek alkalmazásával gyakorlatilag bármit elérhet az ember, amit csak akar.

Aleister Crowley

Abramelin szent mágiája (könyv)

 
1 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Az áldozat mágiája   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Az áldozat mágiája

Az áldozat mágiája

Szakrális beavatás

Szepes Mária

E kötetben az áldozat jelentőségét helyezzük különleges fénybe. E mágikus kulcs nélkül egyetlen lépést sem tehetünk előre bármilyen elérendő cél felé. A karma körforgásából való kiemelkedés mentőkötele az önkéntesen hozott, tudatos áldozat. Az áldozat tesz Mágussá bennünket. Sorsát pedig csak a Mágus váaltoztathatja meg.

Az áldozat mágiája (könyv) író Szepes Mária

 
2 100 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Boszorkánypraktikák

Boszorkánypraktikák

Eileen Holland

A Boszorkánypraktikák könyv kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott, mert logikus, áttekinthető felépítésű és végigkalauzol a boszorkánnyá válás első lépésein, ismerteti a wicca irányzatait és azok mágikus gyakorlatát. Vizsgálat alá veszi a boszorkányok megannyi szertartását. Megismerkedhetünk a varázslás mikéntjével, a szexuálmágiával és az erő feltámasztását célzó módszerekkel. A boszorkányság minden területére kitér a szerző Eileen Holland: teremtőerő, termékenység, szerelem, gyógyítás, mágia, pénzvarázslatok, pszichikus védelem, fémek, drágakövek, bölcsesség, égitestek, állatok, színek, asztrális kivetítés, betűk és számok.

Boszorkánypraktikák (könyv) író Eileen Holland

 
4 500 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Földmágia

Földmágia

Segédkönyv boszorkányoknak.

A természeti elemek mágikus kézikönyve

Scott Cunningham

Scott Cunningham a 20. századi természetmágia egyik úttörője. Neki köszönhetően ismét mindennapi életünk részévé válhatnak őseink és a természeti népek rítusai. Miért ne használhatnánk fel a természet végtelen erejét annak érdekében, hogy jobbá tegyük, segítsük önmagunk és mások életét? A természetmágia egyszerű és hatékony. A hozzá szükséges eszközök megtalálhatók a természetben és mindennapi környezetünkben. A Földmágia könyv bemutatja, hétköznapi gondjaink megoldásában hogyan használjuk fel a világmindenség energiáját. Ráébreszt arra, hogy minden, amit megérintünk magunk körül, amit belélegzünk: él. A könyv lapjait megtöltő varázslatok csupán a természet varázslatait próbálják kicsiben megismételni.

Földmágia (könyv) író Scott Cunningham
 
2 490 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Mágiák könyve

Mágiák könyve

A tizenkét mágikus kulcs - két kötetben

Szepes Mária

Több évtizede már, hogy az írónő mágiakönyvei olvasók tízezreinek nyújtanak segítséget. Szepes Mária emléke előtt tisztelegve, most összegyűjtve, egy csokorban adjuk át ezt a kimeríthetetlen tudást rejtő sorozatot. Kívánjuk, hogy váljon mindennapjaik részévé a tizenkét mágikus kulcs, amelyek segítségével gyógyírt találnak megoldhatatlannak látszó gondjaikra. - A Kiadó (1. kötet: A mindennapi élet és a fény mágiája, Az öröm és a mítoszok mágiája, Az áldozat mágiája, A szó mágiája. 2. kötet: Az álom mágiája, A szerelem és a hűség mágiája, A sors és a csoda mágiája, A nevek mágiája

 

Mágiák könyve (könyv) író Szepes Mária

 
7 990 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben


Sorrend: