Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÍrj magadnak varázslatot

Írj magadnak varázslatot
3 500 Ft

Írj magadnak varázslatot

Négy mágikus lépés

jó állapotú, antikvár

Richard Webster

Richard Webster Új-Zélandon született 1946-ban, és a mai napig ott él. Rengeteget utazik, a világ minden táján előadásokat tart, spirituális tárgyú munkacsoportokat vezet. Richard Webster nagyon sok könyvet írt, főleg a spiritualitás és a Feng Shui témakörében, de folyóiratoknak is rendszeresen dolgozik.
Az Írj magadnak varázslatot című könyvében megmutatja számunkra miként válthatjuk valóra vágyainkat szavaink erejével. Az önmagunknak varázslás, a saját varázsigék megteremtése ősi elképzelés. A legtöbb kultúra történetében nyoma van az írott és a beszélt szavak erejébe, hatékonyságába vetett hitnek. Évezredekkel ezelőtt a régi egyiptomiak leveleket írtak a holtaknak, és arra kérték őket, hogy változtassanak az élők világának eseményein. Arra használták az írott szó erejét, hogy saját életükben változásokat, csodákat idézzenek elő. Mi is képesek vagyunk megtanulni, miként válthatjuk valóra vágyainkat a szavak erejével. Kívánságainknak semmi sem szabhat határt, mindaddig, amíg valóra váltásukkal nem ártunk másoknak. Megismerhetjük azt a négy mágikus lépés-t, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy elérjük akár a nagy, akár a kis álmainkat. Először megtanuljuk az egyik legfontosabbat, hogyan határozzuk meg életünk célját, mert a cél nélkül sodródás nem visz közelebb a teljes, boldogabb élethez. Utána elsajátíthatjuk, miként írjuk meg azokat a varázslatokat, amelyek valóra váltják álmainkat a testünkkel, a szellemünkkel, az elménkkel, a pénzügyeinkkel, a társadalmi életünkkel és a megérzéseinkkel kapcsolatban. Végül felfedezhetjük, miként bánhatunk úgy a szavak rejtett hatalmával, a szent nevekkel, a titkos iratokkal, a mágikus naptárakkal, vagyis a fehér mágia egyszerű kellékeivel, hogy végre valósággá legyenek vágyaink, reményeink és kívánságaink. Megtanulhatjuk, hogyan tudjuk kéréseinket kiküldeni az Univerzumba, mik ennek a legfontosabb eszközei. Elmeséli nekünk a saját talizmánunk elkészítésének módját. Olvashatunk a kristályokkal és ékkövekkel való varázslásról, vagy a mandalákról. Hatalom rejlik a szavainkban, hatalom rejlik bennünk. Alakítsuk életünket olyanná, amilyenről mindig is álmodtunk!

Mindenkinek vannak reményei és álmai, és az Írj magadnak varázslatot könyv segítségünkre lehet, hogy megvalósítsuk ezeket. Csak néhány példa mit kérhetünk: kicsattanó egészséget, tartós, szép kapcsolatot, kreativitást és intuíciót, nagyobb boldogságot, erősebb hitet, jobb munkát.

Írj magadnak varázslatot (könyv) író Richard Webster

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház