Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekTitokzatos erők - csodás esetek

ANTIKVÁR KÖNYVEK
Titokzatos erők - csodás esetek
  • Titokzatos erők - csodás esetek
1 700 Ft

Titokzatos erők - csodás esetek

Dr. Kosutányi István

1990-es kiadás, jó állapotú antikvár

Asztrológia- okkultizmus

Dr. ​Kosutány Istvány (1880-1972), a kiváló orvos, hivatásán kívül igen széleskörű kutatásokat folytatott a kézelemzés, asztrológia és az okkultizmus területén. Amerikai tanulmányútján figyelt fel a titokzatos erőkre, az okkult tudományra. Ezekben is főleg az orvosi vonatkozások érdekelték, az, hogy hogyan hasznosíthatók ezek az ősi tudományok a gyógyászatban. 
Számos nagy sikerű könyve közül a Titokzatos erők – csodás esetek című munkájának témaköre a legváltozatosabb. 
A könyv első része főleg az asztrológia iránt érdeklődők számára nyújt segítséget az asztrológia alapjainak ismertetésével, a bolygók hatásának rendszerezésével és a különböző típusú emberek betegséghajlamainak megállapításával. Témái között szerepel még a növények gyógyhatása, kabalisztikus számok, régi varázslók, mágusok képességei, látomások, médiumi írás, hipnózis. 
A könyv második és harmadik részében különleges esetekkel foglalkozik, saját tapasztalatait és mások okkult élményeit dolgozza fel. Ezek közül legérdekesebbek a médiumi írással kapcsolatos kísérletek, a grafológiával végzett orvosi diagnosztika, reinkarnációs élmények, prófétikus jövendölések – többek között a híres Nostradamus-jóslatok. 
A negyvenes években nagy sikert aratott könyv reprint kiadásában mindenki talál újat, érdekeset.

Titokzatos erők - csodás esetek (könyv) író Dr. Kosutányi István

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ANTIKVÁR KÖNYVEK