Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekMágia

Mágia
  • Mágia
1 700 Ft

Mágia

Történet, elmélet, praxis

Dr. Ernst Schertel

Ernst Schertel műve 1925-ben Berlinben jelent meg. Azt a felfogást tükrözi, amely a századelőn az okkultizmust illette, nevezetesen az ismeretelmélet és a természettudományok akkor kezdtek foglalkozni az okkultizmussal egzakt módon. A három részből álló munka a mágia történetét, elméletének alakulását és a praxist írja le. A mágiának a szerző Dr. Ernst Schertel által vázolt célja az átélés, a megismerés, majd Isten megismerése és a vele való eggyé válás. – Az okkult tudományok csaknem egy évszázados felfogása a tudománytörténet szempontjából lehet érdekes.

Csak mágikus tevékenység, átélések és megismerés által válunk képessé arra, hogy megismerjük az Istent, és eggyé váljunk vele. Az igazi mágus számára a mágiában nem az a lényeg, hogy különféle okkult képességeket hozzon létre, számára legfontosabb az isteniben való élet és a démonával való, folyton megújuló kommúnió.
A mágikus ember igen nagy plasztikus képességgel bír, olyan hatalmas formaalakító projekciós erővel, hogy minden képzetet a végső tárgyi valóságig képes realizálni.
Dr. Ernst Schertel könyve tudományos értékû bevezetése a mágia elméletének és gyakorlatának.

Mágia (könyv) író Dr. Ernst Schertel

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház