Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekFélelem nélkül

Félelem nélkül
2 500 Ft

Félelem nélkül

Josef Kirschner

Bizonyára mindenki tapasztalta már, hogy mások hatására olyan döntési hozott, ami homlokegyenest ellenkezett valódi érdekeivel Például igent mondott valamire, amire pedig nemet kellett volna mondania, vagy fordítva.

A szörnyű érzés, amely oldalazásra, megalkuvásra, független véleményünk feladására kényszerít: a félelem. Félelem olyan dolgok (pénz, munkahely, mások tisztelete, szeretete), vagy olyan személyek (partner, szülő, gyermek, barát) elvesztésétől, akik nagyon fontosak számunkra. Ha azonban ezeket az értékeket csak olyan áron tudjuk megőrizni, hogy közben ónálló véleményünk megtagadására kényszerülünk, akkor életünk veszélybe kerül. 

Meg kell tehát rajzolnunk a mitikus krétakört, hogy jelezzük mindazoknak, akik belső szabadságunkat veszélyeztetik: eddig és nem tovább. A nagy sikerű AZ EGOIZMUS MŰVÉSZETE című könyv szerzője ezúttal azokra a gyengeségeinkre, félelmeinkre mutat rá, melyek által mások manipulációs törekvéseinek áldozataivá válunk. 

Hogyan szerezhetjük vissza önbecsülésünket? Hogyan szeressük jól önmagunkat? És végül hogyan kerülhetünk az életnek nevezett játszmában a vesztesről a nyerő oldalra? Ezekre a kérdésekre ad választ Josef Kirschner több nyelvre lefordított népszerű bestsellere, a FÉLELEM NÉLKÜL

Félelem nélkül (könyv) író Josef Kirschner


Ezokönyvek Keleverustól webárúház