Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

KÖNYVAKCIÓ 20-30 % kedvezmény

Fő kategória >KÖNYVAKCIÓ 20-30 % kedvezmény

KÖNYVAKCIÓ  20-30 % kedvezmény

Ebben a kategóriában időszakosan változó, kedvezményes könyvkínálatot talál.

Itt találhatóak a kisebb hiba, sérülés miatt leárazott könyvek is, melynek mértékét minden könyvön egyedileg jelzek


Sorrend:

A nevek mágiája   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A nevek mágiája

A nevek mágiája

Szepes Mária

könyv a nevek és számok mágiájáról, valamint a kozmikus morálról árul el olyan titkokat, amelyeket csak a letűnt korok emberei ismertek.

Megismerhetjük belőle az ősi betű- és számkulcsokat, amelyek segítségével nevünk titkos értelméhez juthatunk el, és általa kitárhatjuk a bennünk rejlő csodák kapuját. A természet minden jelenségének alapja a szám. Nevünket kölcsön kaptuk, mégis kijelöli életutunkat. Mivel a név számokkal kifejezhető, s a számokhoz egy-egy bolygóállás rendelhető, sorsunk megfejtésének kulcsa a kezünkben van.

Nem a végzetet kell okolni a nehézségekért, hiszen mi magunk határozzuk meg életünket rossz szándékú vagy éppen jó cselekedeteinkkel és gondolatainkkal. Így hát bölcs lépés megismerni a bennünk rejlő erőket.

A nevek mágiája (könyv) író Szepes Mária

 
2 490 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Csírakert a konyhában   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Csírakert a konyhában

Csírakert a konyhában

Ötletek,módszerek,receptek - Több mint 50 csírafajta!

Mark M. Braunstein

Csíráztatni könnyebb, mint gondolnánk! Munkánk eredménye már néhány nap elteltével ott díszeleg a konyhánkban, s amellett, hogy vidám látványt nyújt, fontos tápanyagokkal gazdagítja étrendünket és életenergiával tölt fel.

csírák a természet nagyszerű ajándékai, hiszen a magoncban ott található a teljes növény falatnyi méretű, ehető formában. Miért ne használnánk ezt a kicsi, ám hatalmas erejű csírát ételeink elkészítéséhez?

„A csírafélék képviselik a legegyszerűbben termeszthető, leggyorsabban növő és legfrissebb zöldséget. A velük járó költségek elhanyagolhatók, csodálatosan kiegészítenek bármilyen, egyébként szokványosnak mondható étrendet, és jelentős tápértékkel bírnak. A csírafélék természetes „vitaminpirulának”, illetve „ásványianyag- és fehérjepirulának” is tekinthetők.”

Csírakert a konyhában könyvből mindent megtudhatsz, amit a csíráztatásról és az egyes csírafajtákról tudni kell. Megismerheted több mint ötvenféle növényi csíra egészségre gyakorolt hatását. Kezdj neki már ma! a természet nagyszerű ajándékai, hiszen a magoncban ott található a teljes növény falatnyi méretű, ehető formában. Miért ne használnánk ezt a kicsi, ám hatalmas erejű csírát ételeink elkészítéséhez?
Kezdj neki már ma!

Csírakert a konyhában (könyv) író Mark M. Braunstein

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
-30%
Ételtől lélekig   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]  [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
Ételtől lélekig

Ételtől lélekig

a könyv belvilága tökéletesen olvasható, párásodás miatt a lapok hullámosak

Az öt elem szerinti táplálkozás, ételkészítés elmélete és fortélyai

Szécsi Märcz Ari

Ha ketten főzik ugyanazt, az nem ugyanaz - mondhatnánk sommásan a könyvről. Ki gondolná, hogy nem csak az számít, mit teszünk az ételbe, hanem legalább annyira, hogy mikor, azaz milyen sorrendben. S ez nem csak az ízét, de az energia- és tápértékét, végső soron az egészséget adó vagy vevő hatását is jelentősen befolyásolja. 

"Jelen könyvem elsőként 2000-ben jelent meg, és azóta két kiadásban több ezer példánya fogyott el.
Megjelenése után sok művelődési házban, teleházban, rendezvényeken tartottam előadásokat az ezzel összefüggő táplálkozási és életmódról.
Ezen alkalmakkor sok kérdés, érdekes, hasznos megjegyzés hangzott el, amelyek arra indítottak, hogy az első kiadást egészítsem, bővítsem.
Most ezt az átdolgozott kiadást tartod a kezedben, ami több ismeretanyagot tartalmaz, és - úgy gondolom - jobban segít a gyakorlati megvalósításban. 
Az Ételtől lélekig  könyvben 100 már kész, egészséges és gyakorlatias receptet találhatsz, számos ételkészítési fortéllyal, segédletekkel, ötletekkel, hogy a könyvben nem szereplő kedvenceidet is e módszer szerint készíthesd el még egészségesebbre és finomabbra. Mindehhez életmód- és életvezetési tanácsokkal is bővítettem a könyvet, melyekkel ugyancsak javíthatsz egészségeden." a szerző

Ételtől lélekig (könyv) író Szécsi Märcz Ari

 
3 330 Ft
Kedv. ár: 2 330 Ft
Kezdete: 2016.12.31
A készlet erejéig!
-20%
Földmisztériumok   [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
Földmisztériumok

Földmisztériumok

Philip Heselton

Az eredetileg földrajztudós szerző régóta elkötelezett kutatója a földmisztériumok összefoglaló néven ismert jelenségkörnek. Ez a kifejezés különféle témák egész sorát öleli fel, az úgynevezett ley-vonalaktól, a varázsvesszős kutatáson át, a néphagyományokig és a régmúlt időktől rejtélyekkel övezett különféle helyszínekig, legyenek azok ősi kőkörök, a környékbeliek által áhitatosan tisztelt állókövek vagy szentnek tekintett ligetek. A Földmisztériumok könyv megismertet mindazokkal az analitikus és intuitív megközelítési módszerekkel, amelyek segítségével közelebbről megvizsgálhatjuk mindezeket a jelenségeket.

Földmisztériumok (könyv) író Philip Heselton

 
1 990 Ft
Kedv. ár: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.01.09
A készlet erejéig!
Gyógynövény ABC

Gyógynövény ABC

Németh Imréné Éva

68 féle hazai gyógynövénnyel

Ezzel a könyvvel szeretnék segítséget nyújtani azok számára, akik észreveszik a természeti környezetünkben élő gyógynövényeket, tudatosan vigyáznak rájuk, óvják és megbecsülik értékeiket. Ajánlom továbbá azoknak is, akik igénylik azt, hogy a gyógynövényeket pontosan felismerjék, azonosítsák, majd begyűjtve saját egészségük megőrzése érdekében összeállítsák természetes patikaszereiket.

Gyógynövény ABC (könyv) író Németh Imréné Éva

 
1 300 Ft
-20%
Ideje a gyógyításnak   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]  [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
Ideje a gyógyításnak

Ideje a gyógyításnak

a könyv belvilága tökéletesen olvasható, párásodás miatt lapok enyhén hullámosak

Beata Bishop

Orvosi vélemény szerint 1981 júniusa körül meg kellett volna halnom rosszindulatú melanómában, amely a rák egyik leggyorsabban terjedő fajtája. Ma, csaknem harminc évvel később egészséges vagyok a szó legteljesebb értelmében: nemcsak nem vagyok beteg, hanem hibátlanul működik a szervezetem és sok az energiám. Amikor 1980 végén kiderült, hogy továbbterjedt a rákom, cukorbajban, kezdődő ízületi gyulladásban, gyakori migrénben és sorozatos foghústályogban is szenvedtem. Ez a sok baj mind elmúlt.

A rákműtét során megcsonkított jobb lábam nagy része visszanőtt. Orvos barátaim szerint az ilyen regenerálódás lehetetlen, és én hiszek is nekik, kivéve, hogy épp e lehetetlenségen járok nap, mint nap. Testem gyógyulásával párhuzamosan átestem egy belső változáson is, amely megszabadított sok félelemtől és elavult értékeimtől úgy, hogy sokkal kevesebbet aggódom és sokkal többet nevetek, mint azelőtt. Mindezt a külső-belső új életet a Gerson-terápiának köszönhetem, amely megtanított a gyógyító táplálkozás, az egészséges életmód és a természettel való együttműködés szabályaira. Életmentő üzenetét ezzel a könyvvel szeretném mennél több emberhez eljuttatni.

Ideje a gyógyításnak (könyv) író Beata Bishop 

 
2 400 Ft
Kedv. ár: 1 920 Ft
Kezdete: 2016.12.31
A készlet erejéig!
-20%
Karma és reinkarnáció   [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
Karma és reinkarnáció

Karma és reinkarnáció

Miért kell újjászületnünk?

Horváth Andrea

Ez a könyv a reinkarnáció ról szól.
Emberekről, történetekről, esetekről, akik sejtik, érzik vagy konkrétan tudják, hogy nem ez az egyetlen, tiszavirág életű földi életük volt, vagy valami módon mások előző életeibe látnak.

Karma és reinkarnáció (könyv) író 

 
1 990 Ft
Kedv. ár: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.01.09
A készlet erejéig!
Királygyilkosságok   [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
Királygyilkosságok

Királygyilkosságok

jó állapotú antikvár

Hogyan haltak meg a magyar királyok?

Grandpierre K. Endre

A Királygyilkosságok legendás könyv páratlan népszerűségét minden bizonnyal egyedülállóan izgalmas témájának és pártatlan módszerének köszönheti: matematikai vizsgálattal tárja fel a magyar királyok végzetét. Ki gondolná, hogy a számok beszélni tudnak? Márpedig a táblázatokból kitűnik: az Árpád-házi királyok átlagos uralkodási időtartama égbekiáltóan rövidebb, mint a vegyesházi uralkodóké, és még inkább, mint a Habsburgoké. 12 Árpád-házi királyunk halt meg harmincadik életéve körül. Amíg a 16 Habsburg uralkodó fele érte meg a 60 éves életkort, addig a 23 Árpád-házi királyból 22-nek ez nem sikerült! A 60 éves kortól elmaradó évek száma a Habsburg-uralkodók esetében együttvéve 26 év, az Árpád-házi királyoknál viszont 518 év! A történelmi dokumentumok bizonyítják: Árpád-házi magyar királyokat hol a vadkan, hol trónszékük, hol méreg ölte meg, hol áruló főurak gyilkolták le őket. Mátyás királyt és Szapolyai Jánost megmérgezték, II. Lajost megölték – a kordokumentumok vallanak a történelmi előítéleteket a matematika fényében leleplező vizsgálat alatt. 

Királygyilkosságok (könyv) író Grandpierre K. Endre

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha

Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha

 Koleszterin - és trigliceridcsökkentő konyha olasz módra

Receptek az egészséges táplálkozáshoz

Giuseppe Sangiorgi Cellini - Annamaria Toti

Koleszterin és trigliceridek- ez a két szó manapság egyre többeknek cseng ismerősen.
A könyv segítségével ezeket a fontos értékeket ellenőrzés alatt tarthatjuk anélkül, hogy lemondanánk a finom ízekről, és étkezéseink során komoly áldozatokat kellene hoznunk. Nemcsak azokhoz szól, akiknek saját ellenőrzött étrendet kell betartaniuk, hanem mindazokhoz, akik szívükön viselik az egészségüket. 
Kiegyensúlyozott táplálkozással a zavarok könnyen megelőzhetőek, illetve kezelhetőek, mielőtt súlyosabb betegséggé válnak.
Koleszterin és trigliceridcsökkentő konyha (könyv) írók Giuseppe Sangiorgi Cellini - Annamaria Toti
 
2 800 Ft
Korán / Korán világa   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]  [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Korán / Korán világa

Korán / Korán világa

antikvár, hibátlan 1987-es kiadású példány

Az iszlám alapkönyvét az 1923. évi kairói kiadás szövegéből fordította, jegyzetekkel, magyarázatokkal ellátta Simon Róbert. Ugyancsak ő írta a történeti vonatkozásokban eligazító és a Korán megismerését segítő tanulmányt.

Korán / Korán világa (könyv)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
5 800 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Mágia és asztrológia   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Mágia és asztrológia

Mágia és asztrológia

H. E. Douval

Amikor Agrippa von Nettesheim (1486-1535) leírta, hogy "ne önmagunkon kívül keressük a nagy - mágikus műveletek lényegét", csak azt bizonyította, hogy ő - nagyon kevés kortársához hasonlóan - valóban ismeri a "mágia természetét". Ismert volt előtte a "fentről lefelé haladó egyezés" is, és csak az a csodálatos, hogy több mint négyszáz évnek kellett eltelnie, és több egymást feltételező tényezőre volt szükség, hogy végül fellebbenjenek a fátylak, amelyek idáig beburkolták, vagy csak részben láttatták a kozmosz örök alapigazságait. 
Ha helyes módon akarjuk érteni ezt a könyvet, meg kell ismernünk egy misztériumot, amely minden beavatás, minden titkos szövetség, a világon létező minden okkult rítus alapját jelenti időszámításunk előtti évezredek óta, mind a mai napig: teljesen formálisan exoterikusan) ismert, pl. még a szabadkőművességben is, ezoterikusan pedig a (mágikus) misztikában. 
Asztronómiailag ezt a minden misztériumok legtitkosabbikát "Ozirisz halálá"-n keresztül lehet kifejezni (a Nap "alászállása" a téli napfordulókor, és feltámadása: "újjászületése" tavaszpontnál, asztrológiailag Kos 0°-nál. 
Ezoterikusan megmagyarázható a misztérium az egyiptomi Ozirisz-kultuszon keresztül.

Mágia és asztrológia (könyv) író H. E. Douval

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
1 400 Ft
Mágia és boszorkányság   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
Mágia és boszorkányság

Mágia és boszorkányság

Nevill Drury

A ​​mágia egyidős az emberiséggel. Lényege, hogy szent jelentéssel ruházza fel a kozmoszt – ez a nézet jelenik meg a legkorábbi animista elképzelésekben, amelyek szellemi erőkkel népesítik be a világegyetemet, és erre utal ma a wicca és az újpogány hagyomány felbukkanása. Varázslata révén a mágus úgy érzi, hatalomra és célra tesz szert ebben a titkokkal teli világban. Ez a könyv a kezdetektől egészen napjainkig figyelemmel kíséri a nyugati világ mágikus gondolkodásának fejlődését: foglalkozik a sámánizmus ősi spirituális hagyományával, majd az ókor mítoszaival és mágiájával, a szent tudás, azaz a gnózis kutatásával, a kabbala megjelenésével, valamint az alkímia és a hermetizmus tanaival. Részletesen tárgyalja a középkori boszorkányság, valamint az európai és amerikai boszorkányüldözések történetét, bemutatja a tarokk-kártya eredetét és bölcsességét, és értelmezi a szabadkőművesek és rózsakeresztesek ezoterikus filozófiáját. E könyv témája nem a babona vagy a lélek passzív megszállottsága, hanem a magas mágia, amely aktívan kutatja az egyén átváltozásának és a magasabb rendű hatalmak leigázásának lehetőségeit. A mágus célja ugyanis elsősorban az, hogy hozzáférjen az univerzum különös erőihez, és saját – akár jó, akár gonosz – céljaira használja fel őket.

Mágia és boszorkányság (könyv) író Nevill Drury

 
5 900 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Theta Healing Ritmus   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Theta Healing Ritmus

Theta Healing Ritmus

a könyv belvilága tökéletesen olvasható, párásodás miatt a lapok enyhén hullámosak

Álomsúly könnyedén

Vianna Stibal

Vianna Stibalnak, a ThetaHealing megalkotójának legújabb könyve több, mint egyszerű fogyókúrás könyv! Megmutatja, hogyan használd a ThetaHealinget arra, hogy egészséges és gyönyörű tested legyen, és bebizonyítja, hogy testünk igazi ritmusa a szellem, a test és a lélek egysége: önmagunk elfogadása és szeretete.

A könyvben bemutatott technikák révén megtanulhatod többek között, hogy hogyan
- válaszd ki a megfelelő ételeket és étrend-kiegészítőket, amelyek táplálják a testedet,
- hitesd el a testeddel, hogy sportol, miközben zenét hallgatsz és lazítasz,
- engedd el azokat az érzelmeidet és félelmeidet, amelyeket megakadályoznak a tökéletes test megteremtésében,
- cseréld le a hátráltató hiedelmeidet támogató hiedelmekkel, amelyek segítségével megszabadulhatsz a súlyfeleslegedtől.
Mondj búcsút a folyamatos kalóriaszámlálgatásnak és a bűntudatnak, találj rá a lelki békédre és érezd jól magad a bőrödben!

ThetaHealing Ritmus (könyv) író Vianna Stibal

 
2 600 Ft
-20%
Tibeti orvoslás és varázslás ANTIKVÁR   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]  [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
Tibeti orvoslás és varázslás  ANTIKVÁR

Tibeti orvoslás és varázslás

jó állpotú antikvár példány /külső papír borító kissé gyűrött/

Benedek István

Lélekszámra kicsiny, méreteit tekintve hatalmas ország Tibet. Mindig izgatta az ember fantáziáját, mindig „rejtelmes” és „tiltott” ország volt. Két évtizede amikor önállóságát elveszítve Kína autonóm területe lett, megszűnt a rejtelmessége, és pár éve a határait is megnyitották az idegenek előtt, nem tiltott ország immár. A kíváncsiság nem szűnt meg iránta, sőt Tibet határozottan „divatba jött” -filmek, televíziós adások, riportok szólnak róla, utazók keresik fel, emigráns tibetiek hordják a hírét szét a világban. Nincs hónap, hogy a világsajtó ne foglalkozna valamiért a tibetiekkel.
Tibeti orvoslás és varázslás című könyvet nem a Tibet-divat szülte. Másfél évtizeddel ezelőtt készült, amikor a dalai láma még nem élt emigrációban, Kőrösi Csomának még nem ünnepelték a bicentenáriumát, nem tartottak még tibetiológus-világkongresszust Magyarországon, és a könyv szerzője még nem vett feleségül egy tibetológust.
A Tibeti orvoslás és varázslás könyv önálló része a Mandragóra című műnek, ami a varázslás, kuruzslás és orvoslás kapcsolatát kutatja az emberiség történetében, főként a közelmúltban, a 19. század fordulópontja körüli évtizedekben, amikor még lehetett találni olyan népeket, amelyeket nem, vagy csak alig érintett meg az európai-amerikai civilizáció.

Tibetnek kitüntetett helye van ebben a kutatásban, mert ezer éve még jelentős birodalom volt, fejlett kultúrával, ezen belül magas rendű orvosi ismeretekkel. Hatalma azonban megtört, szellemi fejlődőképessége elhagyta, merev vallási dogmatizmusba süllyedt. Orvostudománya vajákossággá alakult, orvosai vagy kuruzslók lettek, vagy „csodadoktorok”, akiknek hírneve messzire elhatolt, tudása mégis kétessé vált. A legendás tibeti „ősi gyógymód” pályafutását kíséri nyomon ez a könyv, beleágyazva az ország történelmébe és kulturtőrténetébe.
(Benedek István)

Tibeti orvoslás és varázslás (könyv) író Benedek István

 

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 390 Ft
Kezdete: 2017.01.09
A készlet erejéig!
-10%
Zöld smoothie   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]  [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
Zöld smoothie

Zöld smoothie

J. J. Smith

A ​​tíznapos zöld smoothie tisztítókúra a fogyókúrád katalizátora lesz, feltölt energiával, megtisztítja az elmédet, és minden szempontból egészségesebbé tesz.

A zöldségekből és gyümölcsökből álló zöld smoothie-k laktatóak, egészségesek és finomak!

Tested hálás lesz, hogy ezeket fogyasztod: nem is gondolnád, mennyivel egészségesebbé válsz, és mennyivel több energiád lesz!

Olyan élmény vár rád, ami megváltoztatja az életedet, ha kitartasz mellette! 
A könyvben bevásárló listát, recepteket és részletes útmutatásokat találsz a tíznapos tisztítókúrához, illetve javaslatokat a legjobb eredmény elérése érdekében.

További tanácsokat kaphatsz arról, hogyan fogyj a későbbiekben, és hogyan maradj egészséges.

Készen állsz, hogy vékonyabb, egészségesebb és vonzóbb legyél, mint az elmúlt években valaha?

Ha igen, akkor ideje belevágni a tíznapos tisztítókúrába! 
Ha végigcsinálod a tíznapos zöld smoothie tisztítókúrát, akkor…

– 4,5-7 kg-ot fogyhatsz,

– megszabadulhatsz a makacs zsírpárnáktól, beleértve a hasi fölösleget is,

– gyorsan, szenvedés nélkül hagyhatod magad mögött a kilókat és a centiket,

– megtanulhatod, hogyan táplálkozz egészségesebben, káros anyagoktól mentesen,

– természetessé válhat az egészséges ételek iránti vonzalmad, így többé nem kell fogyókúráznod,

– megismerhetsz 100 receptet különböző egészségügyi problémák enyhítésére és a céljaid elérése érdekében

Zöld smoothie (könyv) író J. J. Smith

 
2 999 Ft
Kedv. ár: 2 700 Ft
Kezdete: 2018.01.14
A készlet erejéig!
A felsőbbrendű én   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A felsőbbrendű én

A felsőbbrendű én - antikvár

Paul Brunton

A magyar olvasóközönség körében is nagy sikert aratott két könyve: az India Titka és Egyiptom titkai után Paul Brunton, az immár világhírű szerző "A felsőbbrendű én" című új könyvében megmutatja híveinek az utat a lelkükben való elmerülés: a koncentráció és kontempláció felé. 
Szembeállítja a tisztán materiális gondolkodást és az ebből folyó eszméket és eszményeket az önmagunkban való elmélyedéssel, a lélekvizsgálattal és tudatunknak az isteni gondolat uralma alá helyezésével, ami szerinte az egyedüli lehetőség ahhoz, hogy az ember derűs nyugalomhoz és már ezen a Földön is valódi boldogsághoz jusson. 
Paul Brunton híveinek százezrei vágyva várták ezt a könyvet és amikor a magyar kiadás kitűnő fordításban megjelenik, a kiadó szolgálatot vél tenni az angol szerző magyar híveinek. 
Paul Brunton szerint az okkult gondolat, vagyis saját lelkünkön keresztül az ismeretlen, de bennünket kormányzó valódi énünk megismerése az az út, amelyen szerző olvasóit vezetni óhajtja. 
Bizonyára rengeteg sokan áhítva várják azt az ujjmutatást, amely a ma szörnyű reménytelenségével szemben az isteni derű, a megnyugvás, a lelki felemelkedettség és az égi boldogság eszményeivel telíti meg lelkünket, illetve azt a megfoghatatlan valamit, amit Paul Brunton a "Felsőbbrendű én"-nek, más szóval, "Lélekfeletti"-nek nevez. Ehhez gyakorlati útmutatással is szolgál. 
Nincs olyan vallása a Földnek, amelynek hívői ne követhetnék a Paul Brunton kijelölte ösvényt: utat a Béke, utat a megnyugvás, utat a Boldogság felé…

A felsőbbrendű én (könyv) író Paul Brunton

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 800 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-20%
A mennyország üzenete   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]  [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
A mennyország üzenete

A mennyország üzenete

a könyv belvilága tökéletesen olvasható, párásodás miatt a lapok enyhén hullámosak

Élet és halál angyalai

Liselotte Baertz

Német nyelvterületen Liselotte Baertz az egyik legtapasztaltabb terapeuta és bölcsességoktató. Immár harminc éve vezeti az embereket a szellemi útjukon, és amikor eljön az idő, elvezeti őket világunk küszöbére, a fény birodalmába is.

Spirituális művei révén mindig kitárta a belső világba nyíló kaput, és behatolt az élet és a halál titokzatosságába. Mélyenszántó tapasztalataiból merítve könyveiben alapos részletességgel ábrázolja az élet, a halál és az újjászületés teljes folyamatát. Ebben az összefüggésben is említést tesz az angyalok szerepéről. Rámutat arra, hogy a magasabb lények határozzák meg az életünket és a halál számunkra csupán nehezen elképzelhető bölcsességgel ér fel. Senki sincs egyedül! A legnehezebb órákban az élet és a halál angyalai oltalmazó kezet nyújtanak védenceiknek.

Liselotte Baertz-nek sikerült a nagy titkot elhoznia erre a világra, majd abból kivonnia. Ennek köszönhetően ezt a világot is és a másik világot is egy kicsit áttekinthetőbbé és érthetőbbé tette. A mennyország üzenete könyv nem csak tudást és betekintést, hanem mindenekelőtt menedéket és reményt nyújt. Ez az a könyv, ami bizonyosságot ad arról, hogy az ember soha nincs egyedül.

A mennyország üzenete (könyv) író Liselotte Baertz

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 650 Ft
Kedv. ár: 1 320 Ft
Kezdete: 2017.04.20
A készlet erejéig!
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
Alkotó álom   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Alkotó álom

Alkotó álom

jó állapotú antikvár példány

Hogyan használjuk álmainkat a mindennapi életben / Álomkontroll

Kaleb Utecht · Paul Tholey

Az Alkotó álom  könyv áttekinti a tudatos álom jellegzetességeit és lehetőségeit, valami gyakorlati útmutatást nyújt a tudatos álmodás elsajátításához. A tudatos álmodás hozzájárul ahhoz, hogy mindenkori tudatállapotunkról tiszta képet nyerjünk; hogy problémáinkkal, konfliktusainkkal, belső és külső személyes szituációinkkal mindenkor tisztában legyünk. Ez a valóság és őszinteség elviselésének bátorságához vezet.

Alkotó álom (könyv) írók Kaleb Utecht · Paul Tholey

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 200 Ft
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-38%
Az emberiség megoldatlan rejtélyei   [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
Az emberiség megoldatlan rejtélyei

Az emberiség megoldatlan rejtélyei

a belvilág tökéletes, párásodás miatt jónéhány oldal hullámos

Hol tart a tudomány?

Az emberiség megoldatlan rejtélyei Fejtse meg napjaink nagy titkait! A lenyűgöző kiadvány a legfrissebb tudományos eredményekről ad számot. A parapszichológiától a kvantumfizikáig, a jég birodalmának éghajlati kutatásaitól a Földön kívüli élet lehetőségének vizsgálatáig napjaink tudományának minden területét bemutatja. Cikkeink a géntechnológiától a fájdalomterápiáig szemléletesen mutatják be az aktuális témákat, és korosztálytól függetlenül lebilincselő élményt nyújtanak. Tegyen egy lélegzetelállító utazást a tudomány világába!

9 szakterület 87 érdekfeszítő témája, amelyek valamennyi tudományterületet felölelnek

520 fotó és különleges illusztráció 

Az emberiség megoldatlan rejtélyei (Könyv)

 
7 990 Ft
Kedv. ár: 4 990 Ft
Kezdete: 2017.01.21
A készlet erejéig!
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-20%
  És világosság támadott- Pesterzsébeti értekezések sorozata II. kötet

És világosság támadott- Pesterzsébeti értekezések sorozata II. kötet

tökéletes állapotú, antikvár példány

Bicsérdy Béla

Ilyen rendkívüli tartalommal könyv még nem jelent meg. Teljesen újszerű, tanító, értekező, elbeszélő, poétikus, sőt, humoros stílusban több száz, életből vett példa mondja el az igazságot. Magyarázatot ad megvilágosodott - kezdet nélküli idő óta létező - most feltárt élettörvényektől.

Elmondja erre vonatkozó küzdelmeit. E tudás átvétele a fejlődésre, tökéletesedésre törekvő embert az életművészet magaslatára emeli. Csupán egyszeri olvasásra is az eddig elképzelhetetlen, leglerobbantabb állapotból az egészség visszaszerzésére képesít. Feltárja az élet és munkaképességnek, tehát a fizikai és szellemi erő fenntartásának, fokozásának és állandósításának titkát. Eddig csak kéziratban létező, minden irányú tudományos és nagy életbölcsesség könyvében a lét problémáján kívül lefektetett, több ezer természettörvényből 110-et ismertet. A hosszú egészséges élet gyakorlati megvalósítását a legrégibb idő óta napjainkig felszínre kerülhetett példákkal világosítja meg. Bevezet a fájdalom nélküli szülés titkába.

És világosság támadott- Pesterzsébeti értekezések sorozata II. kötet (könyv) író Bicsérdy Béla

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
6 000 Ft
Kedv. ár: 4 800 Ft
Kezdete: 2017.01.09
A készlet erejéig!
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben
-20%
Hihetetlen gyógyulások   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]  [KÖNYVAKCIÓ 20-30% kedvezmény]
Hihetetlen gyógyulások

Hihetetlen gyógyulások

Bízz a gyógyulásodban, éld át a fájdalomtól és a szenvedéstől való végső megszabadulás csodálatos érzését!

Carmen Wagner

Csaknem észrevétlenül, de folyamatosan változik az egészségről és betegségről alkotott felfogásunk. A hatvanas évek óta az „egész testre kiterjedő egész testre kiterjedő” vonatkozó témák aránya ugrásszerűen megnőtt a médiában, s még a vidéki régiókban is autogén tréningek, jóga, tai-csi és más formák kínálkoznak a test és lélek egyensúlyának kialakítására, a jó közérzet elérésére. Ezzel áll szemben az egészségügyi rendszer válsága – nem csupán finanszírozhatósága, hanem elembertelenedése miatt is. A frontok azonban némiképp lazulnak. Mind több orvos és beteg keresi sikeresen a kiutat. Időközben egész sor „egyéb orvosi gyakorlat” és a test teljességére orientálódó klinika született, itt az ember nem valamiféle sorszám, és szokatlan gyógyító eljárásokat alkalmaznak.
A Hihetetlen gyógyulások könyv be fogja mutatni, hogy a gyógyulásba vetett reménynek alapja van akkor is, amikor személyes helyzetünk teljesen kilátástalannak tűnik. A gyógyulásokról személyes interjúk révén szavahihető módon számolunk be. Feltárulnak előttünk a hihetetlen gyógyulások igaz történetei.

Hihetetlen gyógyulások (könyv) író Carmen Wagner

 
1 990 Ft
Kedv. ár: 1 590 Ft
Kezdete: 2017.11.11
A készlet erejéig!
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben

Sorrend: