Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

KÖNYVAKCIÓ 20-30 % kedvezmény

Főkategória >KÖNYVAKCIÓ 20-30 % kedvezmény

KÖNYVAKCIÓ  20-30 % kedvezmény

Ebben a kategóriában időszakosan változó, kedvezményes könyvkínálatot talál.

Itt találhatóak a kisebb hiba, sérülés miatt leárazott könyvek is, melynek mértékét minden könyvön egyedileg jelzek


Sorrend:

-33%
 Mandaláskönyv – a természet csodája

Mandaláskönyv – a természet csodája

Dudás Dóra Virág

Ezzel a könyvvel játszani hívlak. A végtelen nagy természet-mandalába invitállak, hogy az azt felépítő kisebb-nagyobb mandalákkal való játékon keresztül eljuss a természetnek és valamennyi elemének közös középpontjába, az otthonodba. Varázstitkokat rejtő utazás-játék ez. A természet, a természeted és a mandala közös titkának, azonosságának izgalmas felfedezése.

Mandaláskönyv – a természet csodája (mandalák) író Dudás Dóra Virág

 
4 500 Ft
Kedv. ár: 3 000 Ft
Kezdete: 2021.04.22
A készlet erejéig!
-23%
A fiatalodás művészete   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A fiatalodás művészete

A fiatalodás művészete

Makrovegetáriánus receptek 

Horváth Éva · Szepesi Dóra

Ki ne szeretné megőrizni vagy visszanyerni fiatalságát, rugalmasságát, lendületét, egészségét, testi-lelki harmóniáját!? Sokszor azonban nem tudják, mit is tehetnének mindezért. Ebben a tanácstalanságban kíván segíteni Életmód sorozatunk legújabb, átdolgozott, kibővített kötete,amelynek szerzői azt vallják, hogy a makrovegetáriánizmus új távlatokat nyithat egy merőben új életmód felé, amely a Vízöntő korszakának megfelel. Ősi forrásokból merít, ötvözi a makrobiotika és a vegetárius diéta elemeit, de korok és égtájak táplálkozási tapasztalatát is befogadja és harmonizálja.

A fiatalodás művészete (könyv) írók Horváth Éva · Szepesi Dóra

 
2 200 Ft
Kedv. ár: 1 700 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-20%
A gyógyító lélegzet

A gyógyító lélegzet

Temesvári Gabriella

A helyes lélegzés mindig jobb életet, egészséget, nagyobb vitalitást és frissességet, hosszabb ifjúságot és teljesebb életet jelent. De vajon helyesen lélegzünk? Mit tegyünk, hogy kijavítsuk a rosszul rögzült légzési szokásokat? Bizonyos betegségek milyen légzésmódokkal gyógyíthatók? Ezekre talál választ a könyvben az Olvasó, a modern tudomány és az ősi hagyományok tanításaiból, 111 légzőgyakorlattal.

A gyógyító lélegzet (könyv) író Temesvári Gabriella

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 990 Ft
Kedv. ár: 1 600 Ft
Kezdete: 2021.08.26
A készlet erejéig!
-31%
A jövendőmondás 8 módja

A jövendőmondás 8 módja

Sarah Bartlett

Amikor jósolunk, kapcsolatba lépünk legbensőbb, rejtett energiaforrásainkkal amelyek közvetlen összeköttetésben vannak az egyetemes energiával - ami az emberiség jelenének, múltjának és jövőjének közös energiája. A világ különböző tájain, különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből 8 olyan jövendőmondó rendszert (tarot, számmisztika, rúnák, tenyérjóslás, auraolvasás, az inga használata, Ji Csing, kristály zodiákus) ismerhetünk meg, melyek fejlesztik intuíciónkat, segítenek döntéseink meghozatalában.

A jövendőmondás 8 módja (könyv) írója: Sarah Bartlett

 
3 200 Ft
Kedv. ár: 2 200 Ft
Kezdete: 2020.02.24
A készlet erejéig!
-16%
A karma törvénye

A karma törvénye

Dr. Vankó Gergely

Kéz a kézben jár az öröm és a bánat. A Végső Igazság szintjén: ami fájdalmat magamnak okozok, azt mások is szenvedik. S az öröm, mit magamnak szerzek: másokat is füröszt csillámaival. Ne az erkölcsi elkülönültség magaslatáról osztogassunk tanácsot, hanem önnön példánkkal mutassunk Utat, Célt és Életformát, mind az örömöt, mind az ürömöt tapasztalóknak. Valós világunkban ne birtokoljunk olyasmit, amihez ragaszkodni kezdhetnénk. Ne csupán ismételgessük az önzetlenség formuláit, hanem valóban váljunk önzetlenné. De ne siessünk el semmit. Sem a birtoklás, sem a lemondás irányában ne törekedjünk mohón, fejvesztve. Hagyjuk történni életünket. Magunk se vegyük észre, mikor teszünk jót. S akivel jót teszünk és a Felszabadulás felé irányítjuk, ő se észlelje azt a pillanatot, melyben megérinti az Áldás.

A karma törvénye (könyv) író  Dr. Vankó Gergely

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 590 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-21%
A megvilágosodás tibeti ösvénye

A megvilágosodás tibeti ösvénye

Dr. Vankó Gergely

Őszentsége, a Dalami Láma is úgy tartja, hogy a Megvilágosodás megtapasztalásához, megvalósításához, a Tibeti Ösvényen történő előrejutáshoz nem okvetlenül szükséges a tibeti hagyomány, kultúra, néprajz és nyelv ismerete. Könyvemben megkísérelem az Olvasó elé tárni, a legfontosabb szimbólumokon és jóga-módozatokon keresztül, a Tibeti Törekvők életvitelét, az Élethez-Halálhoz való viszonyulását, s természetesen a Megvilágosodás lehetőségére világítok rá szavaimmal.

A megvilágosodás tibeti ösvénye (könyv) író Dr. Vankó Gergely

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-22%
A mennyei prófécia - Gyakorlati útmutató

A mennyei prófécia - Gyakorlati útmutató 

antikvár példány, aláhúzásokkal 1997. kiadás

Carol Adrienne, James Redfield

Milyen szerepet játszanak az életünkben a véletlenek?

Láthatjuk-e a bioenergiát?

Merre tart az emberiség fejlődése?

 

A Gyakorlati útmutató személyiségünk fejlesztéséhez és életcélunk megvalósításához nyújt segítséget azoknak a Felismeréseknek az alapján, amelyeket már bemutatott

A mennyei prófécia James Redfield könyve. A mennyei prófécia különleges, megvilágosító erejű regény. Az olvasók százezreihez hasonlóan talán ön is felfedezte már e könyv nyomán, hogy életében különös szerepet játszanak a véletlenek, társas kapcsolatai során energiaáramlások tapasztalhatók.

A mennyei prófécia könyv kiegészítő kötete a Gyakorlati útmutató, amelyet ön most a kezében tart. Számos tapasztalat, vizsgálat és szakmunka segítségével nemcsak alátámasztja, hanem ki is szélesíti mindazt az ezoterikus tudást, amely A mennyei prófécia kilenc Felismerésében sűrítve megtalálható. A részletes magyarázatok és a gondosan megtervezett gyakorlatok révén akár egyénileg, akár csoportosan megtanulhatjuk, hogyan figyeljünk fel életünkben a sorsfordító véletlenekre, miként válhatunk érzékennyé a bioenergiára, és hogyan találhatjuk meg helyünket a világban.

Ezt a könyvet használják Amerika szerte a viharos gyorsasággal alakuló lelkes tanulmányi csoportok. A mennyei prófécia hazai sikere arra késztette a Magyar Könyvklubot, hogy folytassa, a Gyakorlati útmutató is az olvasók kezébe kerüljön. Egyéni vagy csoportos tanulmányozása révén így remélhetőleg kifejleszthetjük magunkban mindazokat a képességeket, amelyek nemcsak boldogabbá tesznek, hanem az Új Kor (a New Age) hajnalán az emberiség általános fejlődésének irányába is lendíthetnek bennünket.

 

A mennyei prófécia - Gyakorlati útmutató (könyv) írók Carol Adrienne, James Redfield

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 200 Ft
Kedv. ár: 2 500 Ft
Kezdete: 2022.03.23
A készlet erejéig!
-21%
A nagy mudrakönyv

A nagy mudrakönyv

Avagy a belső öröm fénye

Láma Deva Prashad

Ebben a könyvben számos közismert mudrát mutat be a könyv szerzője Láma Deva Prashad.

A keleti gyógyításból ismert kéztartásokat rendszeresen gyakorolva visszaszerezhetjük egészségünket. Hihetetlen előnye, hogy ágyban fekvő betegek is tudják végezni a gyakorlatokat.

Az ember, mint a teremtés csodája, tökéletes. Emberként képesek vagyunk kifejezni magunkat szavakkal, mozdulatokkal, emocionálisan, vagy alkotásaink által, és meg van bennünk a képesség, a különböző rendszereket összekötő összefüggések megértésére, legyen az anyagi, vagy mentális struktúrájú, de bennünk van egy finom érzékelő képesség is, mely lehetővé teszi számunkra a nem látható dolgokról való tapasztalok megélését. Az emberi létforma a legértékesebb a földi életformák közül, hiszen saját tapasztalásunk lehet a teremtésről az által, hogy mi magunk is képesek vagyunk új dolgok létrehozására, megalkotására, és az általunk teremtett dolgokat vizsgálva ismereteink bővülhetnek a minket körülvevő világról.

A nagy mudrakönyv (könyv) író Láma Deva Prashad

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 900 Ft
Kedv. ár: 2 300 Ft
Kezdete: 2022.04.28
A készlet erejéig!
-16%
A tradicionális thai masszázs fogásai

A tradicionális thai masszázs fogása

Dr. Veress János - Kocsárdi Mónika

Ez a könyv a thai masszázs gyakorlati kivitelezésének, a fogások sorrendjének kialakításában lehet segítségünkre. A számos illusztráció a teljesség igénye nélkül próbálja meg ezt a napjainkban népszerűvé vált gyógyeljárást jobban érthetővé tenni. A rövid történeti áttekintés, a legendás Jivaka Kumar Bhacca személyéről ismert adatok mellett a mai élet, az ETI Alternatív Masszázs- és Mozgásterápia vizsgájának elvégzéséhez a természetgyógyászoknak szeretnének segítséget nyújtani, ezért a könyv kifejezetten oktatási célokkal készült.

A tradicionális thai masszázs fogása (könyv) írók Dr. Veress János - Kocsárdi Mónika

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 500 Ft
Kezdete: 2021.08.26
A készlet erejéig!
-10%
A Vörös Oroszlán

A Vörös Oroszlán

Szepes Mária

A Vörös Oroszlán izgalmas cselekménye négy évszázadot fog át, valójában az alkímia történetét és a keleti filozófia legmélyebb kulcsait rejti.

A Vörös Oroszlán (könyv) író Szepes Mária

 
6 490 Ft
Kedv. ár: 5 840 Ft
Kezdete: 2022.01.28
A készlet erejéig!
-21%
Aranypillangó

Aranypillangó

Makai Ildikó - Nagy Ágnes Hannah

"Akik ismertek Téged, azok számára visszacseng a sorok között angyali humorod, hatalmas lelkierőd, tanítói szellemed. Akiknek pedig csak úgy véletlenül került az  Aranypillangó könyv a kezébe, hiszem hogy annak számára is hamarosan ismerős Tanító leszel." (a szerző)

Aranypillangó (könyv) írók Makai Ildikó - Nagy Ágnes Hannah

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-20%
Boldogság   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Boldogság

Boldogság

Müller Péter

Az első szó, amit Jézus kimond, amikor tanítani kezdi az embereket: a boldogság. Ez életünk főszava. Mindennél mélyebb vágyunk, hogy boldogok akarunk lenni - mégis boldogtalanok vagyunk manapság. Müller Péter felajánlja olvasóinak, hogy kézenfogva kalauzolja őket az elveszett boldogság keresésében. Közösen gondolkodni és közösen rátalálni - ez a különös kaland várja a könyv olvasóit. A felfedezőút a hétköznapi örömökből indul. Szó lesz az önfeledtségről, a mámorról, a beteljesülésről, az élet céljáról, a szenvedések értelméről, az újjászületésről... s ahogy a boldogság szó tágul, s mélyebb értelmet kap: a Teremtés titkáról és Istenről ír. A kiváló szerző Müller Péter ebben a könyvében adja közre először a benne régóta érlelődő világképet, a boldog ember világképét.

Boldogság  (könyv) író Müller Péter

 

 

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 400 Ft
Kezdete: 2022.02.19
A készlet erejéig!
-22%
Buddha Dharma Sangha   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Buddha Dharma Sangha

Buddha Dharma Sangha

Hetényi Ernő

Örvendezzetek a jó hír hallatán! A Buddha, a mi Urunk megtalálta minden bajok gyökerét. Megmutatta nékünk az üdvösség útját.
Buddha szétoszlatja tévképzeteinket és megszabadít minket a halál borzalmaitól

Buddha Dharma Sangha (könyv) író Hetényi Ernő

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 1 800 Ft
Kezdete: 2021.08.22
A készlet erejéig!
-21%
Candida az ember- és állatgyógyászatban

Candida az ember- és állatgyógyászatban

Dr. Mahboubi Zine, El Abidine

A szerző Magyarországon szerzett állatorvosi diplomával hosszú évekig dolgozott a mezőgazdaságban, a mesterséges megtermékenyítés szakterületén. Ekkor már foglalkozott Candida gomba kutatással is, és további kutatómunkája során kiderítette: a Candida komoly hatással van a termékenységre. Később az I. sz. Nőgyógyászati Klinikán folytatta tevékenységét a lombikbébi program keretein belül, s csakhamar bebizonyosodott: a Candida gomba a női meddőségben is szerepet játszik. Ebben a könyvében feltárja a fertőzés fajtáit, a legfőbb rizikófaktorokat és táplálék-táblázatot is közöl.

Candida az ember- és állatgyógyászatban (könyv) író Dr. Mahboubi Zine, El Abidine

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-21%
Depresszió

Depresszió

Kiút a természetgyógyászat segítségével

Temesvári Gabriella

depresszió mára valóságos népbetegséggé vált. A rohanó világ, a mindenkit körülvevő bizonytalanság és a gyakori változások csak tovább rontják a depresszióra hajlamos személyiség esélyeit a betegséggel szemben, amely önerőből nehezen küzdhető le.

Ez a könyv mindenkinek szól, akinek a környezetében depressziós van, az érintetteknek és a gyógyítóknak egyaránt. A segítség, amelyre számíthatunk, sokrétű, akár maga a Természet és a természetgyógyászat. A szerzőnő, Temesvári Gabriella mestere, Oláh Andor kilencosztatú körére alapítja könyvét, melynek szeletei elvezetnek az egészséghez.

Depresszió (könyv) író Temesvári Gabriella

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-36%
Élet a himalája mestereivel   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élet a himalája mestereivel

Élet a himalája mestereivel

Szvámí Ráma

Kevés embernek adatik meg, hogy a szellemi megvilágosodás titokzatos útjára léphessen. Amikor Szvámí Ráma tudati és szellemi felfedezőútjának e beszámolóját olvassuk - melyet olykor egyedül, máskor tanítók, guruk és szellemi vezetők társaságában járt be a hideg, egekbe törő, erdővel borított Himalája hegyei között - mintha különféle színekből és szövetekből szőtt falikárpitot látnánk, melyből a belső élet lényege árad. Tapasztalatait ő szerezte, de értékelésük ránk marad." Barbara B. Brown, Ph.D. "E művet inkább hallgatjuk, mint olvassuk; egy tanító oly lenyűgözően meséli el a spiritualitás útján tett megkapó és egyedi utazását, hogy a belső tudatosság lényegéhez jutunk el általa." Francis Borgia nővér, a Szent Ferenc Iskolanővérek rendjének egykori apácafőnöknője "Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a könyvet, mely modern korunk egyik valódi gondolkodójától, az indiai bölcsesség jeles képviselőjétől származik." Franklin Merrell-Wolff "E kedves barátom, Szvámí Ráma spirituális útját bemutató, gyönyörű munka kivételes módon és mélységben tárja fel az igazságot. Meggyőződésem szerint e kötet sok útkereső embert arra ösztönöz majd, hogy a szellemi-lelki élet felemelő ösvényére lépjen." Srí Szvámí Szatcsidánanda "Az Élet a Himalája mestereivel különleges alkotás Srí Szvámí Ráma személyes tapasztalatairól, mely Mahátma Gandhi, Rabindranath Tagore, Srí Aurobindo, Rámana Maharisi, valamint számos himalájai bölcs életét, valamint tanításait mutatja be.  Mintha az Iliászt olvashatnánk dióhéjban." Inam Rahiman, India Egyesült Államokbeli nagykövetségének oktatásügyi és tudományokért felelős megbízottja, Washington, D.C. "Léteznek olyan spirituális folyók, melyek az egyetemesség óceánjába futnak. Szvámí Ráma azonosnak tartotta a hinduizmus, az iszlám, a buddhizmus, a zsidó vallás és a kereszténység, tehát minden nagy vallás örök igazságait. Az Élet a Himalája mestereivel mindenki számára hasznos útikalauz. Mily kegyesen nyilvánult meg számomra az Isteni általad." Pir Vilajat Khan Szvámí Ráma

Élet a himalája mestereivel (könyv) író Szvámí Ráma

 

 
4 990 Ft
Kedv. ár: 3 200 Ft
Kezdete: 2021.08.07
A készlet erejéig!
-30%
Életkönyv - Asztrológiai biográfia

Életkönyv - Asztrológiai biográfia

Bertalan Éva

Életkönyv - Asztrológiai biográfia című könyv rövid tartalma:

Nem kevesebbet ígér a  szerző Bertalan Éva, mint azt, hogy ha figyelmesen elolvassuk könyvét, kezünkbe ragadhatjuk sorsunk gyeplőjét, megfejtve a múlt eseményeit.

A múlt, jelen és jövő megértése a horoszkópból
Az életóra technika gyakorlata, és a születési idő pontosítása
A személyiségi és lelki fejlődés állomásai
Asztrológiai életrajz készítése

Életkönyv - Asztrológiai biográfia (könyv) író Bertalan Éva

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 100 Ft
Kezdete: 2020.02.08
A készlet erejéig!
-20%
Élj a fényben   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élj a fényben

Élj a fényben

Shakti Gawain

E könyvet olvasva nem tudunk ellenállni a kísértésnek, s mi is megpróbálunk „csodát művelni” önmagunkkal. Megtanulhatjuk, hogyan lehet odafigyelni belső ösztöneinkre, ha ki akarjuk űzni magunkból szorongásainkat, gátlásainkat, ha felszabadultan, boldogan és egészségesen szeretnénk élni és szeretni. 

A belső ösztön gyakorta jobb tanácsadó, mint a „józan ész”. Bátran rábízhatjuk magunkat a mélyen rejlő érzékeny lélek sugallataira. Testünk-lelkünk pontosan tudja, mi jó neki. Hallgassunk belső megérzéseinkre, s nem csak a belénk nevelt vagy kívülről ránk erőszakolt szabályokra és elvekre.

Élj a fényben (könyv) író  Shakti Gawain

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 400 Ft
Kezdete: 2021.08.07
A készlet erejéig!
-30%
Emberi játszmák

Emberi játszmák 

Asztrológiai kulcs a valláshoz és a spiritualitáshoz

Wilfried Schütz

Az Emberi játszmák  könyv az emberi lét és az asztrológia kapcsolatáról szól. A könyv egy új és meglepően világos képet ad az asztrológia spirituális dimenziójáról. Az állatöv, a jegyek és az elemek újra eredeti jelentésükben mutatkoznak meg. Felismerhető, hogy minden nagy világvallás a múltban és a jelenben, a saját szimbólumaikban igen gyakran félreértett igazságokat közvetítenek. A spirituális asztrológia kulcsot ad a helyes értelmezéshez.

Emberi játszmák (könyv) író Wilfried Schütz

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 900 Ft
Kedv. ár: 2 730 Ft
Kezdete: 2022.03.29
A készlet erejéig!
-20%

Feng Shui és az egészség

Jes T. Y. Lim

Feng Shui és az egészség (könyv) író Jes T. Y. Lim

 
2 200 Ft
Kedv. ár: 1 760 Ft
Kezdete: 2022.04.02
A készlet erejéig!
-20%
Gyermekeink halhatatlan szellemek

Gyermekeink halhatatlan szellemek

Hermino C. Miranda

Vajon ki lehet ez a lény? Honnét jött? Mit akar az élettől? Milyen lesz? Mi lesz az én szerepem és az anyjáé ebben az életben, amely éppen csak most kezdődik? Vagy lehet, hogy nem is kezdődik, hanem folytatódik?... A gyerekekhez nem kapunk csinosan megtervezett, színes füzetecskét, amilyenek manapság a bonyolultabb termékeket kísérik, hogy megtudjuk belőlük, hogyan működik az általunk megvásárolt szerkezet. Olyan használati utasítást sem mellékelnek hozzájuk, amiben le van írva, hogyan nyissuk ki a csomagot, hogyan vegyük ki a készüléket a dobozból, hogyan helyezzük üzembe és hogyan működtessük. Garancialevelet sem hoznak magukkal, hogy ennek és a hivatalos számlának a bemutatásával orvoslást kérhessünk a márkaszervizben, ha netán gyártási hibájuk lenne... Végül is kicsodák a gyermekeink, mit jelentenek az életünkben és mit jelentünk mi az övékben, a természetes szülő-gyerek kapcsolaton túl?

Gyermekeink halhatatlan szellemek (könyv) író Hermino C. Miranda

 

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 000 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
Ji Csing haladóknak

Ji Csing haladóknak

Diana Ffarington Hook

 A Ji Csing arra buzdít bennünket, hogy figyeljünk az előjelekre és vegyük komolyan tudattalanunk vezetését és tanácsát. Ám az értelem és az érzelem gyakran összekeverednek, és az előjelek érthetetlenné válnak. Az ilyen zavarba ejtő problémáknál felbecsülhetetlen értékű segítség a Ji Csing. A könyv azoknak íródott, akik komolyabban szeretnének elmélyedni a Ji Csing rendszerében, valamint a Ji Csing, az asztrológia, a tarot és a számmisztika mélyebb összefüggéseiben.

A Ji Csing az egyik legősibb jósmód. Jelentős alkotások, mi több, kultúrák (taoizmus, konfucionizmus) alapjául szolgált - noha csupán nyolc ősjel alkotja. Ezek a jelek - éppúgy mint a világ jelenségei - folyamatosan változnak, átalakulnak egymásba. A tudattalan előjelek és sejtések által hallat magáról, de ezek kizárólag akkor válnak jelentékennyé, ha megkülönböztetett figyelemben részesítjük őket. A Ji Csing arra buzdít bennünket, hogy figyeljünk az előjelekre és vegyük komolyan tudattalanunk vezetését és tanácsát. Ám az értelem és az érzelem gyakran összekeverednek, és az előjelek érthetetlenné válnak. Az ilyen zavarba ejtő problémáknál felbecsülhetetlen értékű segítség a Ji Csing. 

Ji Csing haladóknak (könyv) Diana Ffarington Hook

 
1 900 Ft
-21%
Mielőtt a kakas megszólal

Mielőtt a kakas megszólal

Somlai Angyalka

A Mielőtt a kakas megszólal könyv meglepően sok témát taglal a természetgyógyászat módszerei közül. Ír élettervrajzunkról, genetikáról, asztrológiáról, a magzat fejlődéséről, meridiánokról, Tarotról, kabbaláról, mindezt a biotérkép tükrében, mellyel felmérhetjük egészségi állapotunkat és egészségünk jövőjét.

Mielőtt a kakas megszólal (könyv) író Somlai Angyalka

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-21%
Misztikus mátrix

Misztikus mátrix

Dr. Vankó Gergely

Telepatikus képességeink felfedése és fejlesztése a koncentráció kiművelésén, az éberség gondolatmentes szférájában történő létezésen alapszik. Hogyha járatosak leszünk az ajánlott gyakorlatokban, ha képesek leszünk percekig tudni és nem gondolkodni, akkor vihetjük át tudatunkat, a tiszta szellemit közelre és távolra, más lények tudati mezejének tárházába.

Misztikus mátrix (könyv) író Dr. Vankó Gergely

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-20%
Reformkonyha   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Reformkonyha

Reformkonyha

antikvár példány 1990. kiadás

A természetes életmód és étrend elmélete és gyakorlata

Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt 

Manapság egyre több a híve a reformtáplálkozás-nak. Van, akit csak a különössége miatt érdekelt, de van, akit évek óta kínzó betegsége kényszerített arra, hogy tudatosan táplálkozzon. Sok betegség forrása a helytelen, mértéktelen evés-ivás. Nem mindegy hát, hogy mit, miért és hogyan eszünk.

A szerzők Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt saját tapasztalataik és életmódjuk alapján ajánlják a különösnek ható étrendeket azzal a céllal, hogy akik változtatni akarnak eddig életmódjukon, kész receptet kapjanak elhatározásukhoz.
A Reformkonyha könyv sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy rövid idő alatt két kiadást megért, és az olvasók továbbra is keresik, ezért vált szükségessé a harmadik kiadás.

Táplálkozási problémáira választ kap az olvasó, ha figyelmesen végigolvassa a Reformkonyhá-t, és adott esetben információ végett felüti a megfelelő részt, fejezetet. Az élet a legjobb tanítómester. Miután elvben, elméletben meggyőződtünk a reform- (vegetáriánus) étrend előnyéről, vegyük magunknak a fáradságot, hogy elkészítsük magunknak a receptek szerinti reformételeket. A tapasztalat a legjobb bizonyíték, és az egyértelműen bizonyítja a vegetáriánus étrend előnyét a vegyes étrenddel szemben a betegségek megelőzése és gyógyítása szempontjából egyaránt

Reformkonyha (könyv) író Dr. Oláh Andor · Kállai Klára · Vadnai Zsolt

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
3 500 Ft
Kedv. ár: 2 800 Ft
Kezdete: 2021.12.19
A készlet erejéig!
-21%
Spiritualitás, Meditáció, Reinkarnáció

Spiritualitás, Meditáció, Reinkarnáció

Dr. Oláh Ferenc

A spiritualitás hindiül a legdrágább, a legnagyobb hasznot hozó különleges vagyonra vonatkozik. Ezt a legnagyobb kincset csak spirituális úton tudjuk megszerezni. Nem materiális kincs, hanem a bensőkben lévő legnagyobb vagyon, a szeretet, a belső béke, a végső igazság megismerése, a teljes boldogság megszerzése...Dr. Oláh Ferenc

Spiritualitás, Meditáció, Reinkarnáció (könyv) író Dr. Oláh Ferenc

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-23%
Stresszkontroll   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Stresszkontroll

Stresszkontroll

Joan Borysenko

E könyv okos tanácsai és leckéi bármelyikünk életébe jólétet, örömöt, sikert, önbizalmat, kedvességet, bölcsességet és békét hozhatnak. Történetek, tudományos és pszichológiai hivatkozások, humor, valamint olyan életbölcsességek keverednek a kötetben, amelyek az emberi kultúra nagy szellemi hagyományaiban gyökereznek. A szerző mindazokhoz szól, akik a munkahely, a család, a pénzügyi gondok vagy a modern élet egyéb velejáróinak nyomása alatt túlterheltnek érzik magukat. Komoly segítséget nyújt ahhoz, hogy megszabaduljunk a bennünk felgyülemlett feszültségtől, és élvezzük az életet. Módszere könnyű és egyszerű. A többi rajtunk múlik.

Stresszkontroll (könyv) író Joan Borysenko

 
2 590 Ft
Kedv. ár: 2 000 Ft
Kezdete: 2021.08.07
A készlet erejéig!
-21%
Szénanátha

Szénanátha

Allergia és természetgyógyászat

Temesvári Gabriella

A könyv célja, hogy áttekintést nyújtson a tünetek kezeléséhez, a gyógyulásoz, egy egészségesebb, boldogabb élethez vezető útról, a természet, a természetgyógyászat adta lehetőségekről. A módszerek nagy része öngyógyításra alkalmas, tehát a gyógyulás saját kezünkben van. Néhány gyógymód a könyvből: tisztítókúra, diéta, fitoterápia, aromaterápia, Bach virágterápia, torna, jóga, lelkigyakorlat.

Szénanátha (könyv) író Temesvári Gabriella

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-21%
Szép ezüstkor

Szép ezüstkor

Fiatalosan a természetgyógyászat segítségével

Temesvári Gabriella

Az öregedés a születéssel kezdődik. Fiatalon alapozhatjuk meg egészséges, boldog öregkorunkat. A könyv szól az öregségről, a méregtelenítésről, a reformtáplálkozásról, a gyógynövényekről, az elemekről, a mozgásról, a pihenésről, a jógáról és a személyiségfejlesztésről.

Szép ezüstkor (könyv) író Temesvári Gabriella

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-21%
Teljességünk titkai

Teljességünk titkai

Dr. Vankó Gergely

Az indiai Őskortól, a Védikus időkön keresztül, egészen napjainkig, a legfontosabb dolog az Emberiség Történelmében: Önlényének Halhatatlansága. Ábrándozás és vágyakozás helyett a Könyvemben ajánlott Szellemi és Testi önnevelésünkre fordítsuk erőinket, s eredményt érünk el, hamarább, mintsem remélnénk. Már maga az elhatározás, hogy önnevelésbe kezdünk, tisztító és építő jellegű Erőteret ébreszt. Ezt az Erőteret, a Könyv útmutatásait követve, terebélyesíthetjük az éber, tudatossággal, örömmel, szorgalommal, összpontosítással, ellazulva, elmélyedéssel végzett gyakorlással. S midőn az Olvasó elérkezik ahhoz a ponthoz, ahonnan ez a Könyv már nem nyújthat további segítséget: erőfeszítésének köszönhetően - a Mester jelentkezni fog.

Teljességünk titkai (könyv) író Dr. Vankó Gergely

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-20%
Titokzatos erők - csodás esetek   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Titokzatos erők - csodás esetek

Titokzatos erők - csodás esetek

Dr. Kosutányi István

1990-es kiadás, jó állapotú antikvár

Asztrológia- okkultizmus

Dr. ​Kosutány Istvány (1880-1972), a kiváló orvos, hivatásán kívül igen széleskörű kutatásokat folytatott a kézelemzés, asztrológia és az okkultizmus területén. Amerikai tanulmányútján figyelt fel a titokzatos erőkre, az okkult tudományra. Ezekben is főleg az orvosi vonatkozások érdekelték, az, hogy hogyan hasznosíthatók ezek az ősi tudományok a gyógyászatban. 
Számos nagy sikerű könyve közül a Titokzatos erők – csodás esetek című munkájának témaköre a legváltozatosabb. 
A könyv első része főleg az asztrológia iránt érdeklődők számára nyújt segítséget az asztrológia alapjainak ismertetésével, a bolygók hatásának rendszerezésével és a különböző típusú emberek betegséghajlamainak megállapításával. Témái között szerepel még a növények gyógyhatása, kabalisztikus számok, régi varázslók, mágusok képességei, látomások, médiumi írás, hipnózis. 
A könyv második és harmadik részében különleges esetekkel foglalkozik, saját tapasztalatait és mások okkult élményeit dolgozza fel. Ezek közül legérdekesebbek a médiumi írással kapcsolatos kísérletek, a grafológiával végzett orvosi diagnosztika, reinkarnációs élmények, prófétikus jövendölések – többek között a híres Nostradamus-jóslatok. 
A negyvenes években nagy sikert aratott könyv reprint kiadásában mindenki talál újat, érdekeset.

Titokzatos erők - csodás esetek (könyv) író Dr. Kosutányi István

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
2 000 Ft
Kedv. ár: 1 600 Ft
Kezdete: 2022.03.31
A készlet erejéig!
-20%
Tudomány és természetgyógyászat

Tudomány és természetgyógyászat

Mótusz János

A klinikai orvostudomány és a természetgyógyászat közötti látszólagos ellentmondások túlnyomó többsége ismereteink hiányosságából és nem elég tiszta fogalmaink félreérthetőségéből származik. Az ellentmondások egy részét a tapasztalatok olyan elméleti magyarázatai jelentik, melyek természettudományos ismeretek hiányában logikai kényszer hatására születtek különböző helyeken és időben. A közös gondolkodás legalapvetőbb követelménye a megalapozott információk ellentmondásmentes tiszta fogalmakkal történő kicserélése. Fenti célok érdekében született meg a jelen tanulmány.

Tudomány és természetgyógyászat (könyv) író Mótusz János

 
2 000 Ft
Kedv. ár: 1 600 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-20%
Veronika - spirituális napló a túlvilágról

Veronika - spirituális napló a túlvilágról

Rodof Ágnes

Az Olvasó egy édesanya naplóját tartja a kezében, aki hirtelen elveszítette 19 éves, szőke, kék szemű, angyali leányát, ám akinek megadatott, hogy eltávozott gyermekével továbbra is fenntartsa a kapcsolatot. Nem mindennapi ajándék ez, amit az írónő Rodof Ágnes megrázó, néhol torokszorító személyes élményei tesznek emberileg gazdaggá. A történet azonban lényegesen több ennél, hiszen az Olvasó előtt feltárul az az összetettség és mindenre kiterjedő figyelem, amivel a szellemi világokban élők segítik földi életüket. Az írónő ugyanis nem csupán saját lányával, hanem annak lelki vezetőivel, tanítóival irányítóival is kapcsolatot tudott teremteni. Tanításaikból lassan kibontakozik előttünk egy olyan túlvilág képe, ami emberi, szeretetteljes, felemelő és vigasztaló. Ugyanakkor a naponta elkövetett hibáinkra is felhívja a figyelmet, és feltárja a gyásznak az eltávozottra való döbbenetes hatását. Ha elveszítette gyermekét vagy hozzátartozóját, ez a könyv felbecsülhetetlen értékű segítséget nyújthat a vigasztalódásban és a továbblépésben.

Veronika - spirituális napló a túlvilágról (könyv) író Rodof Ágnes

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 

 
1 990 Ft
Kedv. ár: 1 600 Ft
Kezdete: 2021.08.21
A készlet erejéig!
-20%
A vitalitás bibliája   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A vitalitás bibliája

A vitalitás bibliája

Earl Mindell

A vitalitás bibliája (könyv) író Earl Mindell

 
1 990 Ft
Kedv. ár: 1 590 Ft
Kezdete: 2022.01.05
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Asztronaptár 2022

Asztronaptár 2022

tranzitokkal - asztrológusoknak és az asztrológia szerelmeseinek

első postázás nov. 22-én 

Asztronaptár 2022 (naptárak)

 
3 190 Ft
Nincs raktáron
-20%
Élet az élet után   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Élet az élet után

 

Élet az élet után

antikvár példány

Beszélgetés többször születettekkel

Thorwald Dethlefsen

Thorwald Dethlefsen, Az út a teljesség felé szerzője rendszeresen végzett korregressziós kísérleteket, amelyek során a médiumot hipnózisban korábbi életkoraiba vezette vissza. Az alany ilyenkor felidézi rég elfeledett élményeit, s az újra átélt életkornak megfelelően beszél és viselkedik. Egyik alkalommal a pszichológus-írónak merész ötlete támadt. Mi történne, ha a regressziót nem fejezné be röviddel a születés előtt? Hátha kiderülne, hol kezdődik az emberi élet? Próbálkozása döbbenetes eredményhez vezetett: a páciens a regresszió során visszament előző életeibe. A több tanú jelenlétében lezajló kísérleten olyan ember válaszolt a feltett kérdésekre, aki más korban és más helyszínen élt. Thorwald Dethlefsennek ez a kötete több szenzációs beszélgetést tartalmaz, amelyekben kísérleti alanyai beszámolnak előző életeikről. A szerző Thorwald Dethlefsen nem csak a reinkarnációs pszichoterápia hírneves szakembere, hanem ragyogó elméjű filozófus is. Műve második felében feltárja előttünk az ezoterika gondolati kincseit és bebizonyítja, hogy a lélek halhatatlan. Könyve útjelzőjeként szolgálhat mindazoknak, akik az igazi utat keresik.

Élet az élet után (könyv) író Thorwald Dethlefsen

 
2 990 Ft
Kedv. ár: 2 400 Ft
Kezdete: 2021.10.12
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
-20%
Feng shui enciklopédia

Feng shui enciklopédia - A természet és az ember összhangja

Horváth Mária

A feng shui fogalma a térrendezés mûvészeteként lett ismert és kedvelt Magyarországon, de csak kevesen tudják, hogy az elnevezés egész filozófiarendszert takar, amely életünk minden területére kihat. A FENG SHUI ENCIKLOPÉDIA azért született meg, hogy teljes képet adjon errõl a gyönyörû kultúráról. Nem egyetlen területre szorítkozik, hanem a feng shui valódi sokszínûségét fedi fel az olvasónak. Segít eligazodni az alapismeretek elsajátításában azokna, akik még soha nem találkoztak ezzel a fogalommal, akik pedig már ismerik a témakört, új, izgalmas területeit fedezhetik fel. Nem jelent még meg hasonló, összefoglaló munka, felér egy tanfolyam által nyújtott ismeretanyaggal, nyelvezete mégis élvezetes és szórakoztató.

Ízelítõül néhány érdekesség a könyvben található témakörökbõl:

-a térrendezés szabályai

-személyiségelemzés feng shuival

-a feng shui számmisztikája

-a test és a lélek kényeztetése: életmód, egészség, étrend a feng shui jegyében

-meditációs gyakorlatok

-az állatok és a növények szerepe életünkben, szimbolikus jelentésük

-színek és jelentésük

-a családi, a baráti és a munkahelyi kapcsolatok rendezése a feng shui szabályai szerint

Az ismeretek közti eligazodást és az összefüggések felismerését rengeteg ábra és táblázat segíti. A kötetet egy színes feng shui kártyamelléklet is különlegessé teszi: a kártyalapok báguá területenként csoportosíthatók, így könnyítik meg a lakás egyes helyiségeinek berendezését.

Feng shui enciklopédia (könyv) írója Horváth Mária

 

 

 
5 900 Ft
Kedv. ár: 4 700 Ft
Kezdete: 2022.04.02
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
-20%
Lomb és gyökér   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Lomb és gyökér

Lomb és gyökér 

antikvár, sokszor olvasott példány, aláhúzásokkal

Müller Péter

Meggyőződésem, hogy bennünket mélységes rokonság köt össze!

Ezzel a mondattal szólítja meg Müller Péter az olvasóit. Egy olyan baráti beszélgetés folytatása ez a könyv, amelyet a Kígyó és kereszt című könyvében kezdett el. Sok száz levélben, s az olvasóival történt egyéni és közös találkozásokon rengeteg kérdés merült fel - ezekre válaszol ez a kötet. A Lomb és gyökérben kibomlanak azok a gondolatok, amelyeket eddig csak érintett, vagy rejtve maradtak. Beszél az isten élményről, az újjászületésről, a világ végéről, a Vízöntő kor lélektanáról, az új Jézusról és az új emberről, aki most van bennünk születőben. Elmeséli szellemi mesterével történt találkozását, s azt az "isteni pszichoterápiát", amellyel Mestere vezeti és tanítja. Szól a magasabb világ hierarchiájáról, a Mesterek Mesteréről, s végül egy megrendítően szép fejezetben, amely Isten és ember kapcsolatáról szól, elmondja a miatyánk spirituális értelmét.

Lomb és gyökér  (könyv) író Müller Péter

 

 
2 500 Ft
Kedv. ár: 2 000 Ft
Kezdete: 2022.01.05
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
-21%
Túlsúlyos gond

Túlsúlyos gond

Ideális testsúly a természetgyógyászat segítségével

Temesvári Gabriella

A szerzőnő Temesvári Gabriella ebben a könyvében is mestere, Oláh Andor kilencosztású körét alkalmazza, melynek témakörei (méregtelenítés, reforméletmód, fitoterápia, elemek, mozgás, pihenés, lelkigyakorlatok, jóga, személyiségfejlesztés) lépésről-lépésre eljuttatnak az egészéghez.

Túlsúlyos gond (könyv) író Temesvári Gabriella

 

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 500 Ft
Kezdete: 2022.03.31
A készlet erejéig!
Nincs raktáron

Sorrend: