Új jelszó kérése

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Partnereink

Hírek

Termék részletekTitkos erőközpontunk, a Tantien

-10%
ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben
Titkos erőközpontunk, a Tantien
1 785 Ft
Kedv. ár: 1 607 Ft1607
Kezdete: 2015.12.04   A készlet erejéig!
Jelenleg nincs raktáron,
ELŐRENDELHETŐ, a Kapcsolat menüben

Christoper Markert

 

Ősi kínai írások szerint a tantienben rejlik a jó egészség, a boldogság és a siker titka. A hasi területen elhelyezkedő tantien az életerő és a boldogság forrása.

E területen spontán érzékeljük, hogy egy adott pillanatban összhangban vagyunk-e életünkkel. Ha nem, akkor kellemetlen érzés lép fel középpontunkban, a tantienben.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Ősi kínai írások szerint a tantienben rejlik a jó egészség, a boldogság és a siker titka. A hasi területen elhelyezkedő tantien az életerő és a boldogság forrása. Mindannyiunkban jelen van, akár egy belső iránytű, a teljes élethez vezető irányt mutatja, összhangban tart minket az univerzummal. E területen spontán érzékeljük, hogy egy adott pillanatban összhangban vagyunk-e életünkkel. Ha nem, akkor kellemetlen érzés lép fel középpontunkban, a tantienben. Figyelmen kívül hagyva ezt a jelzést, egyre erősödik, és fizikai betegségekben nyilvánul meg. Ha viszont a tantiennel együttműködve gondolkodunk és cselekszünk, boldogan élvezhetjük a belső harmóniát. Érdemes megismernünk központunk, a tantien világát és működését, hiszen nemcsak életerőnk, de belső bölcsességünk forrása is egyben.

  • Státusz
    ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben