Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekChi Gyaloglás

-10%
Chi Gyaloglás
3 300 Ft
Kedv. ár: 2 970 Ft
Kezdete: 2013.04.09   A készlet erejéig!

Élethosszon át egészségesen és energikusan járható módszer

 

Danny és Katherine Dreyer

Ebben a könyvben ön a gyaloglás legforradalmibb megközelítésével találkozhat a gyaloglócipő feltalálása óta. Elmagyarázzuk a chi (életerő) és a gyaloglás kapcsolatát, és azt, hogyan férhet hozzá ehhez a mindig rendelkezésére álló energiaforráshoz a gyaloglás révén.

A Chi Gyaloglás energiát adó és járható módszer a jó erőnlét és egészség megszerzéséhez a sok más sportra jellemző feszültség, stressz és sérülésveszély nélkül. Ez egy teljes fitneszprogram, amellyel az erőnlét tetszőleges szintjét elérhetjük.

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Ez a világ legkönnyebben hozzáférhető testmozgás-fajtája. Gyorsan formába hozza az embert, és drámai módon javítja a közvetlen és a hosszú távú egészséget.

    "Első könyvünkben, melynek címe Chi Futás - Forradalmi módszer az erőlködés - és  sérülésmentes futáshoz, meg akartuk osztani a futókkal a fájdalom és sérülés nélküli futás lehetőségét, amit pedig oly sokan társítanak a futáshoz.

    Ebben a könyvben visszatérünk első szerelmünkhöz, a gyalogláshoz. A nyolcadik fejezetben pedig írunk az egyik legkedvesebb időtöltésünkről, a túrázásról."