Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekChi Futás

-10%
Chi Futás
3 600 Ft
Kedv. ár: 3 240 Ft
Kezdete: 2013.04.09   A készlet erejéig!

Forradalmi módszer az erőlködés- és sérülésmentes futáshoz

 

Danny Dreyer

 

A Chi Futás a vázizomzatban rejlő jelentős tartalékokat aknázza ki, mint amire például a jóga, a Pilates vagy - mint esetünkben - a Taichi alapul.

Kövesse azt a több százezer embert, akik immár sérülés vagy fájdalom nélkül, könnyedén futnak a Chi Futás módszerének alkalmazásával. Az átdolgozott új kiadás friss felismerésekkel és innovatív edzési technikákkal bővült. 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

 • Az évtized legizgalmasabb könyve a futók népes társadalma számára, ami forradalmasíthatja kedvelt testedzési módszerüket."
  - Toby Tanser, a Train Hard, Win Easy (Eddz keményen, nyerj könnyedén) című könyv szerzője
  Kövesse azt a több százezer embert, akik immár sérülés vagy fájdalom nélkül, könnyedén futnak a Chi Futás módszerének alkalmazásával. Az átdolgozott új kiadás friss felismerésekkel és innovatív edzési technikákkal bővült. A sportág egyik vezető hangja, Danny Dreyer megtanít, hogyan gyógyítsuk és előzzük meg a sérüléseket, és hogyan fussunk gyorsabban, messzebbre és sokkal-sokkal kisebb erőlködéssel - kortól és képességektől függetlenül. Ez az alapjaitól kezdve újszerű program biztonságossá és szórakoztatóvá teszi a futást a kezdők és a kikapcsolódási céllal futók számára, míg a versenyzők megtalálhatják benne azt a többletet, ami számos helyezést jelenthet a dobogó irányában.
  A Chi Futás a vázizomzatban rejlő jelentős tartalékokat aknázza ki, mint amire például a jóga, a Pilates vagy - mint esetünkben - a Taichi alapul.
  - Elfelejtheti a térdproblémákat és izomfájdalmakat
  - Átélheti a teli talpon futás természetes hatékonyságát
  - Jelentős mértékben csökkentheti a sérülésveszélyt
  - Átalakíthatja a futótechnikáját a könyvben található tízlépéses edzéstervvel