Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekChiMaraton

-10%
ChiMaraton
3 600 Ft
Kedv. ár: 3 240 Ft
Kezdete: 2014.12.25   A készlet erejéig!

ChiMaraton

Áttörés a futásban. Edzésterv a maraton és félmaraton fájdalommentes teljesítéséhez

Danny Dreyer, Katherine Dreyer

A ChiFutás című bestseller szerzőitől megérkezett a vadonatúj edzési módszereket tartalmazó útmutató a sérülésmentes hosszútáv-futáshoz

A ChiMaratonban Danny Dreyer, a forradalmi ChiFutás program összeállítója, aki maga is tiszteletnek örvendő futóedző és tapasztalt távfutó, átfogó, a teljes testet figyelembe vevő szemlélettel közelít a hosszútáv-futás felé. Ez a szemlélet, a taichihoz hasonlóan az edzések elsődleges céljául a mozgás könnyedségét és hatékonyságát tűzi ki. A ChiMaraton az első olyan könyv, ami nem az erő és az állóképesség fejlesztésére összpontosít (bár ezek fejlesztését is tárgyalja), hanem arra, hogyan futhatjuk le azokat a legendás kilométereket testünk gyötrése nélkül. Megrázó adat, hogy a maratonfutók 80-90 százaléka megsérül az edzéseik idején. A ChiMaraton könyv megcáfolja azt a hiedelmet, hogy a hosszútáv-futáshoz át kell tolnunk magunkat a fájdalmon, és egy technikán alapuló edzéstervet kínál a fájdalom- és sérülésmentes, ugyanakkor nagy teljesítményű maratonokhoz, félmaratonokhoz. A ChiMaraton azt is megmutatja, hogyan javíthatunk a teljesítményünkön az adott versenyhez igazított speciális edzéstervekkel, és támogat abban, hogy kortól, testtípustól vagy futótehetségtől függetlenül erőnk teljében fussunk át a célszalagon.

- Maraton vagy félmaraton teljesítése fájdalom- és sérülésmentesen
- A versenytechnika átalakítása az edzőtriád révén: forma, kondicionálás és mesteri szintű jártasság
- Csatlakozás a chi-hez, az izmoknál erősebb és tartósabb energiaforráshoz
- Testünk és elménk együttműködésre tanítása, hogy a versenyen csapatként támogassák egymást

A távfutók erre a könyvre vártak. A ChiMaratonnal élvezhetik a futást, és távolságtól függetlenül bízhatnak önmagukban. A futás célja eredetileg az öröm kellene legyen, nem a fájdalom és a tűrőképesség.

Danny Dreyernek hála feloldhatjuk a sérüléstől való félelmeinket, és élvezhetjük azt, ami fontos, azt, hogy kimehetünk a szabad levegőre, és tehetjük azt, ami annyira természetes, nyugtató és tápláló mind a test, mind az elme számára
Catherine McKiernan, korábbi olimpikon, terepfutó bajnok, a londoni, amszterdami és berlini maratonok győztese.
Danny Dreyer kiváló futóedző, korábbi országos minősítésű ultramaratonista. Világszerte tart szemináriumokat, és gyakran ad elő a versenyeken. Katherine Dreyerrel együtt írták a ChiFutás és a ChiGyaloglás című könyveket. Katherine Dreyer több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik az egészség, a személyes fejlődés és a fitnesz területein. Danny-vel együtt koordinálják a nemzetközi ChiFutás, ChiGyaloglás és ChiÉletvezetés programokat.

ChiMaraton (könyv) írók Danny Dreyer, Katherine Dreyer

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház