Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekÁrtatlanság, tudás és csoda, DVD melléklettel

Ártatlanság, tudás és csoda, DVD melléklettel
3 990 Ft

Ártatlanság, tudás és csoda, DVD melléklettel

Az élet nagy kérdései

Osho

Az okos ember kérdőjelek között él, aki viszont csodálattal és áhítattal éli az életét, az csak a felkiáltójelet ismeri. Osho

Újra rá kell találnunk a rácsodálkozás, a spontán öröm képességére, hogy átvegye a cinizmus és a reménytelenség szerepét, amely a felnőttek életét megkeseríti. Az Ártatlanság, tudás és csoda lapjain Osho elmeséli, hogyan juthatunk el utunkon odáig, hogy újra a gyermekkor ártatlan és csodálkozó szemével lássuk a világot.

Hová lett a gyermeki rácsodálkozás képessége? A gyermek ártatlannak születik, s amíg nem tud semmit, nem is korlátozza semmi. Rácsodálkozik a világ dolgaira, és boldog tőlük. Ám ahogy felnő, és egyre többet tud, mindjobban eltávolodik a kezdeti teljességérzéstől. Erre persze szükség van: szert kell tennie a tudásra, a megkülönböztetés képességére, azután viszont tovább kell lépnie. Meg kell haladnia ezt a fázist, és átlépni a "boldog bolond" állapotába, újra gyermekké kell válnia. Meg kell haladni a tudást, amely lezár, bebörtönöz - újra meg kell tanulni megismerni a dolgokat tiszta tudatossággal, nyitott elmével.

A DVD-melléklet Osho eredeti előadásának felvétele, amely lehetőséget ad az olvasónak, hogy eredeti forrásból élhesse át Osho közvetlen bölcsességét és humorát. Az eredeti előadásmódot tiszteletben tartva, a DVD angol nyelvű, a menüben angol és magyar feliratozás választható.

Ártatlanság, tudás és csoda - DVD melléklettel (könyv) író Osho

Ezokönyvek Keleverustól webáruház


Ezokönyvek Keleverustól webárúház