Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA kundaliníerő rejtelmei

-10%
A kundaliníerő rejtelmei
2 850 Ft
Kedv. ár: 2 565 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

Szvámi Véda Bhárati


Ebben a kundaliniről szóló előadásfüzérében, Szvámi Véda egy titokzatos utazásra viszi az olvasót. Szavai, technikai pontosságú hasonlatai a tapasztalás belső ösvényein kívánnak továbbvezetni.
Mi ez a különös erő, hogyan és miért működik bennünk és körülöttünk, melyek a távlatai a belső megismerés útját járó utazó számára. Az egyszerű magyarázatoktól, a tanító történetektől és a testünket felépítő erőfolyamok leírásától kezdve egészen a légzésmeditációig és a Nap Hattyú beavatásának misztériumáig bepillantást nyerünk a kundalini izgalmas és szerteágazó témakörébe.

Szavai nyomán felsejlenek a lényünk minden rétegét átszövő, és minket a világ látható és láthatatlan részeivel összefűző kapcsolatok, útvonalak - mindezek bejárhatóságának és megértésének módjai.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  •  Megtudjuk, hol vehetjük fel már most, a tapasztalás nyomvonalát, iránytűt kapunk, amivel eligazodhatunk a szövevényes információk erdejében, és egy térképet, amit követhetünk, ha útnak indulunk. Ahova érkezhetünk, annak a belső tájnak a szépségéről az utolsó fejezetek szólnak, ahol a legkiválóbb tanítvánnyal együtt mi is megérkezünk, és felvillan előttünk egy világ, amely még ha most titokzatos is, minden kereső számára nyitva áll.

    "Nincs bennem ambíció, csak van egy szívemnek kedves kötelességem, melyet a himalájai mesterek szellemi öröksége ró rám. Ők ezt a feladatot nemzedékről nemzedékre átadták, talán generációk ezrein át: A világban szenvedés van. Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy enyhítsd a fájdalmat! Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy elcsendesítsd az emberek tudatát!"