Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA szabadságért szól a hangom

-10%
A szabadságért szól a hangom
2 680 Ft
Kedv. ár: 2 412 Ft
Kezdete: 2015.05.15   A készlet erejéig!

Ani Csöjing Drolma

 

Ani Csöjing Drolma - tibeti származású szerzetesnő és énekes - egyike a sok száz tibeti és nepáli kislánynak, aki kolostorban keresett menedéket az erőszak, az ütlegek és a testi-lelki kizsákmányolás elől. Buddhista mestere védelmébe vette, tanításához híven képessé vált az együttérzésre és megbocsátásra. Különleges adottságát, a hangját is itt fedezték fel és képezték tovább. Ma már ő A hang, ahogyan szerte a világban ismerik.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Ani Csöjing Drolma - tibeti származású szerzetesnő és énekes - egyike a sok száz tibeti és nepáli kislánynak, aki kolostorban keresett menedéket az erőszak, az ütlegek és a testi-lelki kizsákmányolás elől. Buddhista mestere védelmébe vette, tanításához híven képessé vált az együttérzésre és megbocsátásra. Különleges adottságát, a hangját is itt fedezték fel és képezték tovább. Ma már ő A hang, ahogyan szerte a világban ismerik.

    Steve Tibbetts amerikai gitárossal és Marc Anderson dobossal járja a világot, sajátos előadásaik mindenhol óriási sikert aratnak. Koncertbevételeiből iskolát, menedéket épített bántalmazott nőknek, hogy ne kelljen elszenvedniük az ő pokoljárását. Életrajzát a Dalai Láma bíztatására írta meg, története sokaknak adhat erőt és szolgálhat tanulságul.