Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekA nagy mantrakönyv

A nagy mantrakönyv
2 500 Ft

A nagy mantrakönyv

Láma Deva Prashad

A mantrák kor, vallás és nézet független dolgok, hiszen már az Emberi faj kialakulása előtt megvoltak. Egy mantra átadása beavatás. Egy olyan rezgés megindítása egy másik lényben, amelyik az eredeti egész-ség állapotára ráhangolódás létrejöttét segíti. A nagy mantrakönyv írója saját képességei, gyakorlásai, meditációi és tapasztalatai alapján ad kiváló összefoglalót jó néhány ismert és kevésbé ismert Mantráról.

"A mantrák, nem csupán egyszerű szavak sorából/soraiból állnak, hanem minden egyes szóban tudatos, intellektuális erő rejlik. A szavak minden egyes szótagja tudatos életenergiával rendelkezik. Ezek a tudatos  energiák a mantra gyakorlása közben, úgy mondván, felszabadulnak és mennyei gyógyírként hatnak az őszinte odaadással gyakorlóra, úgy a fizikai miként a szellemi világára: egészségére, élet-energiájára, boldogságára és, nem utolsósorban, ráirányítják a pozitív életfelfogásra. Az őszinte és komoly spirituális útkeresőt, aki a meditációt és a választott mantrát/ mantrákat alázatos odaadással és a türelmes kitartással, és az alapkövetelmények betartásával gyakorolja több éven keresztül, az az egyén el fogja érni a megvilágosodást. A megvilágosodás pedig felszabadít a születés és halál körforgásából.

A mantrák Királynője a „Gayatri Mantra", ennél nagyobb mantra nincs. Az „Om" (indiaiul),Szanszkritul „Aum" Brahmannak a kivetülése, ez a mantra önmagában is elegendő. Az „Om" használata a mantra előtt, erősíti a mantra potenciáját. Bármelyik mantrát, bárki, bárhol és bármikor gyakorolhatja. Aki egy adott mantrát őszinte odaadással és rendszeresen gyakorolja, annak a mantra a javát szolgálja." Joe Budai

A nagy mantrakönyv (könyv) író Láma Deva Prashad

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház