Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekEgy médium naplója

ANTIKVÁR KÖNYVEK
Egy médium naplója
3 890 Ft

Egy médium naplója

olvasatlan antikvár példány

Szeretteink üzenetei a túlvilágról

John Edward

 

JOHN EDWARD az USA legfiatalabb, de már nemzetközileg is elismert médiuma.

„Főállású látnok vagyok. Azokkal lépek kapcsolatba, akik a másvilágra költöztek. Én vagyok az összekötő köztük és a hátrahagyott szeretteik között.

 

Egyszerűbben: a holtakkal kommunikálok.
Még pontosabban fogalmazva: a halottak beszélnek hozzám.

 

Ez a könyv eddigi életem és munkám krónikája. Egyfajta napló, amely azzal a szándékkal készült, hogy betekintést nyújtson a spiritualitás és a szellemekkel való kommunikáció varázslatos világába. Bár a szellemvilág valódi természete nehezen megfogható, nyilvánvaló számomra, hogy a szellemek képesek keresztülhatolni a légüres téren azért, hogy tudassák velünk, léteznek, jól vannak, és velünk tartanak.

 

Bizonyítékul szolgálnak erre a látogatásaik és az a sok üzenet, amelyet napról napra kapok tőlük.

 

Jelen kötet arra tesz kísérletet, hogy megpróbálja eloszlatni a médiumok munkájával kapcsolatos tévképzeteket. Nem csak saját magamról írok, hanem azokról az emberekről is, akik a munkám során felkerestek.
A könyvben szereplő alakok valódi személyek, bizonyítható élményekkel. Tehát minden egyes történet, amelyet olvasni fognak, igaz. Nemcsak a saját visszaemlékezéseimen alapulnak, hanem azokéin is, akik beleegyezésüket adták, hogy élményeiket a könyvemben közreadjam. Ebben az értelemben ez a könyv más, mint az ebben a témában megjelent írások”...

 

Az „EGY MÉDIUM NAPLÓJA” című kiadványt azoknak az olvasóinknak ajánljuk, akik be kívánnak tekinteni a spiritualitás és a szellemekkel való kommunikáció varázslatos világába, ezáltal találkozhatnak szeretteik külvilágról küldött üzeneteivel.

Egy médium naplója (könyv) író John Edward

 

 

 

 


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Státusz
    ANTIKVÁR KÖNYVEK