Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

JÓSLÁS KÖNYVEK


Az emberek mindig keresték a külső segítséget életük problémáinak megoldásához.

A jóslás, jósoltatás elfogadott módszer volt az elmúlt évszázadokban és ma is sokan remélnek biztatást, útmutatást általa. Kristálygömb, jóskártya, cigánykártya, tarot kártya, horoszkóp, tenyérjóslás és még számtalan jóslási technika segítségét kérhetik a jövőt megismerni akarók.

Vakon megbízhatunk a jóslásokban, valóban sohasem hazudnak? Természetesen sem a fizikai világ bármely jelensége, sem a jóslás nem képes arra, hogy a segítségével eljussunk egy tökéletesen helyes és objektív igazsághoz. Ez azonban nem csorbítja a jóslás üzenetének tartalmát és jelentőségét. A jóslások üzenete olyan, mint egy bölcs öregember tanácsa, amelyet szívesen meghallgatunk és célszerű komolyan vennünk, megszívlelnünk.,de helytelen, ha ezért valaki „eladja a lelkét”, függővé válik a jóslatoktól és kibújik a felelősség alól.

Az asztrológia a csillagok állását elemzi, a régi kínaiak cickafark-pálcikákat vetettek és az emberiség egyik legősibb bölcsesség-könyvében, a Ji Chingben keresték meg a kialakult hexagrammok jelentését, a Tarot a kártyákból olvas. Az idő minősége minden szinten megnyilvánult. Ezért nem kérdés az, hogy melyik jóslási módszer a jobb. A fontos az, hogy melyik jelképrendszert tudja a kérdező a legjobban értelmezni.

Sok ember számára a szép magyarázatok ellenére elfogadhatatlan, hogy ekkora jelentőséget tulajdonítsunk a véletlennek, mert mindenki tudja, hogy ha ötször kivetjük a kártyát ugyanarra a kérdésre, egészen biztos más válaszokat kapunk minden alakalommal. Ezért kételkednek a véletlen alapú jóslásban és csodálkoznak, hogy milyen hiszékenyek a tanácsot kérők. De ez egy téves szemlélet, mert nem veszi figyelembe a pillanat minőségét. A példánál maradva, minden kártyalerakás más-más pillanathoz tartozik, ezért megismételhetetlen. A kirakott kártyák jelentése azon az egyedi, véletlenszerű alakzaton alapul, amely visszaadja az adott pillanat minőségét. A természetéhez tartozik, hogy megismételhetetlen. A jóslás párhuzamba állítható az álmok világával. Nem kell ötször álmodni valamit, hogy az álom jelentését komolyan vegyük. Minden jóslásnál feltett kérdésre az első jóslat a döntő, a továbbiaknak alárendelt jelentése van, vagy nem hordoznak üzenetet.


Sorrend:

-10%
2012 - Az idő közel...

Lőrincz Gabriella, Ulbing István, Zelei Pál

 

2012.12.21. 12 óra 21 perc - "véget ér" a maya naptár, több jelentős kozmikus folyamat érkezik el a "végpontjához". 2012 - Naprendszerünk egy 25 ezer éves keringési ciklust fejez be és egyúttal teljes együttállásban lesz a Galaxisunk középpontjával. Sorsdöntő dátumok, visszafordíthatatlan folyamatok - vagy ez is csak egy év lesz a sok közül?

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 590 Ft
Kezdete: 2016.03.08
A készlet erejéig!
-10%
2012 - Maja próféciák

Az ősi kalendárium és az idők végezete

 

David Douglas

 

Mikor jön el a világvége? Ha hihetünk az ősi maja jóslatoknak, akkor 2012. december 21-én! Apokalipszis vagy újjászületés vár ránk, végítélet, netán lehetőség az újrakezdésre? Küszöbönálló végnapjai közeledtével újra a figyelem középpontjába került az ősi maja kalendárium. A Hosszú Számlálás kalkulációinak pontosságához már több évtizede nem fér kétség. A gondolatébresztő kötet minden oldalról körbejárja a maja jóslatot, és megmutatja, hogy a 21. század emberisége számára mi a jelentősége ennek az ősi titoknak.

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 591 Ft
Kezdete: 2016.03.08
A készlet erejéig!
-10%
5000 éves egyiptomi jóslatok

5000 éves egyiptomi jóslatok

A Sors könyve

Jelen írás olyan ezoterikus titkot rejt, amit ősidőktől adnak tovább egymásnak az egyes nemzedékek. A mű egykor Napóleonnak és feleségének, Jozefinnek a kezébe került, és a császár halála után nyilvánosságra hozták.

5000 éves egyiptomi jóslatok (könyv)

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2017.11.28
A készlet erejéig!
A beavatottak rúnagyakorlatai

A beavatottak rúnagyakorlatai

Karl Spiesberger

Az én meglátásom szerint a rúnák a mai embernek éppen annyit nyújtanak, mint más rezgésfokozó rendszerek, ez számomra egyre tisztább... Mikor vigaszra van szükségem, mindjobban meg vagyok arról győződve, hogy a rúnák hatásos és csodálatos eszközök. - állítja a szerző. A könyv bemutatja a rúnák jelentését, az alapvető rúnagyakorlatokat, a rúnikus sikermágiát, a rúnák gyógyító erejét, valamint a rúnikus csoportmunkát is.

A beavatottak rúnagyakorlatai (könyv) író Karl Spiesberger

 
2 400 Ft
A fejlődés ösvénye

A fejlődés ösvénye

A Plejádok bölcsessége

Barbara Marciniak

Az 1987-ben kezdődött 25 éves időszak - a nanoszekond, amely a 2012-es téli napfogyatkozással éri el csúcspontját - egy olyan periódus, amely csak néha, emberi elme által felfoghatatlan méretű időintervallumok elteltével manifesztálódik. Azonban ilyen mértékben még nem valósult meg soha. Ami most történik, az nem más, mint hogy hatalmas intenzitású kozmikus energia érkezik a Föld felé. Rezgése és erőssége egyre nő, célja pedig az, hogy alapvető változást hozzon létre az emberi tudatban, amely eltörli a félelmet az emberek sejtjeiből, s így mindenki ráébredhet valódi kilétére.

A Plejádok nyomát több ősi kultúrában is megtaláljuk. Bizonyos források szerint a Canis Major (Nagy Kutya) csillagképből származnak, az idő és a dimenziók vándorai, akik figyelemmel kísérik az emberi kultúra fejlődését a Földön: "Kíváncsi csoportunk jelenleg a legkomolyabban egy bizonyos helyre és időre figyel: a Földre, az 1987-es évtől kezdve 2012-ig bezárólag. Ebben a periódusban olyan diadalmas megvalósulás lehetőségét hordozza ez a helyszín, ami által feltárul és megvalósul az élet néhány nagyszerű misztériuma."  Ez most történik, itt, a szemünk előtt. Milliók és milliók ismerik fel, hogy az orruknál fogva vezették őket, hogy a vezetők és a hírek hazudnak, hogy semmi sem az, aminek látszik. Elindult a tudatosságnak és a spiritualitásnak egy olyan hulláma, ami 2012-ben fogja elérni a kritikus tömeget. De hogyan lehet felkészülni a változásra? Ez a rég várt könyv még nem publikált plejádi bölcsességeket ad közre. Arra is új megoldást nyújt, miként kezeljük a világban egyre növekvő káoszt, a felgyorsult hétköznapjainkat, és az új energiákat. Biztosít afelől, hogy az emberi faj sikere elmaradhatatlan, s mindezt kiváló meditációkkal fűszerezi.

A fejlődés ösvénye (könyv) író Barbara Marciniak

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 590 Ft
-31%
A jövendőmondás 8 módja

A jövendőmondás 8 módja

Sarah Bartlett

Amikor jósolunk, kapcsolatba lépünk legbensőbb, rejtett energiaforrásainkkal amelyek közvetlen összeköttetésben vannak az egyetemes energiával - ami az emberiség jelenének, múltjának és jövőjének közös energiája. A világ különböző tájain, különböző kultúrákban más és más jóslási módszerek terjedtek el. A színes fotókkal illusztrált könyvből 8 olyan jövendőmondó rendszert (tarot, számmisztika, rúnák, tenyérjóslás, auraolvasás, az inga használata, Ji Csing, kristály zodiákus) ismerhetünk meg, melyek fejlesztik intuíciónkat, segítenek döntéseink meghozatalában.

A jövendőmondás 8 módja (könyv) írója: Sarah Bartlett

 
3 200 Ft
Kedv. ár: 2 200 Ft
Kezdete: 2020.02.24
A készlet erejéig!
A Seni horoszkóp-Orákulum

A Seni horoszkóp-Orákulum

A Seni Horoszkóp - Orákulum egy rendkívül érdekes, kalandos sorsú könyv, mely végre magyar nyelven is megjelent. Wallenstein asztrológusa, Seni alkotta meg ezt a horoszkóp - orákulumot, amelynek használatát ellenben más hasonló rendszerekkel - könnyű elsajátítani. Egy kis gyakorlattal, játékos formában választ kaphatunk a bennünket foglalkoztató kérdésekre.
A könyvhöz tartozik 36 színes asztrológiai kártya, amelynek segítségével a kérdező betekinthet a jövőbe.

A Seni horoszkóp-Orákulum (könyv) 

 
2 990 Ft
-10%
A sors könyve

5000 éves egyiptomi jóslatok a XXI. század embere számára


 


Jelen írás olyan ezoterikus titkot rejt, amit ősidőktől adnak tovább egymásnak az egyes nemzedékek. A mű egykor Napóleonnak és feleségének, Jozefinnek a kezébe került, és a császár halála után nyilvánosságra hozták. A jövendölések ma épp olyan időszerűek, mint ötezer évvel ezelőtt.

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
A tenyérjóslás bibliája   [ELŐRENDELHETŐ, az információk-kapcsolat menüben]
A tenyérjóslás bibliája

A tenyérjóslás bibliája

Papus (Dr. Gerard Encausse)

Az ember életében fontos feladat jut a szerencsének. Szinte az élet minden területén jelen kell, hogy legyen, mert a szerencse nélkül minden próbálkozásunk kudarcra van ítélve. A neves francia ezoterikus szerző Papus (Dr. Gerard Encausse) felvillantja annak lehetőségét, hogy hogyan tudjuk a szerencsét a mindennapi élet lehetőségei közé megidézni. Segítségül hívva a tenyérelemzés, a szerencsehoroszkóp, a cigányok tarot-ja és más módszer ismeretét a sikeres és szerencsés élethez.

A tenyérjóslás bibliája (könyv) író Papus (Dr. Gerard Encausse)

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 700 Ft
Nincs raktáron
A változások Symbolonja

A változások Symbolonja

Könyv 64 lapos Ji Csing kártyával

Peter Orban

A régi kínaiak hittek abban, hogy az életet irányító magasabb erők kipuhatolhatóak, a jövő megismerhető, ezért életünk egy-egy sorsfordító pillanatában érdemes tanácsot, útmutatást kérni. Ilyenkor valamely orákulumhoz fordultak. A Ji Csing, a Változások Könyve az egyik legismertebb ilyen rendszer, amelyet a keleti és a nyugati világ egyaránt tisztel és használ. Értelmezéséről számtalan mű látott már napvilágot. Mivégre mégis ez az új variáns?

A magyar olvasók előtt asztrológusként, pszichoterapeutaként jól ismert Peter Orban a Ji Csing nagy rajongója. Legújabb, először Magyarországon megjelenő művében saját értelmezésében, művészi kivitelben adja át e tudást olvasóinak. A változások Symbolonját úgy állította össze, hogy annak mélyebb értelme ne csak azok számára legyen hozzáférhető, akik azt eleve jól ismerik, hanem - akárcsak a delphoi jóshely - minden válaszra szomjazó földi halandónak tanáccsal szolgáljon. A jóslásnál fontos, hogy először a kérdést fogalmazzuk meg, és csak azután nyúljunk a kártyához! Kíváncsiságból vagy unalomból soha ne húzzunk lapot! Ne feledjük, a játékot kellő komolysággal kell játszani! Fogadjuk el, hogy az első válasz mindig teljes. Ezt a teljességet azonban karosszékünkből nem mindig látjuk kielégítőnek. Időnként fel kell állnunk, hogy tegyünk is valamit! Ha húzunk egy második lapot, azzal önkéntelenül ki akarunk térni a cselekvés kényszerűsége elől.

A változások Symbolonja (könyv) Peter Orban

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 300 Ft
Belépési pont

Belépési pont

Útlevél az új világba

Solara

Manapság sok szó esik a felemelkedésről és a dimenzióváltásról. Úgy tűnik, egyre gyakoribb a planetáris aktiválás, és mintha havonta nyílna egy-egy újabb csillagkapu. Bővelkedünk elméletekben, amelyek az ufók beavatkozásától kezdve a fizikai testünkből való kiszabadulásig terjednek. De hova juttat bennünket a közelgő felemelkedés? Talán egy nagy űrhajóra vagy egy másik dimenzióba? Úgy tűnik, mindenki rendelkezik a válasz egy részével, ez a temérdek információ mégsem áramlik eléggé együtt ahhoz, hogy egy egységes egészet alkosson. A Belépési pont rendet teremt ebben a káoszban.

Belépési pont (könyv) író Solara

 
3 590 Ft
Drágakőjóslás

Drágakőjóslás

Marcus Schmieke

Marcus Schmieke a jóslással és a védikus asztrológiával kapcsolatos élményeiből merítve választotta könyve témájául a drágakőjóslást. A jóslási technikák, valamint a hindu asztrológia lényegi elemeinek bemutatása mellett a karma törvényeinek ismertetését és a bolygók energiájával való kapcsolatfelvétel lenyűgöző folyamatát is leírja.

A drágakőjóslás által mindahhoz a tudáshoz hozzájuthatunk, mely jövőbeli helyes döntéseinkhez és saját utunk megtalálásához szükséges. Ezért a jóslat soha nem tévedhet. Oly módon segíti döntéseinket, hogy összekapcsol minket a Jóakaratú Forrással. Amikor a köveket megkeverjük és szétosztjuk, akkor azon hitünket fejezzük ki, hogy az Univerzumban minden a legnagyobb irányító, a Mindenható védelme alatt áll, aki nemcsak a sorsunkat vezeti, hanem a kövek és a kezünk mozgását.

Drágakőjóslás (könyv) író Marcus Schmieke

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
Gipsy King A cigánykirály jövendölései

Gipsy King A cigánykirály jövendölései

Astro Gitano

A fejezetek a cigánykirály „látomásait” tartalmazzák. Jóslatai a 22. századig terjednek. A könyv kézirata 1993-ban készült, s aki figyelmesen követi, hogy mi történik a világban, láthatja, hogy néhány jóslat már beteljesedett. Ám nem csak a jövendölések teszik ezt a könyvet értékessé, hanem főleg azok a tanácsok, melyek megmutatják nekünk, hogyan viszonyuljunk az eljövendő korok eseményeihez.

Talán több is mint útmutató több generációnak szóló segítség – az Európára köszöntő nehéz időkben.

Gipsy King A cigánykirály jövendölései (könyv) író Astro Gitano

 
2 900 Ft
I Ching, A Változások Könyve

I Ching, A Változások Könyve és a változatlan igazság

Ni Hua-ching

I Ching, A Változások Könyve az egyetemes valóság sűrített látomása, amely egyben az emberi élet kitágult szemlélete is. Kulcsként használható a lélek belső helyiségeinek feltárásához, amelyek szorosan kapcsolódnak a mindenség rejtett zugaihoz.

A I Ching egy olyan ősi könyv, amely megismertet bennünket a természet, az emberi társadalom és az egyének életének változásaival és a változatlan, örök igazsággal. A régi idők szellemi mesterei a I Chinghez fordultak útmutatásért. Lassanként általános, az egyes élethelyzetekben hasznosnak és hatékonynak bizonyuló útmutatások körvonalazódtak, mivel a I Ching a szellem természetes fogékonyságának elvére alapult, külsőleg és belsőleg egyaránt. Rejtett szellemi szintjei szinte vég nélküliek. Ezért jelent nagy kihívást a tanulmányozása, melynek során az igazság különböző szintjei fokozatosan feltárulnak. A Változások Könyve az egyetemes valóság sűrített látomása, amely egyben az emberi élet kitágult szemlélete is. Kulcsként használható a lélek belső helyiségeinek feltárásához, amelyek szorosan kapcsolódnak a mindenség rejtett zugaihoz.

I Ching, A Változások Könyvét tartják a nagy I Ching könyv -nek.

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
7 650 Ft
Jóseszközök

Jóseszközök

Ted Andrews

Napjainkban az ősi miszticizmus és a modern tudomány egyre erősödő együttműködése számos jóseszköz és jóslási módszer hitelességét bizonyítja és fogadtatja el. A kötetben ismertetett kristálygömb jóslás és egyéb eljárások gyakorlásával javul intuitív érzékelésünk, felélednek, határozottabbá válnak ösztönös megérzéseink. A szerző előhozza a titokzatosság homályából ezeket a nagyszerű jóseszközöket, hogy személyes használatukkal jobbá tehessük életünket.

Jóseszközök (könyv) író Ted Andrews

 
2 990 Ft
Jóskönyv nem csak felnőtteknek

Jóskönyv nem csak felnőtteknek

antikvár példány

Julie Tallard Johnson

A Ji csing, a Változások könyve értékes tanácsokat tartogat számodra. Sorsod előnyös fordulatot vehet, ha rendszeresen kikéred és megszíveled e jóskönyv tanácsait. Kötetünk olyan előremutató jóslatok és javaslatok gyűjteménye, amelyekre egész életedben számíthatsz. Sok mindenre megtanít, elsősorban arra, hogy megjelenési formájától függetlenül mindenben – a nehézségekben és a kellemes dolgokban is – benne rejlik a siker lehetőségének aranyfonala, amellyel jóra fordíthatunk bármilyen rossz irányba tartó folyamatot. A Ji csing megtanít az örökös változás törvényszerűségére, amelynek elfogadása boldogságunk alapja. A Változások könyvétől útmutatást kérni annyit jelent, hogy egy ősi tapasztalatok alapján született jóskönyvet lapozol fel, amely segít rátalálni a lehető legjobb útra. Közelebb visz önmagadhoz, a tanácsok tükrében alaposabban megismerheted lelkivilágodat, a lelked mélyén pedig rálelhetsz az igaz válaszokra. A Ji csing fejlődésre késztet, hozzásegít az emberséges élethez, s arra ösztönöz, hogy valamennyi helyzetben felismerd a rád váró lehetőségeket.

Jóskönyv nem csak felnőtteknek (könyv) író Julie Tallard Johnson

 

 
2 990 Ft
Jóskönyv, Müller Péter

Jóskönyv

Ji-king mindennapi használatra

Müller Péter

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A hagyomány szerint láthatatlan "szent szellemek" állnak mögötte, akik segítik azokat, akik sorsuk problémáival hozzájuk fordulnak. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a könyv nem jövendőt mond, hanem jósol, azaz megmondja, mi a jó. Müller Péter  könyve megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Választ ad arra, hogy életünk kis és nagy gondjait hogyan tudjuk a legjobban megoldani, s ezáltal élni segít...

 "A szabad választás folyamata nem zárult le teljesen, mert az önteremtés, a sorsformálás állandóan működik. Amit szellemként megálmodtunk, azt földi emberként megvalósítjuk - de a "valóság" soha nem lesz olyan, mint az álom, pontosan azért, mert az élet eleven, teremtő folyamat; új álmaink, új vágyaink és félelmeink új és új szálakat szőnek a valóság szőttesébe." A Jóskönyv életem főműve. Közel félmillió ember használja már, valóságos népkönyv lett. Az eltelt évek bebizonyították, hogy a könyv működik." (Müller Péter)

Jóskönyv (könyv) író Müller Péter

 
3 600 Ft
-10%
Jóslás kristálygömbből és egyéb mágikus praktikák

Fraternitas Mercurii Hermetis

 

A jóslás és a jövendölés egyidős az emberiség történetével. Az embert mindig izgatta a jövő kifürkészése. Még ma is nagyon elterjedt a jóslás. E könyv bevezetője kicsit másképp, más perspektívából mutatja be a jóslást. A leírás rövid, vázlatos, és nem törekszik a teljességre. Már az ókori görög filozófusokat foglalkoztatta a kérdés, hogy létezik-e egy mindenki számára ugyanúgy megjelenő valóság. Logikusan és paradox módon okoskodtak, s a legfurcsább elméleteket állították fel.

 
2 100 Ft
Kedv. ár: 1 890 Ft
Kezdete: 2013.04.08
A készlet erejéig!
Maja kód

Maja kód

Feladataink 2012-ig a gyorsuló időspirálban

Barbara Hand Clow

Sokak szerint a Maja kód egész egyszerűen a ma létező legjobb forrás a 2012-es témában. Megtudhatjuk belőle, hogy a maja naptár utolsó napjai felé közeledve miként gyorsul fel az idő és a tudat, ami az univerzum új értelmezését adja a kezünkbe. Egy olyan optimista elméletet vázol fel, amely a 2012-es év jelentőségét nem egy világvége-katasztrófában, hanem az isteni terv beteljesítésének, a boldog megvilágosodásnak, az egység elérésének lehetőségében látja. Ehhez azonban - figyelmeztet - addig el kell végeznünk feladatainkat. De vajon mik ezek?

Maja kód (könyv) író Barbara Hand Clow

 
3 490 Ft
Misztikus Kipper

Misztikus Kipper

Könyv és 36 Kipper-jóskártya

Regula Elizabeth Fiechter - Urban Trösch

A hagyományos, régóta használt Kipper-kártyák új misztikus fényben tündökölnek.

A kártyákat 1900 körül kezdték használni. Számos alakot ábrázolnak, ezért máig nagyon népszerűek. Regula Fiechter, a közkedvelt Misztikus Lenormand szerzője, a Misztikus Kipperrel új kinccsel örvendezteti meg a jóskártyák kedvelőit. A festő, Urban Trösch különleges festési technikájával egyedülálló kifejezőerőt és csillogást kölcsönöz a képeknek.
A könyv tartalmazza mind a 36 kártya részletes leírását és magyarázatát. Mindegyik kártyát napi kártyaként is értelmezi a szerző, aki a kirakás rendszerét és kombinációit is ismerteti. És nem is volna misztikus a Kipper-kártya, ha nem bukkannának fel benne manók, elemi lények, angyalok és a legendák alakjai.

200 oldalas könyv színes illusztrációkkal és 36 kártya

Misztikus Kipper (kártya) Regula Elizabeth Fiechter - Urban Trösch

 

 

 
5 490 Ft
-10%
Orákulumkönyv

A Rúna, a Tarot és a Ji-King üzenete


 


G. S. Frater P. A. X.


 


Az orákulum olyan képekben jelenik meg, amelyek mind a kérdés jellegét és tartalmát, mind a kép szintjén a választ találóan körvonalazzák. Az orákulumok megértése, megfejtése a kérdező szellemi nívójától függ, hiszen minden jóslat, minden orákulum számtalan jelentésréteggel rendelkezik.

 
2 300 Ft
Kedv. ár: 2 070 Ft
Kezdete: 2021.02.01
A készlet erejéig!
Rúna jelek - Rovás jelek könyve

Rúna jelek - Rovás jelek könyve

Aranyi Lászlóné

A könyv az eddig megjelent rúna és rovás könyvek ismereteit a szerző Aranyi Lászlóné egyéni meglátásaival, újonnan felfedezett összefüggéseivel bővíti ki. Széleskörű ismereteket kapunk a rúna történetéről, szimbológiájáról, használatáról, a jóslás módszereiről. Érdekes információk, mitológiai utalások, napjaink modern életvitelére lefordítható magyarázatok teszik hasznos olvasmánnyá azoknak, akik komolyan érdeklődnek a múlt üzenetei iránt.

Rúna jelek - Rovás jelek könyve (könyv) író Aranyi Lászlóné

 
2 900 Ft
-10%
Rúnamágia

Rúnamágia

Feltáruló titkok – a jövő megismerése – védőmágia

Paul Schmidt

A rúnák titkokat tárnak fel, megjósolnak, a jövőt rejtik, védelmet nyújtanak alkalmazójának. 

A rúnák mágikus jelek, melyeknek jelentésük van és erőt koncentrálnak. Kezdetben isteni és mágikus eredetük miatt alkalmazták őket, most a sors megismerésében segít.
A rúnamágia megtanít a rúnajelek alkalmazására, megismerjük azok történetét, jelentését, tanácsait és mágikus hatását.
Bátran alkalmazzuk a sors megismeréséhez és a siker eléréséhez.

Rúnamágia (könyv) író Paul Schmidt

 

 
1 700 Ft
Kedv. ár: 1 530 Ft
Kezdete: 2021.02.21
A készlet erejéig!
Sorsod a rúnák tükrében

Sorsod a rúnák tükrében - Az ősi jelek rávezetnek jövőd titkaira

Joanna Sandsmark

 

A rúnák -at - az ősi germán ábécé szimbólumait - elsőként a vikingek használták a jövő kifürkészésére. A szimbólumok segítségével léptek kapcsolatba isteneikkel, a mágikus jelek feltárták előttük a legnagyobb titkokat és rejtélyeket. A gazdagon illusztrált jóskönyv segítségével megismerheted a rúnák világát, s lépésről lépésre sajátíthatod el e bámulatos jósrendszer használatát.

A könyv höz egy fa rúna -szett az ajándék!

Sorsod a rúnák tükrében (könyv), írója: Joanna Sandsmark

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
4 500 Ft
-10%
Tenyérjóslás

Tenyérjóslás

Richard Webster

A tenyérjóslás mindenki számára megtanulható! A magyar olvasók számára is jól ismert szakértő Richard Webster könnyedén elsajátítható módon mutatja be a módszer alapjait. Önbizalmat ad a kezdő tenyérjósnak, útmutatásait követve azonnal nekiláthatunk az elemzésnek, hasznosítva újonnan nyert ismereteinket. A tenyérjóslás kiváló módja saját magunk és mások jobb megismerésének. A kéz rejtett vonalai, jegyei segítenek feltérképezni személyiségünk főbb vonásait. Megtudhatjuk például, hogy a rövid ujjú embereknek nincs türelmük a részletekhez, és sokkal jobban szeretnek elkezdeni, mint befejezni valamit. Ezzel szemben aki hosszú ujjakkal rendelkezik, sokkal jobban boldogul a részletekkel és szereti behatóan tanulmányozni a dolgokat. Tenyerünkből hasznos információkat nyerhetünk akár a párkapcsolat, a hivatás, az egészség, a kommunikáció és a kreativitás területére vonatkozóan is. Richard Webster rendszerében újdonság az ujjlenyomatok és a bőrredőmintázatok elemzése ez utóbbi nagy előnye, hogy a még rejtett állapotban lévő betegségek, illetve az egyes betegségekre való hajlam azonosításában segít.

Tenyérjóslás (könyv) író Richard Webster

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
1 900 Ft
Kedv. ár: 1 710 Ft
Kezdete: 2016.03.08
A készlet erejéig!
-10%
Varázskönyv

Varázskönyv

Sarah Bartlett

Fedezd fel a bűvös csomók titkos erejét! Szerelemre, családi békére, munkahelyi sikerre vagy épp izgalmas kalandra vágysz? Egy zsinór, szalag vagy fonal segítségével pillanatok alatt varázsolhatsz, mozgósíthatod a szerencsét, hogy megvalósuljanak az álmaid. Ez az egyedülálló gyűjtemény ősi, nagy erejű boszorkánylétrákat, mágikus csomókat mutat be. A bűbáj hatását talizmánokkal és védő, az ártást elűző varázsigékkel támogathatod. "Igazgyöngy és sárkány lángja Álmaim valóra váltja, Beragyogja jövőm, Jó szerencsém velük szövöm."

 

Varázskönyv (könyv) író  Sarah Bartlett

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 600 Ft
Kezdete: 2020.05.26
A készlet erejéig!
-10%
Vedd a sorsod a kezedbe

Vedd a sorsod a kezedbe

Bartha Cecília

Jósnőnek lenni, a Jó- t megláttatni, ez a dolgom. Hiszen a Jó ott rejtőzik minden egyes felfordított kártyalapban. A lapjaid, mellyel bepillanthatok életedbe, iránytűként mutatják, merre is indulj. Vedd kezedbe hát a sorsod, tanulj, tapasztalj és fedezd fel a jóslás adta lehetőségeket!

Vedd a sorsod a kezedbe (könyv) író Bartha Cecília

 
2 200 Ft
Kedv. ár: 1 980 Ft
Kezdete: 2022.02.10
A készlet erejéig!
A boszorkányság nagykönyve   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
A boszorkányság nagykönyve

A boszorkányság nagykönyve

jóállapotú antikvár példány

Raymond Buckland

.A hit és a rítusok gyakorlata szövevényes, változatos ismeretanyag, témái: gyógyítás, gyógynövényismeret, álomfejtés, szerelmi varázslás, a színek ereje, titkosírás, varázseszközök, meditáció, jövendölés, amulettek és talizmánok, a drágakövek ereje, gyertyamágia és még sok érdekes téma, mely a könyvet e témakör átfogó, tartalmas gyűjteményévé teszi. A szerző Raymond Buckland elismert nagymester, továbbá a szertartások és varázslatok tekintélyes kutatója. Könyve A boszorkányság nagykönyve leckék szerint csoportosítja a tudnivalókat, amelyek nyomán minden megértett ismeret kipróbálható. A pogány hagyományok, a mágia és a boszorkányság iránt érdeklődőknek valódi kincseskalendárium lehet ez az írás.

A boszorkányság nagykönyve (könyv) író Raymond Buckland

 
5 500 Ft
Nincs raktáron
A jóslás és a cigánykártya alkímiája

A jóslás és a cigánykártya alkímiája

Vaszilkó Anita

A könyv, amit a kezükben tartanak, és sokan várnak már, 19 év munkásságának esszenciája. Tekinthető szakkönyvnek vagy tankönyvnek: a téma iránt komolyan érdeklődőknek, tanulni vágyóknak felbecsülhetetlen értéket képvisel, és ínyencfalatokkal szolgál a témát ízlelgetők számára.

Három könyvet fűztem egyetlen kötetbe, hogy teljes képet, komplett rálátást biztosítsak. Az egymásra épülő részekben három aspektus rajzolódik ki: a test, a lélek és a szellem – ezeken végighaladva fokozatosan tárulnak fel a titkok. Megismertetem az olvasókat a Cigánykártya fizikai síkú jelentéstartalmaival, ide értve az időt és egészségi állapotot jelző ismereteket is. Továbbhaladva a könyvben, a mélyebb, lelki síkú jelentéseken át eljutunk a szellemi magaslatokig, megmutatom, mit árul el a jellemünkről egy-egy lap, és hogyan használható önfejlesztő, önbeavató eszközként a kártya. A kirakási módok elsajátítását gyakorlati példákkal segítem.

Az intuíció kibontakoztatásának külön fejezetet szenteltem, bemutatva több, otthon végezhető képességfejlesztő gyakorlatot.

Ez a könyv kulcs lehet ahhoz, hogy megismerje önmagát, erősödjön jellemében, fejlődjön lélekben és képességekben egyaránt; az önképzés által pedig hiteles, cselekvőképes, tudatos Emberré váljon.

A jóslás és a cigánykártya alkímiája (könyv) író Vaszilkó Anita

 
3 490 Ft
Nincs raktáron
Boszorkány jóskönyv

Boszorkány jóskönyv

Susan Sheppard

A modern boszorkány nemes lélek, aki nem fél a saját útját járni. Megtervezi a saját jósköveit, és elkészíti azokat a személyre szabott, speciális jóslási kellékeket, amelyek egyéni, spirituális mágiáját képviselik. A házi készítésű kövek sokkal személyesebbek, valamint esélyt adnak a boszorkánynak, hogy igazán kreatív és intuitív legyen.

Boszorkány jóskönyv megtanít minket jósköveink értelmezésére, és - hogy az valóban személyre szóló legyen - útmutatást ad a varázsigék és az áldások használata terén.

Boszorkány jóskönyv (könyv) író Susan Sheppard

 
2 890 Ft
Nincs raktáron
-10%
Jóskönyv

Jövendőmondás kávé- és teazaccból

 

Csanyigáné Berta Margit

 

A Jóskönyv az egyik ősi jóslási forma bemutatására vállalkozik, mely négyszáz éve még igen ismert és népszerű jövendölési módszer volt, de az inkvizíció elől a babonaság álarca mögé rejtették. A rejtett tudás azonban nem szűnt meg létezni, a kávé- és teazaccjóslás újra feléledt, és a tarot, a rúna, az asztrológia mellett elfoglalta a neki járó helyet.

"Csanyigáné Berta Margit könyve a török kávézaccból történő jóslásról több szempontból is mérföldkő, úttörő munka a hasonló jellegű művek között. Ő ugyanis az első, aki publikusan is felfedi, hogy a kávézaccjóslás folyamán a látnok nem csupán a csészében kirajzolódó árnyfigurákból, azaz a sziluettekből jósol, hanem - felismerve a csésze falán kirajzolódó geomancia-jeleket is - az elfogyasztott kávé zaccvilágának üzenetébe a jóval absztraktabb jelzéseket is bele kell szőnie tolmácsként" - írja a kötet bevezetőjében Dr. Kazanlár Aminollah Emil. A szakkönyv 25-25 elemzést közöl, melyek vonatkozásait ki-ki maga döntse el, mennyire illik rá, azonban egy biztos: az eredmények az asztrológia és a Tarot-lapok üzenetének új megközelítésű és vitathatatlan következtetései.

 
3 990 Ft
Kedv. ár: 3 600 Ft
Kezdete: 2020.03.16
A készlet erejéig!
Nincs raktáron
Jövendőmondás francia kártyával   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Jövendőmondás francia kártyával

Jövendőmondás francia kártyával

Erna Droesbeke, Andrea Szász

A könyv mindent tartalmaz, amit a témáról tudni kell és érdemes.

A Kártyavetés francia kártyával részletesen leírja az 52 kártya jelentését, és bemutatja többek között a kártyák összefüggését az asztrológiával, a numerológiával és a színmisztikával is. Ezenkívül különböző kártyavetési módszerekkel ismertet meg bennünket, amelyeket mi magunk is könnyedén elsajátíthatunk.

Jövendőmondás francia kártyával (könyv) írók Erna Droesbeke, Andrea Szász 

 
1 790 Ft
Nincs raktáron
Látnok vagy?

Látnok vagy?

Jóslás és gyógyítás jövőbelátással

Debra Lynne Katz

Minden ember született tisztánlátó és gyógyító: egy kis tanulással, gyakorlással és hittel bárki elsajátíthatja a pontos és részletes jóslás alapjait. A tisztánlátás olyan képesség, melynek során érzékek fölötti eszközökkel jutunk vizuális információkhoz. Ez a maga nemében páratlan könyv olyan hasznos eszközöket ad a kezünkbe, amelyek a hétköznapi életben is sikeresen alkalmazhatóak. Minden fejezete tartalmaz újdonságot, és ahogy haladunk előre, egyre több "titokra" derül fény - egy látnok fedi fel misztikus mestersége fogásait.

Látnok vagy? (könyv) író Debra Lynne Katz

Ezokönyvek Keleverustól webáruház

 
3 990 Ft
Nincs raktáron
Mongol-kínai jóskönyv   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Mongol-kínai jóskönyv

Mongol-kínai jóskönyv

Ez a könyv azok számára íródott, akik nem másokat akarnak állandóan felelőssé tenni az őket ért megpróbáltatásokért, akiknek szótárában már nem szerepel a véletlen fogalma, akik tudják, hogy minden tettüknek következményei vannak. Azoknak, akik képesek és hajlandóak megbocsátani másoknak, s nem utolsósorban önmaguknak, és az elkövetett hibát helyre akarják hozni, nem pedig vezekelni érte. Mert ez a fejlődés útja.

Mongol-kínai jóskönyv

 
1 700 Ft
Nincs raktáron
Sorsok könyve

Sorsok könyve

Jane Struthers

Ismerjük meg önmagunkat, és fedezzük fel a hét legnépszerűbb jóslási mód segítségével, mit tartogat számunkra a jövő. Tarot, asztrológia, kínai asztrológia, inga, tenyérjóslás és numerológia. A Sorsok könyve felfedi a mágusok titkait, és végigkísér a beavatás állomásain. Fényképekkel, ábrákkal, különleges festményekkel gyönyörűen illusztrált alapmű.

Sorsok könyve (könyvÖ író Jane Struthers

 
3 500 Ft
Nincs raktáron
Szerelmi jóskártyák

Szerelmi jóskártyák

Schmidtné Holló Erzsébet

Életünket születésünktől halálunkig érzelmeink befolyásolják. Ma már az is bizonyítást nyert, hogy a terhesség időszaka alatti érzelmek mennyire befolyásolják az embert élete végéig. A nem kívánatos gyermek fogantatásától kedzve érzi, hogy bánat, és nem öröm az érkezése A nagy érzelmek nem csak a szerelmet érintik, hanem az emberek egymás közti bonyolult kapcsolatrendszerét is. A családi, baráti kapcsolatok életünk meghatározói. Ezért fontos, hogy legyen egy kártyánk, ami az érzelmek hordozója.

Ki ne kacérkodna a jövővel? Ki ne akarná tudni, hogy mi vár rá? Mi tagadás, mindenki kíváncsi, lesz-e párja, ha még nincs, örökké tart-e a szerelem, ha már van, és tényleg az igazival hozta-e össze a sors. Bár a szerelem az egyik legfontosabb az életben, megnyugtató, ha bizonyosak lehetünk, hogy barátságaink tartósak. Ehhez nyújt segítséget e mű szerzője, kinek kártyakirakási modelljei válaszolnak égető kérdéseinkre.

Szerelmi jóskártyák (könyv) író Schmidtné Holló Erzsébet

 
1 790 Ft
Nincs raktáron
Talen - A válaszok könyve   [ANTIKVÁR KÖNYVEK]
Talen - A válaszok könyve

Talen - A válaszok könyve

Könyv és 30 db "Tábla" díszdobozban

A. J. Christian

Amikor megismert a világ, sokan azért jöttek el hozzám, hogy egy fontosabb döntésük előtt a segítségemet kérjék. S noha mindig a lehető legteljesebben próbáltam válaszolni, hamar észrevettem, hogy egyetlen felelet nem old meg semmit sem. Hogy miért? Mert a probléma sok elemből, a megoldása pedig, tengernyi lépcsőből, kanyarból és zsákutcából áll. Egyetlen találkozással, csak a közeljövő gondjait oldhattam fel, s noha az adott helyzetben pontosan arra volt szükség, az első leküzdött akadály után, az ember újra egy megmászhatatlan fal előtt állt, és... És magányosnak érezte magát. Ezért úgy döntöttem, hogy - mielőtt eltűnök a Föld színéről - egy olyan lehetőséget adok a kezedbe, amely mindig a rendelkezésedre áll.

Talen - A válaszok könyve (könyv) író A. J. Christian

 
7 990 Ft
Nincs raktáron
Tenyérjóslás

Tenyérjóslás

A jövő a tenyerébe van írva

Litzka Raymond Gibson 

Élete kulcsa a tenyerében fekszik! Minden egyes tenyér „az Élet” egy másik „Könyve”. Megtanulva tenyerének nyelvét, feltárja majd énjének rejtett igazságát és mélyebben, jobban megérti saját életét. 
Litzka Raymond Gibson sikerkönyvének magyar kiadása a tenyérjóslásról megtanítja Önnek: 
– A tenyérjóslás tizenkét lépését 
– A tenyér kilenc területét 
– Az alapvonalakat – Élet, Fej és Szív 
– A különleges jeleket és jelzéseket 
– A másodlagos vonalakat – Végzet, Szerencse és Egészség 
– A kisebb vonalakat – Ragaszkodás, Ellenkezés, Befolyás és Család 
– A kéz- és ujjtípusokat.

Tenyérjóslás (könyv) író Litzka Raymond Gibson

 
2 500 Ft
Nincs raktáron

Sorrend:

Ezokönyvek Keleverustól 

Ezoterikus könyvekezoterikus pszichológia könyvek,

természetgyógyászat könyvek, a népi gyógyászat könyvei,

továbbá asztrológia horoszkóp ezoterikus könyvek,

számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

tarot kártya  és angyal kártya, valamint az egészséges életmód,

paleolit, bach virágterápia könyvek és esszenciái,

a magyar őstörténelem műveinek webáruháza.

 

Az Ezokönyvek Keleverustól webáruházban

válogathat az ezoterikus pszichológia könyvek, 

ezoterikus könyvek, természetgyógyászat könyvek,

népi gyógyászat könyvek,

az egészséges életmód kialakítását segítő reformtáplálkozás könyvek

az asztrológia-horoszkóp, számmisztika könyvek, numerológia könyvek 

multat, jelent és jövőt elemző  kiadványai közül, melyek az ezoterikus

 irodalom meghatározó ágazatai.

Továbbá az önismeret, pozitív gondolkodás, szeméyiségfejlesztés témakörét ismertető

ezoterikus könyvektarot kártya és angyal kártya,

bach virágterápia  és esszenciái,

radiesztézia eszközök és könyvek,   

fali-, matrica-,hűtőmágnes-, energetizáló mandalák

valamint a magyar őstörténelmet bemutató könyvek között.

 

Fentiek mellett lehetősége van böngészni   további  

ezoterikus könyvek, asztrológia horoszkóp könyvek,

az álomfejtés, ezoterika, kabbala, mágia és meditáció,

karma-reinkarnáció érdekfeszítő ezoterikus  nyvek választékából, 

a depresszió által okozott lelki problémák megoldását elősegítő 

 lélekgyógyászat, energiagyógyászat, ezoterikus könyvek,  

  a keleti tanításokat képviselő tao filozófia, buddhizmus ezoterikus  könyvek

a kínai orvoslás, a bioterápia, homeopátia, feng shui, ajurvéda, párkapcsolat-szerelem, családfelállítás témakörű ezoterikus könyvek között,

továbbá természetgyógyászat témakörében a

makrobiotika, paleolit étrend, méregtelenítés-böjt, táplálkozás-reformtáplálkozás,

aromaterápia, mozgásterápia, légzésterápia, fitoterápia, reflexológia, masszázs könyvek között

melyeket a kiválasztott könyv kategóriára klikkelve előhívhat, kinagyíthat,

ismerkedhet a tartalmukkal.

 

Szaktudásommal, mint a MANTRA Alternatív Természettudományi Főiskola végzett parapszichológusa és ezoterikus szakkönyvellátója,

kérésére készséggel segítem választását.

 

Tel: 06-70-933-0021

E-mail: keleverus@gmail.com

Keleverus

A legérdekfeszítőbb ezoterikus könyvek az ezoterikus irodalom könyvek kategóriában találhatók, melyek regényességükkel főleg az olvasmányosságot kedvelő érdeklődők igényeit elégítik ki. Az Anasztázia sorozat művei, az egzotikus környezetben játszódó történéseket bemutató ezoterikus könyvek iránt elkötelezett olvasóknak nyújtanak élményt jelentő időtöltést. Andrea Weaver regényei ma is tele vannak rejtélyekkel. „Olyan, mintha nem is én írtam volna, úgy látszik, az égiek fogták a kezem írás közben” mondja az írónő műveiről. Regényei az ezoterikus könyvek szerelmeseinek íródtak.                                                                      

Az aranyasszony trilógia könyveiben a kalandos dél-amerikai út során feltárul egy ember izgalmas és megrázó belső utazása önmaga végső valójához. Kinyílik egy kapu, mely az ősi bölcsességek, rejtélyes legendák és misztikus tanítások világába vezeti az olvasót. Az ezoterikus könyvek mindegyikében a történet alapja valóságos. A magyar származású Móricz János a hatvanas években egy barlangrendszerre bukkant Dél-Amerikában. Az őslakosok szerint egy kataklizma túlélői itt rejtették el ősi civilizációjuk üzenetét a mai ember számára egy kristálykorongba kódolva. Ezt a kristálykorongot keresik a főhősök. Az aranyasszony trilógia az  ezoterikus könyvek között az egyik legnépszerűbb sorozat.                                                                                           

Az ezoterikus könyvek kategóriában  a legkeresettebb művek a Coelho sorozat regényei. Paulo Coelho napjainkban a világ egyik legnépszerűbb írója. Az alkimista meghozta számára a világhírt. Ez a regény mára az egyetemesen elismert modern klasszikusok sorába emelkedett. A sokak által időtlennek tartott történet arra hivatott, hogy jövendő olvasók egész nemzetségeit elbűvölje és megihlesse.

Coelho művei az ezoterikus könyvek kategória remekei.

Dan Millman különleges, személyes útmutatásai intuitív felismerésekhez vezetik az olvasót saját életével kapcsolatban. Az ezoterikus könyvek önelemzésre, önmagunk megismerésére sarkallnak. Hozzásegítenek ahhoz, hogy önmagunkba mélyedve rátaláljunk rejtett, benső igazságainkra.

Az ezoterikus és spirituális regények a legnagyobb mértékben reprezentálják az  ezoterikus könyvek kategóriában a témakör mondanivalóját, a spirituális és ezoterikus tanítás elméleteit és gyakorlati útmutatásait.

Mennyei prófécia sorozat új értelmet adhat az emberiség létének.  A főhős részt vesz a kilenc ókori pergamentekercs, más néven a Mennyei prófécia felkutatására irányuló expedícióban.Az ezoterikus könyvek kategóriában  az egyik legnépszerűbb sorozat, melyben az új spirituális tudatosság átélése, illetve az ehhez vezető önfejlődési folyamat állomásainak bemutatása a célja Redfield "Mennyei" sorozatának.

Müller Péter húsz évig tanulmányozta az ősi kínai Ji-kinget, a világ egyetlen könyvét, amellyel beszélgetni lehet, amely válaszol a kérdéseinkre. A Ji-king keleten évezredek óta az emberek tanácsadója. Fontos, hogy ez a könyv nem jövendőt mond, hanem jósol, megmondja, mi a jó. Müller Péter jóskönyve megmondja, mit tegyünk, hogy a jövendőnk jó legyen. Az ezoterikus könyvek kategória keretében a műveiben a szeretet, a boldogság és az önmegvalósítás  lehetőségének tanításai, iránymutatásai fogalmazódnak meg. Felajánlja olvasóinak, hogy kézenfogva kalauzolja őket az elveszett boldogság keresésében.

Az ezoterikus könyvek legnépszerűbb szerzői, az ezotéria nagy tanítói. Műveikben az ezoterikus tanok hirdetését, a spirituális felismerések átadását, az antropozófia impulzusainak alkalmazását, az emberi tudat kibontakoztatását tartották feladatuknak, lámpást adva a mai lelki kereső kezébe.

Az ezoterikus könyvek kategóriában  Dahlke, Tepperwein munkássága, kutatási eredményei, tanításai folyamatosan formálják át gondolkodásmódunkat. A szellemtudomány nagy gondolkodói: Hamvas Béla, Rudolf Steiner helyezte át más alapokra az emberi lét fogalmát. Szepes Mária az Ezotéria Nagyasszonya haláláig folyamatosan írt és tanított, friss szellemmel és áradó szeretettel embertársai felé.  Dr. Szász Ilma összehasonlító vallás-kutató , a keresztény szemlélettel is egyező magasabb szférák ismertetésére és ezek átélését elősegítő szellemi praxis kidolgozására törekszik.

Az ezoterikus könyvek meghatározó témaköreit, az ezoterikus pszichológia könyvek kategóriában, különböző módszerek dolgozzák fel a családfelállítás, a pozitív gondolkodás, az önismeret, a személyiségfejlesztés alkalmazásával, a testi és lelki harmónia visszaállítására.

Az ezoterikus könyvek különlegességei között a keleti filozófia könyvek elkalauzolják a témakör iránt elkötelezett olvasót a buddhizmus, hinduizmus valláselméleti kérdéseinek vizsgálatához és a keleti tanítások,  hagyományos kínai orvoslás, Tao filozófia évezredes múltra visszatekintő elméletéhez.

szellemtudomány könyvek    az antropozófia és a teozófia tudományát tárják elénk neves szerzők elméleteinek bemutatásával az ezoterikus könyvek kategórián belül. Az Antropozófia a szellemtudomány, a misztérium, a magasabb világok, és a szellemvilág megismerésén keresztül vezet el a makrokozmoszból a mikrokozmoszba. 

teozófia a szellemtudomány ága, egyfajta szintézis, amely a vallások, a tudományok és a művészetek legmélyén rejtőző közös gyökereket és törvényszerűségeket tárja fel.

Az asztrológia tudománya a bolygók, zodiákus jegyek, fényszögek és a horoszkóp elemzésével, teljes képet alakít ki az ember jelleméről és nyomon követhetőek életünk eseményei a sorselemzés segítségével. Az asztrológia horoszkóp könyvek értelmezik a horoszkóp kifejtését. Az asztrológia horoszkóp könyvek kitérnek a keleti és a nyugati kultúrák eltéréseire. Nyugaton négy elemet ismernek el: föld, tűz, levegő, víz. Kínában pedig ötöt: föld, fém, fa, víz, tűz. Az asztrológia horoszkóp könyvek ismertetik az állatövi csillagképek használatát. Ezekben a csillagképekben mozog a Nap, a Hold és itt haladnak a bolygók is. Az asztrológia ezeket a csillagképeket használja a sorselemzés, a horoszkóp értelmezésénél.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek segítségével   jövőnk nagymértékben megismerhető.

Az ezoterikus könyvek kategóriában, a számmisztika könyvek és a numerológia könyvek tanulmányozásával megtudhatjuk, hogy miként befolyásolják életünket a számok, melyek különböző energiamintákat jelölnek, így egy ember születésekor pontosan meghatározott, hogy milyen energiák hatnak rá, amelyekből megismerhető és nagymértékben kikövetkeztethető a jövője.

Az ezoterikus könyvek kategória e témakörébe tartozó számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  tanulmányozásával közelebb kerülhetünk az egyén, az ember és az emberi kapcsolatok bonyolult rendszeréhez.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek betekintést nyujtanak a számok és betűk kapcsolatrendszerébe.

számmisztika könyvek és a numerológia könyvek  - ben a számmisztika törvényszerűségei, a számok és betűk kapcsolatának összefüggései, a belölük levonható következtetések tanulmányozhatóak.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a mágia könyvek olyan okkult titkokat tárnak fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia, misztika, okkultizmus sejtelmes témaköre több száz éve foglalkoztatja az embereket. Válaszokat keresnek a racionális dolgok és események mögött megbúvó rejtett összefüggésekre.

mágia az igazság kutatása , az ember teljességének keresése, a testi-, lelki-, szellemi-tökéletesség megvalósításának tudománya. Olyan okkult titkokat tár fel, melyek elzártak a hétköznapi tapasztalástól.

mágia célja az ember ráébresztése saját spirituális és szellemi valóságára. A mágia módszert kínál az ember magasabb dimenzióinak elérésére. A módszer elsődleges részét a hermetikus hagyomány ezoterikus rendszerei képezik. Ezek olyan univerzális rendszerek, melyek felfedik az ember rejtett szellemi képességeit, és rávilágítanak a világ rejtett összefüggéseire.

Az ezoterikus könyvek kategóriában a meditáció könyvek, különböző elméleti útmutatásokat és gyakorlati példákat ajánlanak, melyek segítségével a meditáció folyamán, olyan megnyugtató, ellazult, pihentető állapotot érhetünk el, melyben nemcsak fizikai testünk frissül fel, hanem közelebb kerülhetünk felsőbb énünk üzeneteinek megértéséhez is.

Az ezoterikus könyvek sorában az Energiagyógyászat  könyvek,  a tudásanyagot a régmúltban alkalmazott gyógyítási technikákból merítik és adják át a mai kor emberének

Az energiagyógyászat elfogadásában hatalmas előrelépés történt az elmúlt 20-30 évben, hiszen a prána gyógyítás, reiki kezelés, jóga, aura és csakra kezelések, radiesztéziai technikák alkalmazásával csodálatos gyógyulási eredmények születtek, amit már a tudomány is kénytelen elismerni.

Testünkön megtalálhatók azok a területek, melyek jelzik a betegség, vagy életünk diszharmonikus történéseit, figyelmeztetnek bennünket, hogy itt a változtatás ideje.

A keresésben a diagnosztika több ága közül mi magunk választhatunk.

Az ezoterikus könyvek között a diagnosztika könyvek segítenek a  számunkra legmegfelelőbb diagnosztika; az arcelemzés, kézelemzés, testdiagnosztika vagy akár az írás, a grafológia tudománya kiválasztásában.

Az ezoterikus könyvek sorában megtalálhatjuk álmaink rejtélyeire adott válaszokat, megismerhetjük jelentésüket, a könyvek segítenek az egyes álmok értelmezésében.

A kreativitás velünk született készség. Jó hír azoknak akik nem érzik magukat eléggé kreatívnak, hogy nagymértékben fejleszthető. Az ezoterikus könyvek kategóriában található, e témakörökkel foglalkozó kreativitás, tanulás könyvek tanulmányozásával   meglepő eredmények érhetők el.

A párkapcsolat, szerelem könyvek olvasása során megtudhatjuk, hogy a harmonikus párkapcsolat meghatározója a szeretet és szerelem összhangja, nem utolsó sorban a kölcsönös tisztelet. Az ezoterikus könyvek e témakörrel foglalkozó kiadványai ráhangolhatnak a boldogságkeresés eredményének eléréséhez vezető útra.

Az ezoterikus könyvek  véletlenszerű zárókategóriája a szimbólumok, mely mintegy összefoglaló zárszava e széles skálájú irodalomnak. Az ezoterikus irodalom is, mint a szimbólumok, ahogy ezt C. G. Jung megfogalmazta, nem csak a történelem és a kultúra egyszerű irányjelzői, hanem eszközök is az emberek számára, hogy minél jobban megérthessék önmagukat.