Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Termék kategóriák

EZOTERIKUS KÖNYVEK TERMÉKAJÁNLÓ

Termék részletekKrisztus és a Maja naptár

-10%
Krisztus és a Maja naptár
3 450 Ft
Kedv. ár: 3 105 Ft
Kezdete: 2013.04.08   A készlet erejéig!

2012 és az Antikrisztus eljövetele

 

Kevin Dann, Robert Powell

Jelentős vita bontakozott ki a maja naptár és "2012" rejtélyének megfejtése körül. A csillagászok és etnológusok elvetik a modern értelmezéseket, mint valamiféle "New Age" tündérmeséket. A "látnokoknak" - mint José Arguelles, Carl Johann Calleman és Daniel Pinchbeck - fenntartásaik vannak az ősi emberek profetikus hagyományainak tudományos kutathatóságát illetően, miközben egyes kutatók kritizálják mindazt, amit felületes gondolkodásnak, felfokozott várakozásoknak, és a küszöbön álló, felgyorsult lelki evolúció lelkes kiáltványainak látnak.

A szerzők úgy közelítik meg 2012 jelentőségét, hogy mind a történelmi, mind a mai kulturális történéseknek szellemi szempontok előtérbe helyezésével próbálnak a mélyére hatolni.


Ezokönyvek Keleverustól webárúház

  • Jelentős vita bontakozott ki a maja naptár és "2012" rejtélyének megfejtése körül. A csillagászok és etnológusok elvetik a modern értelmezéseket, mint valamiféle "New Age" tündérmeséket. A "látnokoknak" - mint José Arguelles, Carl Johann Calleman és Daniel Pinchbeck - fenntartásaik vannak az ősi emberek profetikus hagyományainak tudományos kutathatóságát illetően, miközben egyes kutatók kritizálják mindazt, amit felületes gondolkodásnak, felfokozott várakozásoknak, és a küszöbön álló, felgyorsult lelki evolúció lelkes kiáltványainak látnak.
    A szerzők úgy közelítik meg 2012 jelentőségét, hogy mind a történelmi, mind a mai kulturális történéseknek szellemi szempontok előtérbe helyezésével próbálnak a mélyére hatolni. A Jelenések Könyvéből és Rudolf Steiner Apokalipszisre vonatkozó útmutatásaiból kiindulva egy új kép alakulhat ki bennünk, melynek segítségével megérthetjük a maja naptár utolsó dátumát. 1919-ben Steiner a következőt jegyezte meg: "Ahrimán gondosan eltervezi a céljait előre;...ő megtalálja azt a fontos eszközt, amellyel előkészítheti inkarnációját. Az ő inkarnációja kétségkívül eljön, és a tisztánlátás hiánya lehetővé teszi számára a győzedelmes előkészületet." A könyv alcíme - "2012 és az Antikrisztus eljövetele" - is Ahrimán ezen inkarnációjára utal. Steiner leszűkítette Ahrimán inkarnációjának lehetséges idejét, mondván, hogy ez a harmadik évezred elején fog bekövetkezni.
    Más megjegyzései világossá tették, hogy ez az inkarnáció Amerikában fog megtörténni. AKrisztus és a maja naptár szintén felfedi a mexikói misztériumok jelentőségét és új kutatásokat mutat be, hogy segítse az olvasót eligazodni a jelenleg küszöbön álló apokaliptikus események forgatókönyvét illetően. És ami a legfontosabb, a szerzők Krisztus Második Eljövetelét aktuális, jelenlegi eseményként tárgyalják, melynek Sátán-Ahrimán inkarnációja egy árnyékát képezi, és kifejtik, hogy az Isteni Szófia Ahrimán inkarnációjának az ellenpólusa. A szellemi világ korunkbeli pozitív megnyilvánulási formájaként a könyv bemutatja a fiatal szellemi kutató, Judith von Halle jelentőségét is, aki 2004 Húsvétja óta viseli a stigmákat, Krisztus sebeinek látható jegyeit.

    ROBERT POWELL, Ph.D., nemzetközileg ismert előadó, szerző, euritmista, és mozgásterapeuta. Számos könyv szerzője, beleértve a következőket: The Mystery, Biography, and Destiny of Mary Magdalene és a The Most Holy Trinosophia and the New Revelation of the Divine Feminine. Szemináriumokat tart Európában és Észak-Amerikában, és zarándokutakat vezet a világ szent helyeire.

    KEVIN DANN, Ph.D., történelmet tanít a State University of New York egyetemen, Plattsburgh-ben. Könyveinek sorába tartoznak: Lewis Creek Lost and Found; Across the Great Border Fault; és a Bright Colors Falsely Seen. 2008-ban kiadott könyvét, A Short Story of American Destiny: 1909-2009, Samuel de Champlain és Henry Hudson utazásainak 400. évfordulója és a 2009-es év apokaliptikus jelentősége inspirálta.